rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.367 μηνύματα.

Πω πω όντως είναι χάλιαΜια κάμερα εν έτη 2025 είναι απλά ντροπή.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα.

Ασχημο, ειναι οντως τα τελικα σχεδια?
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.477 μηνύματα.

Apple iPad 10.2" (2019) 7th Gen Wifi, Silver, 32 GB - από 109.99000000000001 €
Παράγγειλε Apple iPad 10.2" (2019) 7th Gen Wifi, Silver, 32 GB ακατασκευασμένο σαν καινούργιο από το Flip.gr✅. Εγγύηση 2 έτη. Πάνω από 2110 θετικές κριτικές⭐

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Σιχαμένο είναιΤο απλό iPhone 17 ναι θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το iPhone 16. Όσο αφορά το iPhone 16 plus θα αντικατασταθεί με το iPhone 17 Air, το οποίο θα είναι το πιο λεπτό iPhone στην ιστορία ενώ θα μοιάζει κάπως έτσι.
View attachment 149777
View attachment 149778
Μια κάμερα εν έτη 2025 είναι απλά ντροπή.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Άκυρο βρήκα ένα κλάσεις καλύτερο και θα το πάρω με δόσεις
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.546 μηνύματα.

Άκυρο βρήκα ένα κλάσεις καλύτερο και θα το πάρω με δόσεις
Το γλυκοκοιταω και εγω αυτο . Βεβαια σκεφτομαι οτι με πενακι , θηκη θα ανεβει στα 500 και με προβληματιζει οτι εχει μονο 4ραμ .
Συγκριτικα με τα samsung galaxy tabs εχει κανεις γνωμη ;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.474 μηνύματα.

Το γλυκοκοιταω και εγω αυτο . Βεβαια σκεφτομαι οτι με πενακι , θηκη θα ανεβει στα 500 και με προβληματιζει οτι εχει μονο 4ραμ .
Στα tablet η Apple δεν έχει αντίπαλο βασικά. Το iPad OS είναι κορυφαίο και αξίζει full τα χρώματα που δίνεις.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.477 μηνύματα.

Τα 500 ευρώ με δόσεις μια χαρά βγαίνουν, 160κατι ευρώ το μήνα. Πέρα από αυτό, τα 4 RAM γιατί σε προβληματίζουν; Είναι τάμπλετ. Όχι λάπτοπ.Το γλυκοκοιταω και εγω αυτο . Βεβαια σκεφτομαι οτι με πενακι , θηκη θα ανεβει στα 500 και με προβληματιζει οτι εχει μονο 4ραμ .
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.543 μηνύματα.

Να μη σε προβληματίζει, είναι πιο ελαφρύ σύστημα και δεν τρώει τόσο χώρο από την ραμ για να τρέξει ο,τι είναι να τρέξει. Σκέψου το δικό μου ipad έχει 3gb ram και τρέχει σφαίρα. Μέχρι και παιχνίδια αντέχει που το κινητό μου (των 8gb) σέρνεται.Το γλυκοκοιταω και εγω αυτο . Βεβαια σκεφτομαι οτι με πενακι , θηκη θα ανεβει στα 500 και με προβληματιζει οτι εχει μονο 4ραμ .
Με τα χίλια, ipad δαγκωτο.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.474 μηνύματα.

Τις τελευταίες ημέρες αρκετοί αναλυτές της Wallstreet ζητούν την αντικατάσταση του Ceo της Apple, Tim Cook, καθώς θεωρούν ότι η Apple έχει μείνει πίσω στο Ai. Οι μετοχές της Apple έχουν σημείωσε πτώση 14% απο τις αρχές του έτους, την ώρα που η Microsoft και Nvidia έχουν σημειωσει άνοδο 20%.
Ο Tim Cook ανέλαβε το τιμόνι της Apple το 2011 και επί ημερών του η εταιρεία έγινε η μεγαλύτερη του πλανήτη, με τα ετήσια έσοδα να εκτινάσσονται από τα $75 δισεκατομμύρια σε $390 δισεκατομμύρια το 2024. Προσωπικά το θεωρώ έναν από τους καλύτερους CEO των ΗΠΑ, και σίγουρα βοήθησε την εταιρεία γίνει αυτό που είναι σήμερα. Βέβαια αργά ή γρήγορα η εταιρεία θα αλλάξει Ceo καθώς ο Tim Cook είναι στα 65 πλέον.
invezz.com
Ο Tim Cook ανέλαβε το τιμόνι της Apple το 2011 και επί ημερών του η εταιρεία έγινε η μεγαλύτερη του πλανήτη, με τα ετήσια έσοδα να εκτινάσσονται από τα $75 δισεκατομμύρια σε $390 δισεκατομμύρια το 2024. Προσωπικά το θεωρώ έναν από τους καλύτερους CEO των ΗΠΑ, και σίγουρα βοήθησε την εταιρεία γίνει αυτό που είναι σήμερα. Βέβαια αργά ή γρήγορα η εταιρεία θα αλλάξει Ceo καθώς ο Tim Cook είναι στα 65 πλέον.

Why these analysts want Apple CEO Tim Cook replaced?
LightShed urges Apple to consider a product-focused CEO as leadership changes mount and the company falls behind in AI innovation.

nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.444 μηνύματα.

To iOS 26 Beta Release 3 αφαιρεί σιγά σιγά τα στοιχεία Liquid Glass απο τα κουμπιά και τις μπάρες. Με στεναχωρεί διότι ήτανε ένα απο τα καλύτερα πράγματα που έχω δει στο σύγχρονο UI/UX.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.656 μηνύματα.

πως ακριβώς σε ικανοποιεί αυτό; αφενός δεν ήξερα καν πως υπάρχει αφετέρου μου δημιουργεί σύγχυση και μόνο που το βλέπω.View attachment 149948
To iOS 26 Beta Release 3 αφαιρεί σιγά σιγά τα στοιχεία Liquid Glass απο τα κουμπιά και τις μπάρες. Με στεναχωρεί διότι ήτανε ένα απο τα καλύτερα πράγματα που έχω δει στο σύγχρονο UI/UX.
Ανάλογα με το background ορισμένα κουμπιά δε θα τα βλέπεις καν
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.444 μηνύματα.

Αν ήσουν πάνω απο σκοτεινά στοιχεία, τα κουμπιά γίνονταν light mode, αν ήσουν πάνω απο φωτεινά, τα κουμπιά γίνονταν dark mode.πως ακριβώς σε ικανοποιεί αυτό; αφενός δεν ήξερα καν πως υπάρχει αφετέρου μου δημιουργεί σύγχυση και μόνο που το βλέπω.
Ανάλογα με το background ορισμένα κουμπιά δε θα τα βλέπεις καν
Καταλαβαίνω το οτι σε κινητό, iPad και macbook θα ήτανε εφιάλτης όσον αφορά την μπαταρία, αλλά στα Mac είναι πραγματικά ό,τι πιο όμορφο στα τελευταία χρόνια.
Δε ξέρω ρε συ. Μια μίξη νοσταλγίας με το Aero Glass, μια μίξη ενθουσιασμού για καινοτομία και επειδή απεχθάνομαι το flat design.πως ακριβώς σε ικανοποιεί αυτό;
Άσχετη ερώτηση, αλλά γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάτι παρόμοιο σε dark mode icons για android, όπως υπάρχει στο iOS?
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.656 μηνύματα.

Ετσι το ακούω, δεν το εχω χρησιμοποιήσει, στο κινητό οντως δε θα μου άρεζεΑν ήσουν πάνω απο σκοτεινά στοιχεία, τα κουμπιά γίνονταν light mode, αν ήσουν πάνω απο φωτεινά, τα κουμπιά γίνονταν dark mode.
Καταλαβαίνω το οτι σε κινητό, iPad και macbook θα ήτανε εφιάλτης όσον αφορά την μπαταρία, αλλά στα Mac είναι πραγματικά ό,τι πιο όμορφο στα τελευταία χρόνια.
nearos
Επιφανές μέλος

Koίτα, ούτως ή άλλως είναι σε developer beta, προφανώς δε θα είναι έτσι το τελικό προϊόν. Έχει διάφορα στοιχεία που έχουν μετατρέψει απο liquid glass σε περισσότερο frosted glass και γενικά έχουνε βελτιώσει την ορατότητα. Τα βλέπω και τα ζηλεύω όμωςΕτσι το ακούω, δεν το εχω χρησιμοποιήσει, στο κινητό οντως δε θα μου άρεζε

Γαμώ το HyperOS
American Economist
Επιφανές μέλος

Εντομεταξύ δεν έχω δει καν το iOS 26, δεν έχω προλάβει βασικά ακόμα. Αν και σκέφτομαι να αγοράσω το iPhone 16 Plus σε λίγο καιρό, κυρίως για την καταπληκτική αυτονομία που έχει.
nearos
Επιφανές μέλος

Είναι ακόμα σε dev beta. Δεν συνιστάται να το κατεβάσεις στη main συσκευή σου. Αν με το καλό πάρεις το νέο iPhone δοκίμασε το στο παλιό σου. Σκέφτομαι να πάρω το 16 και εγώ μέσα στο φθινόπωρο, πριν τα Χριστούγεννα αν είμαι τυχερόςΕντομεταξύ δεν έχω δει καν το iOS 26, δεν έχω προλάβει βασικά ακόμα. Αν και σκέφτομαι να αγοράσω το iPhone 16 Plus σε λίγο καιρό, κυρίως για τη καταπληκτική αυτονομία που έχει.

amarelia
Διακεκριμένο μέλος

Γιατι δεν παίρνεις το pro max? αν κανεις έξυπνη αγορά μπορείς να το βρείς σε ίδια τιμή απο κάποια σαιτ!Εντομεταξύ δεν έχω δει καν το iOS 26, δεν έχω προλάβει βασικά ακόμα. Αν και σκέφτομαι να αγοράσω το iPhone 16 Plus σε λίγο καιρό, κυρίως για τη καταπληκτική αυτονομία που έχει.
Εγώ απο τότε που πήρα προ δε θα το αλλάξω, μιας και παίρνω κινητο μια φορα στα πολλα χρονια, αλλα το προ ειναι το μονο που με βολεψε με τη μπαταρία πραγματικά
American Economist
Επιφανές μέλος

Γιατι δεν παίρνεις το pro max? αν κανεις έξυπνη αγορά μπορείς να το βρείς σε ίδια τιμή απο κάποια σαιτ!
Εγώ απο τότε που πήρα προ δε θα το αλλάξω, μιας και παίρνω κινητο μια φορα στα πολλα χρονια, αλλα το προ ειναι το μονο που με βολεψε με τη μπαταρία πραγματικά
Το Pro Max να πω την αλήθεια είναι too expensive για εμένα, είναι πιο ακριβό και από τον μισθό μου αυτήν την στιγμή. Το απλό 16 pro έχεις καμιά ιδέα αν είναι OK?? Ρωτάω καθώς το 15 pro είχε απαίσια μπαταρία και θέματα με υπερθέρμανση.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

ρώτησα επειδή και το plus είναι ηδη πολύ ακριβό. Στη θέση σου θα διάλεγα το pro (το απλο οχι το μαξ) αντι του plus. Αλλά εξαρτάται και απο τις δικές σου ανάγκες. Το 16 pro γνωρίζω είναι καλύτερα απο το 15, τις συνέπειες του 15 με την υπερθέρμανση τις βλέπω με τη συσκευή μου αλλά δεν την επέλεξα, ήταν δώρο, εχει θέμα όμως.Το Pro Max να πω την αλήθεια είναι too expensive για εμένα, είναι πιο ακριβό και από τον μισθό μου αυτήν την στιγμή. Το απλό 16 pro έχεις καμιά ιδέα αν είναι OK?? Ρωτάω καθώς το 15 pro είχε απαίσια μπαταρία και θέματα με υπερθέρμανση.
Φυσικά να πάρεις το κινητό που ανταπεξέρχεται στις ανάγκες και τις δυνατότητες σου. Αν και νομίζω εχεις ήδη πολύ καλό κινητο!
American Economist
Επιφανές μέλος

ρώτησα επειδή και το plus είναι ηδη πολύ ακριβό. Στη θέση σου θα διάλεγα το pro (το απλο οχι το μαξ) αντι του plus. Αλλά εξαρτάται και απο τις δικές σου ανάγκες. Το 16 pro γνωρίζω είναι καλύτερα απο το 15, τις συνέπειες του 15 με την υπερθέρμανση τις βλέπω με τη συσκευή μου αλλά δεν την επέλεξα, ήταν δώρο, εχει θέμα όμως.
Φυσικά να πάρεις το κινητό που ανταπεξέρχεται στις ανάγκες και τις δυνατότητες σου. Αν και νομίζω εχεις ήδη πολύ καλό κινητο!
Ναι έχω το iPhone 14 αυτή την στιγμή, κλείνω 2 χρόνια τον Οκτώβριο. Είναι καλό κινητό όντως, απλά η μπαταρία του είναι λίγο απαίσια και για αυτό σκεφτόμουν το plus μοντέλο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 237 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- rafaela11
- American Economist
- nearos
- taketrance
- Wonderkid
- Unboxholics
- Joji
- Vera
- Scandal
- Jack of Spades
- GeorgePap2003
- Pyotr_Krasnov
- Kate1914
- fockos
- bibliofagos
- charmander
- Entropy24
- Εριφύλη
- hihat1
- globglogabgalab
- back2967
- A350
- Reader
- Varus
- touvlo
- KaterinaL
- gademis
- Giorgiogiaourtas
- ck_chrysiis
- Memetchi
- Debugging_Demon
- Δροσουλίτης
- fmarulezkd
- bbb
- Fernando_A
- fourkaki
- Dmzk
- Maria23667
- Luludaki
- justanerd
- phleidhs
- Viedo
- Indiana Jones
- hirasawayui
- Rene2004
- Giorgkalo
- Panagiotis849
- Στεφανος56
- xristarac
- Maria_Xagorari
- arko
- Natsuko
- Helen06
- PinkButterfly
- Kostas_Athens
- tsiobieman
- User2350
- ΘανάσοςG4
- Roulaki
- J.Cameron
- SlimShady
- Ilma
- Meow
- jj!
- oups
- ougka pougka
- Citylights
- tfghp
- Stelios725
- augustine
- parrot/παπαγάλος
- nicks1999
- louminis
- Sherlockina
- ggl
- Dimitris2001
- giannhs2001
- Nikoleta93
- Mexicanos
- i11i1i1i1ii1i1i
- Satan Claus
- camil
- Chrysak25
- tslef8
- 1011
- ioannam
- Mt73
- xrisamikol
- physicscrazy
- VasoGrimes
- melitseli
- Ada ada
- Αλκης Κ.
- Anna Glamorous
- snowy
- Uncle Curtis
- Thundergirl
- Le Champignon
- Theodora03
- skyway
- Johnny15
- anastasis06
- sunsetpp
- harry akritas
- παιδι για κλαματα
- panagiotis econ
- Griff
- Slytherin
- dimospap
- kastoras
- grtt
- Vold
- Κλημεντίνη
- Snoopy Doo
- Μάρκος Βασίλης
- Μί–Κά-Ἔλ
- Unseen skygge
- BeauJayce
- pratyekmeal6
- T C
- Athens2002
- notis_19
- Serotonin
- JohnGreek
- eukleidhs1821
- kiyoshi
- Γατόπαρδος.
- tymvorixos
- NightOwl
- Nickx
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.