Guest 691153
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

11-09-25

15:23
Αρκετά καλή. Μου αρέσει.Γνωμη για coca cola με λεμονι? εμενα μου αρεσε αρκετα, αλλα δεν βρισκω συχνα.
Δοκίμασε pepsi max με lime, αν σου άρεσε η κόλα με λεμόνι θα τη λατρέψεις αυτή
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.016 μηνύματα.

11-09-25

15:26
Ειχα παρει μια pepsi zero και ηταν αηδια , πολυ ασχημη γευση . Πολυ ανωτερη η κοκα , αν και την sprite δεν την φθανει τιποτα
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.166 μηνύματα.

11-09-25

16:29
Ναι ε;Πολυ ανωτερη η κοκα

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.138 μηνύματα.

11-09-25

16:31
Πολυ ανωτερη η κοκα
Θα μας το κλείσει μαγαζάκι.Ναι ε;![]()

11-09-25

18:06
Μόνο η σκέψη ότι με την κόκα κόλα καθαρίζουν νεροχύτες μού έρχεται αναγούλα στη σκέψη να (πληρώσω κι από πάνω) την πιω.
Guest 691153
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

11-09-25

18:08
Και με το νερό καθαρίζειςΜόνο η σκέψη ότι με την κόκα κόλα καθαρίζουν νεροχύτες μού έρχεται αναγούλα στη σκέψη να (πληρώσω κι από πάνω) την πιω.
αυτοκίνητα
τοίχους
πατώματα
πιάτα
ρούχα
παπούτσια
γιατί πληρώνεις ΕΥΔΑΠ;
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.100 μηνύματα.

11-09-25

18:18
Καθαρίζει και τη λεκάνη τουαλέτας για... Δυσκολες βρώμικες και πουρι.. ΛένεΚαι καλά έχω ακούσει οτι αν ρίξεις μια μπριζόλα μέσα σ ενα μπωλ με κοκακόλα δε θα μείνει τίποτα σε 1 μέρα. Βασικά δεν ξέρω αν έχει διαβρωτικές ικανότητες κάποιο συστατικό της κοκακόλα αλλά τέλος πάντων![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.947 μηνύματα.

11-09-25

20:48
Μην πας μακριά, ο υδραυλικός που είχε έρθει να μου κανει ενα μερεμέτι, μου λεει οχι τουμποφλό εδω μεσα στο νεροχύτη της κουζίνας, κοκακόλα καλύτερα.Καθαρίζει και τη λεκάνη τουαλέτας για... Δυσκολες βρώμικες και πουρι.. Λένε
Λεω τι λεει ο μαλάκας και ειναι και αστέρι υδραύλας.
Ναι μου κάνει, κοακόλα.
Δεν το χω δοκιμάσει, θα το κανω στη χέστρα να δω αν θα ασπρίσει.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.166 μηνύματα.

11-09-25

21:01
Είναι όντως καλό καθαριστικό πάντως, γνωστό μου πρόσωπο έχει δει να πέφτει το υγρό κάτω και μετά το πάτωμα να λάμπει.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.077 μηνύματα.

11-09-25

21:05
Αν και έχω μείωση στο ελάχιστο την Coca Cola που πίνω πλέον, καθώς μόνο κακό κάνει στην υγεία, όταν πίνω 1-2 φορές το μήνα προτιμάω την Coca Cola Light.
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.100 μηνύματα.

11-09-25

21:21
Αν όντως η ποσότητα ζάχαρης είναι αυτή είναι και βόμβα θερμίδων και όχι μόνο.... Διατροφική επιβάρυνση με μηδενικό όφελος
Πόση ζάχαρη περιέχουν τα αναψυκτικά σας;
- Coca-Cola (1 κουτάκι) – 8.25 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
- Pepsi Cola (1 κουτάκι) – 8.75 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
- Red Bull (1 κουτάκι) – 6.9 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
- Sprite (1 κουτάκι) – 8.25 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.138 μηνύματα.

12-09-25

18:42
Είμαι στην 5η ημέρα δίαιτας και αποφάσισα να - σχεδόν - κόψω και την cola (παρότι έπινα μόνο none-regular όπως light / zero / green).
Ένα ποτηράκι του κρασιού το μεσημέρι κι ένα το βράδυ μετά από κάθε γεύμα.
Άρα 1η ημέρα περιορισμού η σημερινή.
Και καφές, back στο 0 κουταλιές ζάχαρη.
Και καφές, back στο 0 κουταλιές ζάχαρη.

paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.224 μηνύματα.

12-09-25

18:45
Είμαι στην 5η ημέρα δίαιτας και αποφάσισα να - σχεδόν - κόψω και την cola (παρότι έπινα μόνο none-regular όπως light / zero / green).
Και καφές, back στο 0 κουταλιές ζάχαρη.![]()
Το κρασί μες την ζάχαρη είναι.
Scandal
Διαχειριστής

12-09-25

18:47
Sorry, δεν εννοώ ότι πίνω κρασί αλλά ότι γεμίζω ένα ποτηράκι του κρασιού coca colaΤο κρασί μες την ζάχαρη είναι.

Νόμιζα το λέμε έτσι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.