Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.423 μηνύματα.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

25-06-23

14:45
Σε αυτό το σόου ο λαός θέλει την @Pak .
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

25-06-23

14:48
Κανονικά πρέπει να με πληρώσουν για να πάω με τέτοια νούμερα που θα κάνωΣε αυτό το σόου ο λαός θέλει την @Pak .

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

25-06-23

14:51
Plot twist και πάει και ο πρώην σου και σας ματσάρουν...Κανονικά πρέπει να με πληρώσουν για να πάω με τέτοια νούμερα που θα κάνω![]()

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

25-06-23

14:52
Τότε και αν θα εκτοξευτούν τα νούμεραPlot twist και πάει και ο πρώην σου και σας ματσάρουν...
![]()

Samael
Τιμώμενο Μέλος

25-06-23

14:54
Ναι θα είναι πολύ αστείο...αλλά θέλω cut απο τα κέρδη των νούμερων που θα κάνεις , γιατί είμαι ο νο.1 φαν σουΤότε και αν θα εκτοξευτούν τα νούμερα![]()

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.423 μηνύματα.

25-06-23

15:04
Κάνε αίτηση για script writer asap.Plot twist και πάει και ο πρώην σου και σας ματσάρουν...
![]()
Samael
Τιμώμενο Μέλος

25-06-23

15:11
Ο κόσμος δεν είναι ακόμα έτοιμος για τα σενάρια μου , αλλά θα το σκεφτώΚάνε αίτηση για script writer asap.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.202 μηνύματα.

25-06-23

18:53
Εδω θα είμαστε. Θα κόβω εγω, θα ράβει ο @Devil , μη μου αγχώνεσαι. Το χουμε!
Το θεμα ειναι να μην αρχίσουν τα:
Εγω: "Και ποιός θα βγαινε μ αυτή την αράχνω τη σαφραμπίκω ρε"
Devil: "Ενα ραντεβού παραπάνω ήθελε μόνο, απλά τον πείραζε"
και μετα να γίνει πυρηνικό ολοκαύτωμα μες το στέκι.
Θα το ρυθμίσουμε ανάλογα. Έχουμε καιρό να πλακωθούμε με τον Ντέβιλ και δε θα αλλάξει συντομα αυτό προβλέπω.

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

25-06-23

19:19
Όχι όχι δεν θέλουμε ολοκαύτωμα, θέλουμε joint κράξιμοκαι μετα να γίνει πυρηνικό ολοκαύτωμα μες το στέκι.
Θα το ρυθμίσουμε ανάλογα. Έχουμε καιρό να πλακωθούμε με τον Ντέβιλ και δε θα αλλάξει συντομα αυτό προβλέπω.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.202 μηνύματα.

26-06-23

14:28
Είμαστε έτοιμες χρυσά μου γι απόψε;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

26-06-23

14:31
Ετοιμότατες!Είμαστε έτοιμες χρυσά μου γι απόψε;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

26-06-23

14:34
Ε χέσε με τωρα θα γράφουμε παλι απο εδω κ επειδη ειναι γραπτά θα παρεξηγιόμαστε. Εγω αν δεν γινει ράδιο δεν ασχολουμαι σοβαρά λυπάμαι. 

Valder
Τιμώμενο Μέλος

26-06-23

14:36
Γιατί μωράκι μου; Να βαθαίνεις επιτηδευμένα τη μπάσα φωνή να μουσκεύουνε τα πούσια;Ε χέσε με τωρα θα γράφουμε παλι απο εδω κ επειδη ειναι γραπτά θα παρεξηγιόμαστε. Εγω αν δεν γινει ράδιο δεν ασχολουμαι σοβαρά λυπάμαι.![]()

Αν σε έχω δέκα φορές στα γραπτά, αν ανοίξει ράδιο στη φωνή σε έχω εκατό. Θα γινει Σταλινγκραντ.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

26-06-23

15:47
11 ολοι οι δρομοι οδηγουν καναπε!!Είμαστε έτοιμες χρυσά μου γι απόψε;
Valder
Τιμώμενο Μέλος

26-06-23

16:01
Στον καναπέ θα το κάνουμε; Πρόστυχη είσαι και μ' αρέσεις ζουζούνα μου.11 ολοι οι δρομοι οδηγουν καναπε!!
11 λοιπόν!
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

26-06-23

16:04
Θα το κανουμε μετα την εκπομπη ομως ομορφε!λιγο υπομονηΣτον καναπέ θα το κάνουμε; Πρόστυχη είσαι και μ' αρέσεις ζουζούνα μου.
11 λοιπόν!
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

26-06-23

16:07
Βλέπω μεγάλο hype για την εκπομπή. Εγώ το προκάλεσα αυτό 

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

26-06-23

16:16
Η μονη εκπομπη που βλεπω στην τιβι μετα το σερβαιβορ του 2017.Κατι σημαινει αυτο.Βλέπω μεγάλο hype για την εκπομπή. Εγώ το προκάλεσα αυτό![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- Hased Babis
- Thinkguy
- Μήτσος10
- johnsala
- camil
- Paragontas7000
- taketrance
- giannhs2001
- AggelikiGr
- Joji
- touvlo
- iew
- ROM32
- Wonderkid
- Alessandra Eliza
- DimitraA.
- A350
- Jim175
- Malenaa
- marww
- Δροσουλίτης
- Αντικειμενικός
- Ωρορα
- itisjustme
- Memetchi
- Fernando_A
- Abiogenesis
- User2350
- GeorgePap2003
- American Economist
- synthnightingale
- alexd99
- Έμμα
- Εριφύλη
- Στεφανος56
- pinkheart
- Βασιλης1234
- Τodoroki
- jj!
- exotic xo
- fmarulezkd
- estrela
- kalhkardia
- Libertus
- _pathfinder_
- χημεια4λαιφ
- Johnny15
- hirasawayui
- ag97
- charmander
- Athens2002
- rafaela11
- Sosstoss
- fockos
- Tsili
- AnnaVrt12
- Helen06
- arko
- Ness
- augustine
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.