First Dates (2024) - Star TV

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.612 μηνύματα.
Αναθεωρω. Δημήτρης Μωραιτης με μαλλί Τόνι Κροος

ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚ

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.436 μηνύματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.769 μηνύματα.
Έλα σε παρακαλώ, σα τη Λατινοπουλου ειναι
Ε και; Η Λατινοπούλου άσχημη είναι δηλαδή;
Μια χαρά είναι η Λαμπρινίκη. Όμορφη είναι.
Τι να κάνει η καημένη να τα σπάσει; Έτσι είναι το καλούπι της
Το κάνει με το ρουζ. Όταν έχεις έντονα ζυγωματικα δεν χρειάζονται πολύ ρουζ/κοντουρ στα ζυγωματικά, φαίνεται υπερβολικό. Έχει βάλει υπερβολική ποσότητα.
Ε σου λέει μπορεί να έχει κάνει κανένα υαλουρονικό κλπ. Αυτή δεν την είδα καλά για να το διαπιστώσω αυτό, αλλά δε μου φαίνεται έτσι.
Μπα όχι, δε φαίνεται να έχει κάνει τώρα που τη βλέπω.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.043 μηνύματα.
Όλες θέλουν άνδρες με μούσια στην Ελλάδα. Οι αμούστακοι είμαστε σε αξιολύπητη κατάσταση.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.436 μηνύματα.
Η κοπέλα αν πάει σε λατινοαμερικάνικες χώρες θα έχει τρελή έπαρση. Σαν λατίνα ειναι

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.612 μηνύματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.769 μηνύματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.492 μηνύματα.
Kala ποιος ειναι αυτος ο Λουδοβίκος σαν να τον έγλειψε αγγελαδα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Ρε παιδιά πάντως αν μου έλεγε η άλλη ότι τη φωνάζουν Λαμπρο θα ξενέρωνα ταμαλα
Λίγο insider jokes αυτά, και εμείς στο λύκειο μια κοπέλα την φώναζαν οι φίλοι της Αλέκο (την έλεγαν Αλεξάνδρα) τέρμα θηλυκη κοπέλα, δεν ξέρω πως τους ήρθε, της παρέας ήταν.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Τι χλιάρας Θεέ μου αυτός. Τι στέκα ρε φλώρε, τι βλέπουμε.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΓΙΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΎΡΕΜΑ jackie Kennedy

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.492 μηνύματα.
Χαρουμενη... χαμογελαστή... ευδιάθετη και μεγάλη πουταναρα στο κρεβάτι :laugh: :laugh:

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Λίγο insider jokes αυτά, και εμείς στο λύκειο μια κοπέλα την φώναζαν οι φίλοι της Αλέκο (την έλεγαν Αλεξάνδρα) τέρμα θηλυκη κοπέλα, δεν ξέρω πως τους ήρθε, της παρέας ήταν.
Η πλάκα ξες ποια θα ήταν Ε; Να πάω εγώ κ να πω πως με φωνάζουν Δημητρα κ να είχα πάει με μαύρο πουκάμισο κ τζιν

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.227 μηνύματα.
Η Λαμπρινίκη μου αρέσει. Οτι πρέπει θα ηταν για μένα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.