Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

23-07-24

22:46
05.15 τα πρωτα, ΚΑΘΕ πρωι. Και μετα ανα πεντε λεπτά για καποια ωρα.Καλα 6 η ωρα το πρωί αντι να κοιμάται έριχνε νερά στα μπαλκόνια ; τιποτα
μονοκατοικία στην Άνοιξη. Και τέλος.
Βγαινω εξω, βρωμαγαν εντωματαξυ οσα έσταζαν ποιος ξερει τι ειχε μεσα
Μετα απο κατι μερες καποιος της κατέβασε καντηλια μια απέξω και μια στην εξωπορτα της και πρέπει να το κοψε γιατι δεν με ξυπνάει πια.
Αυτη εντωμεταξυ ειναι λαλημένη ε. Βγαινει Ιουνη μηνα και αρχιζει "Χριστοοοοος Ανέεεεστη εκ νεκρώωωων"
Ειχε βαλει πειραικη εκκλησία κάτι και ακουγε, φιλε εκανε κατι ΩΠΑ ΩΠΑ και τραγουδαγε μαζι με τους υμνους.
Δηλαδή γεια σας η γιαγιά τελείως.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

23-07-24

22:48
05.15 τα πρωτα, ΚΑΘΕ πρωι. Και μετα ανα πεντε λεπτά για καποια ωρα.
Μετα απο κατι μερες καποιος της κατέβασε καντηλια μια απέξω και μια στην εξωπορτα της και πρέπει να το κοψε γιατι δεν με ξυπνάει πια.
Ε ναι ρε φίλε απαγορευεται αυτό.... τι έριχνε το νερο της σφουγγαρίστρας στα μπαλκόνια σας ; μέχρι και μηνυση μπορείς να της κάνεις.
Τα βρωμόνερα υπάρχουν υδροροές να τα ρίχνεις.... εγω πχ τα νερά στης σφουγγαρίστρας τα πετάω σε μια γωνιά στο κήπο μου οχι σαν τις μαλακισμένες πιο πέρα που τα ρίχνουν στο δρόμο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

23-07-24

22:49
Διαβασε πιο πανω εκανα εντιτ κι αλλες μαλακιες της.Ε ναι ρε φίλε απαγορευεται αυτό.... τι έριχνε το νερο της σφουγγαρίστρας στα μπαλκόνια σας ; μέχρι και μηνυση μπορείς να της κάνεις.
Τα βρωμόνερα υπάρχουν υδροροές να τα ρίχνεις.... εγω πχ τα νερά στης σφουγγαρίστρας τα πετάω σε μια γωνιά στο κήπο μου οχι σαν τις μαλακισμένες πιο πέρα που τα ρίχνουν στο δρόμο.
Μου ρθε να ντυθω Χάρος να παω να της κοπανησω πορτα και να της πω "Κοψε τα νερά για θα σε πάρω!"
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

23-07-24

22:51
05.15 τα πρωτα, ΚΑΘΕ πρωι. Και μετα ανα πεντε λεπτά για καποια ωρα.
Αυτη εντωμεταξυ ειναι λαλημένη ε. Βγαινει Ιουνη μηνα και αρχιζει "Χριστοοοοος Ανέεεεστη εκ νεκρώωωων"
Ειχε βαλει πειραικη εκκλησία κάτι και ακουγε, φιλε εκανε κατι ΩΠΑ ΩΠΑ και τραγουδαγε μαζι με τους υμνους.
Δηλαδή γεια σας η γιαγιά τελείως.
Α καλά.... λαλημένη τελείως. Για δέσιμο.
Αυτα ειναι τα κακά με τις πολυκατοικίες. Ενω αμα εχεις μια δικιά σου μονοκατοικία... ΣΗΚΩΝΕΙΣ και εναν φράχτη απο δέντρα και ηρεμείς εκει μέσα. Δεν σε βλέπει και κανείς.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.847 μηνύματα.

25-07-24

13:13
Tiramisu Ice Cream 

Valder
Τιμώμενο Μέλος

25-07-24

13:20
**Με βαριά ανάσα**
Μη... μη... θα γινω καπιταλιστής... δώσμου μια κουταλίτσα μοναχά, στα χειλη να τη νιώσω...
Τι καλή η Αυστριακη Σχολή κι ο Φον Μισες. (καλα ναι σε σχέση με του Σικάγο και παγωτο να μη μου δινες καλύτερη θα την εβλεπα)
Μια κουταλίτσα....
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.709 μηνύματα.

25-07-24

13:25
Ούτε μισή Βάλντερ. Μην πέφτεις στον πειρασμό.Μια κουταλίτσα....
Σκέψου το σώμα που θα έχεις μετά την δίαιτα, αξίζει πολύ περισσότερο από μια κουταλίτσα τώρα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

25-07-24

13:28
Ασε με και ηρθε η μανα μου με μια φιλη της χτες και δε μπορούσα να τις αφησω ετσι και πηραμε κατι κοτοπουλα στα κάρβουνα και δεν εμεινε ουτε κόκκαλο.Ούτε μισή Βάλντερ. Μην πέφτεις στον πειρασμό.
Σκέψου το σώμα που θα έχεις μετά την δίαιτα, αξίζει πολύ περισσότερο από μια κουταλίτσα τώρα.
Πάει η διαιτα αυτη τη βδομαδα.
Ευτυχως μου φερε φρουτα, μελιτζάνες παπουτσάκια και άλλα σπιτικα υγιεινά φαγητά και θα ρεφάρω.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

25-07-24

13:29
Ασε με και ηρθε η μανα μου με μια φιλη της χτες και δε μπορούσα να τις αφησω ετσι και πηραμε κατι κοτοπουλα στα κάρβουνα και δεν εμεινε ουτε κόκκαλο.
Πάει η διαιτα αυτη τη βδομαδα.
Ευτυχως μου φερε φρουτα, μελιτζάνες παπουτσάκια και άλλα σπιτικα υγιεινά φαγητά και θα ρεφάρω.
Ε σιγα κοτοπουλο εφαγες... διατροφικο ειναι.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.709 μηνύματα.

25-07-24

13:31
Ντέβιλ για να είμαι ειλικρινής αυτό περίμενα να σχολιάσεις, όχι το κοτόπουλο που έφαγε ο Βάλντερ.με μια φιλη της χτες
Valder
Τιμώμενο Μέλος

25-07-24

13:33
Ναι αλλα ηταν μισο κιλο και δεν το χω χ... ακόμα.Ε σιγα κοτοπουλο εφαγες... διατροφικο ειναι.
ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΙΛΑ ΓΑΜΩ!

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

25-07-24

13:35
Ναι αλλα ηταν μισο κιλο και δεν το χω χ... ακόμα.
ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΙΛΑ ΓΑΜΩ!![]()
Ξεκωλιάστηκες στο κλασιμο φαντάζομαι με τοση πρωτεϊνη

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.847 μηνύματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

25-07-24

13:37
Μια πριγκίπισσα σαν κι εμένα, δεν κλάνει.Ξεκωλιάστηκες στο κλασιμο φαντάζομαι με τοση πρωτεϊνη![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.418 μηνύματα.

29-07-24

17:34
Τόσο νόστιμο είναι;;
Πόσο κοστίζει το ένα;
Valder
Τιμώμενο Μέλος

29-07-24

17:42
Σατανιάρη τι μου κανεις, αχ και αλατισμένο καραμελάκι...
American Economist
Επιφανές μέλος

29-07-24

17:48
Τόσο νόστιμο είναι;;
Πόσο κοστίζει το ένα;
Νομίζω €2.30-2.40, λέω νομίζω καθώς πήρα πολλά πράγματα μαζί και δεν θυμάμαι ακριβώς ποσό έκανε. Αξίζει πάντως καθώς είναι φανταστικό παγωτό με την γνωστή υψηλή ποιότητα της Haagen-Dazs.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- rafaela11
- fourkaki
- Scandal
- Reader
- Kate1914
- Ilma
- Paragontas7000
- iew
- Jack of Spades
- Wonderkid
- American Economist
- Natsuko
- giannhs2001
- johnsala
- taketrance
- Vera
- touvlo
- rseven
- Dmzk
- Μήτσος10
- Giorgkalo
- JungC
- bibliofagos
- Ωρορα
- χημεια4λαιφ
- ROM32
- Memetchi
- Unboxholics
- NeosUser2023
- phleidhs
- BatGuin
- A350
- chester20080
- Sosstoss
- teacher_40
- Hecticism
- Hased Babis
- AggelikiGr
- SlimShady
- GeorgePap2003
- jj!
- ghоul
- Joji
- jellojina
- linuxman
- donut_daddy
- Εριφύλη
- physicscrazy
- george777
- fmarulezkd
- Bleach_enjoyer
- camil
- Ellis
- Fernando_A
- Ariana2018
- Βασιλης1234
- pixel
- epote
- suaimhneas
- Arvacon
- Maria23667
- Luludaki
- Giorgosvr
- Esperos1
- globglogabgalab
- marww
- Δροσουλίτης
- Nosey123
- Dark_kronos
- Libertus
- Alessandra Eliza
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.