Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

16-02-25

20:21
Οι έτοιμες μερίδες παστίτσιο και μουσακά από τα σούπερ μάρκετ αξίζουν; 

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.

16-02-25

20:32
Ανάλογα πόσο δύσκολος είσαι στο φαγητό; Οκ τρώγονται αλλά δε θα το συνιστούσα επειδή τα κάνουν για να κρατάνε ξέρω εγώ 1 εβδομάδα στα ψυγεία του σουπερ μαρκετ, οπότε έχει συντηρητικά κτλ.Οι έτοιμες μερίδες παστίτσιο και μουσακά από τα σούπερ μάρκετ αξίζουν;![]()
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

16-02-25

20:34
Τα τρώω όλα εκτός από μπάμιες και φάβα.Ανάλογα πόσο δύσκολος είσαι στο φαγητό;
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.

16-02-25

20:36
Δε θα είναι νόστιμο όπως της μητέρας το παστίτσιο, αλλά δε θα πάθεις κάτι. Αν έχεις κάποιο μαγειρείο κοντά σου με μαγειρευτά φαγητά και μαγειρεύουν παστίτσιο ή μουσακά κάποιες μέρες, αξίζει να δώσεις 2-3 ευρώ παραπάνω.Τα τρώω όλα εκτός από μπάμιες και φάβα.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.

16-02-25

21:38
Ο Σκλαβενίτης συγκεκριμένα, τουλάχιστον εδώ Θεσσαλονίκη έχει πολύ τίμια μαγειρευτά για γρήγορη λύσηΟι έτοιμες μερίδες παστίτσιο και μουσακά από τα σούπερ μάρκετ αξίζουν;![]()
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

16-02-25

21:39
Κι εγώ ακριβώς τα ίδιαΤα τρώω όλα εκτός από μπάμιες και φάβα.

Όσον αφορά αυτό που ρώτησες, όπως είπε και η Ραφαέλα μπορείς να πας στο Σκλαβενίτη κ με σχεδόν ίδια τιμή να πάρεις "φρέσκο"
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πάντως είναι πιο εύκολο αποτι νομίζουμε να γίνει ένας μουσακάς πχ . Εγώ έκανα τον προηγούμενο μήνα κ ήταν τέλειο . Απλως είναι λίγο μεγάλη διαδικασία κ μετά έχεις να πλύνεις πολλα σκεύη .....
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

16-02-25

21:56
Θα πάω να αγοράσω παστίτσιο και μουσακά από τον Σκλαβενίτη, γιατί καιρό τα λιγουρεύομαιΟ Σκλαβενίτης συγκεκριμένα, τουλάχιστον εδώ Θεσσαλονίκη έχει πολύ τίμια μαγειρευτά για γρήγορη λύση

Μπράβο, παιδί μου! Φαίνεται πεντανόστιμοςΠάντως είναι πιο εύκολο αποτι νομίζουμε να γίνει ένας μουσακάς πχ . Εγώ έκανα τον προηγούμενο μήνα κ ήταν τέλειο . Απλως είναι λίγο μεγάλη διαδικασία κ μετά έχεις να πλύνεις πολλα σκεύη ..... Ήταν ακόμα καυτό για αυτό φαίνεται η μπεσαμέλ έτσι λίγο ρευστή .

Μακάρι μια μέρα να γίνω κι εγώ καλή μαγείρισσα

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.441 μηνύματα.

16-02-25

23:09
Cupcakes καρότου με κρέμα Philadelphia και καρύδια

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

16-02-25

23:33
Πολύ ωραία ! Όχι τόσο anti fitnessCupcakes καρότου με κρέμα Philadelphia και καρύδιαView attachment 145230
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

20-03-25

21:01
Επέστρεψαν τα αγαπημένα μου μπισκότα ever.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.697 μηνύματα.

20-03-25

21:02
Α δεν τα έχω ξαναδεί αυτά, ωραία φαίνονται
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

20-03-25

21:04
Α δεν τα έχω ξαναδεί αυτά, ωραία φαίνονται
Είναι πολύ παλιά, σκέψου τα αγόραζα όταν ήμουν δημοτικό πριν 15 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια δεν τα έβρισκα, όμως εδώ και μερικούς μήνες εμφανίστηκαν ξανά.

Skiyo
Διάσημο μέλος

20-03-25

21:18
Ναι, μου φαίνεται ότι φέρνουν ξανά πίσω σοκολάτες και μπισκοτα που είχαν εξαφανιστεί. Παλιά όταν ήμουν μικρός μερικές φορές έπαιρνα τις happy hippo. Τις προάλλες θυμήθηκα ότι υπάρχουν και ήθελα να το πάρω αλλά δε έβρισκα σε αρκετά σούπερ μάρκετ ενώ παλιά πουλούσαν σε κάθε σουπερμάρκετ. Τελικά με αρκετό ψάξιμο βρήκα happy hippo σε 2 σουπερμάρκετ εκεί που δε το περίμενα.Είναι πολύ παλιά, σκέψου τα αγόραζα όταν ήμουν δημοτικό πριν 15 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια δεν τα έβρισκα, όμως εδώ και μερικούς μήνες εμφανίστηκαν ξανά.![]()
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.697 μηνύματα.

20-03-25

21:42
Σε ποιο τα βρήκες;Ναι, μου φαίνεται ότι φέρνουν ξανά πίσω σοκολάτες και μπισκοτα που είχαν εξαφανιστεί. Παλιά όταν ήμουν μικρός μερικές φορές έπαιρνα τις happy hippo. Τις προάλλες θυμήθηκα ότι υπάρχουν και ήθελα να το πάρω αλλά δε έβρισκα σε αρκετά σούπερ μάρκετ ενώ παλιά πουλούσαν σε κάθε σουπερμάρκετ. Τελικά με αρκετό ψάξιμο βρήκα happy hippo σε 2 σουπερμάρκετ εκεί που δε το περίμενα.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.

20-03-25

21:52
Του Lidl που έχει το καραβάκι πάνω είναι τοπ
αλλά και αυτά είναι τοπ, αλλά πιο ακριβά λογικά
Το θυμάμαι και αυτό το σχεδιακι πάντως
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΝαι, μου φαίνεται ότι φέρνουν ξανά πίσω σοκολάτες και μπισκοτα που είχαν εξαφανιστεί. Παλιά όταν ήμουν μικρός μερικές φορές έπαιρνα τις happy hippo. Τις προάλλες θυμήθηκα ότι υπάρχουν και ήθελα να το πάρω αλλά δε έβρισκα σε αρκετά σούπερ μάρκετ ενώ παλιά πουλούσαν σε κάθε σουπερμάρκετ. Τελικά με αρκετό ψάξιμο βρήκα happy hippo σε 2 σουπερμάρκετ εκεί που δε το περίμενα.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

20-03-25

21:55
Τώρα με αυτά που λέτε θυμήθηκα το αγαπημένο μου γλυκό σαν μικρό παιδι
Βέβαια δεν το χόρτασα ποτέ γιατι πάντα μου παίρναν μόνο ενα
Βέβαια δεν το χόρτασα ποτέ γιατι πάντα μου παίρναν μόνο ενα

Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.

20-03-25

21:56
ΑΥΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗΤώρα με αυτά που λέτε θυμήθηκα το αγαπημένο μου γλυκό σαν μικρό παιδι
View attachment 146259
Βέβαια δεν το χόρτασα ποτέ γιατι πάντα μου παίρναν μόνο ενα![]()
Απο τα τοπ 3 γλυκά σνακ που έχω δοκιμάσει
Skiyo
Διάσημο μέλος

20-03-25

22:20
Στη Αθήνα τα βρήκα, σε ένα μεγάλο Σκλαβενίτη και σε ένα Carrefour που άνοιξε πριν λίγο καιρό.Σε ποιο τα βρήκες;
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

21-03-25

11:44
oπα. Που τα βρηκες?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- Kate1914
- Ilma
- Reader
- Scandal
- rafaela11
- American Economist
- charmander
- Natsuko
- giannhs2001
- fourkaki
- Wonderkid
- johnsala
- taketrance
- Vera
- touvlo
- rseven
- Dmzk
- Μήτσος10
- Giorgkalo
- JungC
- bibliofagos
- Ωρορα
- χημεια4λαιφ
- ROM32
- Memetchi
- Unboxholics
- NeosUser2023
- phleidhs
- iew
- Jack of Spades
- BatGuin
- A350
- chester20080
- Sosstoss
- teacher_40
- Hecticism
- Hased Babis
- AggelikiGr
- SlimShady
- GeorgePap2003
- jj!
- ghоul
- Joji
- jellojina
- linuxman
- donut_daddy
- Εριφύλη
- physicscrazy
- george777
- fmarulezkd
- Bleach_enjoyer
- camil
- Ellis
- Fernando_A
- Ariana2018
- Βασιλης1234
- pixel
- epote
- suaimhneas
- Arvacon
- Maria23667
- Luludaki
- Giorgosvr
- Esperos1
- globglogabgalab
- marww
- Δροσουλίτης
- Nosey123
- Dark_kronos
- Libertus
- Alessandra Eliza
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.