AntiFitness Thread!

😂😂

IMG_1466.jpeg
Τι έχει παίξει με αυτή τη σοκολάτα και τη βάζετε όλοι, ακόμα δεν έχω καταλάβει!

Αδιάφορη μου φαίνεται. Πολύ λίγη γέμιση . Αυτή του λιντλ θέλω να δοκιμάσω αλλά δεν μπορώ να την βρω 😭

Μόδα είναι, θα περάσει και αυτό σε λίγες εβδομάδες. Επειδή θεωρείται κάτι πρωτότυπο όλοι θέλουν να το δοκιμάσουν.
Οκ σοκολάτα με γέμιση φυστίκι και φύλλο κανταιφι είναι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αδιάφορη μου φαίνεται. Πολύ λίγη γέμιση . Αυτή του λιντλ θέλω να δοκιμάσω αλλά δεν μπορώ να την βρω 😭
Λιντλ δε νομίζω να αξίζει τόσο, δε το έχω δοκιμάσει αλλά έχω δοκιμάσει της ΙΟΝ και 2 ζαχαροπλαστείων

Θα την δοκιμάσω κι εγώ σίγουρα!! 5 ευρώ; 5 ευρώ!

Ό,τι βγήκα για περπάτημα σήμερα και πήρα από ΑΒ μια lacta lila pause.
Αν το είχα καταλάβει νωρίτερα θα δοκίμαζα αυτήν.
Θα δω από αύριο.

Στο μαγαζί που μπορεί να τη βρήκες με 5.7€, γενικά παίζει από 4.5€ η χαμηλότερη τιμή μέχρι 7€

Στον Γαλαξία πριν λίγες ημέρες την βρήκα €5.20, τώρα ο Σκλαβενίτης την έχει €4.70, ενώ το Mini Market της γειτονιάς μου €5.70.

Κακά τα ψέματα, με 5 - 5.7 ευρώ πας ζαχαροπλαστείο και παίρνεις κάτι ατομικό, πλούσιο και φρέσκο.
Αλλά εντάξει αφού έγινε main stream, ας την πάρουμε και εν καιρώ θα δείτε ότι θα πέσει και η τιμή.

Αν θα τη έχει ακομα θα τη βρεις στα ψυγεία δίπλα στις παστές.
Όσες φορές έχω πάει δεν την έχω βρει . Τη Δευτέρα που πήγα πάλι δεν την είχε . Σε αυτό που πας εσυ την έχει ακόμα ?

Το πήρες; ήταν καλό;
Εγώ που το έχω δοκιμάσει μέτριο θα έλεγα. Νιώθεις τη σοκολάτα, αρκετή γέμιση φυστικιού και φύλλο κανταιφι. Θα ήθελα να έχει άλλη γεύση η γέμιση για να είναι πιο ωραίο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back