AntiFitness Thread!

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.
1721070774789.jpg

Ακολασίες ..... όχι μόνο με γυναίκες αλλα και με... 600γρ παγωτό απο το Στάμου... το χω βάλει κάτω τωρα
θα το πελεκήσω γρήγορα.

Μπανάνα - γιαουρτι φράουλα και μπουένο συνοδευομενο απο μπολικο σιροπάκι φραουλα να γλιστράει !
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ΜΜΜΜΜΜΜΜ γρυλίζω απο ευχαρίστηση... πωπω !

Μετα απο ένα δυνατό σουκού με μεγάλες στιγμές , σειρά εχει και η παγωτάρα !

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.709 μηνύματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.
Από τις αγαπημένες μου γεύσεις όλες και ας μην έχω δοκιμάσει Στάμου.
Πόσο ζηλεύω! Καλή απόλαυση!

Ε αμα ήσουν εδω θα σε κερνούσα και σενα ενα μισό κιλο.... μ αρεσει να καθομαι στο γραφειο και να εχω σηκώσει μανίκια και να εχω τη γαβάθα μπροστά μου !!!! Τι να σ κανει το κυπελάκι τωρα με 2-3 μπάλες.

Θα το έκανες καλά ;;;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πάει το παγωτακι... Το καταπια

Tι Πύθωνας ειμαι ρε πούστη :laugh:

καλα με τέτοιο καιρό έχει άλλη αίσθηση το παγωτάκι.... σου παγώνει το μυαλό!!!!

Συνημμένα

• IMG_20240715_222103.jpg
    IMG_20240715_222103.jpg
    417,3 KB · Εμφανίσεις: 38
Τελευταία επεξεργασία:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.709 μηνύματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Άστα πάνθηρα, κάποιοι τρώμε με το ζόρι μία, που να φάμε 2-3. Οπότε αυτά τα αφήνουμε για εσάς :laugh:

Με το ζόρι μία ;;; ελα ρε. Πωπω οικονομική πολύ είσαι εσύ.

Ο Πάνθηρας αμα βγει έξω δεν έχει τέτοια του δινει και καταλαβαίνει. Σε όλα.

Τι τσιγκουνιές θα κάνουμε τώρα. Σου λέω πέρασα ενα σουκού φανταστικό

αλλα μου φυγε ένα 100αρι στις βόλτες. Χαλάλι. Και ενα δεκάρικο σημερα στο παγωτό 110.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Με το ζόρι μία ;;; ελα ρε. Πωπω οικονομική πολύ είσαι εσύ.
Καλό δεν είναι αυτό; :laugh:
Καλά, μην υπερβάλλουμε κιόλας, μέχρι δύο το έχουμε άνετα. Αλλά μισό κιλό στην καθισιά μου όχι, είναι υπερβολικά πολύ για μένα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Καλό δεν είναι αυτό; :laugh:
Καλά, μην υπερβάλλουμε κιόλας, μέχρι δύο το έχουμε άνετα. Αλλά μισό κιλό στην καθισιά μου όχι, είναι υπερβολικά πολύ για μένα.

Να σου πώ την αμαρτία μου άνετα κοπανούσα ένα κιλό απόψε. Ηδη έφαγα τα 600γρ και δεν ειμαι φουσκωμένος. Πηγα βεβαια και γυμναστήριο και κτυπήθηκα. Γενικά μερικές ημέρες με φοβάμαι και εγω όπως με βλέπω μπορεί να εχω όρεξη να κάνω κάποια πράγματα επι 2-3 φορές. Αυτο ομως ειναι ωραίο γιατι μου θυμίζει τοτε που ήμουν παιδί. Και ειχα μια απίστευτη όρεξη για όλα.

Και τώρα δεν έχω αλλάξει πολύ. Ευτυχώς η σκατίλα της εποχής δεν με έχει επηρεάσει. Απλα πλέον όπως εγραψα και το μεσημέρι κουράζομαι εύκολα δηλαδη αμα βλέπω ανθρωπους που δε θέλουν να διασκεδάζουν να το ρίχνουν έξω να είναι καλοπροαίρετοι, μονίμως να ειναι ιδιόρυθμοι εκει στην αρνητικούρα την κακία τη καχυποψία και τα λοιπά ... ε κουράζομαι και φευγω εντάξει. Ψάχνω αλλού.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.847 μηνύματα.
Πήρα σήμερα ένα παγωτό Tiramisu από τα Lidl. Ίσως από τα καλύτερα παγωτά που έχω δοκιμάσει μετά τα Haagen-Dazs.

@Kate1914

IMG_6947.jpeg

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Πήρα σήμερα ένα παγωτό Tiramisu από τα Lidl. Ίσως από τα καλύτερα παγωτά που έχω δοκιμάσει μετά τα Haagen-Dazs.

@Kate1914

View attachment 135633
Ούτε από αυτό έχω φάει, αν και συνήθως από το Lidl παίρνουμε και εμείς. Ίσως το δοκιμάσω κάποια στιγμή αφού λες ότι είναι όντως τόσο καλό (αμάν πια με τα γλυκά πάντως, προσπαθώ να χτίσω σώμα και εσύ συνεχώς με διαολίζεις 😂).

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.847 μηνύματα.
Ούτε από αυτό έχω φάει, αν και συνήθως από το Lidl παίρνουμε και εμείς. Ίσως το δοκιμάσω κάποια στιγμή αφού λες ότι είναι όντως τόσο καλό (αμάν πια με τα γλυκά πάντως, προσπαθώ να χτίσω σώμα και εσύ συνεχώς με διαολίζεις 😂).

BTW το Lidl τελικά έχει πολύ ωραία παγωτά, δεν το περίμενα να πω την αλήθεια. Προφανώς και δεν φτάνουν τα Haagen-Dazs που για εμένα είναι κορυφή όμως του Lidl για την τιμή τους είναι πολύ τίμια και με μεγάλη ποικιλία. Ίσα ίσα τα βρίσκω το ίδιο γευστικά με τα Εβγα και τα Algida σε κάποιες περιπτώσεις.😋😋

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.
Για αλλαγή κανένα μωσαϊκό..
IMG_20230219_155439.jpg

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

BTW το Lidl τελικά έχει πολύ ωραία παγωτά, δεν το περίμενα να πω την αλήθεια. Προφανώς και δεν φτάνουν τα Haagen-Dazs που για εμένα είναι κορυφή όμως του Lidl για την τιμή τους είναι πολύ τίμια και με μεγάλη ποικιλία. Ίσα ίσα τα βρίσκω το ίδιο γευστικά με τα Εβγα και τα Algida σε κάποιες περιπτώσεις.😋😋
Και όμως ναι, είναι αρκετά καλά. Εντάξει τις μάρκες δεν τις φτάνει ακριβώς, αλλά είναι μια χαρά. Ειδικά το ξυλάκι με τη σοκολάτα και τα αμύγδαλα για επικάλυψη μου αρέσει εμένα πολύ.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

τι βυζια ειναι αυτα ρε Ελενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν τρωω το βράδυ, εντωμεταξυ αμα κανω πολυ υποθερμιδική κρυωνω το βράδυ ή με πιανει λιγουρα στο κρεβατι.

Βαζει πλυντηριο ο διπλα: "ΣΚΑΣΕ ΓΑΜΩ!",
Ριχνει νερά η απο πανω, εχω βγει εξω στην ψυχρα 6 το πρωι: ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ

Διαιτα. Σε ηρεμεί.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Δεν τρωω το βράδυ, εντωμεταξυ αμα κανω πολυ υποθερμιδική κρυωνω το βράδυ ή με πιανει λιγουρα στο κρεβατι.

Βαζει πλυντηριο ο διπλα: "ΣΚΑΣΕ ΓΑΜΩ!",
Ριχνει νερά η απο πανω, εχω βγει εξω στην ψυχρα 6 το πρωι: ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ

Διαιτα. Σε ηρεμεί.

χαχαχα αχ τι καλός γειτονας χαχα

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ημουν άυπνος, άφαγος και ειχα και το παιδι μου καθετηριασμένο και με προβλημα και δε με αφηνε να κοιμηθω η κωλόγρια.

Καλα 6 η ωρα το πρωί αντι να κοιμάται έριχνε νερά στα μπαλκόνια ; τιποτα

μονοκατοικία στην Άνοιξη. Και τέλος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια