AntiFitness Thread!

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Shrimp cocktail sauce, όλοι αυτο ψάχνουσι.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.
Λοιπόν για πείτε :P

Τι προτιμάτε; Παστίτσιο ή μουσακά; :clapup:

Εγώ, επειδή είμαι δεν είμαι καθόλου επιλεκτικός με τα φαγητά, τρώω και τα δύο :prettyplz:

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Παστίτσο. Η μελιτζάνα είναι γλιτσερή και σπυριάρα.

Αν δεν έχω παστίτσο, καταπίνω μουσακά αβάδιστα, δεν κανω διακρίσεις.

Τα σαρώνει όλα η στομάχα.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

Εγώ, επειδή είμαι δεν είμαι καθόλου επιλεκτικός με τα φαγητά, τρώω και τα δύο :prettyplz:
Μουσακά ξεκάθαρα !!

το παστίτσιο μου αρέσει μόνο εκείνη την ώρα που βγαίνει από το φούρνο και είναι ζεστό ζεστό με τη μπεσαμελ
Μετά γίνεται πολύ μεχ

ο μουσακάς όμως τη τσαχπινιά του τη κρατάει όλες τις ώρες ✨

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.

Και τα δύο τρώω. Δεν θα σας προσβάλω.
Hungry Orange And Black GIF by Garfield

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.
Συκώτι με τηγανιτές πατάτες.
1000055821.jpg

Να είχα ένα πιάτο τώρα.

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.
IMG_7143.jpeg

Γλυκό από το Ντουμπάι (το είχαν φέρει στην δουλειά). Χουρμας με σοκολάτα και αμύγδαλο.
Μπορεί να μην είναι τελείως antifitness αλλά έχει σοκολάτα 😂

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.
View attachment 144283

Γλυκό από το Ντουμπάι (το είχαν φέρει στην δουλειά). Χουρμας με σοκολάτα και αμύγδαλο.
Ενδιαφέρον φαίνεται, αλλά εγώ θέλω να σχολιάσω τα νύχια 😂😂. Πολύ όμορφο χρώμα!

Valder

Τιμώμενο Μέλος

View attachment 144283

Ναι γιατί ο χουρμάς δεν είναι τίγκα στα σακχαρα. Η σοκολάτα θα σε παχυνει, το υπολοιπο θα σε λυπηθεί.

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.
Ενδιαφέρον φαίνεται, αλλά εγώ θέλω να σχολιάσω τα νύχια 😂😂. Πολύ όμορφο χρώμα!
Ήταν πολύ νόστιμο και εύκολο να το κάνεις και στο σπίτι! Ευχαριστώ πολύ 😊
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ναι γιατί ο χουρμάς δεν είναι τίγκα στα σακχαρα. Η σοκολάτα θα σε παχυνει, το υπολοιπο θα σε λυπηθεί.
Ειναι τίγκα, αλλά στα καλά σάκχαρα, των φρούτων.
Η σοκολάτα όπως και να το κάνουμε είναι επεξεργασμενη.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Κάνω ότι μπορώ 😛 με πιάνουν κάτι μανιες για γλυκό αλλά γενικά προσπαθώ να προσέχω γιατί είμαι γλυκατζου.
Ετσι πρέπει, να καραμελώνουν τα ζωτικά σου όργανα, δε μπορώ τους μίζερους.

Μιχ δε θελω σοκολάτα και μιχ θα φαω μια σαλάτα και να χω απλώσει εγω τις ποικιλιες μπροστα μεχρι να ισοπεδωθώ.

Φάε κυρά μου.

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Ετσι πρέπει, να καραμελώνουν τα ζωτικά σου όργανα, δε μπορώ τους μίζερους.

Μιχ δε θελω σοκολάτα και μιχ θα φαω μια σαλάτα και να χω απλώσει εγω τις ποικιλιες μπροστα μεχρι να ισοπεδωθώ.

Φάε κυρά μου.
Καλά τα λες εσύ αλλά τα κιλά έχουν άλλη άποψη 😂😂😂

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Guest 881237

Επισκέπτης

Κάνω ότι μπορώ 😛 με πιάνουν κάτι μανιες για γλυκό αλλά γενικά προσπαθώ να προσέχω γιατί είμαι γλυκατζου.
Που κ που μπορείς να τρως λίγο γλυκό κ επίσης σε μικρές ποσότητες μπορείς να έχεις κάποιες υγιεινές εναλλακτικές πχ μαύρη σοκολάτα με 70% κακάο ή μέλι κλπ , αν θες μπορώ να σου πω κάποιες αγαπημένες μου συνταγές :)

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Μη μου μιλάς εμένα για κιλά, εχω 103 απο δαυτα επάνω μου και πασχίζω να τα ρίξω.

meanwhile

View attachment 144284
Φαίνεται ότι ξέρεις να τρως!!

Που κ που μπορείς να τρως λίγο γλυκό κ επίσης σε μικρές ποσότητες μπορείς να έχεις κάποιες υγιεινές εναλλακτικές πχ μαύρη σοκολάτα με 70% κακάο ή μέλι κλπ , αν θες μπορώ να σου πω κάποιες αγαπημένες μου συνταγές :)
Ναιιι φυσικά! Αμα έχεις και καμιά υγιεινή συνταγή θα το ήθελα 😃

Guest 881237

Επισκέπτης

Φαίνεται ότι ξέρεις να τρως!!

Ναιιι φυσικά! Αμα έχεις και καμιά υγιεινή συνταγή θα το ήθελα 😃
Τις κρέπες πχ τις κάνω με 2 αυγά , λίγο γάλα και αλεύρι βρώμης (απλή βρώμη που την έχω αλέσει στο μουλτι) ... Αναλογίες δεν υπάρχουν συγκεκριμένες, απλά βλέπω να έχει την υφή που πρέπει ... Αν είναι αλμυρή μπορείς να βάλεις τυρί, κοτόπουλο, ντομάτα , μανιτάρια.... Αν είναι γλυκιά μπορείς μαύρη σοκολάτα με μπανάνα, ή ταχίνι με μπανάνα ή μήλο το οποίο θα κόψεις σε κομματάκια κ θα το βάλεις στο αντικολλητικό με λίγη κανέλα και μέλι ή στέβια κ γίνεται σαν γλυκό του κουταλιού.... Αυτό με το μήλο το κάνω συχνά (και χωρίς τις κρέπες δηλαδή) μόνο έτσι το τρώω πλέον αλλιώς δεν μου αρέσει ....

Επίσης ένας τρόπος να φας το γιαούρτι σαν γλυκό είναι να λιώσεις μια μπανάνα με το πιρούνι, να βάλεις το γιαούρτι (αν το θέλεις ακόμα πιο γλυκό μπορείς να βάλεις και λίγο μέλι ) ... Είναι πολύ νόστιμο κ θυμίζει παρά πολύ αυτά τα protein γιαούρτια τα οποία είναι ακριβά χωρίς λόγο+ ότι έχουν ακριβώς την ίδια ποσότητα (ή ακόμα κ λιγότερη....) πρωτεϊνης οπότε η ονομασία τους δεν βγάζει νόημα ......

Pancakes : 3/4 κουταλιές της σούπας αλεσμένη βρώμη , ένα αυγό , λίγο γάλα και baking powder. Τα toppings που είπα για τις κρέπες ισχύουν κι εδώ .

Από κει και πέρα υπάρχουν κ στο σούπερ μάρκετ κλπ διάφορα γλυκίσματα χωρίς ζάχαρη , πιο ελαφριά κλπ ... Κι αυτά είναι οκ 1-2 φορές την εβδομάδα.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια