giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

19-04-24

00:21
Τότε γιατί βάζετε;Ρε το μαγικιάζ την έκανε έτσι, παίζει ρόλο και ο φωτισμός επίσης. Αλλά γενικά το μακιγιάζ πάντα κάνει μια γυναίκα να μεγαλοδείχνει, αυτό είναι νόμος.

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.423 μηνύματα.

19-04-24

00:26
Για τον ίδιο λόγο που οι αντρες γίνονται bodybuilders με αναβολικάΤότε γιατί βάζετε;![]()

Ποιος δεν θέλει να αισθάνεται πιο ωραίος/α.
Βέβαια αυτό ισχύει για το βαρύ μακιγιάζ. Υπάρχουν και πιο απλά λουκ που δεν σε αλλάζουν τόσο πολύ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.202 μηνύματα.

19-04-24

00:27
Γιατι τις έχουν κομπλεξάρει οι κορποραίοι ότι δε θα ειναι ομορφες χωρίς μακιγιάζ, για να πουλάνε οι εταιρίες και να κονομάνε, οπως και τα περιοδικα και η τιβι και όλα, ειναι ενα συστημα προπαγανδας και πλυσης εγκεφαλου και καταπίεσης.Τότε γιατί βάζετε;![]()
Κανονικα ο ανθρωπος θα επρεπε να εμφανιζεται οπως νιωθει πιο άνετα. Νιωθει σημερα να βαλει ΛΙΓΟ μεικαπ; Ας βαλει λιγο. Θέλει να μη βαλει καν; Ας μη βαλει καν.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.713 μηνύματα.

19-04-24

00:27
Κοίτα δεν έχω βαφτεί ποτέ για να καταλαβαίνω πολύ καλά αυτά τα προβλήματα, αλλά ναι ισχύουν.Ναι ειδικά αν δεν έχεις κάνει σωστή ενυδάτωση πιο πριν. Ειδικά στις κοπέλες που έχουν πιο έντονες τις άκρες των χειλιών (ξέρετε οι δύο γραμμές από τις άκρες της μύτης μέχρι τις άκρες των χειλιών), φαίνονται χειρότερα με έντονο μακιγιάζ
Δεν ξέρω, ρώτα τες να σου πουν. Εγώ ακόμη δεν βάφτηκα ποτέ για να ξέρω να σου πω (αν και όταν βγαίνω και έχω όλα αυτά τα σημάδια και την ακμή στο πρόσωπο εύχομαι να βαφόμουν και εγώΤότε γιατί βάζετε;![]()

Κοίτα, είναι αναλόγως και το βάψιμο όμως. Αν κάποια βαφτεί ώστε να βγάζει ένα φυσικό αποτέλεσμα και ίσα ίσα να τονίζει τα πιο όμορφά της χαρακτηριστικά, κρύβοντας πχ σημάδια, εε τότε δεν είναι κακό το βάψιμο. Την κάνει να νιώθει πιο όμορφη, άρα αυτοπεποίθηση, αποδοχή από το άλλο φύλο ίσως κλπ κλπ.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.423 μηνύματα.

19-04-24

00:30
Αυτό ακριβώς. Γενικά το μακιγιάζ είναι δύσκολο η αλήθεια είναι, και το 90% των γυναικών δεν ξέρει να βάφεται καλά. Θέλει αρκετή εξάσκηση στο σπίτι και συμβουλές από μακιγιερ σε χοντος/σεφορα.Κοίτα, είναι αναλόγως και το βάψιμο όμως. Αν κάποια βαφτεί ώστε να βγάζει ένα φυσικό αποτέλεσμα και ίσα ίσα να τονίζει τα πιο όμορφά της χαρακτηριστικά, κρύβοντας πχ σημάδια, εε τότε δεν είναι κακό το βάψιμο. Την κάνει να νιώθει πιο όμορφη, άρα αυτοπεποίθηση, αποδοχή από το άλλο φύλο ίσως κλπ κλπ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Το πιο σωστό.Κανονικα ο ανθρωπος θα επρεπε να εμφανιζεται οπως νιωθει πιο άνετα. Νιωθει σημερα να βαλει ΛΙΓΟ μεικαπ; Ας βαλει λιγο. Θέλει να μη βαλει καν; Ας μη βαλει καν.
Γενικά υπάρχει μεγάλη καταπίεση. Είμαι άνθρωπος που βαφεται μόνο σε εξόδους και είναι ενοχλητικές οι φορές που έχω ακούσει από γυναίκες γιατί δεν βαφομαι καθημερινά. Αν ήθελα θα το έκανα, λολ. Χαρά στα κουράγια τους.
Ελένη αν είσαι εσύ 31 εγώ είμαι 10.
Γιατί χαχανιζει έτσι αυτη
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.202 μηνύματα.

19-04-24

00:33
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.223 μηνύματα.

19-04-24

00:34
ωχ και αλλη τρελαρα μυριζομαι
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

19-04-24

και άλλο ζώον μας βρήκε σήμερα.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.713 μηνύματα.

19-04-24

Μία που να μιλάει καθαρά ελληνικά δεν υπάρχει σήμερα; Όλες έχουν περίεργη προφορά, τι φάση. Αν και αυτή εντάξει, άντε καλύτερα μιλάει. Αλλά και πάλι ρε φίλε, τι φάση;
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

19-04-24

00:35
Κατερινιω φύγε για τον Τάσο. Ορίστε, της φυσικής ανθρωπος
giannhs2001
Επιφανές μέλος

19-04-24

00:35
Σαλονικιά λέει, εξευτέλισε το στερεότυπο των πανέμορφων κορασίδων της ερωτικής συμπρωτευούσης.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

19-04-24

00:36
Στουκάρει στα δόντια η γλωσσα και θολώνει η φωνή.Μία που να μιλάει καθαρά ελληνικά δεν υπάρχει σήμερα; Όλες έχουν περίεργη προφορά, τι φάση. Αν και αυτή εντάξει, άντε καλύτερα μιλάει. Αλλά και πάλι ρε φίλε, τι φάση;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.490 μηνύματα.

19-04-24

00:36
31 αυτή.... μια χαρά επιτέλους ενα σοβαρό ραντεβού μου μυρίζεται.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

19-04-24

00:37
Θα αυτοκτονήσω, δεν μπορώ να ακούω ΚΑΙ ΕΔΩ για φυσική, φτάνει.
Θα πάω και εγώ στο First Dates να γνωρίσω το άλλο μου μισό, έχεις δίκιο
ΧαχαχαχαχχαΚατερινιω φύγε για τον Τάσο. Ορίστε, της φυσικής ανθρωπος

Θα πάω και εγώ στο First Dates να γνωρίσω το άλλο μου μισό, έχεις δίκιο

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.490 μηνύματα.

19-04-24

00:39
Φάνη έμπαινε.... σοβαρή φαίνεται.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

19-04-24

"ήθελα να φύγω"
Φοιτητής κάθε φορά που βλέπει τα θέματα εξεταστικής
Φοιτητής κάθε φορά που βλέπει τα θέματα εξεταστικής
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

19-04-24

Τι λες ρε άνθρωπε31 αυτή.... μια χαρά επιτέλους ενα σοβαρό ραντεβού μου μυρίζεται.

Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.223 μηνύματα.

19-04-24

ομορφουλα ειναι μωρε , υπερβολικος ο αλλος
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

19-04-24

00:40
Τι μπαινε βρε συ με το ζόρι του μιλάειΦάνη έμπαινε.... σοβαρή φαίνεται.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- touvlo
- chester20080
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- johnsala
- giannhs2001
- rafaela11
- Wonderkid
- Memetchi
- A350
- thequickbrownfox
- Luludaki
- camil
- taketrance
- Εριφύλη
- jj!
- Joji
- kost28
- TehWinnerGR
- kalhkardia
- iew
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- User2350
- Jack of Spades
- Fernando_A
- NeosUser2023
- V@Per
- ROM32
- aggelosst9
- Alessandra Eliza
- Ωρορα
- Ilma
- melmel
- American Economist
- fockos
- Tzelaf
- fourkaki
- Maraki_lar_1980
- Βασιλης1234
- suaimhneas
- thenutritionist
- hirasawayui
- SIAmia
- χημεια4λαιφ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.