Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

23-12-23

04:14
Πως τα τρώτε,Καλά και τα φαγητά αλλά αν ξεκινήσω με αυτά σταματάω την άλλη βδομάδα.
View attachment 127272

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.

23-12-23

10:17
Μα δεν βλέπω φραπέδες στην εικόνα.3 καλαμακια
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

23-12-23

16:57
Επίσης, Athens juicy grill και Jackaroo........... ΜπεργκεράρεςTα καλύτερα και πιο extreme μπέργκερ στην Αθήνα

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

23-12-23

18:06
Κάτι σεραγλάκια, τα έχω βάλει στο μάτι. Αλίμονό τους...
juste un instant
Επιφανές μέλος

25-12-23

08:35
Η πιο γρήγορη (και σχετικά υγιεινή) τυρόπιτα...
www.facebook.com

18.390 Aufrufe · 93 Reaktionen | Συνταγή αν βαριέσαι #διαιτα #διατροφη #συνταγη | Giorgos Omerou
Συνταγή αν βαριέσαι #διαιτα #διατροφη #συνταγη.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

25-12-23

11:35
Η πιο γρήγορη (και σχετικά υγιεινή) τυρόπιτα...
![]()
18.390 Aufrufe · 93 Reaktionen | Συνταγή αν βαριέσαι #διαιτα #διατροφη #συνταγη | Giorgos Omerou
Συνταγή αν βαριέσαι #διαιτα #διατροφη #συνταγη.www.facebook.com
Η τυρόπιτα έχει υφή και εμφάνιση πιτας ! Αυτό δεν είναι πιτα... Απλά πεταξε κουακερ στο τηγάνι έβαλε λίγο γάλα και έτριψε και τυρί πανω του. Δεν θα το έτρωγα. Το κουακερ για να γίνει ψητό ωραίο θέλει συγκεκριμένα υλικά δεν είναι ζυμη από μόνον του.
juste un instant
Επιφανές μέλος

25-12-23

11:39
Εγώ το έκανα σε πέντε λεπτα και το καταευχαριστηθηκα. Ακόμα περισσότερο γιατί ετρωγα και βρώμη που είναι υγιεινή. Σίγουρα δεν υπάρχει το τραγανο της υφής της τυρόπιτας αλλά οι γεύσεις είναι πιο πλούσιες.Η τυρόπιτα έχει υφή και εμφάνιση πιτας ! Αυτό δεν είναι πιτα... Απλά πεταξε κουακερ στο τηγάνι έβαλε λίγο γάλα και έτριψε και τυρί πανω του. Δεν θα το έτρωγα. Το κουακερ για να γίνει ψητό ωραίο θέλει συγκεκριμένα υλικά δεν είναι ζυμη από μόνον του.
Το καθάρισμα του τηγανιου δεν είναι δύσκολο. Απλά το έπλυνα σε μια λεκάνη αφού έριξα λίγο χλιαρό νερό για λίγα λεπτά (και να μη ρίξεις, το ματι της κουζίνας είναι ακόμη ζεστό) και πέταξα τις ακαθαρσίες στην τουαλέτα για να μην βουλώσω τον νεροχύτη.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

25-12-23

12:07
Αμα δε θες να βουλώσεις τον νεροχύτη πάρε ενα καπάκι να τα μαζευει εκεί και μετά πέτα τα στον κάδο μωρε Τζάστ 

juste un instant
Επιφανές μέλος

25-12-23

12:09
Βάζω ούτως η άλλως καπάκι (διπλό) αλλά πάλι βουλωνει γιατί έχει λεπτό σωλήνα. Η βρώμη δυστυχώς τα κάνει αυτά. Όλο και κάτι θα περάσει και μετά με το νερό φουσκώνει και κολλανε και άλλες ακαθαρσίες με αποτέλεσμα να βουλωνει ο νεροχύτης.Αμα δε θες να βουλώσεις τον νεροχύτη πάρε ενα καπάκι να τα μαζευει εκεί και μετά πέτα τα στον κάδο μωρε Τζάστ![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

25-12-23

12:13
Βάζω ούτως η άλλως καπάκι (διπλό) αλλά πάλι βουλωνει γιατί έχει λεπτό σωλήνα. Η βρώμη δυστυχώς τα κάνει αυτά. Όλο και κάτι θα περάσει και μετά με το νερό φουσκώνει και κολλανε και άλλες ακαθαρσίες με αποτέλεσμα να βουλωνει ο νεροχύτης.
Πάντως η τυρόπιτα βρώμης δεν ειναι για το Αντιφίτνες. Θα φάμε μαρούλια και ξύλο απο τους σκληροπυρηνικούς τπου είδους αν μας πάρουν χαμπάρι να ξέρεις !
juste un instant
Επιφανές μέλος

25-12-23

12:14
Εντάξει. Έβαλα πολύ τυρί για να πω την αλήθεια... Απλά η βρώμη είναι για να μην έχω τύψειςΠάντως η τυρόπιτα βρώμης δεν ειναι για το Αντιφίτνες. Θα φάμε μαρούλια και ξύλο απο τους σκληροπυρηνικούς τπου είδους αν μας πάρουν χαμπάρι να ξέρεις !

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

25-12-23

12:16
Οτι και να βάλεις αυτο το πράγμα ειναι καταδικασμένο !!! Η πραγματική τυρόπιτα η μαμαδίστικη-γιαγιαδίστικη έχει μέσα και το βουτυρο της.... και τα λάδια της... και τα τυριά της που δεν ειναι μόνο φέτα - πλήρες τυράκι έτσι ; 
μη μου πεις κανα ντιρόλο με χαμηλα λιπαρά θα πάω να πέσω απο τον 3ο.

juste un instant
Επιφανές μέλος

25-12-23

12:24
Και ποιος σου είπε ότι δεν έριξα λίγο λαδακι στο σερβίρισμα στο πιάτο;Οτι και να βάλεις αυτο το πράγμα ειναι καταδικασμένο !!! Η πραγματική τυρόπιτα η μαμαδίστικη-γιαγιαδίστικη έχει μέσα και το βουτυρο της.... και τα λάδια της... και τα τυριά της που δεν ειναι μόνο φέτα - πλήρες τυράκι έτσι ;

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

25-12-23

12:48
Και ποιος σου είπε ότι δεν έριξα λίγο λαδακι στο σερβίρισμα στο πιάτο;Την άλλη φορά θα δοκιμάσω και βούτυρο και μπέικον.
![]()
Δεν ξέρω, εγώ το είπα και προχθές ακόμη εχω 2 καλά cheats μέχρι τέλος του χρόνου.... το ένα θα είναι κρέπα - κρέπες μάλλον. Το άλλο 2 πίτσες μπομπα απο τη ντόμινος.
Σημερα σηκώθηκα και μετρησα λιγο περιφέρεια όπως ήμουν στα 86 εκ. θέλω να το ρίξω στα 80-81 είτε στα 86 που είμαι τώρα είτε στα 80 οπότε δε σκοπεύω να τρώώ σαν να μην υπάρχει αυριο όλες τις ημέρες στις γιορτές... σημερα βεβαια έχουμε μαζώξεις απο το μεσημέρι και μετά αλλα θα προσέξω τι θα βάλω στο πιάτο μου. κρεας πολύ και σαλάτα. Και καναν υδατανθρακα αντε κανα πιτάκι. Μετα εχει και τα γλυκά βεβαια

Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

25-12-23

12:55
Σπιτική πίτσα πιάνεται στο antifitness;; Χωρίς λουκάνικα κλπ. Μαργαρίτα ουσιαστικά.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

25-12-23

13:00
Σπιτική πίτσα πιάνεται στο antifitness;; Χωρίς λουκάνικα κλπ. Μαργαρίτα ουσιαστικά.
Χαλαρά.. όλες οι πιτσες αντι φιτνες ειναι και ποτέ δεν τρώγονται σε περίοδο γράμμωσης οσο πρωτεϊνικο αλεύριθ και αν ρίξεις μέσα

Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

25-12-23

13:03
για bulking δε με χαλάει πάντως χαχαχαΧαλαρά.. όλες οι πιτσες αντι φιτνες ειναι και ποτέ δεν τρώγονται σε περίοδο γράμμωσης οσο πρωτεϊνικο αλεύριθ και αν ρίξεις μέσα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- Kate1914
- Ilma
- Reader
- Scandal
- rafaela11
- American Economist
- charmander
- Natsuko
- giannhs2001
- fourkaki
- Wonderkid
- johnsala
- taketrance
- Vera
- touvlo
- rseven
- Dmzk
- Μήτσος10
- Giorgkalo
- JungC
- bibliofagos
- Ωρορα
- χημεια4λαιφ
- ROM32
- Memetchi
- Unboxholics
- NeosUser2023
- phleidhs
- iew
- Jack of Spades
- BatGuin
- A350
- chester20080
- Sosstoss
- teacher_40
- Hecticism
- Hased Babis
- AggelikiGr
- SlimShady
- GeorgePap2003
- jj!
- ghоul
- Joji
- jellojina
- linuxman
- donut_daddy
- Εριφύλη
- physicscrazy
- george777
- fmarulezkd
- Bleach_enjoyer
- camil
- Ellis
- Fernando_A
- Ariana2018
- Βασιλης1234
- pixel
- epote
- suaimhneas
- Arvacon
- Maria23667
- Luludaki
- Giorgosvr
- Esperos1
- globglogabgalab
- marww
- Δροσουλίτης
- Nosey123
- Dark_kronos
- Libertus
- Alessandra Eliza
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.