AntiFitness Thread!

Τώρα με αυτά που λέτε θυμήθηκα το αγαπημένο μου γλυκό σαν μικρό παιδι

IMG_1682.jpeg

Βέβαια δεν το χόρτασα ποτέ γιατι πάντα μου παίρναν μόνο ενα ☹️
Μαζί με τα delice και τα σοκολατένια αυγουλάκια. :inlove:

Dubai θερμιδικη βόμβα γλυκογόνου... Με θρυμματισμένο κανταΐφι καβουρντισμενο σε βούτυρο... 😤Σοβαρά τώρα ;

30 χρονών και η μαμά μου ακόμα μου στέλνει τάπερ.

μουσακάς:

IMG_1729.jpeg

Για μένα όχι.... Σκλαβενίτης σε μουσακά και παστιτσιο παίρνει επιεικώς ένα 7 στα 10.
Είχα μείνει πρόσφατα για μία ημέρα στο στρατόπεδο Μεσολογγίου και για μεσημεριανό έφαγα παστίτσιο. Τέσσερα στα δέκα του βάζω :P

Είχα μείνει πρόσφατα για μία ημέρα στο στρατόπεδο Μεσολογγίου και για μεσημεριανό έφαγα παστίτσιο. Τέσσερα στα δέκα του βάζω :P

Εντάξει αφου δεν σε πήγε τέσσερα και ... μία. καλά να λές.

Και το παστίτσιο μικρές φάρμες βουνού 6 στα 10 το πολύ.

Επέστρεψαν τα αγαπημένα μου μπισκότα ever.

IMG_2104.jpeg
Τώρα το είδα αυτό. Κι εγώ τα έπαιρνα κάθε Παρασκευή που πληρωνοταν ο πατέρας μου και πηγαίναμε σούπερ μάρκετ. Είναι τέλεια θα τα πάρω πάλι κι εγω.
Ειχα βολευτεί τόσα χρόνια με κατι υποκατάστατα του λιντλ τέτοιου στυλ.

Δοκίμασα την Pizza Hut, η οποία επέστρεψε πριν λίγους μήνες στην Ελλάδα. Καμία σχέση με την Pizza Hut του παρελθόντος τόσο σε γεύση όσο και σε ποιότητα. Θέλει πολύ βελτίωση ακόμα.

Δοκίμασα την Pizza Hut, η οποία επέστρεψε πριν λίγους μήνες στην Ελλάδα. Καμία σχέση με την Pizza Hut του παρελθόντος τόσο σε γεύση όσο και σε ποιότητα. Θέλει πολύ βελτίωση ακόμα.
Τι πίτσα ήταν αυτή, ειδικα αυτη η ζυμη με τα καθετα φλογεράκια γεμισμένα με τυρί ΑΧ!

Δίπλα μου έχει pizza hut, θα με κάνετε να πάω αλλά σαν το taco bell δεν έχει ή τα Κινέζικα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back