ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.402 μηνύματα.

16-05-25

00:24
Αυστραλός 5ος στα στοιχήματα, δεν πέρασε.
Δεν περίμενα να περάσουν Δανία και Αρμενία tbh.
Δεν περίμενα να περάσουν Δανία και Αρμενία tbh.
charmander
Δραστήριο μέλος
Ο charmander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 691 μηνύματα.

16-05-25

00:24
Καρδιακό θα πάθουμε βραδιάτικα.Μπραβο ρε Κλαυδια !!!
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.225 μηνύματα.

16-05-25

00:25
ΠΕΡΑΣΕ ΡΕ!!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.340 μηνύματα.

16-05-25

00:27
Πέρασε και η αφέντρα. Θα ειμαι εδω και το Σάββατο!
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.360 μηνύματα.

16-05-25

00:27
Δεν το πιστεύω ότι μας το κάνανε αυτό να μας πουν τελευταίους!

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.225 μηνύματα.

16-05-25

00:36
Για την Ελλάδα όχι;Πέρασε και η αφέντρα. Θα ειμαι εδω και το Σάββατο!

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.340 μηνύματα.

16-05-25

00:54
Πάντα. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.Για την Ελλάδα όχι;![]()
Ήταν η θέρμη μου για την Αφέντρα μου τέτοια, που επαρασύρθην. Τι κορμάρα Χριστέ μου.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.360 μηνύματα.

16-05-25

01:07
Πάντως η Αστερομάτα στο youtube στο βίντεο του σημερινού semi final έχει παραπάνω views και διπλάσια likes από το Wasted Love της Αυστρίας που είναι φαβορί. Δε λέω ότι έχει περισσότερες πιθανότητες η Κλαυδία, απλά ότι ίσως δε θα πάμε τόσο άσχημα στον τελικό όσο περιμένουμε.
Και πέρυσι η Σάττι είχε με διαφορά πολλά views και likes, αλλά στον τελικό είχε κατώτερη θέση σε σχέση με αυτά.
Και πέρυσι η Σάττι είχε με διαφορά πολλά views και likes, αλλά στον τελικό είχε κατώτερη θέση σε σχέση με αυτά.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.338 μηνύματα.

16-05-25

02:17
Ωραια η Κλαυδια . Μετα την Αυστρια και την Φινλαδια θεωρω ειχε την 3η καλυτερη αποδοση συνολικα
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.199 μηνύματα.

16-05-25

07:27
Κλαυδια πούλιμ να λελέβω τα κατσίας 
μπράβο της! Υπέροχη !
συγκινητική προσπάθεια. Καλή επιτυχία το Σάββατο !
Εμένα της Αυστραλίας μου είχε αρέσει παιδιά σαν συμμετοχή είχε πολύ πλάκα! Κρίμα που δεν πέρασε ( αν και, πως τον ντύσανε έτσι ;
)
Απόρησα που πέρασε το Λουξεμβούργο. Μόνο η σκηνική παρουσία μαρεσε

μπράβο της! Υπέροχη !
συγκινητική προσπάθεια. Καλή επιτυχία το Σάββατο !
Εμένα της Αυστραλίας μου είχε αρέσει παιδιά σαν συμμετοχή είχε πολύ πλάκα! Κρίμα που δεν πέρασε ( αν και, πως τον ντύσανε έτσι ;

Απόρησα που πέρασε το Λουξεμβούργο. Μόνο η σκηνική παρουσία μαρεσε

16-05-25

09:57
Όχι πέρασε αυτή η μαλακία η κλαψομούνα δεν αντέχω.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.081 μηνύματα.

16-05-25

10:16
ποιοι πέρασαν τελικά;
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.553 μηνύματα.

16-05-25

11:09
To Highlight
Scandal
Διαχειριστής

16-05-25

11:51
17η σε σειρά εμφάνισης η Κλαυδία στον τελικό. 

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.158 μηνύματα.

16-05-25

12:18
Ο δεύτερος ημιτελικός έκανε τηλεθέαση 50% χθες. Πραγματικά είχαμε πολλά χρόνια να δούμε τόσο υψηλή τηλεθέαση σε ημιτελικό.
Scandal
Διαχειριστής

16-05-25

12:38
Γενικά νιώθω ότι ο Έλληνας ξανά επέστρεψε στη Eurovision, ειδικά από πέρυσι με τη Σάττι.Ο δεύτερος ημιτελικός έκανε τηλεθέαση 50% χθες. Πραγματικά είχαμε πολλά χρόνια να δούμε τόσο υψηλή τηλεθέαση σε ημιτελικό.
Εποχές Βερνίκου, Ντούσκας και Τερζή δεν υπήρχε τόσο ενδιαφέρον, τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.246 μηνύματα.

16-05-25

13:18
Καλη τη θεωρω
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.749 μηνύματα.

16-05-25

13:22
Γιατι νιώθω πως έχουμε θετικά σχόλια επειδή πέρασε;
αν δε περνούσε θα λέγατε «ε πως πηγε ετσι» «ε σκηνικο ηταν αυτο» «χαλια» κτλ κτλ
οχι μονο εδω δηλαδη και στα κανάλια
αν δε περνούσε θα λέγατε «ε πως πηγε ετσι» «ε σκηνικο ηταν αυτο» «χαλια» κτλ κτλ
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

16-05-25

13:25
Εγώ για το σκηνικό και το ντύσιμο είχα επιφυλάξεις, αλλά τελικά δεν ήταν άσχημο το αποτέλεσμαΓιατι νιώθω πως έχουμε θετικά σχόλια επειδή πέρασε;

Scandal
Διαχειριστής

16-05-25

13:25
Εγώ χθες, όταν ακούσαμε ότι περάσαμε στο τέλος, είχα μια ενσυναίσθηση για τους συντελεστές (Κλαυδία - Φωκά) ότι πριν θα σκεφτόντουσαν "τι έχουμε να ακούσουμε αύριο για την αποτυχία μας"Γιατι νιώθω πως έχουμε θετικά σχόλια επειδή πέρασε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- globglogabgalab
- Ilma
- AggelikiGr
- camil
- johnsala
- Ωρορα
- Scandal
- chester20080
- Paragontas7000
- Kate1914
- charmander
- American Economist
- Memetchi
- Reader
- touvlo
- giorgos5002
- Μήτσος10
- thenutritionist
- Aggel0sss
- taketrance
- vasilis123321
- rafaela11
- Corfu kitty
- Εριφύλη
- ck_chrysiis
- Wonderkid
- louminis
- fockos
- Debugging_Demon
- nearos
- Αντικειμενικός
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- iew
- Jack of Spades
- Unboxholics
- Indecisive2
- Athens2002
- GeorgePap2003
- giannhs2001
- jj!
- Marslols
- Libertus
- A350
- ROM32
- Natsuko
- Joji
- Aleksoula
- Spentys
- Luludaki
- kalhkardia
- Kate333er
- Vasiliis
- Scarlet Fox
- synthnightingale
- danonito_kyr
- goti
- gaidouri
- Chris1993
- ppp
- iminspain
- Maria23667
- Sosstoss
- Totreno
- bibliofagos
- Αλκίμαχος
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.