SuXu-MuXu
Εκκολαπτόμενο μέλος

το προβλημα ειναι οτι το παιδι που του αρεσουν τα μεγαλα ποδια των ανδρων τον υποψιαζονται οι πρισσοτεροι για gay
Μεγάλο λάθος, τι και αν του αρέσουν τα πόδια των φίλων του; Εγώ το βρίσκω πολύ αντρικό. Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα...:s
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18
Περιβόητο μέλος

αντρικο? ....εγω δε θα το ελεγα....οπως νομιζεις...Μεγάλο λάθος, τι και αν του αρέσουν τα πόδια των φίλων του; Εγώ το βρίσκω πολύ αντρικό. Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα...:s
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
everes
Νεοφερμένο μέλος

Δηλαδη εννοεις οτι δεν ειναι παρεξηγηση?? αν κι εγω αυτο θελω να μαθω αν καποια ατομα εχουν φετιχ ανδρικα ποδια ειναι ομοφυλοφυλοι?? Αν και δεν τον ξερω προσωπικα...Μεγάλο λάθος, τι και αν του αρέσουν τα πόδια των φίλων του; Εγώ το βρίσκω πολύ αντρικό. Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα...:s
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

αποφασισε ειναι φιλος σου ή οχι?Δηλαδη εννοεις οτι δεν ειναι παρεξηγηση?? αν κι εγω αυτο θελω να μαθω αν καποια ατομα εχουν φετιχ ανδρικα ποδια ειναι ομοφυλοφυλοι?? Αν και δεν τον ξερω προσωπικα...
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όχι απαραίτητα, αλλά αν κρίνω από το ύφος των μηνυμάτων σου, αυτός ο φίλος σου που δεν τον ξέρεις προσωπικά και για τον οποίο μιλάμε, είναι.Δηλαδη εννοεις οτι δεν ειναι παρεξηγηση?? αν κι εγω αυτο θελω να μαθω αν καποια ατομα εχουν φετιχ ανδρικα ποδια ειναι ομοφυλοφυλοι?? Αν και δεν τον ξερω προσωπικα...
everes
Νεοφερμένο μέλος

φιλος μου ειναι αλλα οχι κολλητος μου γι αυτο θα ηθελα να ξερω τι θα κανω μαζι του ..το οχι απαραιτητα πως το ερμηνευεις γιατι μπλεχτηκα. οι μισοι λετε οτι ειναι gay οι αλλοι οχι....χαχααποφασισε ειναι φιλος σου ή οχι?
Iliaso
Περιβόητο μέλος

everes
Νεοφερμένο μέλος

στην προκειμενη περιπτωση ναι αρα ειναι gay ή οχι??? υτο θελω να μαθω για να δω αν θα τον σουταρωΣε λίγο θα μετρατε και τα τριτα σας "πόδια"O φιλος σου μόνο πόδια βλεπει?
georg13pao
Εκκολαπτόμενο μέλος

στην προκειμενη περιπτωση ναι αρα ειναι gay ή οχι??? υτο θελω να μαθω για να δω αν θα τον σουταρω
Γιατι να τον σουτάρεις;
κωστακης
Δραστήριο μέλος

Alessandra
Διάσημο μέλος

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην ντρεπεσαι να μας πεις οτι εισαι ο φιλος σου. Δεν ειναι κακο ουτε να εχεις φετιχ με αντρικα ποδια, ουτε να εισαι ομοφυλοφιλος.
georg13pao
Εκκολαπτόμενο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

στην προκειμενη περιπτωση ναι αρα ειναι gay ή οχι??? υτο θελω να μαθω για να δω αν θα τον σουταρω
Ναι πιθανόν ειναι gay, αλλά αυτο το ξέρει μονο ο ίδιος. Μπορεί να ειναι και bi. Σε κάθε περίπτωση δεν βλέπω που ειναι το πρόβλημα...Δηλαδή τι διαφορά εχει ένας straight που τη βρισκει με το πόδι της Sklenaříková;
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

SuXu-MuXu
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δηλαδη εννοεις οτι δεν ειναι παρεξηγηση?? αν κι εγω αυτο θελω να μαθω αν καποια ατομα εχουν φετιχ ανδρικα ποδια ειναι ομοφυλοφυλοι?? Αν και δεν τον ξερω προσωπικα...
Όχι ρε καθόλου ίσα ίσα, αν πας μια βόλτα στα Σφακιά όλοι με τα μούσια και τα περίστροφα έχουν στα δωμάτια τους αφίσες με αντρικές πατούσες, σου λέω νουμερο 1 βαρβατίλα, μην το συζητάς!
100% αρσενικό σου λέω!
-----------------------------------------
Ναι πιθανόν ειναι gay, αλλά αυτο το ξέρει μονο ο ίδιος. Μπορεί να ειναι και bi. Σε κάθε περίπτωση δεν βλέπω που ειναι το πρόβλημα...Δηλαδή τι διαφορά εχει ένας straight που τη βρισκει με το πόδι της Sklenaříková;
Σωστός, της Sklenaříková το πόδι δηλαδή τί το παραπάνω έχει; Λες και δεν έχει πατήσει και αυτό ποτε σκατά.
Φυσιολογικά πράματα.
miv
Επιφανές μέλος

flo0ra
Εκκολαπτόμενο μέλος

κωστακης
Δραστήριο μέλος

σαντυγι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.