First Dates (2024) - Star TV

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.612 μηνύματα.
Τις προηγούμενες δύο μέρες κοιμήθηκα γύρω στις 12:30... Σήμερα έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να το δω όλο

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.612 μηνύματα.
Πείτε τους να περιμένουν λίγο μέχρι να στεγνώσω τις 10 τρίχες που έχω για μαλλί
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

(πολύ κοντά εννοούσα, δε καραφλιασα)

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.436 μηνύματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.769 μηνύματα.
Έλα πάμε λίγο να δούμε τα σημερινά παρατράγουδα!!!

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ωχ η Λατινοπουλου

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.047 μηνύματα.
Ωραίο μελαχρινό.

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Πολύ έντονα ζυγωματικά, χαλάνε όλο το προσωπο

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.436 μηνύματα.
πάρε καμια ντομινος εκει να γουστάρεις ! νΤΟμινος πεπερόνι.
Ντομινος στο χωριό μου;; Ούτε για δείγμα, μόνο γυραδικο έχουμε στο δίπλα χωριό. :lol::P
Στην πρωτεύουσα αυτά τα fancy take outs.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ντομινος στο χωριό μου;; Ούτε για δείγμα, μόνο γυραδικο έχουμε στο δίπλα χωριό. :lol::P
Στην πρωτεύουσα αυτά τα fancy take outs.

α πηγες χωριό ; ε πάρε μια κατεψυγμενη να χεις ετοιμη να τη βάζεις να ψηνεται !

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.769 μηνύματα.
Από εμφάνιση εμένα αυτή, ωραία μου φαίνεται.
Πιο ωραία από τη χθεσινή που αποθεώσατε ορισμένοι.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Πολύ έντονα ζυγωματικά, χαλάνε όλο το προσωπο
Τι να κάνει η καημένη να τα σπάσει; Έτσι είναι το καλούπι της
Το κάνει με το ρουζ. Όταν έχεις έντονα ζυγωματικα δεν χρειάζονται πολύ ρουζ/κοντουρ στα ζυγωματικά, φαίνεται υπερβολικό. Έχει βάλει υπερβολική ποσότητα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης Μωραιτης με μαλλιά κ μουσι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

1.5 χρονο μονος, δειξε κατανοηση :bleh:
Κγω το ίδιο άμα βγάλεις την υποδιαστολή, συμπάσχω με τον Βαλ

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

εγω 8 μήνες αλλα μια χαρά δεν θέλω να μπλεξω να πω την αλήθεια.
Μ αρεσει οπως ζω σαν εργένης :P

Ο Θανάσης μέτριος...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.