Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

14-02-25

20:38
Τι έχει παίξει με αυτή τη σοκολάτα και τη βάζετε όλοι, ακόμα δεν έχω καταλάβει!
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

14-02-25

20:40
είναι γαμάτη αλλά 5€;
έλεος
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

14-02-25

20:40
Αδιάφορη μου φαίνεται. Πολύ λίγη γέμιση . Αυτή του λιντλ θέλω να δοκιμάσω αλλά δεν μπορώ να την βρωΤι έχει παίξει με αυτή τη σοκολάτα και τη βάζετε όλοι, ακόμα δεν έχω καταλάβει!

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.

14-02-25

20:41
Μόδα είναι, θα περάσει και αυτό σε λίγες εβδομάδες. Επειδή θεωρείται κάτι πρωτότυπο όλοι θέλουν να το δοκιμάσουν.Τι έχει παίξει με αυτή τη σοκολάτα και τη βάζετε όλοι, ακόμα δεν έχω καταλάβει!
Οκ σοκολάτα με γέμιση φυστίκι και φύλλο κανταιφι είναι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Λιντλ δε νομίζω να αξίζει τόσο, δε το έχω δοκιμάσει αλλά έχω δοκιμάσει της ΙΟΝ και 2 ζαχαροπλαστείωνΑδιάφορη μου φαίνεται. Πολύ λίγη γέμιση . Αυτή του λιντλ θέλω να δοκιμάσω αλλά δεν μπορώ να την βρω![]()
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

14-02-25

20:42
Θα την δοκιμάσω κι εγώ σίγουρα!! 5 ευρώ; 5 ευρώ!
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.

14-02-25

20:43
Εγώ το είχα πάρει από ψιλικατζιδικα 5€, σε σουπερμάρκετ έχω δει στο ίντερνετ με 4.6€ κάπου εκεί.Θα την δοκιμάσω κι εγώ σίγουρα!! 5 ευρώ; 5 ευρώ!
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

14-02-25

20:44
είναι γαμάτη αλλά 5€;
έλεος
€5.20 για την ακρίβεια

Skiyo
Διάσημο μέλος

14-02-25

20:44
Στο μαγαζί που μπορεί να τη βρήκες με 5.7€, γενικά παίζει από 4.5€ η χαμηλότερη τιμή μέχρι 7€€5.70 για την ακρίβεια.
Scandal
Διαχειριστής

14-02-25

20:45
Ό,τι βγήκα για περπάτημα σήμερα και πήρα από ΑΒ μια lacta lila pause.
Αν το είχα καταλάβει νωρίτερα θα δοκίμαζα αυτήν.
Θα δω από αύριο.
Αν το είχα καταλάβει νωρίτερα θα δοκίμαζα αυτήν.
Θα δω από αύριο.
Guest 881237
Επισκέπτης

14-02-25

20:46
Γιατί όχι ? Έχει πολύ γέμιση !!Λιντλ δε νομίζω να αξίζει τόσο, δε το έχω δοκιμάσει αλλά έχω δοκιμάσει της ΙΟΝ και 2 ζαχαροπλαστείων
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

14-02-25

20:46
Στο μαγαζί που μπορεί να τη βρήκες με 5.7€, γενικά παίζει από 4.5€ η χαμηλότερη τιμή μέχρι 7€
Στον Γαλαξία πριν λίγες ημέρες την βρήκα €5.20, τώρα ο Σκλαβενίτης την έχει €4.70, ενώ το Mini Market της γειτονιάς μου €5.70.
Skiyo
Διάσημο μέλος

14-02-25

20:47
Εγώ το είχα βρει στο λιντλ, δε μου έκανε εντύπωση να το πάρω. Γιατί το έβαλαν σε πλαστικό κουτάκι τη σοκολάτα και να χρειάζεται ψυγείο.Γιατί όχι ? Έχει πολύ γέμιση !!
Guest 881237
Επισκέπτης

14-02-25

20:50
Την έχει ακόμα ?Εγώ το είχα βρει στο λιντλ, δε μου έκανε εντύπωση να το πάρω. Γιατί το έβαλαν σε πλαστικό κουτάκι τη σοκολάτα και να χρειάζεται ψυγείο.
Skiyo
Διάσημο μέλος

14-02-25

20:52
Αν θα τη έχει ακομα θα τη βρεις στα ψυγεία δίπλα στις παστές.Την έχει ακόμα ?
Scandal
Διαχειριστής

14-02-25

20:52
Κακά τα ψέματα, με 5 - 5.7 ευρώ πας ζαχαροπλαστείο και παίρνεις κάτι ατομικό, πλούσιο και φρέσκο.
Αλλά εντάξει αφού έγινε main stream, ας την πάρουμε και εν καιρώ θα δείτε ότι θα πέσει και η τιμή.
Αλλά εντάξει αφού έγινε main stream, ας την πάρουμε και εν καιρώ θα δείτε ότι θα πέσει και η τιμή.
Guest 881237
Επισκέπτης

14-02-25

21:00
Όσες φορές έχω πάει δεν την έχω βρει . Τη Δευτέρα που πήγα πάλι δεν την είχε . Σε αυτό που πας εσυ την έχει ακόμα ?Αν θα τη έχει ακομα θα τη βρεις στα ψυγεία δίπλα στις παστές.
Skiyo
Διάσημο μέλος

14-02-25

21:06
Αρχές Φεβρουαρίου που πήγα τελευταία φορά είχε στο lidl Παγκρατίου στη Υμηττού.Όσες φορές έχω πάει δεν την έχω βρει . Τη Δευτέρα που πήγα πάλι δεν την είχε . Σε αυτό που πας εσυ την έχει ακόμα ?
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.

14-02-25

21:45
Δοκίμασα και εγώ ! Δεν τρελάθηκα με τη κρέπαView attachment 145047
Κρέπα Ντουμπάϊ
Το προτιμώ σε γλυκάκι όπως το Lidl

Skiyo
Διάσημο μέλος

14-02-25

22:25
Εγώ που το έχω δοκιμάσει μέτριο θα έλεγα. Νιώθεις τη σοκολάτα, αρκετή γέμιση φυστικιού και φύλλο κανταιφι. Θα ήθελα να έχει άλλη γεύση η γέμιση για να είναι πιο ωραίο.Το πήρες; ήταν καλό;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- Kate1914
- Ilma
- Reader
- Scandal
- rafaela11
- American Economist
- charmander
- Natsuko
- giannhs2001
- fourkaki
- Wonderkid
- johnsala
- taketrance
- Vera
- touvlo
- rseven
- Dmzk
- Μήτσος10
- Giorgkalo
- JungC
- bibliofagos
- Ωρορα
- χημεια4λαιφ
- ROM32
- Memetchi
- Unboxholics
- NeosUser2023
- phleidhs
- iew
- Jack of Spades
- BatGuin
- A350
- chester20080
- Sosstoss
- teacher_40
- Hecticism
- Hased Babis
- AggelikiGr
- SlimShady
- GeorgePap2003
- jj!
- ghоul
- Joji
- jellojina
- linuxman
- donut_daddy
- Εριφύλη
- physicscrazy
- george777
- fmarulezkd
- Bleach_enjoyer
- camil
- Ellis
- Fernando_A
- Ariana2018
- Βασιλης1234
- pixel
- epote
- suaimhneas
- Arvacon
- Maria23667
- Luludaki
- Giorgosvr
- Esperos1
- globglogabgalab
- marww
- Δροσουλίτης
- Nosey123
- Dark_kronos
- Libertus
- Alessandra Eliza
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.