Euro 2024

Ποιος θα το σηκώσει;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 22)
  • Βέλγιο

Ψήφοι: 1 4,5%
  • Κροατία

• Γαλλία

Ψήφοι: 4 18,2%
  • Δανία

• Αγγλία

• Γερμανία

• Ιταλία

Ψήφοι: 4 18,2%
  • Ισπανία

Ψήφοι: 6 27,3%
  • Ολλανδία

Ψήφοι: 2 9,1%
  • Πορτογαλία

• Άλλη ομάδα

Ψήφοι: 0 0,0%

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.
Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του συγκεκριμένου αγώνα για να γίνει αυτό. Η Ιταλία θεωρείται αδελφό έθνος της Αλβανίας και ουκ ολίγες φορές στην ιστορία της, υποστήριξε το όραμα της Μεγάλης Αλβανίας (κάποιες φορές τους πούλησε βέβαια).

Κατά τα άλλα τα έχω πει, όλα αυτά είναι για να τα βλέπουν οι αγαπούληδες που θεωρούν πως μπορεί να υπάρξει φιλία με Αλβανία, Τουρκία και Σκόπια και για όλα τα κακώς κείμενα έχουν την απάντηση "οι κυβερνήσεις μισιούνται, όχι οι λαοί", ξεχνώντας το ποιοι βγάζουν τις κυβερνήσεις 👀
Εδώ είχανε κάνει επεισόδια έξω απο το ξενοδοχείο της ομάδας της Σερβίας.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.022 μηνύματα.

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.022 μηνύματα.
Λες για προκριματικά παγκοσμίου 2006 που ρέειχάσαμε 2-1; Τι είχε γίνει δεν θυμάμαι.
Ναι το 2004. Από βιντεάκια τα έχω δει αφού τότε ήμουν 3 χδ. Είχαν βγει στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με Αλβανικές σημαίες που τις κουνούσαν προκλητικά στον κόσμο (τότε ακόμα δεν είχαν αφομοιωθεί και υπήρχε μια έντονη αντιπαλότητα στη κοινωνία). Στην Θεσσαλονίκη τους κυνήγησαν κάτι ΠΑΟΚτσήδες αλλά στην Αθήνα έγινε χαμός. Τους την έπεσαν Χρυσαυγίτες σε μια φάση και σε άλλο σημείο τα ΜΑΤ. Το αστείο στο βίντεο με την επίθεση των ΜΑΤ είναι πως το έζησαν αυτό το 8ωρο με την ψυχή τους χδ. Ειδικά ο ένας που όρμηξε με σάλτο πάνω στους Αλβανούς σαν τον Αχιλλέα στη Τροία πρέπει να περίμενε όλη του τη ζωή για αυτή τη στιγμή :lol:

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ναι το 2004. Από βιντεάκια τα έχω δει αφού τότε ήμουν 3 χδ. Είχαν βγει στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με Αλβανικές σημαίες που τις κουνούσαν προκλητικά στον κόσμο (τότε ακόμα δεν είχαν αφομοιωθεί και υπήρχε μια έντονη αντιπαλότητα στη κοινωνία). Στην Θεσσαλονίκη τους κυνήγησαν κάτι ΠΑΟΚτσήδες αλλά στην Αθήνα έγινε χαμός. Τους την έπεσαν Χρυσαυγίτες σε μια φάση και σε άλλο σημείο τα ΜΑΤ. Το αστείο στο βίντεο με την επίθεση των ΜΑΤ είναι πως το έζησαν αυτό το 8ωρο με την ψυχή τους χδ. Ειδικά ο ένας που όρμηξε με σάλτο πάνω στους Αλβανούς σαν τον Αχιλλέα στη Τροία πρέπει να περίμενε όλη του τη ζωή για αυτή τη στιγμή :lol:
Ακραία πράγματα. Μην ξεχνάς και τα προκριματικά του euro 2016 που το 2014 έπαιξε Σερβία-Αλβανία. Χειρότερα σκηνικά σε γήπεδο δεν έχω ξαναδεί.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ακραία πράγματα. Μην ξεχνάς και τα προκριματικά του euro 2016 που το 2014 έπαιξε Σερβία-Αλβανία. Χειρότερα σκηνικά σε γήπεδο δεν έχω ξαναδεί.
Πάντα και στο ποδόσφαιρο έβγαιναν πολλά μισή τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και σε πολιτικό. Ποτέ δεν ήταν αποκομμένο το ποδόσφαιρο από την κοινωνία.

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Πάντα και στο ποδόσφαιρο έβγαιναν πολλά μισή τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και σε πολιτικό. Ποτέ δεν ήταν αποκομμένο το ποδόσφαιρο από την κοινωνία.
Φυσικά, για αυτό υπάρχουν και χώρες που απαγορεύονται να παίξουν μεταξύ τους (κόσοβο με σερβία, αρμενία με αζερμπαιτζάν) αλλά και ο λόγος που το ισραήλ παίζει ευρώπη.

NeosUser2023

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 319 μηνύματα.
AΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΦΕΤΟΣ , ΘΕΩΡΩ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΑΡΟΥΝ

bracket_prediction_landscape.png

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Πολύ καλή η Πολωνία. Άξιζε την ισοπαλία.

Τελευταία επεξεργασία:

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
O επιθετικός της Σλοβενίας ίσως είναι ο καλύτερος χασογκόλης που έχω δει σε euro.

akikos

Επιφανές μέλος

@giannhs2001 Γιατί μεταξύ Αγγλίας και Σερβίας υπάρχει μίσος;

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ιστορικά πέρα από τους ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς του 1999 και την αναγνώριση του Κοσόβου δεν μπορώ να βρω άλλο λόγο που να δικαιολογεί μίσος.

Πάντως υπολόγισε πως οι Άγγλοι οπαδοί (τόσο σε ομάδες όσο και σε εθνική) είναι τέρμα κακόφημοι διεθνώς.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.
Πήγανε Άγγλοι μαζί με Αλβανούς απέναντι σε Σέρβους, αλλά οι Σέρβοι ξηγήθηκαν καλά.
Πιστεύω ότι οι Άγγλοι απλά ήθελαν να επιτεθούν σε Χριστιανούς και εννοείται -επειδή τέτοιος λαός είναι- θα πήγαιναν με τους Αλβανούς.

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.
όντως ρε συ, γιατί γιουχάρανε τόσο τον ύμνο της Σερβίας;...μου έκανε εντύπωση και εμένα

Εγώ σκέφτηκα έγινε λόγω φιλορωσισμού των Σέρβων, αλλά δε στέκει και πάλι..

taketrance

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.
Πήγανε Άγγλοι μαζί με Αλβανούς απέναντι σε Σέρβους, αλλά οι Σέρβοι ξηγήθηκαν καλά.
Πιστεύω ότι οι Άγγλοι απλά ήθελαν να επιτεθούν σε Χριστιανούς και εννοείται -επειδή τέτοιος λαός είναι- θα πήγαιναν με τους Αλβανούς.

Ναι, ειναι γνωστό το μίσος των Βρετανών απέναντι στους χριστιανούς, προμελετημένο εδώ και βδομαδες ήταν, από την κυβέρνηση.

Τελευταία επεξεργασία:

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.
Ρε παιδιά, μη πολιτικοποιουμε κ τη μπαλιτσα, χαρείτε το παιχνίδι κ αφήστε τα πολιτικά

akikos

Επιφανές μέλος

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.
#No Politica

taketrance

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.
Μέτρια Αγγλία. Αν και μπήκε δυνατά και σκόραρε νωρίς, λίγα πράγματα στο υπόλοιπο ματς, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Έγινε η δουλειά μεν, αλλά δεν έδειξε αυτό που έδειξαν τα φόβητρα Γερμανία και Ισπανία στο πρώτο τους ματς.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια