Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.491 μηνύματα.

25-04-24

23:34
Ειναι η γυναικα μου λέει ο άλλος......
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα.

25-04-24

23:35
Αμάν με αυτά τα χείλια ΑΜΑΝ ΠΙΑ
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.209 μηνύματα.

25-04-24

23:36
Κατερινα δεν εισαι 35 που να παρακαλάς.
Αλλα ωραια γκόμενα κάργα. Μ αρεσει.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα.

25-04-24

23:36
Τα χείλη και το ξανθο την ρίχνουν απίστευτα ενώ αν τα αφηνε στην ησυχία τους θα ήταν μια καρακουκλαρα μελαχρινή. Μια χαρά 35 είναι, αυτα τη χαλάνεΚατερινα δεν εισαι 35 που να παρακαλάς.
Τι να κάνουμε, δεν πάει σε όλες.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

25-04-24

23:37
Αχ με ενοχλούν στο μάτι τα εξτε της ξανθιάς, της έχουν κάνει πολύ κακή δουλειά, κρίμα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.209 μηνύματα.

25-04-24

23:38
Τα χειλη ναι ειναι καπως, τα αλλα μ αρεσουν. Φαινεται και ευαισθητη. Μ αρεσε αυτό.Τα χείλη και το ξανθο την ρίχνουν απίστευτα ενώ αν τα αφηνε στην ησυχία τους θα ήταν μια καρακουκλαρα μελαχρινή. Μια χαρά 35 είναι, αυτα τη χαλάνε
Τι να κάνουμε, δεν πάει σε όλες.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.038 μηνύματα.

25-04-24

23:38
40 πατημένα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

25-04-24

23:39
Αν ειναι 35 που δεν το πιστευω ουτε γω, πρέπει να χει φάει πολύ ζόρι στη ζωη της απο το αγχος.40 πατημένα.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

25-04-24

23:41
Παιδιά μιλάτε σαν άνδρες, στη γυναίκα η ηλικία της φαίνεται από το λαιμό και τα χέρια. Η κοπέλα δεν είναι 40 100%
Έχει βαφτεί λάθος, έχει λάθος μαλλί
Έχει αδικήσει τον εαυτό της με λίγα λόγια. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.720 μηνύματα.

25-04-24

23:41
Και να δείτε που θα της πει αυτός που θα της τύχει "μικροδείχνεις".
Συμπαθητική η συνονόματη πάντως, αλλά αυτό το ξανθό ρε παιδί μου την μεγαλώνει πάρα πολύ.
Συμπαθητική η συνονόματη πάντως, αλλά αυτό το ξανθό ρε παιδί μου την μεγαλώνει πάρα πολύ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

25-04-24

23:42
Εχεις δίκιο.Παιδιά μιλάτε σαν άνδρες, στη γυναίκα η ηλικία της φαίνεται από το λαιμό και τα χέρια. Η κοπέλα δεν είναι 40 100%
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα.

25-04-24

23:43
Ρε τον λυπήθηκα αυτόν.Πωωωωωω ρε φίλε έκλαψα![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.491 μηνύματα.

25-04-24

23:44
Καλα ο γυαλάκιας θα φάει μεγάλη φόλα στο τέλος.
ειναι απο τους νέρντουλες που τα εκλογικεύουν όλα και τα πετυχαίνουν όλα.

rafaela11
Περιβόητο μέλος

25-04-24

23:45
Ο τύπος αν ντυνόταν λίγο καλύτερα και φορούσε πιο ωραία γυαλιά, μια χαρά θα ήταν νομίζω.Καλα ο γυαλάκιας θα φάει μεγάλη φόλα στο τέλος.![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

25-04-24

23:46
Ο τύπος αν ντυνόταν λίγο καλύτερα και φορούσε πιο ωραία γυαλιά, μια χαρά θα ήταν νομίζω.
Με τίποτα. Εγω αν ήμουν γυναίκα δεν θα πηγαινα μαζί του και αυτο το "εχω 2 βδομάδες που ειχα επαφή με γυναικες"
μου φάνηκε γελοίο

Valder
Τιμώμενο Μέλος

25-04-24

Λιγο μαλλι επάνω ηθελε, να βγαλει το τραγόμουνο απο το στόμα και να ντυθει πιο μαύρα γκρι ρουχα αντι για καφέ.Ο τύπος αν ντυνόταν λίγο καλύτερα και φορούσε πιο ωραία γυαλιά, μια χαρά θα ήταν νομίζω.
Τραγόμουνο και καράφλα τον κανει σαν υδροκέφαλο.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

25-04-24

Καλά άσχετα με αυτό ρε παιδάκι μουΜε τίποτα. Εγω αν ήμουν γυναίκα δεν θα πηγαινα μαζί του και αυτο το "εχω 2 βδομάδες που ειχα επαφή με γυναικες"
μου φάνηκε γελοίο![]()

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.720 μηνύματα.

25-04-24

23:47
Αυτόν με το πιπέρι λες; Ναι, η αλήθεια είναι ότι του έτυχε η άλλη η σπαστικιά, αλλά και αυτός με το πιπέρι, εε ολόκληρο θέμα το έκανε.Ρε τον λυπήθηκα αυτόν.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

25-04-24

23:53
Γιατί μου φαίνεται γνωστός αυτός;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

25-04-24

23:53
Καλά άσχετα με αυτό ρε παιδάκι μου![]()
Ξέρεις τι μου τη σπάει ;;; να μην εχει ο άλλος γυρω του επίγνωση της πραγματικότητας... οπως το ειχε πάθει και ο άλλος με τη Τρικαλιώτισα.
Βλέπεις η αλλη ειναι σφιγμένη κατι δεν της πάει... κάτι δεν της αρέσει. Μη κάνεις κατα μετωπο επιθεση και "ειναι η γυναικα μου και εχουμε χημεια"
που την ειδες τη χημεια βρε μπουφε
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- touvlo
- chester20080
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- johnsala
- giannhs2001
- rafaela11
- Wonderkid
- Memetchi
- A350
- thequickbrownfox
- Luludaki
- camil
- taketrance
- Εριφύλη
- jj!
- Joji
- kost28
- TehWinnerGR
- kalhkardia
- iew
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- User2350
- Jack of Spades
- Fernando_A
- NeosUser2023
- V@Per
- ROM32
- aggelosst9
- Alessandra Eliza
- Ωρορα
- Ilma
- melmel
- American Economist
- fockos
- Tzelaf
- fourkaki
- Maraki_lar_1980
- Βασιλης1234
- suaimhneas
- thenutritionist
- hirasawayui
- SIAmia
- χημεια4λαιφ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.