American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

28-02-25

14:36
Πάντως και στο iPhone μου βγάζει error occurred.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

28-02-25

14:44
Αυτό και εμένα μου το βγάζει συνέχεια στο κινητό, από όταν γράφτηκα έτσι είναιΝαι κι εμένα μου το έκανε, και λευκή σελίδα με error οπως επισης κανει και timeout χωρις να ριχνει τη σελίδα καποιες φορές πετωντας εσωτερικο μηνυμα του xenforo οτι κατι πηγε στραβα.
Επίσης κατι άσχετο.
Προσπαθησα να διαβασω το θεμα των Τεμπων και οκ με εβγαλε σε μια σελίδα πχ 110 απο 134 ας πουμε. Και ηθελα να παω στην τελευταια αμέσως να δω τα πιο πρόσφατα. Για κινητό μιλάω με Chrome.
Ε το κουμπάκι το διπλό για την τελευταια σελίδα είναι εκτός ορίων της σελίδας και δε μπορω να βρω τροπο να το πατησω (δεν σκρολλάρεται η σελιδα αριστερα, ειναι εξω απο το outline εντελώς του responsive theme)
View attachment 145594
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

28-02-25

14:51
@Valder διόρθωσα το styling πρόβλημα για οθόνες με μικρή ανάλυση.
Πιστεύω τώρα είναι εντάξει!
Όσο για το error occured, παρακαλώ στην υπομονή σας.
Όσο για το error occured, παρακαλώ στην υπομονή σας.

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

28-02-25

14:55
Μόλις τώρα μου έβγαλε ξανά λευκή σελίδα με error. Από το iPhone δεν μπορώ να μπω καν.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

28-02-25

14:56
Άψογο, όλα σωστά τώρα! Ευχαριστώ!@Valder διόρθωσα το styling πρόβλημα για οθόνες με μικρή ανάλυση.
Όσο για το error occured, παρακαλώ στην υπομονή σας.![]()
American Economist
Επιφανές μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

28-02-25

14:59
Είπε ο ανθρωπος ανοιξε τικετ στο χόστινγκ. Υπομονή.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

28-02-25

14:59
Και εγώ αν πάω να δω κάποιο θέμα μου βγάζει αυτή την ειδοποίηση, αλλά αν κάνω refresh μου εμφανίζει κανονικά έπειτα από λίγο το εκάστοτε θρεντ.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

28-02-25

15:00
Το θέμα είναι ότι έχει γίνει 10 φορές πιο ασταθές και χειρότερο από ο,τι χθες

Απαντα σε κάνα μηνυμα

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

28-02-25

15:01
Έκανα block κάποιες IPs σε επίπεδο xenForo (πρέπει να γίνουν και σε επίπεδο server), αλλά υπάρχει μια περίπτωση να δούμε βελτίωση μετά από αυτό.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

28-02-25

15:03
Ωχ, κατάλαβα (νομίζω).Έκανα block κάποιες IPs σε επίπεδο xenForo (πρέπει να γίνουν και σε επίπεδο server), αλλά υπάρχει μια περίπτωση να δούμε βελτίωση μετά από αυτό.
chester20080
Επιφανές μέλος

28-02-25

Είναι αποτέλεσμα επίθεσης δηλαδή;Έκανα block κάποιες IPs σε επίπεδο xenForo (πρέπει να γίνουν και σε επίπεδο server), αλλά υπάρχει μια περίπτωση να δούμε βελτίωση μετά από αυτό.
Σε τι οφείλεται
Scandal
Διαχειριστής

28-02-25

Δεν πρέπει να είναι ddos, μάλλον κάποια bots.Ωχ, κατάλαβα (νομίζω).
Valder
Τιμώμενο Μέλος

28-02-25

15:04
Μακάρι, θα έχουμε υπομονή, μην αγχωνεσαι.Δεν πρέπει να είναι ddos, μάλλον κάποια bots.
Scandal
Διαχειριστής

28-02-25

15:06
Νομίζω είναι εντάξει τώρα
, απλά μέσα στη μέρα θα τις μπλοκάρουμε και σε επίπεδο server.

chester20080
Επιφανές μέλος

28-02-25

15:06
Οι άιπίζ τους οι ζωές μας
Για να έχουμε iPeace
Για να έχουμε iPeace
Valder
Τιμώμενο Μέλος

28-02-25

15:08
Θα σε σφαλιαρίσω.Οι άιπίζ τους οι ζωές μας
Για να έχουμε iPeace

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

03-03-25

18:08
Μερικές φορές έρχονται πάρα πολλές ειδοποιήσεις για ένα μήνυμα. Υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με επεξεργασία ενός μηνύματος; Για παράδειγμα, για το τελευταίο μήνυμα στο «Κολωνιες και αρώματα» του Jack of Spades μου ήρθαν 7 ειδοποιήσεις!
Scandal
Διαχειριστής

03-03-25

18:28
hmm, τι είδους ειδοποιήσεις ήταν; Να υποθέσω απάντηση σε θέμα που παρακολουθείς;Μερικές φορές έρχονται πάρα πολλές ειδοποιήσεις για ένα μήνυμα. Υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με επεξεργασία ενός μηνύματος; Για παράδειγμα, για το τελευταίο μήνυμα στο «Κολωνιες και αρώματα» του Jack of Spades μου ήρθαν 7 ειδοποιήσεις!
Δεν θα έπρεπε να συμβαίνει παρά τις επεξεργασίες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Kate1914
- chester20080
- Scandal
- Joji
- giannhs2001
- A350
- Libertus
- Wonderkid
- Reader
- Paragontas7000
- Memetchi
- Unicex
- taketrance
- fockos
- rafaela11
- American Economist
- Jack of Spades
- touvlo
- Bon12
- Unboxholics
- Μήτσος10
- Hased Babis
- gademis
- Εριφύλη
- jellojina
- linuxman
- mhxani tou kima
- jj!
- mixaelaaa
- phleidhs
- teacher_40
- Fernando_A
- Luludaki
- Esperos1
- Annie
- Dmzk
- GeorgePap2003
- AggelikiGr
- Δροσουλίτης
- Ilma
- camil
- User2350
- ougka pougka
- SlimShady
- kopii
- Citylights
- spring day
- eukleidhs1821
- Ada ada
- globglogabgalab
- Demlogic
- Viedo
- ggl
- Athens2002
- harry akritas
- tsiobieman
- Insertcoin
- orchidea
- nucomer
- McManus
- Vindemiatrix
- Giannis2307
- Μαυρίκιος
- Nikos 7
- Στεφανος56
- iminspain
- Κλημεντίνη
- louminis
- ΘανάσοςG4
- uni77
- kiyoshi
- Μάρκος Βασίλης
- JKaradakov
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.