Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

20-12-23

23:37
Ναι αυτά τρώω και δε μπορώ παραπάνω. Και με φίλους να βγω το standard μου είναι τα 3 πιάτα! Και είμαι και 107kg γομάρι![]()
Με ρωταει η μανα μου τις προάλλες: Πως πάει η διαιτα; Καλά; Καλα εγω, μια χαρά, μονο τις παρασκευες τρωω ενα παγωτάκι για cheat of the day. Α ναι μου λεει τι παγωτάκι; Να αυτο εδω της λεω, το μισόκιλο Magic.
Παγωτάκι ρε, "παγωτάκι".
Αμα δε με κανει το φαγί να χεστώ, δεν την ακούω αλλιώς.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

20-12-23

23:40
Δεν είναι ότι το κάνω για δίαιτα, απλά δεν αντέχω να φάω άλλο. Ειδικά του shisan που είναι λίγο πιο χοντρό κομμένα τα κομμάτια, μετά την τριτη οχταδα μου έρχεται να μου βγουν από τη μύτη!
Και στα σουβλάκια γύρο πίτα απ όλα 2 τρώω και μετά είμαι να σκάσω.
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.

20-12-23

23:42
Σπρώχνω αδερφέ σπρώχνω.Έγινε αντισυγκεντρωση μέχρι και στο στέκι;;;
Σπρώξτε αδέρφια χάνουμε
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.

20-12-23

23:44
Μου θυμίζεις κάτι μαμάδες στο σχολείο που λέγανε " Εμένα ο γιος μου δεν τρώει , από τον αέρα φουσκώνει "Δεν είναι ότι το κάνω για δίαιτα, απλά δεν αντέχω να φάω άλλο. Ειδικά του shisan που είναι λίγο πιο χοντρό κομμένα τα κομμάτια, μετά την τριτη οχταδα μου έρχεται να μου βγουν από τη μύτη!

Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.

20-12-23

23:45
Το νερό φταίει.Μου θυμίζεις κάτι μαμάδες στο σχολείο που λέγανε " Εμένα ο γιος μου δεν τρώει , από τον αέρα φουσκώνει "![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

21-12-23

00:15
Σου μιλάει άνθρωπος που έχει φάει τόσο πολύ, που έχει χεστεί, έχει παρει το φαγητο κι εχει πάει στην τουαλέτα και συνεχίζει να τρωει όσο κάνει ότι κάνει. Ταυτόχρονα.Δεν είναι ότι το κάνω για δίαιτα, απλά δεν αντέχω να φάω άλλο. Ειδικά του shisan που είναι λίγο πιο χοντρό κομμένα τα κομμάτια, μετά την τριτη οχταδα μου έρχεται να μου βγουν από τη μύτη!
Τόσο αφασία.
Κάποιοι θα το έλεγαν και ψυχικα διαταραγμενο το σκηνικο αλλα δε με ενδιαφέρει.
Fernando_A
Δραστήριο μέλος

21-12-23

00:20
Εντάξει, είναι και αυτό μια άποψη.Σου μιλάει άνθρωπος που έχει φάει τόσο πολύ, που έχει χεστεί, έχει παρει το φαγητο κι εχει πάει στην τουαλέτα και συνεχίζει να τρωει όσο κάνει ότι κάνει. Ταυτόχρονα.
Τόσο αφασία.
Κάποιοι θα το έλεγαν και ψυχικα διαταραγμενο το σκηνικο αλλα δε με ενδιαφέρει.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

21-12-23

00:21
Ηταν παγωτο double starchaser κυπελάκι. Θα έλιωνε. Το λυπήθηκα.Εντάξει, είναι και αυτό μια άποψη.
ΥΓ: - Γκατάπζυξη δεν είχες σπίτι σου; -ΟΧΙ ήθελα να το πάρω στο μπάνιο νι.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

21-12-23

05:21
Ειμαι σε διαιτα, πιάνεται σαν cheat day?

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

21-12-23

07:01
Ωραίο cheesecake κάνει ο Στεργίου... Αφρος.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.

21-12-23

11:33
Asian house, μα πως το ξέχασα;!
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

22-12-23

21:28
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

22-12-23

21:32
Αν συνεχίσω να βγαίνω έξω και να τρώω, θα τον ξεπεράσω γρήγορα.
Χθες τον έβλεπα... Τραγική η κατάσταση του δυστυχώς.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

22-12-23

21:32
Cheat day σημερα και με το ζυγισμα να χει δειξει 101,7 κιλά, μισό κιλό κάτω δηλαδή το γιόρτασα με δυο πέρκερ έκφυλα και ένα παγωτό.
Μεχρι την άλλη Παρασκευή, ράψιμο.
Μεχρι την άλλη Παρασκευή, ράψιμο.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

22-12-23

21:33
Δημοκρατία έχουμε. Ας κάνει στο στομάχι του ο,τι του αρέσει.Χθες τον έβλεπα... Τραγική η κατάσταση του δυστυχώς.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

22-12-23

21:34
Εγώ έχω κολλήσει στα 86. Λογικό αφου παρασυρομαι. Παιδιά μετά τις 1/1/24 θα πεσει τρελή διατροφή.
Όπως κάνουν οι body builders πριν κατεβουν σε αγώνες... Φέτος το καλοκαίρι θα βγω φετες στη παραλια δεν έχει μαλακιες.
Ναι ωραία δημοκρατία έχουμε και εγώ λέω ότι θέλω για αυτό το θέαμα
Κινδυνευει η ζωή του πλεον.
Όπως κάνουν οι body builders πριν κατεβουν σε αγώνες... Φέτος το καλοκαίρι θα βγω φετες στη παραλια δεν έχει μαλακιες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δημοκρατία έχουμε. Ας κάνει στο στομάχι του ο,τι του αρέσει.
Ναι ωραία δημοκρατία έχουμε και εγώ λέω ότι θέλω για αυτό το θέαμα

juste un instant
Επιφανές μέλος

22-12-23

21:36
Ε και; Δεν επηρεάζει την ζωή μας ούτε την δημοκρατία. Ο καθένας μπορεί να καθορίζει την ζωή του φτάνει να μην καταπατά τα δικαιώματά μας.Ναι ωραία δημοκρατία έχουμε και εγώ λέω ότι θέλω για αυτό το θέαμα
Άλλος μπορεί να θέλει να καπνίζει τρία πακέτα τσιγάρα στην ημέρα. Ξέρει ότι κινδυνεύει. Ας καπνίζει στο σπίτι του όσο θελει. Εμένα δεν με βλάπτει.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

22-12-23

21:44
Καλά και τα φαγητά αλλά αν ξεκινήσω με αυτά σταματάω την άλλη βδομάδα.
Esperos1
Δραστήριο μέλος
Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα.

22-12-23

21:44
Αμα πας στα ντελικατέσεν, εκεί που πουλάνε ζαμπόν τυριά αλλαντικά περίεργα παστουρμάδες, και απλώς παρατηρήσεις τους πελάτες, ευτυχισμένοι άνθρωποι, με το χαμόγελο, με την πονηρή ματιά, με το καλαμπούρι τους, πήγαινε μετά και σε ένα από αυτά με τις υγιεινές τροφές και τα βεγκαν, κάτι μίζεροι καχεκτικοί τύποι, τσιφούτηδες και κακοχρονισμένοι, βλέπουν τους άλλους με φθόνο...
Το ίδιο και σε χασαποταβέρνες, όλο χαρά και ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των πελατών, οι υπάλληλοι με μια κούραση αλλά και ικανοποίηση...
Πήγαινε και στα βρόμικα και στα πατσατζίδικα τις πρώτες πρωινές ώρες, όση χαρά έχει η μελισούλα που ρουφάει το νέκταρ τόση χαρά έχουν και οι θαμώνες που πίνουν πατσά με υπόλοιμα και ποδαράκι... τι να πω...
Τα πιο ωραία καμάκια και σοβαρές γνωριμίες, ξεκινάνε στις πέντε το πρωί όξω από καντίνα με βρόμικα .
Την ίδια ώρα οι βεγκαν και της υγιεινής μετράνε πίεση ζάχαρο οξυγόνα με πολύ άγχος ...
Το ίδιο και σε χασαποταβέρνες, όλο χαρά και ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των πελατών, οι υπάλληλοι με μια κούραση αλλά και ικανοποίηση...
Πήγαινε και στα βρόμικα και στα πατσατζίδικα τις πρώτες πρωινές ώρες, όση χαρά έχει η μελισούλα που ρουφάει το νέκταρ τόση χαρά έχουν και οι θαμώνες που πίνουν πατσά με υπόλοιμα και ποδαράκι... τι να πω...
Τα πιο ωραία καμάκια και σοβαρές γνωριμίες, ξεκινάνε στις πέντε το πρωί όξω από καντίνα με βρόμικα .
Την ίδια ώρα οι βεγκαν και της υγιεινής μετράνε πίεση ζάχαρο οξυγόνα με πολύ άγχος ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- Kate1914
- Ilma
- Reader
- Scandal
- rafaela11
- American Economist
- charmander
- Natsuko
- giannhs2001
- fourkaki
- Wonderkid
- johnsala
- taketrance
- Vera
- touvlo
- rseven
- Dmzk
- Μήτσος10
- Giorgkalo
- JungC
- bibliofagos
- Ωρορα
- χημεια4λαιφ
- ROM32
- Memetchi
- Unboxholics
- NeosUser2023
- phleidhs
- iew
- Jack of Spades
- BatGuin
- A350
- chester20080
- Sosstoss
- teacher_40
- Hecticism
- Hased Babis
- AggelikiGr
- SlimShady
- GeorgePap2003
- jj!
- ghоul
- Joji
- jellojina
- linuxman
- donut_daddy
- Εριφύλη
- physicscrazy
- george777
- fmarulezkd
- Bleach_enjoyer
- camil
- Ellis
- Fernando_A
- Ariana2018
- Βασιλης1234
- pixel
- epote
- suaimhneas
- Arvacon
- Maria23667
- Luludaki
- Giorgosvr
- Esperos1
- globglogabgalab
- marww
- Δροσουλίτης
- Nosey123
- Dark_kronos
- Libertus
- Alessandra Eliza
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.