Apple

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.637 μηνύματα.
🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

κακάσχημο

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.363 μηνύματα.

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα.
Ασχημο, ειναι οντως τα τελικα σχεδια?

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.476 μηνύματα.
Ποιό από τα δύο να πάρω στην αδερφή μου για τη σχολή;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το απλό iPhone 17 ναι θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το iPhone 16. Όσο αφορά το iPhone 16 plus θα αντικατασταθεί με το iPhone 17 Air, το οποίο θα είναι το πιο λεπτό iPhone στην ιστορία ενώ θα μοιάζει κάπως έτσι.

View attachment 149777

View attachment 149778

Μια κάμερα εν έτη 2025 είναι απλά ντροπή.
Σιχαμένο είναι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Άκυρο βρήκα ένα κλάσεις καλύτερο και θα το πάρω με δόσεις

Τελευταία επεξεργασία:

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.536 μηνύματα.
Άκυρο βρήκα ένα κλάσεις καλύτερο και θα το πάρω με δόσεις

Το γλυκοκοιταω και εγω αυτο . Βεβαια σκεφτομαι οτι με πενακι , θηκη θα ανεβει στα 500 και με προβληματιζει οτι εχει μονο 4ραμ .

Συγκριτικα με τα samsung galaxy tabs εχει κανεις γνωμη ;

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.463 μηνύματα.
Το γλυκοκοιταω και εγω αυτο . Βεβαια σκεφτομαι οτι με πενακι , θηκη θα ανεβει στα 500 και με προβληματιζει οτι εχει μονο 4ραμ .

Στα tablet η Apple δεν έχει αντίπαλο βασικά. Το iPad OS είναι κορυφαίο και αξίζει full τα χρώματα που δίνεις.

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.476 μηνύματα.
Τα 500 ευρώ με δόσεις μια χαρά βγαίνουν, 160κατι ευρώ το μήνα. Πέρα από αυτό, τα 4 RAM γιατί σε προβληματίζουν; Είναι τάμπλετ. Όχι λάπτοπ.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.536 μηνύματα.

Να μη σε προβληματίζει, είναι πιο ελαφρύ σύστημα και δεν τρώει τόσο χώρο από την ραμ για να τρέξει ο,τι είναι να τρέξει. Σκέψου το δικό μου ipad έχει 3gb ram και τρέχει σφαίρα. Μέχρι και παιχνίδια αντέχει που το κινητό μου (των 8gb) σέρνεται.

Με τα χίλια, ipad δαγκωτο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια