AntiFitness Thread!

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Τι έχει παίξει με αυτή τη σοκολάτα και τη βάζετε όλοι, ακόμα δεν έχω καταλάβει!
Αδιάφορη μου φαίνεται. Πολύ λίγη γέμιση . Αυτή του λιντλ θέλω να δοκιμάσω αλλά δεν μπορώ να την βρω 😭

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.
Τι έχει παίξει με αυτή τη σοκολάτα και τη βάζετε όλοι, ακόμα δεν έχω καταλάβει!
Μόδα είναι, θα περάσει και αυτό σε λίγες εβδομάδες. Επειδή θεωρείται κάτι πρωτότυπο όλοι θέλουν να το δοκιμάσουν.
Οκ σοκολάτα με γέμιση φυστίκι και φύλλο κανταιφι είναι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αδιάφορη μου φαίνεται. Πολύ λίγη γέμιση . Αυτή του λιντλ θέλω να δοκιμάσω αλλά δεν μπορώ να την βρω 😭
Λιντλ δε νομίζω να αξίζει τόσο, δε το έχω δοκιμάσει αλλά έχω δοκιμάσει της ΙΟΝ και 2 ζαχαροπλαστείων

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.
Θα την δοκιμάσω κι εγώ σίγουρα!! 5 ευρώ; 5 ευρώ!

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Scandal

Διαχειριστής

Ό,τι βγήκα για περπάτημα σήμερα και πήρα από ΑΒ μια lacta lila pause.
Αν το είχα καταλάβει νωρίτερα θα δοκίμαζα αυτήν.
Θα δω από αύριο.

Guest 881237

Επισκέπτης

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
Στο μαγαζί που μπορεί να τη βρήκες με 5.7€, γενικά παίζει από 4.5€ η χαμηλότερη τιμή μέχρι 7€

Στον Γαλαξία πριν λίγες ημέρες την βρήκα €5.20, τώρα ο Σκλαβενίτης την έχει €4.70, ενώ το Mini Market της γειτονιάς μου €5.70.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Guest 881237

Επισκέπτης

Skiyo

Διάσημο μέλος

Scandal

Διαχειριστής

Κακά τα ψέματα, με 5 - 5.7 ευρώ πας ζαχαροπλαστείο και παίρνεις κάτι ατομικό, πλούσιο και φρέσκο.
Αλλά εντάξει αφού έγινε main stream, ας την πάρουμε και εν καιρώ θα δείτε ότι θα πέσει και η τιμή.

Guest 881237

Επισκέπτης

Αν θα τη έχει ακομα θα τη βρεις στα ψυγεία δίπλα στις παστές.
Όσες φορές έχω πάει δεν την έχω βρει . Τη Δευτέρα που πήγα πάλι δεν την είχε . Σε αυτό που πας εσυ την έχει ακόμα ?

Skiyo

Διάσημο μέλος

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 445 μηνύματα.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Το πήρες; ήταν καλό;
Εγώ που το έχω δοκιμάσει μέτριο θα έλεγα. Νιώθεις τη σοκολάτα, αρκετή γέμιση φυστικιού και φύλλο κανταιφι. Θα ήθελα να έχει άλλη γεύση η γέμιση για να είναι πιο ωραίο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια