Dating και αυτοβελτίωση

Jim_2004

Νεοφερμένο μέλος

Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Αν και 1) τέτοια νήματα συνήθως είναι τρολλ 2) έχουμε Νοέμβριο, δεν πρέπει να έχουμε τέτοιες συζητήσεις (No Nut November challenge :P ) θα πω πως αυτές οι προτάσεις είναι όλο το νόημα μιας ώριμης σκέψης στη σημερινή εποχή της σαπίλας, της αχαλίνωτης σαρκικής ηδονής και της επιφανειακότητας. Αφοσιώσου στον εαυτό σου όπως σωστά είπες. Είναι το καλλίτερο που μπορείς να κάνεις. Έπαθα και εγώ και έμαθα. Οι σχέσεις είναι σαν το μποξ. Δεν θα ζητήσεις ως καινούργιος να μπεις στο ρινγκ γιατί ξέρεις πως ο άλλος θα σε κάνει κιμά σε δευτερόλεπτα. Πρώτα μαθαίνεις σε σάκο, τεχνικές, αποφυγές κλπ. Έτσι είναι και αυτό.

Σημαντικό, μην ακούς πράγματα τύπου "πήγαινε με μερικές στο ενδιάμεσο για να μάθεις". Οι άνθρωποι δεν είναι προπονητικά κέντρα... FCK THE MODERN HOOK-UP CULTURE 🖕🏻
ετσι ακριβως ειναι, κουραστηκα να ακουω συνεχεια χωσου για εμπειριες και αν δε μπαζωσεις δε χτιζεις, εγω προσωπικα για κανενα και καμια δε ριχνω τα standards μου καθολου, ουτε σε θεμα εμφανισης ουτε χαρακτηρα ουτε ηλικιας, μπορει να δυσκολευτω να το βρω αλλα το δυσκολο ειναι αυτο που αξιζει, ετσι πιστευω τουλαχιστον, και γι'αυτο θελω να βελιτωθω και εγω να φτασω στο λεβελ αυτο που πρεπει ωστε να προσεγγισω κοπελες με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα

Valder

Επιφανές μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.221 μηνύματα.
Αμ δε μαθαινεις με το μπάζωμα. Με τις κουκλάρες μαθαίνεις.

Τρέμει τοσο το φυλλοκάρδι σου, γινεσαι (ταχα μου) πιο προσεκτικός, στο τέλος την πατάς γιατί είσαι τιγκα στις ανασφάλειες, την χάνεις, κι ακριβως επειδή έχεις συνηθίσει οτι "αφου κέρδισα μια φορα μια γκομενάρα, αρα μπορω ξανά" και αναγκαστικά γίνεσαι καλύτερος, γιατί μετα στην πέφτουν όλες οι φύρες του μπαξέ και κατι δε σου κολλάει και χαλιέσαι και εμμένεις ακόμα περισσότερο στις ομορφες.

Μια όμορφη αρκεί. Μεγάλο σχολείο θα γίνει η πρώτη σου.

Θα σου θυμίζει παντα τι είχες. Ενω αμα μπαζωνεις συνέχεια θα εχεις low baseline απο την οποια θα ξεκινάς, και ποτέ δε θα μάθεις τίποτα.

Άσε που τις πραγματικα ομορφες είτε α) φοβουνται οι άντρες να τις πλησιάσουν, ή β) τις πλησιάζουν με τα λαθος κριτήρια σε φάση έχω λεφτά αρα πρέπει να μου κάτσεις, ή σε φάση είσαι ομορφη αρα εισαι βραβειο ή πρέπει να σε ριξω στο κρεβάτι.

Ο πρώτος που θα προσεγγισει μια ομορφη με ουσία, και θα ειναι και αυτη αρκετα μυαλωμένη για να το εκτιμήσει, θα μπει σε πολύ μεγάλο σχολείο.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.736 μηνύματα.
Τον τελευταίο καιρό έχω κάνει πολλή ενδοσκόπηση, ειδικά μετά από μια συντομη κατάσταση με μια κοπέλα που δεν πήγε καλα. Η σχέση αυτή είχε σημασία για μένα, αλλά με βοήθησε να συνειδητοποιήσω ότι έχω ακόμα πολλά να δουλέψω, συναισθηματικά, κοινωνικά και προσωπικά.

Έχω αποδεχθεί ότι πρέπει να επικεντρωθώ στον εαυτό μου αυτή τη στιγμή: να βελτιώσω την αυτοπεποίθησή μου, την εμφάνιση, τις σπουδές και τη χρηματοοικονομική μου κατάσταση. Θέλω να φτάσω σε ένα σημείο όπου θα νιώθω πραγματικά πλήρης και ικανός από μόνος μου πριν σκεφτώ οποιοδήποτε ραντεβού ή σχέση.
Μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία, έγινα πολύ ξεκάθαρος σχετικά με τα στάνταρ και τι πραγματικά θέλω σε μια σύντροφο. Ενδιαφέρομαι μόνο για γυναίκες που νιώθω ισχυρή φυσική έλξη, αυτή την ακαριαία σπίθα που ένιωσα με την πρώην μου. Ακόμα κι αν μια κοπέλα έχει υπέροχη προσωπικότητα και ταιριάζουμε τέλεια, αν δεν υπάρχει αυτή η αυθεντική φυσική έλξη, ξέρω ότι δεν θα εξελιχθεί κάτι βαθύτερο. Δεν θέλω και δεν γινεται να πιέσω τον εαυτό μου να νιώσει κάτι ή να μείνω σε καταστάσεις γεμάτες αμφιβολίες.

Με ελκύει η φυσική ομορφιά, όχι οι υπερβολικές αισθητικές παρεμβάσεις, τα σιλικονάτα ή άλλα πράγματα που πολλές κοπέλες της γενιάς μου κάνουν για να φαίνονται πιο όμορφες, αλλά που τελικά συχνά δεν δείχνουν φυσικά. Προσωπικά, εκτιμώ την αυθεντικότητα, φυσικά χαρακτηριστικά, ένα αληθινό χαμόγελο και μια κοπέλα που νιώθει άνετα με τον εαυτό της. Αυτό είναι πολύ πιο ελκυστικό για μένα από τεχνητά χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, γενικά με ελκύουν γυναίκες λίγο μικρότερες από εμένα, η πρωην μου ηταν 1 χρονο μικροτερη οποτε κυμαινομαι σε 2005-2006, που μοιράζονται παρόμοιο mindset και ενέργεια.

Γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω ένα πλήρες διάλειμμα από το dating. Θέλω να χτίσω τον εαυτό μου σε ένα επίπεδο που θα με κάνει να επιλέγω, όχι να περιμένω να με επιλέξουν, να εχω μεγαλυτερη αυτοπεποίθηση, ανεξάρτητος και ευθυγραμμισμένος με τις αξίες μου. Πιστεύω ότι όταν φτάσω εκεί, θα προσελκύσω φυσικά την κοπέλα που ταιριάζει απόλυτα σε μένα.
Έχω ξεκινήσει και συνεδρίες με ψυχολόγο, όπου συζητάω όλα αυτά, τη διαδικασία αυτογνωσίας, τα συναισθήματα για την πρώην, αν αξιζει να αφησω μια πορτα ανοιχτη σε περιπτωση που ξανασυναντηθουμε στο μελλον, τα στάνταρ μου και την ανάγκη μου να δουλέψω πάνω στον εαυτό μου πριν μπω ξανά σε οποιαδήποτε σχέση. Αυτό με βοηθάει να βλέπω τα πράγματα πιο καθαρά και να κρατάω μια υγιή προοπτική.

Νομίζετε ότι αυτό το mindset είναι υγιές και ρεαλιστικό, ή είμαι υπερβολικά αυστηρός με τα στάνταρ μου; εσεις τι ψαχνετε σε ενα συντροφο?
Σε πολλά έχεις δίκιο, σε κάποια υπερβάλλεις, νομίζω.
Συμφωνώ, πως το σημαντικότερο σε μια σχέση, είναι η φυσική έλξη. Συμφωνώ, πως αν η κοπέλα δε σου κάνει το κλικ, μην κάνεις οποιαδήποτε σχέση, ακόμη και μιας νύχτας. Συμφωνώ, πως σχέσεις μόνο για <<προπόνηση>> είναι σ-χέσεις. Και καλά κάνεις και θέλεις ένα υγιές, ...πώς το λες mindset(?).

Υπερβάλεις όμως σε κάποιους <<κανόνες>>:
Πχ <Κάνω διάλειμμα απ το dating>. Εντάξει, ξεκουράσου, δε χρειάζεται να το κυνηγάς, αλλά αν τύχει, ειλικρινά, διέκοψε το διάλειμμα. Το αυθόρμητο φλερτ, αυτό που δεν το περιμένεις, είναι το καλύτερο, ειλικρινά. Μην το φιλοσοφήσεις, κάντο.

<πρέπει να επικεντρωθώ στον εαυτό μου αυτή τη στιγμή: να βελτιώσω την αυτοπεποίθησή μου, την εμφάνιση, τις σπουδές και τη χρηματοοικονομική μου κατάσταση.>: Αυτό είναι μεγάλος και δύσκολος κανόνας. Αυτά θα τα παλεύεις σε όλη σου τη ζωή, παράλληλα με τις σχέσεις σου. Δε θα μπλοκάρεις την προσωπική σου ζωή για τούτα. Το να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση, μετά από έναν χωρισμό, είναι σημαντικό. Μερικές φορές τα κορίτσια είναι τσούχτρες και τα ευαίσθητα αγόρια πληγώνονται. Δε φταίνε τα αγόρια. Τέσπα, το να βρεις πάλι τον εαυτό σου, είναι καλό, αλλά μη φρενάρεις τη ζωή σου. Τα άλλα που λες, χμμμ εμφάνιση: τι έχεις; Όλα τα νεα παιδιά, αν είναι καθαρά, είναι δροσερά και όμορφα. Σπουδές: τις προχωράς. χρήμα: 21 είσαι ρε παιδί. Έχεις χρόνια για καρριέρα και χρήμα.
Όσο για τον ψυχολόγο, αφού σε βοηθά, συνέχισε. Άλλωστε έχεις και τη δυσκολία του ασπέργκερ, που ίσως χρειάζεσαι μια επιπλέον βοήθεια. Αυτό θα το κρίνεις εσύ.

Μια και ρωτάς και για μας: Εγώ είμαι 60 ετών, <<χυλόπιτες>> έχω φάει και έχω δώσει πολλές, κλάμα έχω ρίξει, αλλά δεν τα φιλοσοφούσα τόσο. Άφηνα το συναίσθημα να με καθοδηγεί.
Πάντως μη στενοχωριέσαι και χαλάρωσε. Λάθη θα κάνεις πολλά, μάχες θα χάσεις, αλλά θα σηκώνεσαι και θα πολεμάς και δε θα χάσεις τον πόλεμο

(είμαι ειρηνήστρια)

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.176 μηνύματα.
ετσι ακριβως ειναι, κουραστηκα να ακουω συνεχεια χωσου για εμπειριες και αν δε μπαζωσεις δε χτιζεις, εγω προσωπικα για κανενα και καμια δε ριχνω τα standards μου καθολου, ουτε σε θεμα εμφανισης ουτε χαρακτηρα ουτε ηλικιας, μπορει να δυσκολευτω να το βρω αλλα το δυσκολο ειναι αυτο που αξιζει, ετσι πιστευω τουλαχιστον, και γι'αυτο θελω να βελιτωθω και εγω να φτασω στο λεβελ αυτο που πρεπει ωστε να προσεγγισω κοπελες με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα

Αμα κουράζεσαι μείνε χωρίς ραντεβου μέχρι να γνωρίσεις κάποια που αντιλαμβάνεσαι σχετικα γρήγορα ότι ταιριάζετε. Δεν είναι υποχρεωτικό κάθε λίγο κ λιγάκι να αφιερώνεις απογευματα η βραδιά για να βγαίνεις με κάποια η κάποιες που δεν οδηγεί κάπου.

Καλυτερα κάτσε σπίτι και παίξε PlayStation η βγες με κανα φίλο.

parafernalia

Διακεκριμένο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.528 μηνύματα.
Ο πρώτος που θα προσεγγισει μια ομορφη με ουσία, και θα ειναι και αυτη αρκετα μυαλωμένη για να το εκτιμήσει, θα μπει σε πολύ μεγάλο σχολείο.
Ωραία τα λες αλλά αυτό είναι τρελή φενάκη. Black school θα το έλεγα, θα μάθεις, απ' την ανάποδη.

Η δική μου γνώμη είναι πως ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να χτυπάς ασύμμετρα. Ούτε μπάζα, ούτε καλονές. Οι κούκλες ας πάνε με τους κούκλους ή τους λεφτάδες. Το πρόβλημα είναι πως και οι μέτριες εμφανισιακά την ψωνίζουν με λίγο πουδρίτσα και σοβά. Ούτε αυτές αξίζουν προσοχής.

Κερδισμένος βγαίνει όποιος χτίζει προφίλ νικητή με υπομονή. Είναι περίπου σαν να επενδύεις στο χρηματιστήριο. Βιαστικές επιλογές στον κουβά σε πάνε. Μεγάλες αποδόσεις έχουν και μεγάλες διακυμάνσεις. Τα ωραία κορίτσια έχουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, δεν αρκούνται σε μια φυσιολογική ροή. Αν στοχεύεις στο long-term, θα πρέπει να έχεις υπομονή και στα picks του πάνω και του κάτω, καθαρό μυαλό. Ούτε να υπερενθουσιάζεσαι, ούτε να σε πιάνει πανικός.

Η καλή χημεία θέλει μέτρο. Οι σχέσεις δοκιμάζονται. Η αληθινή αγάπη όμως δεν εξαρτάται απ' τη φύση. Αυτό το ρομαντικό στοιχείο που κάθε φλογερός άνδρας έχει στην ψυχή του σαν το Άγιο Δισκοπότηρο της ύπαρξης, ο απόλυτος έρωτας, η μία και μοναδική αγάπη, είναι καθαρά πνευματικό και σπάνιο.

Αν είσαι τυχερός το ζεις. Αν δεν είσαι, θα το γράψεις στο μέλλον σου, σε αυτή ή σε άλλη ζωή.

Valder

Επιφανές μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.221 μηνύματα.
Ωραία τα λες αλλά αυτό είναι τρελή φενάκη. Black school θα το έλεγα, θα μάθεις, απ' την ανάποδη.
Οχι. :bleh:
Η δική μου γνώμη είναι πως ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να χτυπάς ασύμμετρα. Ούτε μπάζα, ούτε καλονές. Οι κούκλες ας πάνε με τους κούκλους ή τους λεφτάδες. Το πρόβλημα είναι πως και οι μέτριες εμφανισιακά την ψωνίζουν με λίγο πουδρίτσα και σοβά. Ούτε αυτές αξίζουν προσοχής.
Αυτο για τις μέτριες ναι, ισχύει 200%.

Αλλά επιμενω στο "οχι" πιο πάνω, για τις ομορφες, οτι δεν πρέπει να τις αφηνουμε ντε και καλά στους κουκλους ή τους λεφτάδες. Ειναι και καποιες με ουσία που μπορεις ΑΝΕΤΑ να τις έχεις αν λειτουργει το μυαλουδάκι.

Κερδισμένος βγαίνει όποιος χτίζει προφίλ νικητή με υπομονή. Είναι περίπου σαν να επενδύεις στο χρηματιστήριο. Βιαστικές επιλογές στον κουβά σε πάνε. Μεγάλες αποδόσεις έχουν και μεγάλες διακυμάνσεις. Τα ωραία κορίτσια έχουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, δεν αρκούνται σε μια φυσιολογική ροή. Αν στοχεύεις στο long-term, θα πρέπει να έχεις υπομονή και στα picks του πάνω και του κάτω, καθαρό μυαλό. Ούτε να υπερενθουσιάζεσαι, ούτε να σε πιάνει πανικός.
Μιλάς σε άνθρωπο που βλέπει ETF και τρέχει πανικόβλητος για να μην πεθάνει απο τη ρουτίνα. Οπως ειπα και σε άλλο θέμα, δε μπορώ το αργά αργά και υπομονή και σταθερά και να βρουμε κατι μέση άκρη κλπ. ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΛΕΜΕ.

Πάντα μ αρεσαν οι γυναικες outliers. Οπως και στα financial, δεν ειμαι των ETF, πιο πιθανό να με δεις σε κανα shitcoin 500 συντελεστή ρίσκο full bull mode.
Η καλή χημεία θέλει μέτρο. Οι σχέσεις δοκιμάζονται. Η αληθινή αγάπη όμως δεν εξαρτάται απ' τη φύση. Αυτό το ρομαντικό στοιχείο που κάθε φλογερός άνδρας έχει στην ψυχή του σαν το Άγιο Δισκοπότηρο της ύπαρξης, ο απόλυτος έρωτας, η μία και μοναδική αγάπη, είναι καθαρά πνευματικό και σπάνιο.

Αν είσαι τυχερός το ζεις. Αν δεν είσαι, θα το γράψεις στο μέλλον σου, σε αυτή ή σε άλλη ζωή.
Δεν υπάρχει αληθινή αγάπη. Οι άνθρωποι ανταποκρίνονται τοσο σε βολογικής (χημικής δηλαδη) φύσεως ερεθίσματα όσο και σε κενά της ψυχής. Είναι τι κολλάει και δένει με τo φωτεινό θράυσμα που εχει έρθει στη Γη για να τραυματιστεί και να διδαχθεί απο τη ζωή πριν επιστρέψει στο Κβαντικό Ένα + την οποια βιολογική νευροχημική αντιδραση σε ερεθισματα για το σώμα.

parafernalia

Διακεκριμένο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.528 μηνύματα.
Δεν υπάρχει αληθινή αγάπη. Οι άνθρωποι ανταποκρίνονται τοσο σε βολογικής (χημικής δηλαδη) φύσεως ερεθίσματα όσο και σε κενά της ψυχής. Είναι τι κολλάει και δένει με τo φωτεινό θράυσμα που εχει έρθει στη Γη για να τραυματιστεί και να διδαχθεί απο τη ζωή πριν επιστρέψει στο Κβαντικό Ένα + την οποια βιολογική νευροχημική αντιδραση σε ερεθισματα για το σώμα.
Υπάρχει αληθινή αγάπη. Όπως η Κλερ και ο Τζέιμι! :P
Μόνο που κι αυτοί θέλουν που και που να απαυτωθούν λιγάκι για να μην στεγνώσουν εντελώς στο πνεύμα.. (στη 3η σειρά είμαι :lol:).

Δεν διαφωνώ, η αγάπη είναι το τέλειο αγκίστρι της φύσης. Το θέμα είναι όμως πως σου αρέσει να το βλέπεις, να ζεις τη μέρα σου ή την αιωνιότητα; Το πρόβλημα είναι πως διαχωρίζουμε αυτά τα δύο όταν επί της ουσίας τέτοιος διαχωρισμός δεν υπάρχει.

Πάντα μ αρεσαν οι γυναικες outliers. Οπως και στα financial, δεν ειμαι των ETF, πιο πιθανό να με δεις σε κανα shitcoin 500 συντελεστή ρίσκο full bull mode.
Είσαι του big risk σε κανέναν όμως δεν αρέσει η χασούρα. Πάντως καλύτερο αυτό απ' το αντίθετο, να μένεις δηλαδή σε μια μακροπρόθεσμη κατάσταση από καθήκον και υποχρέωση χωρίς να μπορείς να ανοίξεις τα φτερά σου.

Valder

Επιφανές μέλος

Υπάρχει αληθινή αγάπη. Όπως η Κλερ και ο Τζέιμι! :P
Μόνο που κι αυτοί θέλουν που και που να απαυτωθούν λιγάκι για να μην στεγνώσουν εντελώς στο πνεύμα.. (στη 3η σειρά είμαι :lol:).
Καθε επεισόδιο ολο την απαυτώνει, στο πα! Τα χω δει όλα, ξεκιναει και η 8η σε καποιο καιρό, αντε επιτέλους να τη δω.
Δεν διαφωνώ, η αγάπη είναι το τέλειο αγκίστρι της φύσης. Το θέμα είναι όμως πως σου αρέσει να το βλέπεις, να ζεις τη μέρα σου ή την αιωνιότητα; Το πρόβλημα είναι πως διαχωρίζουμε αυτά τα δύο όταν επί της ουσίας τέτοιος διαχωρισμός δεν υπάρχει.
Είτε το θέλεις, είτε δεν το θέλεις, θα τα ζήσεις. Ακόμα και σε μια γωνιά να κάτσεις χωρίς άνθρωπο γύρω, πολλω δε μάλλον να αναρωτηθείς και να τα διαχωρίσεις, ο Χρόνος ειναι τοσο...αποπνικτικά καταπιεστικός, επιβλητικός θα έλεγα με το στανιό, που θα τα βιώσεις και τα δυο ΚΑΙ χώρια ΚΑΙ μαζί.

Το θεμα ειναι ποιο δηλητηριο προτιμάς. Κατι χάνεις κατι κερδίζεις σε καθε περιπτωση.
Είσαι του big risk σε κανέναν όμως δεν αρέσει η χασούρα. Πάντως καλύτερο αυτό απ' το αντίθετο, να μένεις δηλαδή σε μια μακροπρόθεσμη κατάσταση από καθήκον και υποχρέωση χωρίς να μπορείς να ανοίξεις τα φτερά σου.
Δε μ αρεσει ουτε μενα η χασούρα κι ας στο παίζω χαοτικός. (ειμαι αλλα οχι τοσο οσο δειχνω)

Υπάρχει όμως ώρες ώρες, ενα αυθεντικά καυλωτικό κάψιμο στη χασούρα που μέσα μου λεω "οκ πόνεσα άρα ειμαι ζωντανός, τι έρχεται παρακατω στο μέλλον; ανυπομονώ"

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.724 μηνύματα.
μ δε μαθαινεις με το μπάζωμα. Με τις κουκλάρες μαθαίνεις.

Τρέμει τοσο το φυλλοκάρδι σου, γινεσαι (ταχα μου) πιο προσεκτικός, στο τέλος την πατάς γιατί είσαι τιγκα στις ανασφάλειες, την χάνεις, κι ακριβως επειδή έχεις συνηθίσει οτι "αφου κέρδισα μια φορα μια γκομενάρα, αρα μπορω ξανά" και αναγκαστικά γίνεσαι καλύτερος, γιατί μετα στην πέφτουν όλες οι φύρες του μπαξέ και κατι δε σου κολλάει και χαλιέσαι και εμμένεις ακόμα περισσότερο στις ομορφες.

Μια όμορφη αρκεί. Μεγάλο σχολείο θα γίνει η πρώτη σου.

Θα σου θυμίζει παντα τι είχες. Ενω αμα μπαζωνεις συνέχεια θα εχεις low baseline απο την οποια θα ξεκινάς, και ποτέ δε θα μάθεις τίποτα.
Συμφωνώ εν μέρει μαζί σου με ένα μεγάλο ΑΛΛΑ. Γνώμη μου είναι πως θα πρέπει να βρίσκεσε κάπου στη μέση ή λίγο πιο κάτω απο τη μέση τουλάχιστον στην αρχή. Μη πας να χωθείς στη καρακουκλάρα του σχολείου,της σχολής κλπ όντας σχετικά άπειρος γιατί θα τη φας τη χυλοπιτούλα σου. Ξεκίνα λίγο πιο χαμηλά για να "μάθεις" 2-3 πράγματα πχ πως είναι να βγαίνεις με τη συντροφό σου ή πως είναι να διαφωνείτε , να μάθεις δλδ τη συμπεριφορά σου και να δεις και τη συμπεριφορά της! Σου ταιριάζει; Τι λάθη κάνει; Τι λάθη κάνεις ; Πως διαχειρίζεσαι τα μουτράκια της ; κλπ . Οι καλύτερες γκόμενες στη σχολή μου και γενικά παρατηρώ ότι ή τα έχουν με κούκλους ( το λιγότερο πιθανό) ή 25+ σε ηλικία άντρες με αμάξι , μηχανή , δουλειά και γενικά ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. Μπορείς να ξεκινήσεις λοιπόν απο λίγο πιο χαμηλά και σιγά σιγά όσο εσύ βελτιώνεις τον εαυτό σου αποκτώντας εμπειρίες και βελτιώνοντας πχ το σώμα σου θα έρχονται ή θα έχεις το θάρρος να προσεγγίσεις καλύτερες κοπέλες σε εμφάνιση και θα σου είναι και πιο εύκολο να διακρίνεις θεωρώ ποιος τύπος γυναίκας σου αρέσει. Πχ εμένα πλεον δεν μου αρέσουν οι ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΕΣ της σχολής , της δουλειάς ή ξερω γω οι πολυ εντυπωσιακές γυναίκες. Προτιμώ τις κοπέλες που είναι πιο χαμηλών τόνων και έχουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση , μια φυσική ομορφιά με ωραίο στυλάκι στο ντύσιμο και όχι αυτές που τα πετάνε όλα έξω...

Jim_2004

Νεοφερμένο μέλος

Ο Jim_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Συμφωνώ εν μέρει μαζί σου με ένα μεγάλο ΑΛΛΑ. Γνώμη μου είναι πως θα πρέπει να βρίσκεσε κάπου στη μέση ή λίγο πιο κάτω απο τη μέση τουλάχιστον στην αρχή. Μη πας να χωθείς στη καρακουκλάρα του σχολείου,της σχολής κλπ όντας σχετικά άπειρος γιατί θα τη φας τη χυλοπιτούλα σου. Ξεκίνα λίγο πιο χαμηλά για να "μάθεις" 2-3 πράγματα πχ πως είναι να βγαίνεις με τη συντροφό σου ή πως είναι να διαφωνείτε , να μάθεις δλδ τη συμπεριφορά σου και να δεις και τη συμπεριφορά της! Σου ταιριάζει; Τι λάθη κάνει; Τι λάθη κάνεις ; Πως διαχειρίζεσαι τα μουτράκια της ; κλπ . Οι καλύτερες γκόμενες στη σχολή μου και γενικά παρατηρώ ότι ή τα έχουν με κούκλους ( το λιγότερο πιθανό) ή 25+ σε ηλικία άντρες με αμάξι , μηχανή , δουλειά και γενικά ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. Μπορείς να ξεκινήσεις λοιπόν απο λίγο πιο χαμηλά και σιγά σιγά όσο εσύ βελτιώνεις τον εαυτό σου αποκτώντας εμπειρίες και βελτιώνοντας πχ το σώμα σου θα έρχονται ή θα έχεις το θάρρος να προσεγγίσεις καλύτερες κοπέλες σε εμφάνιση και θα σου είναι και πιο εύκολο να διακρίνεις θεωρώ ποιος τύπος γυναίκας σου αρέσει. Πχ εμένα πλεον δεν μου αρέσουν οι ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΕΣ της σχολής , της δουλειάς ή ξερω γω οι πολυ εντυπωσιακές γυναίκες. Προτιμώ τις κοπέλες που είναι πιο χαμηλών τόνων και έχουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση , μια φυσική ομορφιά με ωραίο στυλάκι στο ντύσιμο και όχι αυτές που τα πετάνε όλα έξω...
πλεον ξερω τι τυπος γυναικας μαρεσει , εχω μετρο συγκρισης τη πρωην, επισης η ομορφια απο ενα σημειο και μετα ειναι υποκειμενικη για το καθε ανθρωπο αμα σας εδειχνα τη δικια μου μπορει να μη τη θεωρουσατε 10/10, εγω με τον που την ειδα ηξερα οτι μαρεσε πολυ εμφανισιακα δεν εκατσα να το πολυσκεφτω, οποτε αυτο που λες ειναι συμβιβασμος, δε γινεται να παω με καποια πιο "ασχημη" η μεγαλυτερη, και ειχε και ωραιο ντυσιμο και ωραιο στυλ και φυσικη ομορφια, αυτη ειναι η πραγματικη ομορφια η φυσικη. Βεβαια εγω δεν εφαγα χυλοπιτα γιατι με προσσεγισε πρωτη. Εγω οταν βγαινω με καποια μονο ενα πραγμα εγω στο μυαλο μου, το γαμο, το ιδανικο θα ηταν μεχρι τα 25 να ειμαι παντρεμενος, τη γνωριζω στα 22 ξερω γω αυτη ειναι 20 και μετα απο 2-3 χρονια κανουμε οικογενεια, και οικογενεια εννοω οτι ειμαστε ανδρογυνο, προσωπικα δε θελω παιδια για πολλους λογους, anyway αν φτανω 30 χρονων και ψαχνω ακομα αστο καλυτερα να γινω μοναχος.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.176 μηνύματα.
Μέτρο σύγκρισης η πρώην; ουτε κάν.

Προσωπικά δεν θα έμπλεκα με γυναίκα που θα είχε τις ίδιες πάνω κάτω ιδέες και συμπεριφορά με τις πρώην μου.

Ενω δεν έχω κάτι πολύ άσχημο να θυμάμαι ... και δεν έχω και μίσος σε καμία περίπτωση ή απέχθεια.. εντούτοις όχι. Με την καμία μέτρο σύγκρισης η πρώην.... δηλαδή και τίποτα να μην έγινε κακο μεταξύ σας και μονο αν η άλλη σε χώρισε και σε πρόδωσε για μενα δεν αξίζει να έχεις επαφές μαζί της.

Σε αυτο το θέμα ειμαι απόλυτος και το ξέρω ίσως έχει να κάνει με το τρόπο που βλέπω τον έρωτα και την αγάπη.
Αλλα στη τελική έτσι ειμαι... και δεν πρόκειται να αλλάξω σε αυτό. Όποια θέλει και αγαπάει αυτη την φιλοσοφία καλώς.

Γενικά θεωρώ πως η φιλοσόφια μου έχει την έννοια και της συνέπειας... δηλαδή δε μπορείς να κάνεις τα πάντα... να χωριζεις... να φευγεις... να .... να... κ ολοι να λέμε "ελα μωρε θα βρούμε έναν τρόπο να το καλύψουμε και να μη φαινεται κανένας κακός" το θεμα δεν ειναι τι φαίνεται αλλα τι πραγματικά είσαι.

Και ένας άνθρωπος που σε πουλάει σε εισαγωγικά... δεν ειναι κακός αλλα σίγουρα ειναι αναξιόπιστος και ίσως κ ανίκανος να δεθεί βαθειά συναισθηματικά με κάποιον αλλο άνθρωπο.

Αυτη ειναι η απόλυτη θέση μου. Και δεν με πειράζει να την παραδεχτώ.

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.724 μηνύματα.
οποτε αυτο που λες ειναι συμβιβασμος, δε γινεται να παω με καποια πιο "ασχημη" η μεγαλυτερη
Όχι ακριβώς συμβιβασμός αλλά ρεαλισμός θα το έλεγα. Κακά τα ψέμματα και γω θα ήθελα να έχω για κοπέλα την τοπ συμφοιτητρια μου αλλά φίλε μου ευτυχώς ή δυστυχώς για τους Χ,Ψ λόγους δεν θα με κοιτάξει στη τωρινή μου φάση (και δεν εννοώ μόνο το εμφανισιακό). Γενικά είμαι της άποψης κάποιος να χώνεται εκεί που τον παίρνει ( το ίδιο και στις γυναίκες) ακόμα και αν πρέπει προσωρινά να ρίξει τα στανταρ του σε έναν βαθμό.

Δευτερον , γιατι αποκλειεις τις μεγαλύτερες; Προσωπικά οι μεγαλυτερες κοπέλες γενικά εμένα μου δείχνουν μια πιο ώριμη στάση για τη ζωή και τις βρίσκω πιο προσιτές από τις μικρότερες και πάντα εξαρτάται το ΠΟΣΟ μεγαλύτερη είναι η άλλη. Γιατί πρέπει να βρίσκεσαι στο ίδιο ή σε παρόμοιο μονοπάτι ζωής με εκείνη. Δεν γίνεται αυτή να έχει βρει σταθερή δουλειά και συ να το παίζεις φοιτητάκος και να εργάζεσαι απο εδω και απο εκεί. Δεν είστε στο ίδιο σταυροδρόμι ζωής. Αν η άλλη σε περνάει 1-2 χρόνια , δεν είναι και ΤΟΣΟ μεγάλη διαφορά κακά τα ψέμματα , οπότε ενδεχομένως να βρίσκεστε και σε παρόμοιο μονοπάτι. Θα επιθυμούσα η συντροφός μου να μπορεί να μου δώσει κάτι πέρα απο σεξ και συντροφικότητα. Να έχω να μάθω 2-3 πράγματα απο εκείνη σε οτιδήποτε. Αντίστοιχα και γω να κάνω το ίδιο και εκείνα να εκτιμηθούν. Αυτή η ανταλλαγή πιστεψε με είναι ευκολότερη με 1-2 χρόνια μεγαλύτερη παρά με το πιτσιρίκι που θέλει και να το νταντέψεις (και συνήθως ψάχνει χορηγό) . Δυστυχως , δεν μπορω να κάνω τον "οδηγό" σχεδόν στα πάντα. Επίσης το ντύσιμο των περισσότερων κοριτσιών στα 19-20 μου είναι αδιάφορο γιατι οι περισσότερες απλά τα πετάνε έξω και νταξει οκ ΔΕΙΤΕ ΜΕ!! Αλλιώς θα ντυθεί μια στα 24 και αλλιώς μια στα 20.
Εγω οταν βγαινω με καποια μονο ενα πραγμα εγω στο μυαλο μου, το γαμο, το ιδανικο θα ηταν μεχρι τα 25 να ειμαι παντρεμενος, τη γνωριζω στα 22 ξερω γω αυτη ειναι 20 και μετα απο 2-3 χρονια κανουμε οικογενεια
Δεν θα βρεις πολλές γυναίκες με τέτοιο σκεπτικό δεδομένου ότι στα 21-22 οι περισσότερες τελειώνουν κάποια σχολή ή κάνουν step up στη καριέρα τους και ξεκινάνε να προσπαθούν να σταθεροποιηθούν επαγγελματικά. Γάμος χλωμό...Δεν ξέρω καμία στα 20 της που να θέλει να παντρευτεί σύντομα. Και γω αυτά έλεγα στο γυμνάσιο και μπαίνοντας στα 23 μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να ξυπνήσω και να έχω παιδί ε δεν...ή να είμαι παντρεμένος ε δεν...

γιατι αν φτανω 30 χρονων και ψαχνω ακομα αστο καλυτερα να γινω μοναχος.
Καλά να ξέρεις ότι μετά το πέρας τη σχολής ε το dating δυσκολεύει...δύσκολα να γνωρίσεις κάποια...εκτος και αν έχεις ΤΡΟΜΕΡΑ μεγάλο κύκλο ( βγαζω το online dating από τη μέση).
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

εχω μετρο συγκρισης τη πρωην
ως προς τι ; Ως ομορφιά; Αν ναι , καλως αλλά κάθε επόμενη θα πρέπει να είναι καλύτερη απο τη πρωην και εμφανισιακά και σαν προσωπικότητα γιατί θα σκέφτεσαι αλλιώς μονίμως τη πρωην

Jim_2004

Νεοφερμένο μέλος

Όχι ακριβώς συμβιβασμός αλλά ρεαλισμός θα το έλεγα. Κακά τα ψέμματα και γω θα ήθελα να έχω για κοπέλα την τοπ συμφοιτητρια μου αλλά φίλε μου ευτυχώς ή δυστυχώς για τους Χ,Ψ λόγους δεν θα με κοιτάξει στη τωρινή μου φάση (και δεν εννοώ μόνο το εμφανισιακό). Γενικά είμαι της άποψης κάποιος να χώνεται εκεί που τον παίρνει ( το ίδιο και στις γυναίκες) ακόμα και αν πρέπει προσωρινά να ρίξει τα στανταρ του σε έναν βαθμό.

Δευτερον , γιατι αποκλειεις τις μεγαλύτερες; Προσωπικά οι μεγαλυτερες κοπέλες γενικά εμένα μου δείχνουν μια πιο ώριμη στάση για τη ζωή και τις βρίσκω πιο προσιτές από τις μικρότερες και πάντα εξαρτάται το ΠΟΣΟ μεγαλύτερη είναι η άλλη. Γιατί πρέπει να βρίσκεσαι στο ίδιο ή σε παρόμοιο μονοπάτι ζωής με εκείνη. Δεν γίνεται αυτή να έχει βρει σταθερή δουλειά και συ να το παίζεις φοιτητάκος και να εργάζεσαι απο εδω και απο εκεί. Δεν είστε στο ίδιο σταυροδρόμι ζωής. Αν η άλλη σε περνάει 1-2 χρόνια , δεν είναι και ΤΟΣΟ μεγάλη διαφορά κακά τα ψέμματα , οπότε ενδεχομένως να βρίσκεστε και σε παρόμοιο μονοπάτι. Θα επιθυμούσα η συντροφός μου να μπορεί να μου δώσει κάτι πέρα απο σεξ και συντροφικότητα. Να έχω να μάθω 2-3 πράγματα απο εκείνη σε οτιδήποτε. Αντίστοιχα και γω να κάνω το ίδιο και εκείνα να εκτιμηθούν. Αυτή η ανταλλαγή πιστεψε με είναι ευκολότερη με 1-2 χρόνια μεγαλύτερη παρά με το πιτσιρίκι που θέλει και να το νταντέψεις (και συνήθως ψάχνει χορηγό) . Δυστυχως , δεν μπορω να κάνω τον "οδηγό" σχεδόν στα πάντα. Επίσης το ντύσιμο των περισσότερων κοριτσιών στα 19-20 μου είναι αδιάφορο γιατι οι περισσότερες απλά τα πετάνε έξω και νταξει οκ ΔΕΙΤΕ ΜΕ!! Αλλιώς θα ντυθεί μια στα 24 και αλλιώς μια στα 20.

Δεν θα βρεις πολλές γυναίκες με τέτοιο σκεπτικό δεδομένου ότι στα 21-22 οι περισσότερες τελειώνουν κάποια σχολή ή κάνουν step up στη καριέρα τους και ξεκινάνε να προσπαθούν να σταθεροποιηθούν επαγγελματικά. Γάμος χλωμό...Δεν ξέρω καμία στα 20 της που να θέλει να παντρευτεί σύντομα. Και γω αυτά έλεγα στο γυμνάσιο και μπαίνοντας στα 23 μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να ξυπνήσω και να έχω παιδί ε δεν...ή να είμαι παντρεμένος ε δεν...

Καλά να ξέρεις ότι μετά το πέρας τη σχολής ε το dating δυσκολεύει...δύσκολα να γνωρίσεις κάποια...εκτος και αν έχεις ΤΡΟΜΕΡΑ μεγάλο κύκλο ( βγαζω το online dating από τη μέση).
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ως προς τι ; Ως ομορφιά; Αν ναι , καλως αλλά κάθε επόμενη θα πρέπει να είναι καλύτερη απο τη πρωην και εμφανισιακά και σαν προσωπικότητα γιατί θα σκέφτεσαι αλλιώς μονίμως τη πρωην
δε θεωρω οτι μετα τη σχολη ειναι δυσκολο να γνωρισεις κοσμο, αν εισαι κοινωνικος και βγαινεις η στη δουλεια και τις αλλες δραστηριοτητες που κανεις ευκολα γνωριζεις ατομα, υπαρχουν παρα πολλοι τροποι να γνωρισεις κοσμο και να διευρυνεις το κυκλο σου πλεον. Και ναι εννοω ως εμφανιση, να με ελκυει το ιδιο η και περισσοτερο.

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

δε θεωρω οτι μετα τη σχολη ειναι δυσκολο να γνωρισεις κοσμο, αν εισαι κοινωνικος και βγαινεις η στη δουλεια και τις αλλες δραστηριοτητες που κανεις ευκολα γνωριζεις ατομα, υπαρχουν παρα πολλοι τροποι να γνωρισεις κοσμο
Στη δουλειά; Θα μπλέξεις ερωτικά και επαγγελματικά; Τωρα για ποιες δραστηριότητες λες; Γυμναστήριο; Το θεωρώ από τα πιο ακατάλληλα μέρη για να γνωρίσεις + ότι οι περισσότεροι φοράνε ακουστικά! Αν έχες μεγάλο κύκλο ναι βοηθάει ή γυναίκες φίλες με ελευθερες φίλες ναι ειδάλλως όχι...

Ποια η άποψη σου γι αυτά; Δεν βλέπω να τα ακουμπάς

Jim_2004

Νεοφερμένο μέλος

Στη δουλειά; Θα μπλέξεις ερωτικά και επαγγελματικά; Τωρα για ποιες δραστηριότητες λες; Γυμναστήριο; Το θεωρώ από τα πιο ακατάλληλα μέρη για να γνωρίσεις + ότι οι περισσότεροι φοράνε ακουστικά! Αν έχες μεγάλο κύκλο ναι βοηθάει ή γυναίκες φίλες με ελευθερες φίλες ναι ειδάλλως όχι...

Ποια η άποψη σου γι αυτά; Δεν βλέπω να τα ακουμπάς
δεν ειναι μονο το γυμναστηριο, παρτυ κλαμπ events αλλες ομαδικες δραστηριοτητες, μπορει να μη γνωρισεις κοπελες αλλα ανδρες φιλους και μεσω αυτων να γνωρισεις και κοπελες επειτα. Οσον αφορα για τα υπολοιπα σου ειπα, αυτη η κοπελα που εβγαινα για 1 μηνα τα ειχε ολα αυτα, και πολυ χαμηλο προφιλ στα σοσιαλ και ντυνοταν ωραια ειχε στυλ ειχε θηλυκοτητα και φυσικη ομορφια , ολα αυτα τα ψαχνω. Απλα δεν ηξερε τι ηθελε στο τελος , και εγω εγινα πιο clingy απο οτι επρεπε δε το προσεγγισα σωστα και πηγε σκατα, οποτε το εξτρα θα ηταν να ειναι σταθερη με τα θελω της , στη τελικη ο γαμος χωρις τη προοπτικη παιδιων δε τη περιοριζει καπου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια