AntiFitness Thread!

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 445 μηνύματα.
Μόνο εμένα αυτά τα dubai μου φάνηκαν σα να τρως γυαλιά με ζάχαρη ;κρατσανιστα;
Εγώ εφαγα πρώτη φορά εχθές και δεν ήταν γλυκό. Ήταν σαν να τρως ένα απλό γλυκό, όχι κάτι έξτρα σε ζάχαρη.
Και το κρατσανιστο εμένα μαρεσει, κάτι διαφορετικό.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.
Κοιτάξτε τώρα τι γίνεται.
Η κουζίνα έχει μπακλαβά ωραίο σιρόπιαστο και παγωμένο όπως μου αρέσει.
Χθες τον ξέσκισα και σήμερα ξύπνησα λεγοντας ότι τέρμα το ξεσκισμα.
Έχει μηλο στο ψυγείο.

Ο Σατανάς με δοκιμάζει.

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 445 μηνύματα.
Κοιτάξτε τώρα τι γίνεται.
Η κουζίνα έχει μπακλαβά ωραίο σιρόπιαστο και παγωμένο όπως μου αρέσει.
Χθες τον ξέσκισα και σήμερα ξύπνησα λεγοντας ότι τέρμα το ξεσκισμα.
Έχει μηλο στο ψυγείο.

Ο Σατανάς με δοκιμάζει.
Όλοι έτσι λέμε... Τρώμε τα παντα και μετά "ξεκινάω δίαιτα" 😂

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.
Είχα πολύ καιρό να φάω σοκολάτα και αγόρασα μία και μάλιστα λευκή :-*

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.
IMG_5594.jpeg

Κρέπα Ντουμπάϊ

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
Domino’s Pizza. Με διαφορά η πιο νόστιμη από τις γνωστές αλυσίδες. ❤️❤️

Θα δοκιμάσω και Pizza Hut τώρα που επέστρεψε.

IMG_1423.jpeg

IMG_1424.jpeg

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.
Ιγκλού από τη Κουκουβάγια
1000017887.jpg

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια