AntiFitness Thread!

• Thread starter Thread starter Guest 991508
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ξέρεις αν αυξήσαν τις ποσότητες ανάλογες με τις τιμές ή παραμένουν ίδια τα μεγέθη; Εν τω μεταξύ πάω 2-3 φορές το χρόνο στα Goodys, KFC οπότε μου φαίνονται ψιλονορμαλ τιμές σε σχέση με τα αντιστοίχα μπεργεραδικα καταστήματα.
Στα Goody's μείωσαν την ποσότητα μου φαίνεται. 🤔

Eurovision night λοιπόν! Να πνιξουμε τα σημερινά :laugh:

*μη τα βλέπετε έτσι, ήταν πιο γεμάτα δεν τους πρόλαβα στην αρχή
IMG_20240511_214658_245.jpg

Εγω ξεπάτωσα 1 μπέργκερ με dry aged beef και 1 με διπλό black angus + mac and cheese.

Και τωρα κατεβαζω 3 λιτρα μπυρα. (μια εξάδα)

Εγω ξεπάτωσα 1 μπέργκερ με dry aged beef και 1 με διπλό black angus + mac and cheese.

Και τωρα κατεβαζω 3 λιτρα μπυρα. (μια εξάδα)
1715455598721.png

Παντως και εγω για ΣΗΜΕΡΑ μονο...λογο γιουροβιζιον..θα κανω ατασθαλια.
Θα φαω ΕΝΑ ψητο σουβλακι που ειχα φτιαξει και το ειχα βαλεισ την καταψυξη + κρεμμυδι+ μαιντανος αλλα............και μπυρααααααααααααα! Θα το καψουμε αποψεεεεεεε! :hehe:

1715455598721.png

Παντως και εγω για ΣΗΜΕΡΑ μονο...λογο γιουροβιζιον..θα κανω ατασθαλια.
Θα φαω ΕΝΑ ψητο σουβλακι που ειχα φτιαξει και το ειχα βαλεισ την καταψυξη + κρεμμυδι+ μαιντανος αλλα............και μπυρααααααααααααα! Θα το καψουμε αποψεεεεεεε! :hehe:
Ειχα παρει και μισοκιλο παγωτο το χω μεσα, αλλά ειπα να φυλαχτω, κανω διατροφή

Starbucks time with espresso Frappuccino flavour.

@Valder το αγαπημένο σου.

IMG_5169.jpeg

Οχι εμενα ειναι το Caramel βρε!

Το έχω μειώσει το caramel καθώς δίνει 420 θερμίδες και μου φαίνονται υπερβολικά πολλές για ένα καφέ. Το Espresso Frappuccino δίνει μόλις 150 θερμίδες, δηλαδή σχεδόν το 1/3 😂😂.

Το έχω μειώσει το caramel καθώς δίνει 420 θερμίδες και μου φαίνονται υπερβολικά πολλές για ένα καφέ. Το Espresso Frappuccino δίνει μόλις 150 θερμίδες, δηλαδή σχεδόν το 1/3 😂😂.
Που τα κοιτάς αυτα Φωτάρα;

Καλά που μου το πες να το κόψω λίγο!

Βρήκα αυτό εδώ, πραγματικά δεν το είχα ξαναδεί ποτέ.

IMG_5239.jpeg

Τι να μας πιάσει μια σοκολάτα, αύριο θα σας γλεντήσω εδω κανονικα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back