Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.

16-06-24

01:01
Εδώ είχανε κάνει επεισόδια έξω απο το ξενοδοχείο της ομάδας της Σερβίας.Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του συγκεκριμένου αγώνα για να γίνει αυτό. Η Ιταλία θεωρείται αδελφό έθνος της Αλβανίας και ουκ ολίγες φορές στην ιστορία της, υποστήριξε το όραμα της Μεγάλης Αλβανίας (κάποιες φορές τους πούλησε βέβαια).
Κατά τα άλλα τα έχω πει, όλα αυτά είναι για να τα βλέπουν οι αγαπούληδες που θεωρούν πως μπορεί να υπάρξει φιλία με Αλβανία, Τουρκία και Σκόπια και για όλα τα κακώς κείμενα έχουν την απάντηση "οι κυβερνήσεις μισιούνται, όχι οι λαοί", ξεχνώντας το ποιοι βγάζουν τις κυβερνήσεις![]()
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.021 μηνύματα.

16-06-24

01:06
Και όταν μας είχαν κερδίσει στο ποδόσφαιρο ως εθνική είχαν κάνει αλλά δεν κατέληξε και πολύ καλάΕδώ είχανε κάνει επεισόδια έξω απο το ξενοδοχείο της ομάδας της Σερβίας.

Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.

16-06-24

01:08
Λες για προκριματικά παγκοσμίου 2006 που χάσαμε 2-1; Τι είχε γίνει δεν θυμάμαι.Και όταν μας είχαν κερδίσει στο ποδόσφαιρο ως εθνική είχαν κάνει αλλά δεν κατέληξε και πολύ καλά![]()
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.021 μηνύματα.

16-06-24

01:14
Ναι το 2004. Από βιντεάκια τα έχω δει αφού τότε ήμουν 3 χδ. Είχαν βγει στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με Αλβανικές σημαίες που τις κουνούσαν προκλητικά στον κόσμο (τότε ακόμα δεν είχαν αφομοιωθεί και υπήρχε μια έντονη αντιπαλότητα στη κοινωνία). Στην Θεσσαλονίκη τους κυνήγησαν κάτι ΠΑΟΚτσήδες αλλά στην Αθήνα έγινε χαμός. Τους την έπεσαν Χρυσαυγίτες σε μια φάση και σε άλλο σημείο τα ΜΑΤ. Το αστείο στο βίντεο με την επίθεση των ΜΑΤ είναι πως το έζησαν αυτό το 8ωρο με την ψυχή τους χδ. Ειδικά ο ένας που όρμηξε με σάλτο πάνω στους Αλβανούς σαν τον Αχιλλέα στη Τροία πρέπει να περίμενε όλη του τη ζωή για αυτή τη στιγμήΛες για προκριματικά παγκοσμίου 2006 που ρέειχάσαμε 2-1; Τι είχε γίνει δεν θυμάμαι.

Fernando_A
Δραστήριο μέλος

16-06-24

01:16
Ακραία πράγματα. Μην ξεχνάς και τα προκριματικά του euro 2016 που το 2014 έπαιξε Σερβία-Αλβανία. Χειρότερα σκηνικά σε γήπεδο δεν έχω ξαναδεί.Ναι το 2004. Από βιντεάκια τα έχω δει αφού τότε ήμουν 3 χδ. Είχαν βγει στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με Αλβανικές σημαίες που τις κουνούσαν προκλητικά στον κόσμο (τότε ακόμα δεν είχαν αφομοιωθεί και υπήρχε μια έντονη αντιπαλότητα στη κοινωνία). Στην Θεσσαλονίκη τους κυνήγησαν κάτι ΠΑΟΚτσήδες αλλά στην Αθήνα έγινε χαμός. Τους την έπεσαν Χρυσαυγίτες σε μια φάση και σε άλλο σημείο τα ΜΑΤ. Το αστείο στο βίντεο με την επίθεση των ΜΑΤ είναι πως το έζησαν αυτό το 8ωρο με την ψυχή τους χδ. Ειδικά ο ένας που όρμηξε με σάλτο πάνω στους Αλβανούς σαν τον Αχιλλέα στη Τροία πρέπει να περίμενε όλη του τη ζωή για αυτή τη στιγμή![]()
giannhs2001
Επιφανές μέλος

16-06-24

01:24
Πάντα και στο ποδόσφαιρο έβγαιναν πολλά μισή τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και σε πολιτικό. Ποτέ δεν ήταν αποκομμένο το ποδόσφαιρο από την κοινωνία.Ακραία πράγματα. Μην ξεχνάς και τα προκριματικά του euro 2016 που το 2014 έπαιξε Σερβία-Αλβανία. Χειρότερα σκηνικά σε γήπεδο δεν έχω ξαναδεί.
Fernando_A
Δραστήριο μέλος

16-06-24

01:27
Φυσικά, για αυτό υπάρχουν και χώρες που απαγορεύονται να παίξουν μεταξύ τους (κόσοβο με σερβία, αρμενία με αζερμπαιτζάν) αλλά και ο λόγος που το ισραήλ παίζει ευρώπη.Πάντα και στο ποδόσφαιρο έβγαιναν πολλά μισή τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και σε πολιτικό. Ποτέ δεν ήταν αποκομμένο το ποδόσφαιρο από την κοινωνία.
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 319 μηνύματα.

16-06-24

02:07
AΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΦΕΤΟΣ , ΘΕΩΡΩ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΑΡΟΥΝ
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

16-06-24

18:37
Πολύ καλή η Πολωνία. Άξιζε την ισοπαλία.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

16-06-24

20:51
O επιθετικός της Σλοβενίας ίσως είναι ο καλύτερος χασογκόλης που έχω δει σε euro.
akikos
Επιφανές μέλος

16-06-24

22:15
@giannhs2001 Γιατί μεταξύ Αγγλίας και Σερβίας υπάρχει μίσος;
giannhs2001
Επιφανές μέλος

16-06-24

22:17
Ιστορικά πέρα από τους ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς του 1999 και την αναγνώριση του Κοσόβου δεν μπορώ να βρω άλλο λόγο που να δικαιολογεί μίσος.@giannhs2001 Γιατί μεταξύ Αγγλίας και Σερβίας υπάρχει μίσος;
Πάντως υπολόγισε πως οι Άγγλοι οπαδοί (τόσο σε ομάδες όσο και σε εθνική) είναι τέρμα κακόφημοι διεθνώς.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.535 μηνύματα.

16-06-24

22:19
Πήγανε Άγγλοι μαζί με Αλβανούς απέναντι σε Σέρβους, αλλά οι Σέρβοι ξηγήθηκαν καλά.@giannhs2001 Γιατί μεταξύ Αγγλίας και Σερβίας υπάρχει μίσος;
Πιστεύω ότι οι Άγγλοι απλά ήθελαν να επιτεθούν σε Χριστιανούς και εννοείται -επειδή τέτοιος λαός είναι- θα πήγαιναν με τους Αλβανούς.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

16-06-24

22:19
όντως ρε συ, γιατί γιουχάρανε τόσο τον ύμνο της Σερβίας;...μου έκανε εντύπωση και εμένα@giannhs2001 Γιατί μεταξύ Αγγλίας και Σερβίας υπάρχει μίσος;
Εγώ σκέφτηκα έγινε λόγω φιλορωσισμού των Σέρβων, αλλά δε στέκει και πάλι..
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.

16-06-24

22:21
Πήγανε Άγγλοι μαζί με Αλβανούς απέναντι σε Σέρβους, αλλά οι Σέρβοι ξηγήθηκαν καλά.
Πιστεύω ότι οι Άγγλοι απλά ήθελαν να επιτεθούν σε Χριστιανούς και εννοείται -επειδή τέτοιος λαός είναι- θα πήγαιναν με τους Αλβανούς.
Ναι, ειναι γνωστό το μίσος των Βρετανών απέναντι στους χριστιανούς, προμελετημένο εδώ και βδομαδες ήταν, από την κυβέρνηση.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

16-06-24

22:21
KOSOVO IS SERBIA 

Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.

16-06-24

22:43
Ρε παιδιά, μη πολιτικοποιουμε κ τη μπαλιτσα, χαρείτε το παιχνίδι κ αφήστε τα πολιτικά
akikos
Επιφανές μέλος

16-06-24

23:28
Μιλούσα για μπαλίτσα αλλά μίλαγα μόνος μου. Μόλις πέταξα πολιτική πινελιά το θέμα απέκτησε ζωή.Ρε παιδιά, μη πολιτικοποιουμε κ τη μπαλιτσα, χαρείτε το παιχνίδι κ αφήστε τα πολιτικά
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

16-06-24

23:43
#No Politica
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.

17-06-24

00:00
Μέτρια Αγγλία. Αν και μπήκε δυνατά και σκόραρε νωρίς, λίγα πράγματα στο υπόλοιπο ματς, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.
Έγινε η δουλειά μεν, αλλά δεν έδειξε αυτό που έδειξαν τα φόβητρα Γερμανία και Ισπανία στο πρώτο τους ματς.
Έγινε η δουλειά μεν, αλλά δεν έδειξε αυτό που έδειξαν τα φόβητρα Γερμανία και Ισπανία στο πρώτο τους ματς.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- phleidhs
- NeosUser2023
- Joji
- Unboxholics
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- American Economist
- Jack of Spades
- taketrance
- Kate1914
- Wonderkid
- giannhs2001
- Memetchi
- Μήτσος10
- Ellis
- touvlo
- Fernando_A
- fmarulezkd
- jj!
- johnsala
- bibliofagos
- AK-92
- Scandal
- Ilma
- Arianara S3
- chester20080
- GeorgePap2003
- physicscrazy
- Helen06
- A350
- Alessandra Eliza
- eukleidhs1821
- Ωρορα
- Kris.gr
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.