domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:11 Η domenica7: #161 09-12-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Krou: αυτο ακουγεται πολυ ρηχο Click για ανάπτυξη... Μπααα...Ιδέα σου. Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω μασάζ..πιάνεται;:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:22 Ο beautiful loser: #162 09-12-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω μασάζ..πιάνεται;:Ρ Click για ανάπτυξη... :!: Ιοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georg13pao Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georg13pao αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 373 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:20 Ο georg13pao: #163 10-12-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω μασάζ..πιάνεται;:Ρ Click για ανάπτυξη... μμ καλο ακουγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo_777 Νεοφερμένο μέλος Ο Leo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο Leo_777 έγραψε: #164 10-12-09 14:42 ελεοσ χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. everes Νεοφερμένο μέλος Ο everes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:29 Ο everes έγραψε: #165 11-12-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Μπααα...Ιδέα σου. Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω μασάζ..πιάνεται;:Ρ Click για ανάπτυξη... που συγκεκριμενα???? στα ποδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo_777 Νεοφερμένο μέλος Ο Leo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:43 Ο Leo_777 έγραψε: #166 11-12-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από odin: Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω το παρόν topic να μην παρεκτραπεί, γιατί παρουσιάζει σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, πόσοι έχετε κάποιο φετίχ; Κυρίως ποδολαγνικό. Απλά πιστεύω πως υπάρχει μία προκατάληψη έναντι των φετίχ, ενώ ελάχιστοι τα αποκαλύπτουν. Ένας γνωστός είναι ο Quentin Tarantino. Click για ανάπτυξη... Btw o Tarantino τυχαίνει να είναι ο αγαπημενος μου σκηνοθέτης και μπορώ να πω οτι μοιράζομαι τις ίδιες λατρείες μαζί του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:57 Η _DORA_ έγραψε: #167 11-12-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από christina141: μου αρεσουν απιστευτα τα αντρικα χερια οταν ειναι μεγαλα κ δυνατα...εχεις την αισθηση οτι θα σε βαλει κατω και δωστου....αυτο και αν ειναι τρελα μου...θεωρειται φετιχ? Click για ανάπτυξη... :who::who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicoleta1994 Νεοφερμένο μέλος Η Νικολετα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2010 στις 22:00 Η nicoleta1994: #168 07-03-10 22:00 Αρχική Δημοσίευση από _DORA_: εμένα για να πω την αλήθεια με αηδιάζει φριχτά... (γενικότερα οι τρίχες-κυρίως στις γυναίκες-) Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι ....οι τριχες ειναι γενικα Αρχική Δημοσίευση από Leo_777: οτι κινειται εκτελειται! οχι ενταξει πλακα κανω, απλα θελω να πω πως εγω αντι να θεσω τοσα αυστηρα κριτηρια(πραγμα ου δεν βοηθα και πολυ οταν θελεισ να.....) προτιμω να βαθμολογω σε κλιμακα των 10 τισ γκομενεσ βαση ορισμενων κριτηριων και επιλεγω οποιαν παιρνει πανω απο 7 για να κανω κατι. Click για ανάπτυξη... οταν λες ορισμενα κριτηρια τι εννοεις?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2010 στις 22:07 Ο DRIFTER έγραψε: #169 07-03-10 22:07 διάβασα όλο το τοπικ....ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις, πολλές μονότονες. νομίζω όλοι έχουμε συγκεκριμένες εμμονές, αλλά υπάρχει και το γεγονός ότι κάποιες γυναίκες μας βγάζουν η κάθε μία και κάτι άλλο (π.χ. δεν θες να τις δέσεις ολες....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ranxa (Costas) Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 86 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2010 στις 02:54 Ο Ranxa (Costas): #170 05-11-10 02:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: αυτα ρε Νικο δεν ειναι φετιχ με την πρωταρχικη εννοια.. ειναι σημεια που σου αρεσουν παραπανω και δεν εχουν κατι το περιεργο.. Click για ανάπτυξη... Θέλεις να πεις πως δεν είναι φετίχ να σου αρέσουν τα γυναικεία πόδια; ή το σημείο από τον οφαλό ως τα γυναικεία γεννητικά όργανα και αντίστροφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:44 Ο katalinos: #171 10-02-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από odin: Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω το παρόν topic να μην παρεκτραπεί, γιατί παρουσιάζει σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, πόσοι έχετε κάποιο φετίχ; Κυρίως ποδολαγνικό Click για ανάπτυξη... η γυναίκα μου έχει ένα τέτοιο φετίχ με αναγκάζει να πλένω τα πόδια μου κάθε μέρα όταν γυρίζω στο σπίτι , προτού πάμε για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:59 Η kaleidoscope: #172 10-02-11 23:59 Spanking from my master Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:07 Η rosa azul: #173 16-02-11 22:07 Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:19 Η Isiliel έγραψε: #174 16-02-11 22:19 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Click για ανάπτυξη... Με τ' αγκάθια, ή χωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:31 Η rosa azul: #175 16-02-11 22:31 χωρις...Ισιλιελ....μιλαω μονο για το μπουμπουκι...αλλα εσυ γιατι προβληματιζεσαι...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:51 Η Isiliel έγραψε: #176 16-02-11 22:51 Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:03 Η rosa azul: #177 16-02-11 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... Click για ανάπτυξη... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Click για ανάπτυξη... περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....Isiliel...ο φιλος σου μπορει να επιλεξει τα φετιχ του ....δεν βλεπω αυτο τι σχεση εχει με εμενα και με τα γουστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:14 Η Isiliel έγραψε: #178 16-02-11 23:14 Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:35 Η rosa azul: #179 16-02-11 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε.Νομιζω οτι ολοι ειμαστε ενηλικες, νοημονες και γνωστες της ελληνικης....Οι αναγνωστες ας βγαλουν τα συμπερασματα τους ...Δεν ενοχλω ....μην με ενοχλειτε* ...Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Φεβρουαρίου 2011 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:38 Η Isiliel έγραψε: #180 16-02-11 23:38 Βλέπω πως δεν έχετε ανάγκη από αγκάθια, αφού διαθέτετε νύχια... Πολύ το κουράσαμε, καληνύχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Markis Lathy User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Krou: αυτο ακουγεται πολυ ρηχο Click για ανάπτυξη... Μπααα...Ιδέα σου. Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω μασάζ..πιάνεται;:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:22 Ο beautiful loser: #162 09-12-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω μασάζ..πιάνεται;:Ρ Click για ανάπτυξη... :!: Ιοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georg13pao Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georg13pao αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 373 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:20 Ο georg13pao: #163 10-12-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω μασάζ..πιάνεται;:Ρ Click για ανάπτυξη... μμ καλο ακουγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo_777 Νεοφερμένο μέλος Ο Leo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο Leo_777 έγραψε: #164 10-12-09 14:42 ελεοσ χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. everes Νεοφερμένο μέλος Ο everes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:29 Ο everes έγραψε: #165 11-12-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Μπααα...Ιδέα σου. Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω μασάζ..πιάνεται;:Ρ Click για ανάπτυξη... που συγκεκριμενα???? στα ποδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo_777 Νεοφερμένο μέλος Ο Leo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:43 Ο Leo_777 έγραψε: #166 11-12-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από odin: Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω το παρόν topic να μην παρεκτραπεί, γιατί παρουσιάζει σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, πόσοι έχετε κάποιο φετίχ; Κυρίως ποδολαγνικό. Απλά πιστεύω πως υπάρχει μία προκατάληψη έναντι των φετίχ, ενώ ελάχιστοι τα αποκαλύπτουν. Ένας γνωστός είναι ο Quentin Tarantino. Click για ανάπτυξη... Btw o Tarantino τυχαίνει να είναι ο αγαπημενος μου σκηνοθέτης και μπορώ να πω οτι μοιράζομαι τις ίδιες λατρείες μαζί του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:57 Η _DORA_ έγραψε: #167 11-12-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από christina141: μου αρεσουν απιστευτα τα αντρικα χερια οταν ειναι μεγαλα κ δυνατα...εχεις την αισθηση οτι θα σε βαλει κατω και δωστου....αυτο και αν ειναι τρελα μου...θεωρειται φετιχ? Click για ανάπτυξη... :who::who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicoleta1994 Νεοφερμένο μέλος Η Νικολετα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2010 στις 22:00 Η nicoleta1994: #168 07-03-10 22:00 Αρχική Δημοσίευση από _DORA_: εμένα για να πω την αλήθεια με αηδιάζει φριχτά... (γενικότερα οι τρίχες-κυρίως στις γυναίκες-) Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι ....οι τριχες ειναι γενικα Αρχική Δημοσίευση από Leo_777: οτι κινειται εκτελειται! οχι ενταξει πλακα κανω, απλα θελω να πω πως εγω αντι να θεσω τοσα αυστηρα κριτηρια(πραγμα ου δεν βοηθα και πολυ οταν θελεισ να.....) προτιμω να βαθμολογω σε κλιμακα των 10 τισ γκομενεσ βαση ορισμενων κριτηριων και επιλεγω οποιαν παιρνει πανω απο 7 για να κανω κατι. Click για ανάπτυξη... οταν λες ορισμενα κριτηρια τι εννοεις?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2010 στις 22:07 Ο DRIFTER έγραψε: #169 07-03-10 22:07 διάβασα όλο το τοπικ....ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις, πολλές μονότονες. νομίζω όλοι έχουμε συγκεκριμένες εμμονές, αλλά υπάρχει και το γεγονός ότι κάποιες γυναίκες μας βγάζουν η κάθε μία και κάτι άλλο (π.χ. δεν θες να τις δέσεις ολες....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ranxa (Costas) Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 86 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2010 στις 02:54 Ο Ranxa (Costas): #170 05-11-10 02:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: αυτα ρε Νικο δεν ειναι φετιχ με την πρωταρχικη εννοια.. ειναι σημεια που σου αρεσουν παραπανω και δεν εχουν κατι το περιεργο.. Click για ανάπτυξη... Θέλεις να πεις πως δεν είναι φετίχ να σου αρέσουν τα γυναικεία πόδια; ή το σημείο από τον οφαλό ως τα γυναικεία γεννητικά όργανα και αντίστροφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:44 Ο katalinos: #171 10-02-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από odin: Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω το παρόν topic να μην παρεκτραπεί, γιατί παρουσιάζει σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, πόσοι έχετε κάποιο φετίχ; Κυρίως ποδολαγνικό Click για ανάπτυξη... η γυναίκα μου έχει ένα τέτοιο φετίχ με αναγκάζει να πλένω τα πόδια μου κάθε μέρα όταν γυρίζω στο σπίτι , προτού πάμε για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:59 Η kaleidoscope: #172 10-02-11 23:59 Spanking from my master Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:07 Η rosa azul: #173 16-02-11 22:07 Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:19 Η Isiliel έγραψε: #174 16-02-11 22:19 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Click για ανάπτυξη... Με τ' αγκάθια, ή χωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:31 Η rosa azul: #175 16-02-11 22:31 χωρις...Ισιλιελ....μιλαω μονο για το μπουμπουκι...αλλα εσυ γιατι προβληματιζεσαι...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:51 Η Isiliel έγραψε: #176 16-02-11 22:51 Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:03 Η rosa azul: #177 16-02-11 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... Click για ανάπτυξη... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Click για ανάπτυξη... περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....Isiliel...ο φιλος σου μπορει να επιλεξει τα φετιχ του ....δεν βλεπω αυτο τι σχεση εχει με εμενα και με τα γουστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:14 Η Isiliel έγραψε: #178 16-02-11 23:14 Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:35 Η rosa azul: #179 16-02-11 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε.Νομιζω οτι ολοι ειμαστε ενηλικες, νοημονες και γνωστες της ελληνικης....Οι αναγνωστες ας βγαλουν τα συμπερασματα τους ...Δεν ενοχλω ....μην με ενοχλειτε* ...Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Φεβρουαρίου 2011 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:38 Η Isiliel έγραψε: #180 16-02-11 23:38 Βλέπω πως δεν έχετε ανάγκη από αγκάθια, αφού διαθέτετε νύχια... Πολύ το κουράσαμε, καληνύχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Markis Lathy User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω μασάζ..πιάνεται;:Ρ Click για ανάπτυξη... :!: Ιοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georg13pao Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georg13pao αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 373 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:20 Ο georg13pao: #163 10-12-09 00:20 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω μασάζ..πιάνεται;:Ρ Click για ανάπτυξη... μμ καλο ακουγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo_777 Νεοφερμένο μέλος Ο Leo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο Leo_777 έγραψε: #164 10-12-09 14:42 ελεοσ χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. everes Νεοφερμένο μέλος Ο everes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:29 Ο everes έγραψε: #165 11-12-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Μπααα...Ιδέα σου. Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω μασάζ..πιάνεται;:Ρ Click για ανάπτυξη... που συγκεκριμενα???? στα ποδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo_777 Νεοφερμένο μέλος Ο Leo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:43 Ο Leo_777 έγραψε: #166 11-12-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από odin: Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω το παρόν topic να μην παρεκτραπεί, γιατί παρουσιάζει σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, πόσοι έχετε κάποιο φετίχ; Κυρίως ποδολαγνικό. Απλά πιστεύω πως υπάρχει μία προκατάληψη έναντι των φετίχ, ενώ ελάχιστοι τα αποκαλύπτουν. Ένας γνωστός είναι ο Quentin Tarantino. Click για ανάπτυξη... Btw o Tarantino τυχαίνει να είναι ο αγαπημενος μου σκηνοθέτης και μπορώ να πω οτι μοιράζομαι τις ίδιες λατρείες μαζί του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:57 Η _DORA_ έγραψε: #167 11-12-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από christina141: μου αρεσουν απιστευτα τα αντρικα χερια οταν ειναι μεγαλα κ δυνατα...εχεις την αισθηση οτι θα σε βαλει κατω και δωστου....αυτο και αν ειναι τρελα μου...θεωρειται φετιχ? Click για ανάπτυξη... :who::who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicoleta1994 Νεοφερμένο μέλος Η Νικολετα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2010 στις 22:00 Η nicoleta1994: #168 07-03-10 22:00 Αρχική Δημοσίευση από _DORA_: εμένα για να πω την αλήθεια με αηδιάζει φριχτά... (γενικότερα οι τρίχες-κυρίως στις γυναίκες-) Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι ....οι τριχες ειναι γενικα Αρχική Δημοσίευση από Leo_777: οτι κινειται εκτελειται! οχι ενταξει πλακα κανω, απλα θελω να πω πως εγω αντι να θεσω τοσα αυστηρα κριτηρια(πραγμα ου δεν βοηθα και πολυ οταν θελεισ να.....) προτιμω να βαθμολογω σε κλιμακα των 10 τισ γκομενεσ βαση ορισμενων κριτηριων και επιλεγω οποιαν παιρνει πανω απο 7 για να κανω κατι. Click για ανάπτυξη... οταν λες ορισμενα κριτηρια τι εννοεις?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2010 στις 22:07 Ο DRIFTER έγραψε: #169 07-03-10 22:07 διάβασα όλο το τοπικ....ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις, πολλές μονότονες. νομίζω όλοι έχουμε συγκεκριμένες εμμονές, αλλά υπάρχει και το γεγονός ότι κάποιες γυναίκες μας βγάζουν η κάθε μία και κάτι άλλο (π.χ. δεν θες να τις δέσεις ολες....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ranxa (Costas) Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 86 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2010 στις 02:54 Ο Ranxa (Costas): #170 05-11-10 02:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: αυτα ρε Νικο δεν ειναι φετιχ με την πρωταρχικη εννοια.. ειναι σημεια που σου αρεσουν παραπανω και δεν εχουν κατι το περιεργο.. Click για ανάπτυξη... Θέλεις να πεις πως δεν είναι φετίχ να σου αρέσουν τα γυναικεία πόδια; ή το σημείο από τον οφαλό ως τα γυναικεία γεννητικά όργανα και αντίστροφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:44 Ο katalinos: #171 10-02-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από odin: Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω το παρόν topic να μην παρεκτραπεί, γιατί παρουσιάζει σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, πόσοι έχετε κάποιο φετίχ; Κυρίως ποδολαγνικό Click για ανάπτυξη... η γυναίκα μου έχει ένα τέτοιο φετίχ με αναγκάζει να πλένω τα πόδια μου κάθε μέρα όταν γυρίζω στο σπίτι , προτού πάμε για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:59 Η kaleidoscope: #172 10-02-11 23:59 Spanking from my master Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:07 Η rosa azul: #173 16-02-11 22:07 Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:19 Η Isiliel έγραψε: #174 16-02-11 22:19 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Click για ανάπτυξη... Με τ' αγκάθια, ή χωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:31 Η rosa azul: #175 16-02-11 22:31 χωρις...Ισιλιελ....μιλαω μονο για το μπουμπουκι...αλλα εσυ γιατι προβληματιζεσαι...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:51 Η Isiliel έγραψε: #176 16-02-11 22:51 Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:03 Η rosa azul: #177 16-02-11 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... Click για ανάπτυξη... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Click για ανάπτυξη... περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....Isiliel...ο φιλος σου μπορει να επιλεξει τα φετιχ του ....δεν βλεπω αυτο τι σχεση εχει με εμενα και με τα γουστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:14 Η Isiliel έγραψε: #178 16-02-11 23:14 Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:35 Η rosa azul: #179 16-02-11 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε.Νομιζω οτι ολοι ειμαστε ενηλικες, νοημονες και γνωστες της ελληνικης....Οι αναγνωστες ας βγαλουν τα συμπερασματα τους ...Δεν ενοχλω ....μην με ενοχλειτε* ...Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Φεβρουαρίου 2011 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:38 Η Isiliel έγραψε: #180 16-02-11 23:38 Βλέπω πως δεν έχετε ανάγκη από αγκάθια, αφού διαθέτετε νύχια... Πολύ το κουράσαμε, καληνύχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Markis Lathy User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω μασάζ..πιάνεται;:Ρ Click για ανάπτυξη... μμ καλο ακουγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Leo_777 Νεοφερμένο μέλος Ο Leo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Ο Leo_777 έγραψε: #164 10-12-09 14:42 ελεοσ χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. everes Νεοφερμένο μέλος Ο everes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:29 Ο everes έγραψε: #165 11-12-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Μπααα...Ιδέα σου. Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω μασάζ..πιάνεται;:Ρ Click για ανάπτυξη... που συγκεκριμενα???? στα ποδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo_777 Νεοφερμένο μέλος Ο Leo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:43 Ο Leo_777 έγραψε: #166 11-12-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από odin: Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω το παρόν topic να μην παρεκτραπεί, γιατί παρουσιάζει σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, πόσοι έχετε κάποιο φετίχ; Κυρίως ποδολαγνικό. Απλά πιστεύω πως υπάρχει μία προκατάληψη έναντι των φετίχ, ενώ ελάχιστοι τα αποκαλύπτουν. Ένας γνωστός είναι ο Quentin Tarantino. Click για ανάπτυξη... Btw o Tarantino τυχαίνει να είναι ο αγαπημενος μου σκηνοθέτης και μπορώ να πω οτι μοιράζομαι τις ίδιες λατρείες μαζί του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:57 Η _DORA_ έγραψε: #167 11-12-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από christina141: μου αρεσουν απιστευτα τα αντρικα χερια οταν ειναι μεγαλα κ δυνατα...εχεις την αισθηση οτι θα σε βαλει κατω και δωστου....αυτο και αν ειναι τρελα μου...θεωρειται φετιχ? Click για ανάπτυξη... :who::who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicoleta1994 Νεοφερμένο μέλος Η Νικολετα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2010 στις 22:00 Η nicoleta1994: #168 07-03-10 22:00 Αρχική Δημοσίευση από _DORA_: εμένα για να πω την αλήθεια με αηδιάζει φριχτά... (γενικότερα οι τρίχες-κυρίως στις γυναίκες-) Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι ....οι τριχες ειναι γενικα Αρχική Δημοσίευση από Leo_777: οτι κινειται εκτελειται! οχι ενταξει πλακα κανω, απλα θελω να πω πως εγω αντι να θεσω τοσα αυστηρα κριτηρια(πραγμα ου δεν βοηθα και πολυ οταν θελεισ να.....) προτιμω να βαθμολογω σε κλιμακα των 10 τισ γκομενεσ βαση ορισμενων κριτηριων και επιλεγω οποιαν παιρνει πανω απο 7 για να κανω κατι. Click για ανάπτυξη... οταν λες ορισμενα κριτηρια τι εννοεις?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2010 στις 22:07 Ο DRIFTER έγραψε: #169 07-03-10 22:07 διάβασα όλο το τοπικ....ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις, πολλές μονότονες. νομίζω όλοι έχουμε συγκεκριμένες εμμονές, αλλά υπάρχει και το γεγονός ότι κάποιες γυναίκες μας βγάζουν η κάθε μία και κάτι άλλο (π.χ. δεν θες να τις δέσεις ολες....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ranxa (Costas) Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 86 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2010 στις 02:54 Ο Ranxa (Costas): #170 05-11-10 02:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: αυτα ρε Νικο δεν ειναι φετιχ με την πρωταρχικη εννοια.. ειναι σημεια που σου αρεσουν παραπανω και δεν εχουν κατι το περιεργο.. Click για ανάπτυξη... Θέλεις να πεις πως δεν είναι φετίχ να σου αρέσουν τα γυναικεία πόδια; ή το σημείο από τον οφαλό ως τα γυναικεία γεννητικά όργανα και αντίστροφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:44 Ο katalinos: #171 10-02-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από odin: Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω το παρόν topic να μην παρεκτραπεί, γιατί παρουσιάζει σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, πόσοι έχετε κάποιο φετίχ; Κυρίως ποδολαγνικό Click για ανάπτυξη... η γυναίκα μου έχει ένα τέτοιο φετίχ με αναγκάζει να πλένω τα πόδια μου κάθε μέρα όταν γυρίζω στο σπίτι , προτού πάμε για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:59 Η kaleidoscope: #172 10-02-11 23:59 Spanking from my master Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:07 Η rosa azul: #173 16-02-11 22:07 Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:19 Η Isiliel έγραψε: #174 16-02-11 22:19 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Click για ανάπτυξη... Με τ' αγκάθια, ή χωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:31 Η rosa azul: #175 16-02-11 22:31 χωρις...Ισιλιελ....μιλαω μονο για το μπουμπουκι...αλλα εσυ γιατι προβληματιζεσαι...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:51 Η Isiliel έγραψε: #176 16-02-11 22:51 Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:03 Η rosa azul: #177 16-02-11 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... Click για ανάπτυξη... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Click για ανάπτυξη... περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....Isiliel...ο φιλος σου μπορει να επιλεξει τα φετιχ του ....δεν βλεπω αυτο τι σχεση εχει με εμενα και με τα γουστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:14 Η Isiliel έγραψε: #178 16-02-11 23:14 Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:35 Η rosa azul: #179 16-02-11 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε.Νομιζω οτι ολοι ειμαστε ενηλικες, νοημονες και γνωστες της ελληνικης....Οι αναγνωστες ας βγαλουν τα συμπερασματα τους ...Δεν ενοχλω ....μην με ενοχλειτε* ...Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Φεβρουαρίου 2011 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:38 Η Isiliel έγραψε: #180 16-02-11 23:38 Βλέπω πως δεν έχετε ανάγκη από αγκάθια, αφού διαθέτετε νύχια... Πολύ το κουράσαμε, καληνύχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Markis Lathy User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελεοσ χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
everes Νεοφερμένο μέλος Ο everes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:29 Ο everes έγραψε: #165 11-12-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Μπααα...Ιδέα σου. Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω μασάζ..πιάνεται;:Ρ Click για ανάπτυξη... που συγκεκριμενα???? στα ποδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leo_777 Νεοφερμένο μέλος Ο Leo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:43 Ο Leo_777 έγραψε: #166 11-12-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από odin: Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω το παρόν topic να μην παρεκτραπεί, γιατί παρουσιάζει σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, πόσοι έχετε κάποιο φετίχ; Κυρίως ποδολαγνικό. Απλά πιστεύω πως υπάρχει μία προκατάληψη έναντι των φετίχ, ενώ ελάχιστοι τα αποκαλύπτουν. Ένας γνωστός είναι ο Quentin Tarantino. Click για ανάπτυξη... Btw o Tarantino τυχαίνει να είναι ο αγαπημενος μου σκηνοθέτης και μπορώ να πω οτι μοιράζομαι τις ίδιες λατρείες μαζί του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:57 Η _DORA_ έγραψε: #167 11-12-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από christina141: μου αρεσουν απιστευτα τα αντρικα χερια οταν ειναι μεγαλα κ δυνατα...εχεις την αισθηση οτι θα σε βαλει κατω και δωστου....αυτο και αν ειναι τρελα μου...θεωρειται φετιχ? Click για ανάπτυξη... :who::who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicoleta1994 Νεοφερμένο μέλος Η Νικολετα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2010 στις 22:00 Η nicoleta1994: #168 07-03-10 22:00 Αρχική Δημοσίευση από _DORA_: εμένα για να πω την αλήθεια με αηδιάζει φριχτά... (γενικότερα οι τρίχες-κυρίως στις γυναίκες-) Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι ....οι τριχες ειναι γενικα Αρχική Δημοσίευση από Leo_777: οτι κινειται εκτελειται! οχι ενταξει πλακα κανω, απλα θελω να πω πως εγω αντι να θεσω τοσα αυστηρα κριτηρια(πραγμα ου δεν βοηθα και πολυ οταν θελεισ να.....) προτιμω να βαθμολογω σε κλιμακα των 10 τισ γκομενεσ βαση ορισμενων κριτηριων και επιλεγω οποιαν παιρνει πανω απο 7 για να κανω κατι. Click για ανάπτυξη... οταν λες ορισμενα κριτηρια τι εννοεις?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2010 στις 22:07 Ο DRIFTER έγραψε: #169 07-03-10 22:07 διάβασα όλο το τοπικ....ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις, πολλές μονότονες. νομίζω όλοι έχουμε συγκεκριμένες εμμονές, αλλά υπάρχει και το γεγονός ότι κάποιες γυναίκες μας βγάζουν η κάθε μία και κάτι άλλο (π.χ. δεν θες να τις δέσεις ολες....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ranxa (Costas) Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 86 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2010 στις 02:54 Ο Ranxa (Costas): #170 05-11-10 02:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: αυτα ρε Νικο δεν ειναι φετιχ με την πρωταρχικη εννοια.. ειναι σημεια που σου αρεσουν παραπανω και δεν εχουν κατι το περιεργο.. Click για ανάπτυξη... Θέλεις να πεις πως δεν είναι φετίχ να σου αρέσουν τα γυναικεία πόδια; ή το σημείο από τον οφαλό ως τα γυναικεία γεννητικά όργανα και αντίστροφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:44 Ο katalinos: #171 10-02-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από odin: Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω το παρόν topic να μην παρεκτραπεί, γιατί παρουσιάζει σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, πόσοι έχετε κάποιο φετίχ; Κυρίως ποδολαγνικό Click για ανάπτυξη... η γυναίκα μου έχει ένα τέτοιο φετίχ με αναγκάζει να πλένω τα πόδια μου κάθε μέρα όταν γυρίζω στο σπίτι , προτού πάμε για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:59 Η kaleidoscope: #172 10-02-11 23:59 Spanking from my master Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:07 Η rosa azul: #173 16-02-11 22:07 Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:19 Η Isiliel έγραψε: #174 16-02-11 22:19 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Click για ανάπτυξη... Με τ' αγκάθια, ή χωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:31 Η rosa azul: #175 16-02-11 22:31 χωρις...Ισιλιελ....μιλαω μονο για το μπουμπουκι...αλλα εσυ γιατι προβληματιζεσαι...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:51 Η Isiliel έγραψε: #176 16-02-11 22:51 Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:03 Η rosa azul: #177 16-02-11 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... Click για ανάπτυξη... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Click για ανάπτυξη... περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....Isiliel...ο φιλος σου μπορει να επιλεξει τα φετιχ του ....δεν βλεπω αυτο τι σχεση εχει με εμενα και με τα γουστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:14 Η Isiliel έγραψε: #178 16-02-11 23:14 Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:35 Η rosa azul: #179 16-02-11 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε.Νομιζω οτι ολοι ειμαστε ενηλικες, νοημονες και γνωστες της ελληνικης....Οι αναγνωστες ας βγαλουν τα συμπερασματα τους ...Δεν ενοχλω ....μην με ενοχλειτε* ...Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Φεβρουαρίου 2011 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:38 Η Isiliel έγραψε: #180 16-02-11 23:38 Βλέπω πως δεν έχετε ανάγκη από αγκάθια, αφού διαθέτετε νύχια... Πολύ το κουράσαμε, καληνύχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Markis Lathy User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από domenica7: Μπααα...Ιδέα σου. Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω μασάζ..πιάνεται;:Ρ Click για ανάπτυξη... που συγκεκριμενα???? στα ποδια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Leo_777 Νεοφερμένο μέλος Ο Leo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:43 Ο Leo_777 έγραψε: #166 11-12-09 15:43 Αρχική Δημοσίευση από odin: Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω το παρόν topic να μην παρεκτραπεί, γιατί παρουσιάζει σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, πόσοι έχετε κάποιο φετίχ; Κυρίως ποδολαγνικό. Απλά πιστεύω πως υπάρχει μία προκατάληψη έναντι των φετίχ, ενώ ελάχιστοι τα αποκαλύπτουν. Ένας γνωστός είναι ο Quentin Tarantino. Click για ανάπτυξη... Btw o Tarantino τυχαίνει να είναι ο αγαπημενος μου σκηνοθέτης και μπορώ να πω οτι μοιράζομαι τις ίδιες λατρείες μαζί του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:57 Η _DORA_ έγραψε: #167 11-12-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από christina141: μου αρεσουν απιστευτα τα αντρικα χερια οταν ειναι μεγαλα κ δυνατα...εχεις την αισθηση οτι θα σε βαλει κατω και δωστου....αυτο και αν ειναι τρελα μου...θεωρειται φετιχ? Click για ανάπτυξη... :who::who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicoleta1994 Νεοφερμένο μέλος Η Νικολετα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2010 στις 22:00 Η nicoleta1994: #168 07-03-10 22:00 Αρχική Δημοσίευση από _DORA_: εμένα για να πω την αλήθεια με αηδιάζει φριχτά... (γενικότερα οι τρίχες-κυρίως στις γυναίκες-) Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι ....οι τριχες ειναι γενικα Αρχική Δημοσίευση από Leo_777: οτι κινειται εκτελειται! οχι ενταξει πλακα κανω, απλα θελω να πω πως εγω αντι να θεσω τοσα αυστηρα κριτηρια(πραγμα ου δεν βοηθα και πολυ οταν θελεισ να.....) προτιμω να βαθμολογω σε κλιμακα των 10 τισ γκομενεσ βαση ορισμενων κριτηριων και επιλεγω οποιαν παιρνει πανω απο 7 για να κανω κατι. Click για ανάπτυξη... οταν λες ορισμενα κριτηρια τι εννοεις?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2010 στις 22:07 Ο DRIFTER έγραψε: #169 07-03-10 22:07 διάβασα όλο το τοπικ....ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις, πολλές μονότονες. νομίζω όλοι έχουμε συγκεκριμένες εμμονές, αλλά υπάρχει και το γεγονός ότι κάποιες γυναίκες μας βγάζουν η κάθε μία και κάτι άλλο (π.χ. δεν θες να τις δέσεις ολες....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ranxa (Costas) Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 86 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2010 στις 02:54 Ο Ranxa (Costas): #170 05-11-10 02:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: αυτα ρε Νικο δεν ειναι φετιχ με την πρωταρχικη εννοια.. ειναι σημεια που σου αρεσουν παραπανω και δεν εχουν κατι το περιεργο.. Click για ανάπτυξη... Θέλεις να πεις πως δεν είναι φετίχ να σου αρέσουν τα γυναικεία πόδια; ή το σημείο από τον οφαλό ως τα γυναικεία γεννητικά όργανα και αντίστροφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:44 Ο katalinos: #171 10-02-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από odin: Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω το παρόν topic να μην παρεκτραπεί, γιατί παρουσιάζει σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, πόσοι έχετε κάποιο φετίχ; Κυρίως ποδολαγνικό Click για ανάπτυξη... η γυναίκα μου έχει ένα τέτοιο φετίχ με αναγκάζει να πλένω τα πόδια μου κάθε μέρα όταν γυρίζω στο σπίτι , προτού πάμε για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:59 Η kaleidoscope: #172 10-02-11 23:59 Spanking from my master Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:07 Η rosa azul: #173 16-02-11 22:07 Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:19 Η Isiliel έγραψε: #174 16-02-11 22:19 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Click για ανάπτυξη... Με τ' αγκάθια, ή χωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:31 Η rosa azul: #175 16-02-11 22:31 χωρις...Ισιλιελ....μιλαω μονο για το μπουμπουκι...αλλα εσυ γιατι προβληματιζεσαι...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:51 Η Isiliel έγραψε: #176 16-02-11 22:51 Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:03 Η rosa azul: #177 16-02-11 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... Click για ανάπτυξη... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Click για ανάπτυξη... περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....Isiliel...ο φιλος σου μπορει να επιλεξει τα φετιχ του ....δεν βλεπω αυτο τι σχεση εχει με εμενα και με τα γουστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:14 Η Isiliel έγραψε: #178 16-02-11 23:14 Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:35 Η rosa azul: #179 16-02-11 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε.Νομιζω οτι ολοι ειμαστε ενηλικες, νοημονες και γνωστες της ελληνικης....Οι αναγνωστες ας βγαλουν τα συμπερασματα τους ...Δεν ενοχλω ....μην με ενοχλειτε* ...Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Φεβρουαρίου 2011 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:38 Η Isiliel έγραψε: #180 16-02-11 23:38 Βλέπω πως δεν έχετε ανάγκη από αγκάθια, αφού διαθέτετε νύχια... Πολύ το κουράσαμε, καληνύχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Markis Lathy User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από odin: Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω το παρόν topic να μην παρεκτραπεί, γιατί παρουσιάζει σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, πόσοι έχετε κάποιο φετίχ; Κυρίως ποδολαγνικό. Απλά πιστεύω πως υπάρχει μία προκατάληψη έναντι των φετίχ, ενώ ελάχιστοι τα αποκαλύπτουν. Ένας γνωστός είναι ο Quentin Tarantino. Click για ανάπτυξη... Btw o Tarantino τυχαίνει να είναι ο αγαπημενος μου σκηνοθέτης και μπορώ να πω οτι μοιράζομαι τις ίδιες λατρείες μαζί του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:57 Η _DORA_ έγραψε: #167 11-12-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από christina141: μου αρεσουν απιστευτα τα αντρικα χερια οταν ειναι μεγαλα κ δυνατα...εχεις την αισθηση οτι θα σε βαλει κατω και δωστου....αυτο και αν ειναι τρελα μου...θεωρειται φετιχ? Click για ανάπτυξη... :who::who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicoleta1994 Νεοφερμένο μέλος Η Νικολετα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2010 στις 22:00 Η nicoleta1994: #168 07-03-10 22:00 Αρχική Δημοσίευση από _DORA_: εμένα για να πω την αλήθεια με αηδιάζει φριχτά... (γενικότερα οι τρίχες-κυρίως στις γυναίκες-) Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι ....οι τριχες ειναι γενικα Αρχική Δημοσίευση από Leo_777: οτι κινειται εκτελειται! οχι ενταξει πλακα κανω, απλα θελω να πω πως εγω αντι να θεσω τοσα αυστηρα κριτηρια(πραγμα ου δεν βοηθα και πολυ οταν θελεισ να.....) προτιμω να βαθμολογω σε κλιμακα των 10 τισ γκομενεσ βαση ορισμενων κριτηριων και επιλεγω οποιαν παιρνει πανω απο 7 για να κανω κατι. Click για ανάπτυξη... οταν λες ορισμενα κριτηρια τι εννοεις?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2010 στις 22:07 Ο DRIFTER έγραψε: #169 07-03-10 22:07 διάβασα όλο το τοπικ....ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις, πολλές μονότονες. νομίζω όλοι έχουμε συγκεκριμένες εμμονές, αλλά υπάρχει και το γεγονός ότι κάποιες γυναίκες μας βγάζουν η κάθε μία και κάτι άλλο (π.χ. δεν θες να τις δέσεις ολες....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ranxa (Costas) Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 86 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2010 στις 02:54 Ο Ranxa (Costas): #170 05-11-10 02:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: αυτα ρε Νικο δεν ειναι φετιχ με την πρωταρχικη εννοια.. ειναι σημεια που σου αρεσουν παραπανω και δεν εχουν κατι το περιεργο.. Click για ανάπτυξη... Θέλεις να πεις πως δεν είναι φετίχ να σου αρέσουν τα γυναικεία πόδια; ή το σημείο από τον οφαλό ως τα γυναικεία γεννητικά όργανα και αντίστροφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:44 Ο katalinos: #171 10-02-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από odin: Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω το παρόν topic να μην παρεκτραπεί, γιατί παρουσιάζει σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, πόσοι έχετε κάποιο φετίχ; Κυρίως ποδολαγνικό Click για ανάπτυξη... η γυναίκα μου έχει ένα τέτοιο φετίχ με αναγκάζει να πλένω τα πόδια μου κάθε μέρα όταν γυρίζω στο σπίτι , προτού πάμε για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:59 Η kaleidoscope: #172 10-02-11 23:59 Spanking from my master Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:07 Η rosa azul: #173 16-02-11 22:07 Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:19 Η Isiliel έγραψε: #174 16-02-11 22:19 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Click για ανάπτυξη... Με τ' αγκάθια, ή χωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:31 Η rosa azul: #175 16-02-11 22:31 χωρις...Ισιλιελ....μιλαω μονο για το μπουμπουκι...αλλα εσυ γιατι προβληματιζεσαι...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:51 Η Isiliel έγραψε: #176 16-02-11 22:51 Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:03 Η rosa azul: #177 16-02-11 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... Click για ανάπτυξη... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Click για ανάπτυξη... περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....Isiliel...ο φιλος σου μπορει να επιλεξει τα φετιχ του ....δεν βλεπω αυτο τι σχεση εχει με εμενα και με τα γουστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:14 Η Isiliel έγραψε: #178 16-02-11 23:14 Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:35 Η rosa azul: #179 16-02-11 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε.Νομιζω οτι ολοι ειμαστε ενηλικες, νοημονες και γνωστες της ελληνικης....Οι αναγνωστες ας βγαλουν τα συμπερασματα τους ...Δεν ενοχλω ....μην με ενοχλειτε* ...Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Φεβρουαρίου 2011 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:38 Η Isiliel έγραψε: #180 16-02-11 23:38 Βλέπω πως δεν έχετε ανάγκη από αγκάθια, αφού διαθέτετε νύχια... Πολύ το κουράσαμε, καληνύχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Markis Lathy User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christina141: μου αρεσουν απιστευτα τα αντρικα χερια οταν ειναι μεγαλα κ δυνατα...εχεις την αισθηση οτι θα σε βαλει κατω και δωστου....αυτο και αν ειναι τρελα μου...θεωρειται φετιχ? Click για ανάπτυξη... :who::who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nicoleta1994 Νεοφερμένο μέλος Η Νικολετα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2010 στις 22:00 Η nicoleta1994: #168 07-03-10 22:00 Αρχική Δημοσίευση από _DORA_: εμένα για να πω την αλήθεια με αηδιάζει φριχτά... (γενικότερα οι τρίχες-κυρίως στις γυναίκες-) Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι ....οι τριχες ειναι γενικα Αρχική Δημοσίευση από Leo_777: οτι κινειται εκτελειται! οχι ενταξει πλακα κανω, απλα θελω να πω πως εγω αντι να θεσω τοσα αυστηρα κριτηρια(πραγμα ου δεν βοηθα και πολυ οταν θελεισ να.....) προτιμω να βαθμολογω σε κλιμακα των 10 τισ γκομενεσ βαση ορισμενων κριτηριων και επιλεγω οποιαν παιρνει πανω απο 7 για να κανω κατι. Click για ανάπτυξη... οταν λες ορισμενα κριτηρια τι εννοεις?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2010 στις 22:07 Ο DRIFTER έγραψε: #169 07-03-10 22:07 διάβασα όλο το τοπικ....ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις, πολλές μονότονες. νομίζω όλοι έχουμε συγκεκριμένες εμμονές, αλλά υπάρχει και το γεγονός ότι κάποιες γυναίκες μας βγάζουν η κάθε μία και κάτι άλλο (π.χ. δεν θες να τις δέσεις ολες....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ranxa (Costas) Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 86 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2010 στις 02:54 Ο Ranxa (Costas): #170 05-11-10 02:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: αυτα ρε Νικο δεν ειναι φετιχ με την πρωταρχικη εννοια.. ειναι σημεια που σου αρεσουν παραπανω και δεν εχουν κατι το περιεργο.. Click για ανάπτυξη... Θέλεις να πεις πως δεν είναι φετίχ να σου αρέσουν τα γυναικεία πόδια; ή το σημείο από τον οφαλό ως τα γυναικεία γεννητικά όργανα και αντίστροφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:44 Ο katalinos: #171 10-02-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από odin: Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω το παρόν topic να μην παρεκτραπεί, γιατί παρουσιάζει σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, πόσοι έχετε κάποιο φετίχ; Κυρίως ποδολαγνικό Click για ανάπτυξη... η γυναίκα μου έχει ένα τέτοιο φετίχ με αναγκάζει να πλένω τα πόδια μου κάθε μέρα όταν γυρίζω στο σπίτι , προτού πάμε για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:59 Η kaleidoscope: #172 10-02-11 23:59 Spanking from my master Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:07 Η rosa azul: #173 16-02-11 22:07 Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:19 Η Isiliel έγραψε: #174 16-02-11 22:19 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Click για ανάπτυξη... Με τ' αγκάθια, ή χωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:31 Η rosa azul: #175 16-02-11 22:31 χωρις...Ισιλιελ....μιλαω μονο για το μπουμπουκι...αλλα εσυ γιατι προβληματιζεσαι...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:51 Η Isiliel έγραψε: #176 16-02-11 22:51 Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:03 Η rosa azul: #177 16-02-11 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... Click για ανάπτυξη... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Click για ανάπτυξη... περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....Isiliel...ο φιλος σου μπορει να επιλεξει τα φετιχ του ....δεν βλεπω αυτο τι σχεση εχει με εμενα και με τα γουστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:14 Η Isiliel έγραψε: #178 16-02-11 23:14 Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:35 Η rosa azul: #179 16-02-11 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε.Νομιζω οτι ολοι ειμαστε ενηλικες, νοημονες και γνωστες της ελληνικης....Οι αναγνωστες ας βγαλουν τα συμπερασματα τους ...Δεν ενοχλω ....μην με ενοχλειτε* ...Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Φεβρουαρίου 2011 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:38 Η Isiliel έγραψε: #180 16-02-11 23:38 Βλέπω πως δεν έχετε ανάγκη από αγκάθια, αφού διαθέτετε νύχια... Πολύ το κουράσαμε, καληνύχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Markis Lathy User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _DORA_: εμένα για να πω την αλήθεια με αηδιάζει φριχτά... (γενικότερα οι τρίχες-κυρίως στις γυναίκες-) Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι ....οι τριχες ειναι γενικα Αρχική Δημοσίευση από Leo_777: οτι κινειται εκτελειται! οχι ενταξει πλακα κανω, απλα θελω να πω πως εγω αντι να θεσω τοσα αυστηρα κριτηρια(πραγμα ου δεν βοηθα και πολυ οταν θελεισ να.....) προτιμω να βαθμολογω σε κλιμακα των 10 τισ γκομενεσ βαση ορισμενων κριτηριων και επιλεγω οποιαν παιρνει πανω απο 7 για να κανω κατι. Click για ανάπτυξη... οταν λες ορισμενα κριτηρια τι εννοεις?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2010 στις 22:07 Ο DRIFTER έγραψε: #169 07-03-10 22:07 διάβασα όλο το τοπικ....ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις, πολλές μονότονες. νομίζω όλοι έχουμε συγκεκριμένες εμμονές, αλλά υπάρχει και το γεγονός ότι κάποιες γυναίκες μας βγάζουν η κάθε μία και κάτι άλλο (π.χ. δεν θες να τις δέσεις ολες....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ranxa (Costas) Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 86 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2010 στις 02:54 Ο Ranxa (Costas): #170 05-11-10 02:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: αυτα ρε Νικο δεν ειναι φετιχ με την πρωταρχικη εννοια.. ειναι σημεια που σου αρεσουν παραπανω και δεν εχουν κατι το περιεργο.. Click για ανάπτυξη... Θέλεις να πεις πως δεν είναι φετίχ να σου αρέσουν τα γυναικεία πόδια; ή το σημείο από τον οφαλό ως τα γυναικεία γεννητικά όργανα και αντίστροφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:44 Ο katalinos: #171 10-02-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από odin: Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω το παρόν topic να μην παρεκτραπεί, γιατί παρουσιάζει σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, πόσοι έχετε κάποιο φετίχ; Κυρίως ποδολαγνικό Click για ανάπτυξη... η γυναίκα μου έχει ένα τέτοιο φετίχ με αναγκάζει να πλένω τα πόδια μου κάθε μέρα όταν γυρίζω στο σπίτι , προτού πάμε για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:59 Η kaleidoscope: #172 10-02-11 23:59 Spanking from my master Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:07 Η rosa azul: #173 16-02-11 22:07 Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:19 Η Isiliel έγραψε: #174 16-02-11 22:19 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Click για ανάπτυξη... Με τ' αγκάθια, ή χωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:31 Η rosa azul: #175 16-02-11 22:31 χωρις...Ισιλιελ....μιλαω μονο για το μπουμπουκι...αλλα εσυ γιατι προβληματιζεσαι...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:51 Η Isiliel έγραψε: #176 16-02-11 22:51 Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:03 Η rosa azul: #177 16-02-11 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... Click για ανάπτυξη... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Click για ανάπτυξη... περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....Isiliel...ο φιλος σου μπορει να επιλεξει τα φετιχ του ....δεν βλεπω αυτο τι σχεση εχει με εμενα και με τα γουστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:14 Η Isiliel έγραψε: #178 16-02-11 23:14 Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:35 Η rosa azul: #179 16-02-11 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε.Νομιζω οτι ολοι ειμαστε ενηλικες, νοημονες και γνωστες της ελληνικης....Οι αναγνωστες ας βγαλουν τα συμπερασματα τους ...Δεν ενοχλω ....μην με ενοχλειτε* ...Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Φεβρουαρίου 2011 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:38 Η Isiliel έγραψε: #180 16-02-11 23:38 Βλέπω πως δεν έχετε ανάγκη από αγκάθια, αφού διαθέτετε νύχια... Πολύ το κουράσαμε, καληνύχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Markis Lathy User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
διάβασα όλο το τοπικ....ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις, πολλές μονότονες. νομίζω όλοι έχουμε συγκεκριμένες εμμονές, αλλά υπάρχει και το γεγονός ότι κάποιες γυναίκες μας βγάζουν η κάθε μία και κάτι άλλο (π.χ. δεν θες να τις δέσεις ολες....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ranxa (Costas) Νεοφερμένο μέλος Ο Κωσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 86 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2010 στις 02:54 Ο Ranxa (Costas): #170 05-11-10 02:54 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: αυτα ρε Νικο δεν ειναι φετιχ με την πρωταρχικη εννοια.. ειναι σημεια που σου αρεσουν παραπανω και δεν εχουν κατι το περιεργο.. Click για ανάπτυξη... Θέλεις να πεις πως δεν είναι φετίχ να σου αρέσουν τα γυναικεία πόδια; ή το σημείο από τον οφαλό ως τα γυναικεία γεννητικά όργανα και αντίστροφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:44 Ο katalinos: #171 10-02-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από odin: Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω το παρόν topic να μην παρεκτραπεί, γιατί παρουσιάζει σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, πόσοι έχετε κάποιο φετίχ; Κυρίως ποδολαγνικό Click για ανάπτυξη... η γυναίκα μου έχει ένα τέτοιο φετίχ με αναγκάζει να πλένω τα πόδια μου κάθε μέρα όταν γυρίζω στο σπίτι , προτού πάμε για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:59 Η kaleidoscope: #172 10-02-11 23:59 Spanking from my master Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:07 Η rosa azul: #173 16-02-11 22:07 Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:19 Η Isiliel έγραψε: #174 16-02-11 22:19 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Click για ανάπτυξη... Με τ' αγκάθια, ή χωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:31 Η rosa azul: #175 16-02-11 22:31 χωρις...Ισιλιελ....μιλαω μονο για το μπουμπουκι...αλλα εσυ γιατι προβληματιζεσαι...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:51 Η Isiliel έγραψε: #176 16-02-11 22:51 Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:03 Η rosa azul: #177 16-02-11 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... Click για ανάπτυξη... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Click για ανάπτυξη... περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....Isiliel...ο φιλος σου μπορει να επιλεξει τα φετιχ του ....δεν βλεπω αυτο τι σχεση εχει με εμενα και με τα γουστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:14 Η Isiliel έγραψε: #178 16-02-11 23:14 Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:35 Η rosa azul: #179 16-02-11 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε.Νομιζω οτι ολοι ειμαστε ενηλικες, νοημονες και γνωστες της ελληνικης....Οι αναγνωστες ας βγαλουν τα συμπερασματα τους ...Δεν ενοχλω ....μην με ενοχλειτε* ...Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Φεβρουαρίου 2011 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:38 Η Isiliel έγραψε: #180 16-02-11 23:38 Βλέπω πως δεν έχετε ανάγκη από αγκάθια, αφού διαθέτετε νύχια... Πολύ το κουράσαμε, καληνύχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Markis Lathy User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: αυτα ρε Νικο δεν ειναι φετιχ με την πρωταρχικη εννοια.. ειναι σημεια που σου αρεσουν παραπανω και δεν εχουν κατι το περιεργο.. Click για ανάπτυξη... Θέλεις να πεις πως δεν είναι φετίχ να σου αρέσουν τα γυναικεία πόδια; ή το σημείο από τον οφαλό ως τα γυναικεία γεννητικά όργανα και αντίστροφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:44 Ο katalinos: #171 10-02-11 23:44 Αρχική Δημοσίευση από odin: Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω το παρόν topic να μην παρεκτραπεί, γιατί παρουσιάζει σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, πόσοι έχετε κάποιο φετίχ; Κυρίως ποδολαγνικό Click για ανάπτυξη... η γυναίκα μου έχει ένα τέτοιο φετίχ με αναγκάζει να πλένω τα πόδια μου κάθε μέρα όταν γυρίζω στο σπίτι , προτού πάμε για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:59 Η kaleidoscope: #172 10-02-11 23:59 Spanking from my master Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:07 Η rosa azul: #173 16-02-11 22:07 Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:19 Η Isiliel έγραψε: #174 16-02-11 22:19 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Click για ανάπτυξη... Με τ' αγκάθια, ή χωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:31 Η rosa azul: #175 16-02-11 22:31 χωρις...Ισιλιελ....μιλαω μονο για το μπουμπουκι...αλλα εσυ γιατι προβληματιζεσαι...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:51 Η Isiliel έγραψε: #176 16-02-11 22:51 Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:03 Η rosa azul: #177 16-02-11 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... Click για ανάπτυξη... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Click για ανάπτυξη... περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....Isiliel...ο φιλος σου μπορει να επιλεξει τα φετιχ του ....δεν βλεπω αυτο τι σχεση εχει με εμενα και με τα γουστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:14 Η Isiliel έγραψε: #178 16-02-11 23:14 Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:35 Η rosa azul: #179 16-02-11 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε.Νομιζω οτι ολοι ειμαστε ενηλικες, νοημονες και γνωστες της ελληνικης....Οι αναγνωστες ας βγαλουν τα συμπερασματα τους ...Δεν ενοχλω ....μην με ενοχλειτε* ...Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Φεβρουαρίου 2011 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:38 Η Isiliel έγραψε: #180 16-02-11 23:38 Βλέπω πως δεν έχετε ανάγκη από αγκάθια, αφού διαθέτετε νύχια... Πολύ το κουράσαμε, καληνύχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Markis Lathy User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από odin: Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω το παρόν topic να μην παρεκτραπεί, γιατί παρουσιάζει σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, πόσοι έχετε κάποιο φετίχ; Κυρίως ποδολαγνικό Click για ανάπτυξη... η γυναίκα μου έχει ένα τέτοιο φετίχ με αναγκάζει να πλένω τα πόδια μου κάθε μέρα όταν γυρίζω στο σπίτι , προτού πάμε για ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:59 Η kaleidoscope: #172 10-02-11 23:59 Spanking from my master Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:07 Η rosa azul: #173 16-02-11 22:07 Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:19 Η Isiliel έγραψε: #174 16-02-11 22:19 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Click για ανάπτυξη... Με τ' αγκάθια, ή χωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:31 Η rosa azul: #175 16-02-11 22:31 χωρις...Ισιλιελ....μιλαω μονο για το μπουμπουκι...αλλα εσυ γιατι προβληματιζεσαι...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:51 Η Isiliel έγραψε: #176 16-02-11 22:51 Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:03 Η rosa azul: #177 16-02-11 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... Click για ανάπτυξη... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Click για ανάπτυξη... περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....Isiliel...ο φιλος σου μπορει να επιλεξει τα φετιχ του ....δεν βλεπω αυτο τι σχεση εχει με εμενα και με τα γουστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:14 Η Isiliel έγραψε: #178 16-02-11 23:14 Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:35 Η rosa azul: #179 16-02-11 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε.Νομιζω οτι ολοι ειμαστε ενηλικες, νοημονες και γνωστες της ελληνικης....Οι αναγνωστες ας βγαλουν τα συμπερασματα τους ...Δεν ενοχλω ....μην με ενοχλειτε* ...Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Φεβρουαρίου 2011 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:38 Η Isiliel έγραψε: #180 16-02-11 23:38 Βλέπω πως δεν έχετε ανάγκη από αγκάθια, αφού διαθέτετε νύχια... Πολύ το κουράσαμε, καληνύχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Markis Lathy User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Spanking from my master Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:07 Η rosa azul: #173 16-02-11 22:07 Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:19 Η Isiliel έγραψε: #174 16-02-11 22:19 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Click για ανάπτυξη... Με τ' αγκάθια, ή χωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:31 Η rosa azul: #175 16-02-11 22:31 χωρις...Ισιλιελ....μιλαω μονο για το μπουμπουκι...αλλα εσυ γιατι προβληματιζεσαι...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:51 Η Isiliel έγραψε: #176 16-02-11 22:51 Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:03 Η rosa azul: #177 16-02-11 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... Click για ανάπτυξη... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Click για ανάπτυξη... περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....Isiliel...ο φιλος σου μπορει να επιλεξει τα φετιχ του ....δεν βλεπω αυτο τι σχεση εχει με εμενα και με τα γουστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:14 Η Isiliel έγραψε: #178 16-02-11 23:14 Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:35 Η rosa azul: #179 16-02-11 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε.Νομιζω οτι ολοι ειμαστε ενηλικες, νοημονες και γνωστες της ελληνικης....Οι αναγνωστες ας βγαλουν τα συμπερασματα τους ...Δεν ενοχλω ....μην με ενοχλειτε* ...Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Φεβρουαρίου 2011 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:38 Η Isiliel έγραψε: #180 16-02-11 23:38 Βλέπω πως δεν έχετε ανάγκη από αγκάθια, αφού διαθέτετε νύχια... Πολύ το κουράσαμε, καληνύχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Markis Lathy User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:19 Η Isiliel έγραψε: #174 16-02-11 22:19 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Click για ανάπτυξη... Με τ' αγκάθια, ή χωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:31 Η rosa azul: #175 16-02-11 22:31 χωρις...Ισιλιελ....μιλαω μονο για το μπουμπουκι...αλλα εσυ γιατι προβληματιζεσαι...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:51 Η Isiliel έγραψε: #176 16-02-11 22:51 Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:03 Η rosa azul: #177 16-02-11 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... Click για ανάπτυξη... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Click για ανάπτυξη... περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....Isiliel...ο φιλος σου μπορει να επιλεξει τα φετιχ του ....δεν βλεπω αυτο τι σχεση εχει με εμενα και με τα γουστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:14 Η Isiliel έγραψε: #178 16-02-11 23:14 Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:35 Η rosa azul: #179 16-02-11 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε.Νομιζω οτι ολοι ειμαστε ενηλικες, νοημονες και γνωστες της ελληνικης....Οι αναγνωστες ας βγαλουν τα συμπερασματα τους ...Δεν ενοχλω ....μην με ενοχλειτε* ...Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Φεβρουαρίου 2011 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:38 Η Isiliel έγραψε: #180 16-02-11 23:38 Βλέπω πως δεν έχετε ανάγκη από αγκάθια, αφού διαθέτετε νύχια... Πολύ το κουράσαμε, καληνύχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Markis Lathy User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Λατρευω το χαδι με το τριανταφυλλο σε ολο μου το σωμα...δεν ξερω αν ειναι φετιχ.... Click για ανάπτυξη... Με τ' αγκάθια, ή χωρίς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:31 Η rosa azul: #175 16-02-11 22:31 χωρις...Ισιλιελ....μιλαω μονο για το μπουμπουκι...αλλα εσυ γιατι προβληματιζεσαι...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:51 Η Isiliel έγραψε: #176 16-02-11 22:51 Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:03 Η rosa azul: #177 16-02-11 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... Click για ανάπτυξη... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Click για ανάπτυξη... περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....Isiliel...ο φιλος σου μπορει να επιλεξει τα φετιχ του ....δεν βλεπω αυτο τι σχεση εχει με εμενα και με τα γουστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:14 Η Isiliel έγραψε: #178 16-02-11 23:14 Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:35 Η rosa azul: #179 16-02-11 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε.Νομιζω οτι ολοι ειμαστε ενηλικες, νοημονες και γνωστες της ελληνικης....Οι αναγνωστες ας βγαλουν τα συμπερασματα τους ...Δεν ενοχλω ....μην με ενοχλειτε* ...Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Φεβρουαρίου 2011 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:38 Η Isiliel έγραψε: #180 16-02-11 23:38 Βλέπω πως δεν έχετε ανάγκη από αγκάθια, αφού διαθέτετε νύχια... Πολύ το κουράσαμε, καληνύχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Markis Lathy User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χωρις...Ισιλιελ....μιλαω μονο για το μπουμπουκι...αλλα εσυ γιατι προβληματιζεσαι...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 22:51 Η Isiliel έγραψε: #176 16-02-11 22:51 Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:03 Η rosa azul: #177 16-02-11 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... Click για ανάπτυξη... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Click για ανάπτυξη... περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....Isiliel...ο φιλος σου μπορει να επιλεξει τα φετιχ του ....δεν βλεπω αυτο τι σχεση εχει με εμενα και με τα γουστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:14 Η Isiliel έγραψε: #178 16-02-11 23:14 Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:35 Η rosa azul: #179 16-02-11 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε.Νομιζω οτι ολοι ειμαστε ενηλικες, νοημονες και γνωστες της ελληνικης....Οι αναγνωστες ας βγαλουν τα συμπερασματα τους ...Δεν ενοχλω ....μην με ενοχλειτε* ...Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Φεβρουαρίου 2011 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:38 Η Isiliel έγραψε: #180 16-02-11 23:38 Βλέπω πως δεν έχετε ανάγκη από αγκάθια, αφού διαθέτετε νύχια... Πολύ το κουράσαμε, καληνύχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Markis Lathy User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:03 Η rosa azul: #177 16-02-11 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... Click για ανάπτυξη... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Click για ανάπτυξη... περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....Isiliel...ο φιλος σου μπορει να επιλεξει τα φετιχ του ....δεν βλεπω αυτο τι σχεση εχει με εμενα και με τα γουστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:14 Η Isiliel έγραψε: #178 16-02-11 23:14 Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:35 Η rosa azul: #179 16-02-11 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε.Νομιζω οτι ολοι ειμαστε ενηλικες, νοημονες και γνωστες της ελληνικης....Οι αναγνωστες ας βγαλουν τα συμπερασματα τους ...Δεν ενοχλω ....μην με ενοχλειτε* ...Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Φεβρουαρίου 2011 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:38 Η Isiliel έγραψε: #180 16-02-11 23:38 Βλέπω πως δεν έχετε ανάγκη από αγκάθια, αφού διαθέτετε νύχια... Πολύ το κουράσαμε, καληνύχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Markis Lathy User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Έχω ένα φίλο εδώ στο φόρουμ που του αρέσουν τα μαστίγια και σκεφτόμουν μήπως του προτείνω να τ' αντικαταστήσει με τριαντάφυλλα, αλλά εκείνος είμαι σίγουρη πως θα θέλει να κρατήσει και τ' αγκάθια... Click για ανάπτυξη... (inside joke, μη δίνεις σημασία) Click για ανάπτυξη... περι ορεξεως κολοκυθοπιτα....Isiliel...ο φιλος σου μπορει να επιλεξει τα φετιχ του ....δεν βλεπω αυτο τι σχεση εχει με εμενα και με τα γουστα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:14 Η Isiliel έγραψε: #178 16-02-11 23:14 Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:35 Η rosa azul: #179 16-02-11 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε.Νομιζω οτι ολοι ειμαστε ενηλικες, νοημονες και γνωστες της ελληνικης....Οι αναγνωστες ας βγαλουν τα συμπερασματα τους ...Δεν ενοχλω ....μην με ενοχλειτε* ...Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Φεβρουαρίου 2011 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:38 Η Isiliel έγραψε: #180 16-02-11 23:38 Βλέπω πως δεν έχετε ανάγκη από αγκάθια, αφού διαθέτετε νύχια... Πολύ το κουράσαμε, καληνύχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Markis Lathy User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:35 Η rosa azul: #179 16-02-11 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε.Νομιζω οτι ολοι ειμαστε ενηλικες, νοημονες και γνωστες της ελληνικης....Οι αναγνωστες ας βγαλουν τα συμπερασματα τους ...Δεν ενοχλω ....μην με ενοχλειτε* ...Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Φεβρουαρίου 2011 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:38 Η Isiliel έγραψε: #180 16-02-11 23:38 Βλέπω πως δεν έχετε ανάγκη από αγκάθια, αφού διαθέτετε νύχια... Πολύ το κουράσαμε, καληνύχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ρώτησα εγώ τίποτα για σένα ή για τα γούστα σου; Πώς χρησιμοποιείται το τριαντάφυλλο ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι, στην αρχικη μου παραθεση κανατε πολυ συγκεκριμενη ερωτηση ''με αγκαθια 'η χωρις", αναφερομενη αμεσα στην τοποθετηση μου .... και δεν μεταχειριστηκατε καθολου την εκφραση '''πως χρησιμοποιηται'' πραγμα το οποιο παραπεμπει σε μια γενικη τοποθετηση , την οποια τωρα χρησιμοποιειτε.Νομιζω οτι ολοι ειμαστε ενηλικες, νοημονες και γνωστες της ελληνικης....Οι αναγνωστες ας βγαλουν τα συμπερασματα τους ...Δεν ενοχλω ....μην με ενοχλειτε* ...Οσο για τους φιλους σου...καλυτερα να ενηλικιωθουν πρωτα και μετα να αρχισουν τα παιχνιδια με τα μαστιγια και τα αγκαθια .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:38 Η Isiliel έγραψε: #180 16-02-11 23:38 Βλέπω πως δεν έχετε ανάγκη από αγκάθια, αφού διαθέτετε νύχια... Πολύ το κουράσαμε, καληνύχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βλέπω πως δεν έχετε ανάγκη από αγκάθια, αφού διαθέτετε νύχια... Πολύ το κουράσαμε, καληνύχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.