Eurovision 2025

Ποιο τραγούδι θέλετε να κερδίσει τον Ελληνικό Εθνικό Τελικό ;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 19)
  • 1. Lost my Way - Andy Nicolas

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 4. Unhurt me - Ναυσικά Γαβριλάκη

• 6. Free Love - Θάνος Λάμπρου

• 7. Elevator (Up and Down) - RIKKI

• 8. Παράδεισος - Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

• 9. High Road - Georgina Kalais, John Vlaseros

• 10. Play it! - Xannova Xan

• 12. Γη μου - Κώστας Αγέρης

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Πάντως οι ξένοι στα top 5 / 10 / 12 τους κτλ (για τα so far τραγούδια), μας δίνουν καλη θέση, συνήθως εντος top 3 / 4.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.218 μηνύματα.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.
Θα προσέξατε κι εσείς ότι η Κλαυδία ακούγεται διαφορετικά στο πρώτο τραγούδι και διαφορετικά στον εθνικό τελικό.

Στην πρώτη περίπτωση τραγουδάει φυσικά, ενώ στη δεύτερη μου φαίνεται ότι προσπαθεί υπερβολικά να βγάλει συναίσθημα.

Προσωπικά, προτιμώ την πρώτη ερμηνεία. Εσείς τι λέτε;

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Θα προσέξατε κι εσείς ότι η Κλαυδία ακούγεται διαφορετικά στο πρώτο τραγούδι και διαφορετικά στον εθνικό τελικό.

Στην πρώτη περίπτωση τραγουδάει φυσικά, ενώ στη δεύτερη μου φαίνεται ότι προσπαθεί υπερβολικά να βγάλει συναίσθημα.

Προσωπικά, προτιμώ την πρώτη ερμηνεία. Εσείς τι λέτε;
Εντάξει το studio version πάντα απέχει από το live.
Σύμφωνα με vocal coaches στο youtube χρησιμοποιεί κλασικές και συγκεκριμένες τεχνικές όταν το τραγουδάει.
Ίσως, συμπληρώνω, επειδή θέλει να του δώσει την παραδοσιακή - λυρική χροιά.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Ήθελα ένα παραδοσιακό τραγούδι στη eurovision αλλά όχι τέτοιο ρε παιδί μου (με πολύ κόπο πίεσα τον εαυτό μου να το ακούσει όλο για να μπορώ να συζητήσω μαζί σας). Εγώ θα ήθελα κάποιο τύπου νησιώτικα του Πάριου, έτσι χορευτικό, χαρούμενο, να μυρίσει όλη η αρένα θάλασσα και Ελλάδα.

Είχαμε το δίσκο και το ακούγαμε όταν ήμουν μικρή. :redface:

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Από εχθές μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου τρέχει το μουσικό φεστιβάλ του Sanremo 2025. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ενδιαφέρομαι για το τραγούδι της Ιταλίας ;)

Μπράβο στους Ιταλούς αλλά και στους Γάλλους που στέλνουν στη γιουροβίζιον τραγούδια στη γλώσσα τους σταθερά. Μακάρι και εμείς να συνεχίσουμε να στέλνουμε τραγούδια με ελληνικό στίχο και ας μην είμαστε στο top 10.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.218 μηνύματα.
Από εχθές μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου τρέχει το μουσικό φεστιβάλ του Sanremo 2025. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ενδιαφέρομαι για το τραγούδι της Ιταλίας ;)

Μπράβο στους Ιταλούς αλλά και στους Γάλλους που στέλνουν στη γιουροβίζιον τραγούδια στη γλώσσα τους σταθερά. Μακάρι και εμείς να συνεχίσουμε να στέλνουμε τραγούδια με ελληνικό στίχο και ας μην είμαστε στο top 10.
Άκουσα χθες κάποια απο το San Remo , παρα πολύ βαρέτο ηταν . Οι ίδιες αναμενομενες μπαλαντες

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Άκουσα χθες κάποια απο το San Remo , παρα πολύ βαρέτο ηταν . Οι ίδιες αναμενομενες μπαλαντες
Άκουσα κι εγώ μόλις της Elodie, που αν κατάλαβα καλά είναι φαβορί, και βαρέθηκα κι εγώ :P

Micro

Συντονιστής

Φαβορί για την εκπροσώπηση της Αρμενίας είναι η Ελληνίδα Αθηνά Μανουκιαν

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.
Φαβορί για την εκπροσώπηση της Αρμενίας είναι η Ελληνίδα Αθηνά Μανουκιαν

Μεεεεεεεεεεχ

Αυτή γενικά την είχα δει που πήγε και στο αμερικανικό έχεις ταλέντο και δεν πέρασε τότε

μου βγάζει κάτι πολύ αντιπαθητικό αυτή και δεν ξέρω γιατί. Μια έπαρση κάτι που δεν το πολύ συμπαθώ.

είχε προσπαθήσει να πάει και πριν 4 χρόνια

Οριακά ίδια μου ακούγονται αυτά τα 2 κομμάτια στο στυλ τους 😂

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Micro

Συντονιστής

Ελλάδα

Βέλγιο

Φινλανδία

Ουκρανία

Τσεχία

Ιρλανδία

Μάλτα

Ισπανία

Λετονία

Σλοβενία

Αλβανία

Λουξεμβούργο

Μαυροβούνιο

Πολωνία

Νέα προσθήκη :
Το αγαπήμενο μου απ΄οσα εχουν βγει

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.
Νέα προσθήκη :
Το αγαπήμενο μου απ΄οσα εχουν βγει
Πέρσι είχε βγει 2η στον εθνικό τους τελικό με το witcher tarohoro, το οποίο ήταν ακόμη πιο ωραίο! Ωστόσο χαίρομαι που την ξαναβλέπουμε μετά από 30 χρονια στον διαγωνισμό!

Micro

Συντονιστής

Πέρσι είχε βγει 2η στον εθνικό τους τελικό με το witcher tarohoro, το οποίο ήταν ακόμη πιο ωραίο! Ωστόσο χαίρομαι που την ξαναβλέπουμε μετά από 30 χρονια στον διαγωνισμό!

Τρομερη φωνη , οτι πρεπει για eurovision το τραγουδι

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Άκουσα και τα 29 τραγούδια του Sanremo 2025 από μία φορά. Δεκαπέντε από αυτά τα άκουσα για δεύτερη φορά και τα τρία πιο αγαπημένα μου είναι το Battito του Fedez, το Tu con chi fai l'amore των The Kolors και το Il ritmo delle cose του Rkomi.

Μπράβο στους αγαπημένους Ιταλούς μας <3

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ακούσατε το
espresso-macchiato.jpeg
της Εσθονίας; :D

Edit: Νορβηγία 5άδα!

Τελευταία επεξεργασία:

Micro

Συντονιστής

Ελλάδα

Βέλγιο

Φινλανδία

Ουκρανία

Τσεχία

Ιρλανδία

Μάλτα

Ισπανία

Λετονία

Σλοβενία

Αλβανία

Λουξεμβούργο

Μαυροβούνιο

Πολωνία

Ιταλία

Νορβηγία

Εσθονία

Λιθουανία

Νέες προσθήκες : Ιταλια , Νορβηγια , Εσθονια , Λιθουανια

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Η Ιταλία δεν είναι ακόμα - τυπικά τουλάχιστον - επιβεβαιωμένη. Πρέπει να αποδεχθεί ο νικητής του Sanremo την εκπροσώπηση της χώρας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια