giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

19-04-24

00:01
Το ότι ακούει και σκυλάδικο είναι το κερασάκι στη τούρτα, μόνο το χρυσό δόντι της λείπει.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.489 μηνύματα.

19-04-24

00:02
Συμπαθητικός τύπος μου φαίνεται ο Τάσος
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.423 μηνύματα.

19-04-24

00:03
Τι είπε δεν άκουσα;;
Α τα κερακια
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Α τα κερακια
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.223 μηνύματα.

19-04-24

00:03
- μου αρεσουν τα μαλλια σου
- δικά μου είναι !
- δικά μου είναι !
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.202 μηνύματα.

19-04-24

00:04
Καλό αυτο της Γερμανίδας που θα τον φιλοξενουσε. Συν.
Αλλα βιαζεται λιγο
Αλλα βιαζεται λιγο
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.423 μηνύματα.

19-04-24

00:06
Η Κύπρια έχει το Μουντ που έχω τα πρωινά των εξεταστικών. Ξινιλα 
Βρε τι στο καλό λένε αυτοί σε ραντεβού πόσα μαθήματα χρωστάς

Έλα καλε η γλυκούλα εννοούσε ότι είναι δεν εξτενσιον- μου αρεσουν τα μαλλια σου
- δικά μου είναι !
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.713 μηνύματα.

19-04-24

00:07
Δεν ξέρω γιατί, αλλά ο μάγειρας μου βγάζει κακά vibes. Vibes μαλάκα βασικά, για να είμαι πιο συγκεκριμένη. Σαν να ψάχνει θύμα. Απαντάει και η άλλη μελιστάλαχτα, ωχ...
Δεν ξέρω, κάτι δε μου αρέσει καθόλου σε αυτόν τον τύπο.
Άιντε η άλλη η σπαστικιά πάλι με την Καλών Τεχνών. Ε ρε κολλημένη, πήγε εκεί να βρει τον έρωτα κατά τ' άλλα.
Άιντε η άλλη η σπαστικιά πάλι με την Καλών Τεχνών. Ε ρε κολλημένη, πήγε εκεί να βρει τον έρωτα κατά τ' άλλα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.489 μηνύματα.

19-04-24

00:07
Η Κύπρια έχει το Μουντ που έχω τα πρωινά των εξεταστικών. Ξινιλα
Έλα καλε η γλυκούλα εννοούσε ότι είναι δεν εξτενσιον
Ε προφανώς δεν ενδιαφέρεται κανείς απο τους δύο όπως θα δουμε και στο τέλος για αυτο λένε για μαθήματα.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

19-04-24

00:09
Έχει λίγο φάτσα για φαπες η αλήθεια είναι, αλλά ευγενικός είναι μέχρι στιγμήςVibes μαλάκα βασικά
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.202 μηνύματα.

19-04-24

00:09
True.Δεν ξέρω γιατί, αλλά ο μάγειρας μου βγάζει κακά vibes. Vibes μαλάκα βασικά, για να είμαι πιο συγκεκριμένη. Σαν να ψάχνει θύμα. Απαντάει και η άλλη μελιστάλαχτα, ωχ...
Πιο μαλάκα κι απο τον καράφλα (που ειναι και πιο ωραιος έστω)
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

19-04-24

00:11
Πάντως όντως αυτή η Ελληνίδα από Γερμανία έχει καλό στυλάκι για ραντεβού, επικοινωνιακό και έτσι. Δεν αφήνει τη κουβέντα να χαλάσει.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.713 μηνύματα.

19-04-24

00:12
Ναι, ευγενέστατος είναι, αλλά δεν ξέρω, απλά κάτι μου βγάζει, κάτι λάθος. Δεν ξέρω.Έχει λίγο φάτσα για φαπες η αλήθεια είναι, αλλά ευγενικός είναι μέχρι στιγμής
Ο καραφλός λες πιο ωραίος;True.
Πιο μαλάκα κι απο τον καράφλα (που ειναι και πιο ωραιος έστω)
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.223 μηνύματα.

19-04-24

00:12
αυτος απο την αμαλιαδα μου θυμιζει λιγο αυτο
:
:
giannhs2001
Επιφανές μέλος

19-04-24

00:13
Το 24 ετών βέβαια που λέει μάλλον είναι άλλη μία ηλικιακή παπάτζα της εκπομπής. Σιγά μην είναι αυτή δύο χρόνια μεγαλύτερη μου μόνο.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

19-04-24

00:13
Άνετα για 24 η κοπέλα. Είχε πολύ βαρύ μακιγιάζ που την μεγάλωνε αλλά ναι, average 24χρονη είναι.Το 24 ετών βέβαια που λέει μάλλον είναι άλλη μία ηλικιακή παπάτζα της εκπομπής. Σιγά μην είναι αυτή δύο χρόνια μεγαλύτερη μου μόνο.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

19-04-24

00:14
Τι σκατά; Από τα 24 σπάνε στο πρόσωπο οι γυναίκες;Άνετα για 24 η κοπέλα. Είχε πολύ βαρύ μακιγιάζ που την μεγάλωνε αλλά ναι, average 24χρονη είναι.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

19-04-24

00:16
Κάνει μπάνιο με παντόφλες.... για να έχει έτοιμη τη μιτσούκο να τη ρίξει στον καράφλα αμα της στραβοκατουρήσει.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

19-04-24

00:16
Το μακιγιάζ είναι, έχει βάλει πολύ μεικ απ και της έχει μαζευτεί στις γραμμές. Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που έχουμε οι γυναίκες με το βάψιμο και κάνει το πρόσωπο να φαίνεται σαν να έχει ρυτίδες ενώ δεν έχει.Τι σκατά; Από τα 24 σπάνε στο πρόσωπο οι γυναίκες;
Μετά μπορεί να είναι και κληρονομικό, κάποιες σπάνε στο κούτελο.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

19-04-24

00:18
Δεν της αρέσει λέει η θάλασσα.
Canceled.
Canceled.
Ρε το μαγικιάζ την έκανε έτσι, παίζει ρόλο και ο φωτισμός επίσης. Αλλά γενικά το μακιγιάζ πάντα κάνει μια γυναίκα να μεγαλοδείχνει, αυτό είναι νόμος.Τι σκατά; Από τα 24 σπάνε στο πρόσωπο οι γυναίκες;
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

19-04-24

00:21
Ναι ειδικά αν δεν έχεις κάνει σωστή ενυδάτωση πιο πριν. Ειδικά στις κοπέλες που έχουν πιο έντονες τις άκρες των χειλιών (ξέρετε οι δύο γραμμές από τις άκρες της μύτης μέχρι τις άκρες των χειλιών), φαίνονται χειρότερα με έντονο μακιγιάζΔεν της αρέσει λέει η θάλασσα.
Canceled.
Ρε το μαγικιάζ την έκανε έτσι, παίζει ρόλο και ο φωτισμός επίσης. Αλλά γενικά το μακιγιάζ πάντα κάνει μια γυναίκα να μεγαλοδείχνει, αυτό είναι νόμος.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- touvlo
- chester20080
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- johnsala
- giannhs2001
- rafaela11
- Wonderkid
- Memetchi
- A350
- thequickbrownfox
- Luludaki
- camil
- taketrance
- Εριφύλη
- jj!
- Joji
- kost28
- TehWinnerGR
- kalhkardia
- iew
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- User2350
- Jack of Spades
- Fernando_A
- NeosUser2023
- V@Per
- ROM32
- aggelosst9
- Alessandra Eliza
- Ωρορα
- Ilma
- melmel
- American Economist
- fockos
- Tzelaf
- fourkaki
- Maraki_lar_1980
- Βασιλης1234
- suaimhneas
- thenutritionist
- hirasawayui
- SIAmia
- χημεια4λαιφ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.