ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.532 μηνύματα.

14-06-24

13:47
Μπαίνουμε στην αγαπημένη εποχή των αντρών, δηλαδή καλοκαίρι με τουρνουά εθνικών ομάδων (σαν το Μουντιάλ δεν έχει, όμως), με άπειρη μπύρα και παρακολούθηση κάθε ματς (εμείς οι καμένοι βλέπουμε μέχρι και τα Σαουδική Αραβία - Ιράν ή τα Αλβανία - Γεωργία ξέρω' γω, για την περίπτωση του Γιούρο), άπειρες μπύρες και ο τελικός να μας βρει (εύχομαι σε όλους) πιωμένους μετά από μπάνιο στη θάλασσα.
Προσωπικά είμαι με Ιταλία, γιατί είναι η αγαπημένη μου εθνική ομάδα, βάζουν ελάχιστους ξένους στην Εθνική τους και παίζουν με απίστευτο πάθος με λογική νίκη ή θάνατος. Από τα αουτσάιντερ στηρίζω Σερβία, γιατί είναι ομόθρησκα αδέρφια και παίζει και ο Ζίφκοβιτς. Φαβορί βέβαια πάλι ηνωμένα αφρικανικά έθνη της Γαλλίας βλέπω, Γερμανία με τούρκο αρχηγό (ντροπή) και Ισπανία για κάποιον λόγο (παρόλο που βάζουν επί το πλείστον Ισπανούς, τους αντιπαθώ σε όλα τα αθλήματα.) Μακάρι να γελάσουμε και με νέα αποτυχία της Αγγλίας, επίσης.
Προσωπικά είμαι με Ιταλία, γιατί είναι η αγαπημένη μου εθνική ομάδα, βάζουν ελάχιστους ξένους στην Εθνική τους και παίζουν με απίστευτο πάθος με λογική νίκη ή θάνατος. Από τα αουτσάιντερ στηρίζω Σερβία, γιατί είναι ομόθρησκα αδέρφια και παίζει και ο Ζίφκοβιτς. Φαβορί βέβαια πάλι ηνωμένα αφρικανικά έθνη της Γαλλίας βλέπω, Γερμανία με τούρκο αρχηγό (ντροπή) και Ισπανία για κάποιον λόγο (παρόλο που βάζουν επί το πλείστον Ισπανούς, τους αντιπαθώ σε όλα τα αθλήματα.) Μακάρι να γελάσουμε και με νέα αποτυχία της Αγγλίας, επίσης.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.

14-06-24

14:26
Εγώ βλέπω τελικό Αγγλια Ισπανία και βγαίνουμε στους δρόμους να φωναξουμε CAMPEONES, CAMPEONES OE OE OE
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.

14-06-24

14:37
Ειμαι με την Αγγλια παραδοσιακα, η οποια ειναι ενα απο τα φαβορι και εχει πολυ δυνατη ομαδα, αλλα δυστυχως πιστευω πως καπου θα μπλοκαρει και αυτη τη φορα, οπως παντα.
Προβλεπω Γαλλια να το σηκωνει.
Προβλεπω Γαλλια να το σηκωνει.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

14-06-24

15:36
τα οποια αδερφια μας, βαραγανε ελληνες στο φαιναλ4 του βερολινου πριν απο 20 μερες.στηρίζω Σερβία, γιατί είναι ομόθρησκα αδέρφια

Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

14-06-24

15:38
God save the King.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

14-06-24

15:43
Vive la France!
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.

14-06-24

15:45
Αλάνια μου πολύ Αγγλία βλέπω. Its not coming home ούτε φέτος mates
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.

14-06-24

17:17
Όσο η Ελλάδα έχει Euro, δεν υποστηρίζω Αγγλία.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

14-06-24

17:27
Ιταλία θα το παρει
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.532 μηνύματα.

14-06-24

18:36
Το σκηνικό το είχε πάρει το μάτι μου, φαντάζομαι την πέσανε μαζί γαύροι με του Ερυθρού σε εσάς;τα οποια αδερφια μας, βαραγανε ελληνες στο φαιναλ4 του βερολινου πριν απο 20 μερες.![]()
![]()
Τέλος πάντων, εγώ είμαι κατά των αδερφοποιήσεων γενικά, χέστηκα τελείως για την Παρτιζάν, μόνο Π.Α.Ο.Κ είμαι. Αλλά οι Σέρβοι μας πάνε πολύ και δεν μιλάω τώρα για αούγκανους χουλιγκάνους.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.699 μηνύματα.

14-06-24

18:43
Οι δύο πιο αχώνευτες ομάδες δηλαδή.τελικό Αγγλια Ισπανία
Μήτσος10
Διάσημο μέλος

14-06-24

18:44
Δε μπορώ να μην υποστηρίξω ΙσπανίαΟι δύο πιο αχώνευτες ομάδες δηλαδή.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

14-06-24

19:22
Λοιπόν. Δούλεψε. Κατεβάζετε την Opap Store εφαρμογή, μπαίνετε σε ενα κατάστημα ΟΠΑΠ και μέσω beacon (bluetooth) καταλαβαίνει ότι ειστε σε ΟΠΑΠ, εξαργυρώνετε τη προσφορά και παίρνετε freebet 5 ευρώ. Έπαιξα αυτά.

15-06-24

08:56
Σε ποιο κανάλι δείχνει τους αγώνες; Συμμετέχει και η Ελλάδα;
ilias90
Περιβόητο μέλος

15-06-24

09:03
Πρώτον, τα δείχνει στο ερτ1, δεύτερον, όχι βέβαια. Είμαστε χάλι σαν Εθνική.Σε ποιο κανάλι δείχνει τους αγώνες; Συμμετέχει και η Ελλάδα;
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.

15-06-24

12:12
Η Γερμανία έδειξε τα δόντια της με το καλημέρα. Έπαιζε μεν με τη ψόφια Σκωτία, αλλά έχει πολύ καλο υλικό, μίξη νέας φουρνιάς με βετεράνων, διψαει για διάκριση γιατί από το Μουντιάλ του ‘14 είναι άφαντη και παίζουν και στο σπίτι τους.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

15-06-24

12:21
Ιταλία υποστηρίζω, αλλά κάτι μου λέει την έκπληξη θα τη δούμε από Κροατία, που θα είναι η τελευταία διοργάνωση Modric.
akikos
Επιφανές μέλος

15-06-24

13:51
Η Ιταλία ήταν φοβερή στο στίβο και φαίνεται ότι επενδύει στον αθλητισμό. Πιστεύω ότι αυτό θα φανεί και στο ποδόσφαιρο.
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

15-06-24

13:56
Aκικε παιζει ακομα ο αδερφος σου εκεινο το συστημα του γεωργιου με τον διπλασιασμο στις ισοπαλιες στα euro?Πιο παπατζηδικο συστημα δεν εχω ξαναδειΗ Ιταλία ήταν φοβερή στο στίβο και φαίνεται ότι επενδύει στον αθλητισμό. Πιστεύω ότι αυτό θα φανεί και στο ποδόσφαιρο.
akikos
Επιφανές μέλος

15-06-24

14:22
Πλέον το σύστημα Γεωργίου είναι ρίσκο γιατί μπαίνουν πολλά γκολ και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όταν έρθει το Χ τα λεφτά να ξεφύγουν.Aκικε παιζει ακομα ο αδερφος σου εκεινο το συστημα του γεωργιου με τον διπλασιασμο στις ισοπαλιες στα euro?Πιο παπατζηδικο συστημα δεν εχω ξαναδει
Εχτές ο @fockos έπιασε το over3.5 από το 5ευρώ που έδινε τζάμπα ο ΟΠΑΠ. Εγώ το 5ευρώ το επένδυσα σε νίκη Ιταλίας.
και να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ όταν έχανε με 2 - 0
Επίσης μου έβαλε 20 ευρώ στο online πάμε στοίχημα και παίξαμε over 152.5 πόντοι.
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- phleidhs
- NeosUser2023
- Joji
- Unboxholics
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- American Economist
- Jack of Spades
- taketrance
- Kate1914
- Wonderkid
- giannhs2001
- Memetchi
- Μήτσος10
- Ellis
- touvlo
- Fernando_A
- fmarulezkd
- jj!
- johnsala
- bibliofagos
- AK-92
- Scandal
- Ilma
- Arianara S3
- chester20080
- GeorgePap2003
- physicscrazy
- Helen06
- A350
- Alessandra Eliza
- eukleidhs1821
- Ωρορα
- Kris.gr
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.