Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

09-02-25

22:35
Πάντως οι ξένοι στα top 5 / 10 / 12 τους κτλ (για τα so far τραγούδια), μας δίνουν καλη θέση, συνήθως εντος top 3 / 4.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.218 μηνύματα.

10-02-25

00:00
στα στοιχηματα παντως μονο κατω παειΠάντως οι ξένοι στα top 5 / 10 / 12 τους κτλ (για τα so far τραγούδια), μας δίνουν καλη θέση, συνήθως εντος top 3 / 4.

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

11-02-25

07:34
Θα προσέξατε κι εσείς ότι η Κλαυδία ακούγεται διαφορετικά στο πρώτο τραγούδι και διαφορετικά στον εθνικό τελικό.
Στην πρώτη περίπτωση τραγουδάει φυσικά, ενώ στη δεύτερη μου φαίνεται ότι προσπαθεί υπερβολικά να βγάλει συναίσθημα.
Προσωπικά, προτιμώ την πρώτη ερμηνεία. Εσείς τι λέτε;
Στην πρώτη περίπτωση τραγουδάει φυσικά, ενώ στη δεύτερη μου φαίνεται ότι προσπαθεί υπερβολικά να βγάλει συναίσθημα.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

11-02-25

17:15
Εντάξει το studio version πάντα απέχει από το live.Θα προσέξατε κι εσείς ότι η Κλαυδία ακούγεται διαφορετικά στο πρώτο τραγούδι και διαφορετικά στον εθνικό τελικό.
Σύμφωνα με vocal coaches στο youtube χρησιμοποιεί κλασικές και συγκεκριμένες τεχνικές όταν το τραγουδάει.
Ίσως, συμπληρώνω, επειδή θέλει να του δώσει την παραδοσιακή - λυρική χροιά.

11-02-25

20:02
Ήθελα ένα παραδοσιακό τραγούδι στη eurovision αλλά όχι τέτοιο ρε παιδί μου (με πολύ κόπο πίεσα τον εαυτό μου να το ακούσει όλο για να μπορώ να συζητήσω μαζί σας). Εγώ θα ήθελα κάποιο τύπου νησιώτικα του Πάριου, έτσι χορευτικό, χαρούμενο, να μυρίσει όλη η αρένα θάλασσα και Ελλάδα.
Είχαμε το δίσκο και το ακούγαμε όταν ήμουν μικρή.
Είχαμε το δίσκο και το ακούγαμε όταν ήμουν μικρή.

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

11-02-25

21:13
Ένας παραπάνω λόγος για να σε αγαπάμεμε πολύ κόπο πίεσα τον εαυτό μου να το ακούσει όλο για να μπορώ να συζητήσω μαζί σας

12-02-25

07:51
Ω τι γλυκός! Ευχαριστώ και ανταποδίδω!Ένας παραπάνω λόγος για να σε αγαπάμε![]()

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

12-02-25

23:14
Από εχθές μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου τρέχει το μουσικό φεστιβάλ του Sanremo 2025. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ενδιαφέρομαι για το τραγούδι της Ιταλίας
Μπράβο στους Ιταλούς αλλά και στους Γάλλους που στέλνουν στη γιουροβίζιον τραγούδια στη γλώσσα τους σταθερά. Μακάρι και εμείς να συνεχίσουμε να στέλνουμε τραγούδια με ελληνικό στίχο και ας μην είμαστε στο top 10.

Μπράβο στους Ιταλούς αλλά και στους Γάλλους που στέλνουν στη γιουροβίζιον τραγούδια στη γλώσσα τους σταθερά. Μακάρι και εμείς να συνεχίσουμε να στέλνουμε τραγούδια με ελληνικό στίχο και ας μην είμαστε στο top 10.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.218 μηνύματα.

12-02-25

23:26
Άκουσα χθες κάποια απο το San Remo , παρα πολύ βαρέτο ηταν . Οι ίδιες αναμενομενες μπαλαντεςΑπό εχθές μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου τρέχει το μουσικό φεστιβάλ του Sanremo 2025. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ενδιαφέρομαι για το τραγούδι της Ιταλίας
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

12-02-25

23:30
Άκουσα κι εγώ μόλις της Elodie, που αν κατάλαβα καλά είναι φαβορί, και βαρέθηκα κι εγώΆκουσα χθες κάποια απο το San Remo , παρα πολύ βαρέτο ηταν . Οι ίδιες αναμενομενες μπαλαντες

Micro
Συντονιστής

12-02-25

23:45
Φαβορί για την εκπροσώπηση της Αρμενίας είναι η Ελληνίδα Αθηνά Μανουκιαν
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

13-02-25

05:26
ΜεεεεεεεεεεχΦαβορί για την εκπροσώπηση της Αρμενίας είναι η Ελληνίδα Αθηνά Μανουκιαν
Αυτή γενικά την είχα δει που πήγε και στο αμερικανικό έχεις ταλέντο και δεν πέρασε τότε
μου βγάζει κάτι πολύ αντιπαθητικό αυτή και δεν ξέρω γιατί. Μια έπαρση κάτι που δεν το πολύ συμπαθώ.
είχε προσπαθήσει να πάει και πριν 4 χρόνια
Οριακά ίδια μου ακούγονται αυτά τα 2 κομμάτια στο στυλ τους

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

13-02-25

20:23

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λατρεύουν ήδη το τραγούδι της Μάλτας για τη Eurovision
Το τραγούδι της Μάλτας για τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision με τον τίτλο «Kant» και με ΛΟΑΤΚΙ+ θεματολογία, έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Micro
Συντονιστής

15-02-25

14:21
Νέα προσθήκη :![]()
Eurovision 2025: Ανακοινώθηκε επίσημα ανοιχτός εθνικός τελικός για την Ελλάδα | Zappit
Μία σημαντική είδηση ανακοινώθηκε για τους Έλληνες φαν του διαγωνισμού της Eurovision στην αποψινή παρουσίαση προγράμματος της ΕΡΤ.www.zappit.gr
Ελλάδα
Βέλγιο
Φινλανδία
Ουκρανία
Τσεχία
Ιρλανδία
Μάλτα
Ισπανία
Λετονία
Σλοβενία
Αλβανία
Λουξεμβούργο
Μαυροβούνιο
Πολωνία
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.

15-02-25

17:16
Πέρσι είχε βγει 2η στον εθνικό τους τελικό με το witcher tarohoro, το οποίο ήταν ακόμη πιο ωραίο! Ωστόσο χαίρομαι που την ξαναβλέπουμε μετά από 30 χρονια στον διαγωνισμό!Νέα προσθήκη :Το αγαπήμενο μου απ΄οσα εχουν βγει
Micro
Συντονιστής

15-02-25

19:10
Τρομερη φωνη , οτι πρεπει για eurovision το τραγουδιΠέρσι είχε βγει 2η στον εθνικό τους τελικό με το witcher tarohoro, το οποίο ήταν ακόμη πιο ωραίο! Ωστόσο χαίρομαι που την ξαναβλέπουμε μετά από 30 χρονια στον διαγωνισμό!
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

15-02-25

19:22
Άκουσα και τα 29 τραγούδια του Sanremo 2025 από μία φορά. Δεκαπέντε από αυτά τα άκουσα για δεύτερη φορά και τα τρία πιο αγαπημένα μου είναι το Battito του Fedez, το Tu con chi fai l'amore των The Kolors και το Il ritmo delle cose του Rkomi.
Μπράβο στους αγαπημένους Ιταλούς μας
Μπράβο στους αγαπημένους Ιταλούς μας

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

16-02-25

02:09
Ακούσατε το
της Εσθονίας; 
Edit: Νορβηγία 5άδα!

Edit: Νορβηγία 5άδα!
Micro
Συντονιστής

16-02-25

13:38
Νέες προσθήκες : Ιταλια , Νορβηγια , Εσθονια , Λιθουανια![]()
Eurovision 2025: Ανακοινώθηκε επίσημα ανοιχτός εθνικός τελικός για την Ελλάδα | Zappit
Μία σημαντική είδηση ανακοινώθηκε για τους Έλληνες φαν του διαγωνισμού της Eurovision στην αποψινή παρουσίαση προγράμματος της ΕΡΤ.www.zappit.gr
Ελλάδα
Βέλγιο
Φινλανδία
Ουκρανία
Τσεχία
Ιρλανδία
Μάλτα
Ισπανία
Λετονία
Σλοβενία
Αλβανία
Λουξεμβούργο
Μαυροβούνιο
Πολωνία
Ιταλία
Νορβηγία
Εσθονία
Λιθουανία
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- johnsala
- Paragontas7000
- Scandal
- Ilma
- AggelikiGr
- charmander
- ck_chrysiis
- American Economist
- rafaela11
- Memetchi
- giannhs2001
- chester20080
- Luludaki
- A350
- Vasiliis
- Unboxholics
- Libertus
- Scarlet Fox
- globglogabgalab
- Joji
- Natsuko
- thenutritionist
- Μήτσος10
- synthnightingale
- danonito_kyr
- Wonderkid
- goti
- Athens2002
- gaidouri
- vasilis123321
- Chris1993
- touvlo
- Debugging_Demon
- Εριφύλη
- Ωρορα
- iew
- Kate1914
- ppp
- iminspain
- taketrance
- fockos
- Dr. Gl. Luminous
- Maria23667
- Sosstoss
- Corfu kitty
- camil
- Totreno
- GeorgePap2003
- bibliofagos
- Αλκίμαχος
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.