[e-steki] Αναφορά λαθών στις λειτουργίες του site (όχι θέματα συντονισμού)

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.
Ναι κι εμένα μου το έκανε, και λευκή σελίδα με error οπως επισης κανει και timeout χωρις να ριχνει τη σελίδα καποιες φορές πετωντας εσωτερικο μηνυμα του xenforo οτι κατι πηγε στραβα.

Επίσης κατι άσχετο.

Προσπαθησα να διαβασω το θεμα των Τεμπων και οκ με εβγαλε σε μια σελίδα πχ 110 απο 134 ας πουμε. Και ηθελα να παω στην τελευταια αμέσως να δω τα πιο πρόσφατα. Για κινητό μιλάω με Chrome.

Ε το κουμπάκι το διπλό για την τελευταια σελίδα είναι εκτός ορίων της σελίδας και δε μπορω να βρω τροπο να το πατησω (δεν σκρολλάρεται η σελιδα αριστερα, ειναι εξω απο το outline εντελώς του responsive theme)

View attachment 145594
Αυτό και εμένα μου το βγάζει συνέχεια στο κινητό, από όταν γράφτηκα έτσι είναι

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
@Valder διόρθωσα το styling πρόβλημα για οθόνες με μικρή ανάλυση.
Πιστεύω τώρα είναι εντάξει!

Όσο για το error occured, παρακαλώ στην υπομονή σας. ;)

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.
Έχει χειροτερευσει πλεον με το ζόρι τυχαίνει να μου φορτώνει καν Screenshot_20250228_145302_Chrome.jpgSmartSelect_20250228_145327_Chrome.jpg

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
Μόλις τώρα μου έβγαλε ξανά λευκή σελίδα με error. Από το iPhone δεν μπορώ να μπω καν.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.
Και εγώ αν πάω να δω κάποιο θέμα μου βγάζει αυτή την ειδοποίηση, αλλά αν κάνω refresh μου εμφανίζει κανονικά έπειτα από λίγο το εκάστοτε θρεντ.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Έκανα block κάποιες IPs σε επίπεδο xenForo (πρέπει να γίνουν και σε επίπεδο server), αλλά υπάρχει μια περίπτωση να δούμε βελτίωση μετά από αυτό.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

chester20080

Επιφανές μέλος

Έκανα block κάποιες IPs σε επίπεδο xenForo (πρέπει να γίνουν και σε επίπεδο server), αλλά υπάρχει μια περίπτωση να δούμε βελτίωση μετά από αυτό.
Είναι αποτέλεσμα επίθεσης δηλαδή;
Σε τι οφείλεται

Scandal

Διαχειριστής

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Scandal

Διαχειριστής

Νομίζω είναι εντάξει τώρα :), απλά μέσα στη μέρα θα τις μπλοκάρουμε και σε επίπεδο server.

chester20080

Επιφανές μέλος

Οι άιπίζ τους οι ζωές μας
Για να έχουμε iPeace

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Μερικές φορές έρχονται πάρα πολλές ειδοποιήσεις για ένα μήνυμα. Υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με επεξεργασία ενός μηνύματος; Για παράδειγμα, για το τελευταίο μήνυμα στο «Κολωνιες και αρώματα» του Jack of Spades μου ήρθαν 7 ειδοποιήσεις!

Scandal

Διαχειριστής

Μερικές φορές έρχονται πάρα πολλές ειδοποιήσεις για ένα μήνυμα. Υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με επεξεργασία ενός μηνύματος; Για παράδειγμα, για το τελευταίο μήνυμα στο «Κολωνιες και αρώματα» του Jack of Spades μου ήρθαν 7 ειδοποιήσεις!
hmm, τι είδους ειδοποιήσεις ήταν; Να υποθέσω απάντηση σε θέμα που παρακολουθείς;
Δεν θα έπρεπε να συμβαίνει παρά τις επεξεργασίες :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια