Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια, Κώστα.
Μπορεί να έφυγε από την ζωή αλλά θα ζει για πάντα μέσα σου.
Και είθε να βρεις μια κοπέλα έτσι όπως την θέλεις για να αναπαράξεις το εξαιρετικό πρότυπο οικογένειας των γονιών σου.
Μέσα από την καρδιά μου, σου το εύχομαι.
Ευχαριστώ πολύ Λένω , ζωή σε εσάς και τις οικογένειες σας.
Θα βρώ κάποια στιγμή μια κοπέλα οχι μονο οπως τη θέλω εγώ αλλα όπως με θέλει και αυτή!
Αυτο θα ειναι το συστατικό της επιτυχίας αλλιώς δεν θα εμπλακώ καλά ειμαι και έτσι υγεία να έχουμε και όχι απώλειες το να μην έχεις κοπέλα ειναι σταγονα στον ωκεανό !
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Οκτωβρίου 2025
Το πένθος είναι μια δυσκολη κατάσταση για όλους.Θελει αρκετή δύναμη για να ανταπεξέλθεις,όταν τρέχει και όλη σου η ζωή παράλληλα.Η συμβουλή που έχω να δώσω είναι μην κρατάτε μέσα σας την στεναχώρια,ξεσπαστε και δώστε χρόνο στον εαυτό σας.Αν κρατήσετε μέσα σας τα συναισθήματα σας,αυτό θα σας τρώει μέσα σας λίγο λίγο.Δυστυχως ή ευτυχώς είναι και αυτό κομμάτι της ζωής μας.
Εγω θα δώσω και μια άλλη συμβουλή προς τους μπαμπάδες - μαμάδες του κόσμου.
Προσεξτε τον εαυτό σας! Ειναι κρίμα να φεύγουν άνθρωποι στα 75 και τα 80
για πιο μικρους δεν το συζητώ καν!
Δώστε 10-15 χρονια ακομη στα παιδιά σας να τους δειτε και με εγγόνια... με οικογενειες κτλ
Κοψτε το ρημάδι το τσιγάρο!
Φάτε σωστά
Γυμναστείτε
ξέρω ξερω αν ειναι να σε βρεί θα σε βρεί..... τουλάχιστον όμως προσπάθησες δεν μου ήσουν με τη πιπιλα 50 χρονια στο στόμα. Ο άλλος μπήκε σήμερα στο κατάστημα της ΔΕΗ που πηγα να αλλάξω το όνομα του ρευματος εκατσε διπλα μου στα 2 μέτρα και βρωμαγε κ έζεχνε τσιγάρο. Κόψτο το ρημάδι... κόψτο
ή κάτι αλλοι που βλέπω να έχουν διαβητη στα 50-60 και να τρωνε μαλακιες κ να καπνίζουν κ να γράφουν τους γιατρους στα παπαρια τους.
Θα φυγεις φιλε... θα φυγεις νωρίς αν παίζεις έτσι και ειναι κρίμα γιατι θα δυστυχίσουν τα παιδιά σου... θα τους στερήσεις την παρουσία σου.
Μη κοιτάς μονο τον εαυτό σου ! Ο γιος ή η κορη σου θα πονέσουν. Στου κουφού τη πόρτα....
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Οκτωβρίου 2025
Το πένθος είναι μια δυσκολη κατάσταση για όλους.
Για κάποιους ειναι ακόμη πιο αβάσταχτη.
Τις προάλλες ένας εξαιρετικός ιερέας ... τον εκτιμώ οντως πολύ καθώς κάνει έργο και αποδεδειγμένα !
Μου ειπε οτι δεν θέλει να πατήσει ποτέ ξανά ειτε σε κηδεία ειτε σε νεκροταφείο.
Θα ξαναπάει ειπε όταν τον πάρει ο θεός και θα ήθελε την στιγμή που θα φευγει απο το κόσμο να ξαναβρεθεί με τον γιό του τον οποίο έχασε σε ηλικία 35 ετών.
Δράματα.