Eurovision 2025

Ποιο τραγούδι θέλετε να κερδίσει τον Ελληνικό Εθνικό Τελικό ;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 19)
  • 1. Lost my Way - Andy Nicolas

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 4. Unhurt me - Ναυσικά Γαβριλάκη

• 6. Free Love - Θάνος Λάμπρου

• 7. Elevator (Up and Down) - RIKKI

• 8. Παράδεισος - Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

• 9. High Road - Georgina Kalais, John Vlaseros

• 10. Play it! - Xannova Xan

• 12. Γη μου - Κώστας Αγέρης

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Το πρώτο διαδικτυακό poll.

IMG_0799.png

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Η αστερομάτα είναι ακραίο🤍 Και είναι και είδος που πιστεύω ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία (έχει και ελληνικό στίχο)

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Η αστερομάτα είναι ακραίο🤍 Και είναι και είδος που πιστεύω ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία (έχει και ελληνικό στίχο)
Θεωρώ ότι θα υποστηριχθεί από τις επιτροπές αν μας εκπροσωπήσει, από το κοινό θα δείξει.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

Αν στείλουμε την Klavdia, θα είναι η καλύτερη συμμετοχή μας εδώ και άνω από μια δεκαετία. Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει πολύ ωραία φωνή και αξίζει να πάει. Μόνο που θέλουμε δυνατή σκηνική παρουσία, αν το κάνουμε τότε θα είμαστε σίγουρα 10αδα.​
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Θεωρώ ότι θα υποστηριχθεί από τις επιτροπές αν μας εκπροσωπήσει, από το κοινό θα δείξει.

Πάντως και στα διαδικτυακά poll προηγείται, θα την ψηφίσω και εγώ στον τελικό. 😂😂

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.114 μηνύματα.
δεν ξερω τα τραγούδια απάντησα την evaggelia γτ θυμίζει λίγο φουρειρα.Μπορει να αλλάξω τη ψήφο μου αργότερα

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.
Το sirens μου θυμίζει Kadebostany με Sia. Είναι το τοπ1 μου, απλά υπέροχο!! Το build-up στο pre-chorus είναι τρομερό.

Της Ευαγγελία είναι κατακλεψιμο του Pepas από Farruko 1000%

Το αστεροματα πολυ δυνατό προφανώς φωνάρα, αλλα δεν μου κάνει για eurovision, ας πουμε δεν το βλέπω για τοπ5 στον τελικό στην Ελβετία

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.062 μηνύματα.
Άκουσα της Klavdia μιας που το επισημάνατε.
Καλό είναι αλλά θυμίζει πολύ το Όνειρό μου της Τερζή, αν βγει δε θα πάει καθόλου καλά. Έχει αποδειχθεί ότι δεν πάνε καλά τέτοια τραγούδια. Και τι να σου κάνει η σκηνική, αν στην Ευρώπη δεν αρέσουν τέτοια ακούσματα.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.218 μηνύματα.
Καλό είναι αλλά θυμίζει πολύ το Όνειρό μου της Τερζή, αν βγει δε θα πάει καθόλου καλά. Έχει αποδειχθεί ότι δεν πάνε καλά τέτοια τραγούδια. Και τι να σου κάνει η σκηνική, αν στην Ευρώπη δεν αρέσουν τέτοια ακούσματα.
η τερζη βεβαια ηταν και κακη φωνητικα

American Economist

Επιφανές μέλος

Η Τερζη απέτυχε για πολλούς λόγους. Αρχικά όντως δεν ήταν καλή φωνητικά πάνω στην σκηνή. Επίσης, η σκηνική παρουσία ήταν εντελώς βαρετή και ανύπαρκτη, με αποτέλεσμα το κοινό να ξεχάσει την ύπαρξη μας. Τέλος, το 2018 η Ελλάδα ήταν ακόμα μέσα στην κρίση, ενώ είχαμε ήδη 4 συνεχόμενες αποτυχίες το 2014-2017, με αποτέλεσμα το brand μας να ήταν προβληματικό. Τώρα όμως η Ελλάδα έχει κάπως επανέλθει (2021,2022 και 2024) με αποτέλεσμα το κοινό να μας θυμάται.​

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.
Λίγα σχόλια και από εμένα για τα υποψήφια τραγούδια της ελληνικής συμμετοχής:

1. Lost my Way - Andy Nicolas
Αξιοπρεπές τραγούδι, αλλά όχι για υψηλή θέση (δηλ. 10άδα και πάνω).
2. Sirens - BARBZ
Ενδιαφέρον τραγούδι. Έχει προοπτικές.
3. Vále - Evangelia
Δεν είναι του γούστου μου :P
4. Unhurt me - Ναυσικά Γαβριλάκη
Για 18η θέση καλό είναι.
5. Odyssey - Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)
ΟΧΙ :dizzy2:
6. Free Love - Θάνος Λάμπρου
Μου βγάζει μια αμερικανιά δεκαετίας '00 :P Δε μου άρεσε.
7. Elevator (Up and Down) - RIKKI
Εκ πρώτης ακροάσεως μου φαίνεται αδύναμο στιχουργικά. Χαριτωμένο τραγούδι, αλλά χωρίς προοπτικές.
8. Παράδεισος - Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης
Νομίζω πως θα κοιμηθεί ο κόσμος.
9. High Road - Georgina Kalais, John Vlaseros
Ωραίες φωνές (ειδικά η γυναικεία), αλλά κι αυτό μου φαίνεται αδύναμο στιχουργικά.
10. Play it! - Xannova Xan
Ξεσηκωτικό, αλλά όχι απαραίτητα για καλή θέση.
11. Αστερομάτα - Klavdia
Περίμενα πως και πως να το ακούσω, γιατί μου κέντρισε το ενδιαφέρον ο τίτλος. Ε, δεν απογοητεύτηκα :P Εάν ψηφίσω για το τραγούδι του ελληνικού τελικού, μάλλον αυτό θα ψηφίσω. Μου φαίνεται διαφορετικό από τα άλλα και καλαίσθητο.
12. Γη μου - Κώστας Αγέρης
Η αίσθηση που μου άφησε μου θύμισε το προπέρσινο της Μολδαβίας :P Καλή προσπάθεια, αλλά δε μου άρεσε.

Τα τραγούδια τα άκουσα από μία φορά το καθένα. Σχολιάζω με βάση τη δική μου αισθητική και δίχως να γνωρίζω από μουσική. Επίσης, τα αγγλικά μου δεν είναι τα καλύτερα.

Είμαι ανάμεσα στο 2 και στο 11. Μάλλον προτιμώ το 11.

Τελευταία επεξεργασία:

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.304 μηνύματα.
Η Γιαννα ήταν 8η τότε στα στοιχήματα για νίκη και βγήκαμε 10οι στο κοινό σε ένα τρομερά δύσκολο ημιτελικό με όλα τα φαβορι, παρότι παρουσιάσαμε κάτι που δεν καταλαβε κανεις και με χάλια φωνητικά. Αν δεν ήταν οι επιτροπές τότε θα είχαμε περάσει και τελικό. Οπότε δεν θα έλεγα ότι φταίει το τραγούδι, ίσα ίσα που είχαμε πάει με αρκετά καλή αποδοχή από την Ευρώπη. Βέβαια και με καλύτερη εμφάνιση δεν ξέρω που θα φτάναμε και δεν θα το μάθουμε κιόλας δυστυχώς.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.
αν στην Ευρώπη δεν αρέσουν τέτοια ακούσματα
Εγώ προσωπικά χέστηκα τι αρέσει στην Ευρώπη :P

Με ενδιαφέρει η ποιότητα και η διαφορά, όχι όλο τα ίδια και τα ίδια.

Ας βγούμε και 15οι στον τελικό :P

Έτσι κι αλλιώς, έχουμε δει ότι παίρνουν καλές θέσεις και τραγούδια αδιάφορα αλλά με μία «καλή» σκηνική παρουσία.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.
κατι που παρατηρησα, το αστεροματα η Κλαυδία το ερμηνεύει σε παρόμοια σημεία όπως το Χαράματα, πχ στο ρεφρεν το "τααααα, τα χαράματα", οχι οτι εχει σημασια στην ευρωπη αυτο, δεν ξερουν το "χαραματα".
Παντως εξακολουθω να πιστευω πως παρολο που ειναι τραγουδαρα/φωναρα, δεν ειναι για eurovision δυστυχως

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Τους θρυλικούς ABBA θα τους δούμε φέτος ή μπα; :P

Έχω κενά μνήμης όπως φαίνεται :P

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Εγω θα θελα Rotting Christ ή Firewind κατι σε μεταλ μια φορά στη Eurovision, μια φορά να παω ευχαριστημένη η ρουφιάνα.

Εμείς οι ντεθάδες δε θα δουμε χαρά;

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω θα θελα Rotting Christ ή Firewind κατι σε μεταλ μια φορά στη Eurovision, μια φορά να παω ευχαριστημένη η ρουφιάνα.

Εμείς οι ντεθάδες δε θα δουμε χαρά;
Και ότι σκεφτόμουν την iconic εμφάνιση της Φινλανδίας το 2006 :clapup:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια