Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.491 μηνύματα.

22-06-24

18:14
οντως???![]()
Θα πέσεις σε κατάθλιψη ;

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Γαμησετα. Πιστευω παντως ηταν ψιλοστημενο ολο αυτο. Δεν γινεται να ειναι τοσο πουτανα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ομορφουλα η γκαμπριελα ?????????? @Devil
Αμα σου τη πέφτουν καθημερινά ανεβαίνει η τιμή.... αγορά ειναι και το ερωτικό τι νομίζεις

ελευθερη αγορά.
Για να κάνει αυτη εισαγωγή οτι "δεν σε βλέπω ερωτικά..." που εγω θα της έλεγα
σορρυ αλλα γιατι μου την κανεις αυτη την εισαγωγή ακομη δεν έχουμε φτασει ουτε στο δωμάτιο να μας ρωτησουν αν θα ξαναβγουμε. Μηπως βιάζεσαι λίγο γιατι ουτε εγω βλεπω κοινά σημεία αλλα για λόγους ευγένειας... ξέρεις....
Όλες αυτες την έχουνε ψωνίσει. Και φταιμε αρκετά και εμεις σε αυτό. Αυτη ηταν κλασσική περίπτωση που νομίζει οτι μονο αυτη επιλέγει....
όταν σημερα στο γυμναστηριο ακούω εναν γνωστο να μ λεει οτι η πρώην γυναικα του έχει επιστρέψει και θελει να ειναι ξανά μαζί.... και πετάγεται ο αλλος και λέει ωραια πήγαινε...
τι ωραια πήγαινε..... ξέχασες τι πέρασες για να την ξεπεράσεις ; και εχει και άλλη αυτός... θα προδώσει την αλλη για να πάει με κάποια που τον πρόδωσε ;
προδοσία ειναι ο χωρισμός. Ειδικά για εκεινον που έχει ακομη αισθήματα. Ξυπνήστε. Μην ειστε τοσο εύκολοι θα σας μπούνε καβάλα.
Για κάποια πράγματα στη ζωή δεν υπάρχει γυρισμός.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.435 μηνύματα.

23-06-24

11:56
E για λιγες μερες ναι...Θα πέσεις σε κατάθλιψη ;![]()
22 χρονων κοριτσακι και ειχε ψευτικη βλεφαριδα. Τραγικο...Αμα σου τη πέφτουν καθημερινά ανεβαίνει η τιμή.... αγορά ειναι και το ερωτικό τι νομίζεις
ελευθερη αγορά.
Για να κάνει αυτη εισαγωγή οτι "δεν σε βλέπω ερωτικά..." που εγω θα της έλεγα
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.491 μηνύματα.

23-06-24

11:59
E για λιγες μερες ναι...
22 χρονων κοριτσακι και ειχε ψευτικη βλεφαριδα. Τραγικο...
Ε σιγα τωρα μωρε και εσυ λεπτομέρειες.... αυτα ειναι στα πλαίσια του καλλωπισμού. Μη φουσκώνουν τα χειλη μονο. Αυτο δεν μ αρεσει εμενα.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.435 μηνύματα.

23-06-24

12:06
Απετυχε ομως ο καλλωπισμος ντεβιλ. Κακο αποτελεσμα της γκαμπριελας ομως λογω της ζητησης οπως ειπες "μετραει" στην πιατσαΕ σιγα τωρα μωρε και εσυ λεπτομέρειες.... αυτα ειναι στα πλαίσια του καλλωπισμού. Μη φουσκώνουν τα χειλη μονο. Αυτο δεν μ αρεσει εμενα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-06-24

12:17
Απετυχε ομως ο καλλωπισμος ντεβιλ. Κακο αποτελεσμα της γκαμπριελας ομως λογω της ζητησης οπως ειπες "μετραει" στην πιατσα
Η εμφανιση της ηταν μια χαρά το στυλ της ηταν περίεργο με τα φενχ σουι και το οτι εκανε ολόκληρο θεμα που θα κάτσει ενω υπήρχαν 2 θέσεις.
Και ειδικά εκει που της ειπε η Ζενεβιέβ "δεν πιστευω να μη φλερτάρετε τοσο ωραια παιδιά και τα δύο" ειπε... θα δειξει με ξεψυχισμένη φωνή.
Νταξει εγω θα καταλαβαινα απο εκει οτι η τυπισα δε γουσταρει και θα γινόμουν ψυχρός απεναντί της οποτε θα γλίτωνα και την εισαγωγή " καλος εισαι αλλα δεν μα ρέσεις"
στα αρχιδια μας κοπελιά... ουτε εσυ αρέσεις σε εμάς. Ξεκαβαλήστε λίγο.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

23-06-24

12:20
Γουστα ειναι αυτα. Εμενα δεν μ αρεσε καθολου.Η εμφανιση της ηταν μια χαρά
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.913 μηνύματα.

23-06-24

15:14
Παρατηρώ, πως όλοι όσοι πάνε, τάχα, τουαλέτα, παίρνουν τηλέφωνο τους φίλους και μιλούν για το date. Τι στο καλό συμβαίνει;
Θα πιάνει καλό σήμα

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-06-24

15:29
Γουστα ειναι αυτα. Εμενα δεν μ αρεσε καθολου.
φίλε μου ακομη δεν έχουμε δει τιποτα

Οι Ελληνίδες της «διπλανής πόρτας» στο Only Fans
Ο Αντώνης Σρόιτερ και ο Φρίξος Δρακοντίδης μίλησαν για την «Πρώτη Ματιά» του protothema.gr με Ελληνίδες δημιουργούς, για την απόφαση που πήραν, την καθημερινότητά τους, αλλά και τα όρια που βάζουν
πιστευω σε λίγα χρόνια (εγω θα ειμαι 50) ουτε οικογένειες θα γινονται ουτε τίποτα.
Οταν ακους γυναικα ή αντρα να λένε " εμενα κανεις δεν θα μου πεί τι να κάνω..."
αντιλαμβανεσαι μια ακραιου τύπου αλαζονεια που μπορεί να οδηγησει και σε άλλα επίπεδα.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.438 μηνύματα.

23-06-24

21:24
Παιδιά είχα έναν γνωστό που ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως ο τυπάς με τα ποιήματα με την μπλε μπλούζα που βγήκε με την 18αρα. Ακόμα και εαν καταστρεφόταν το σύμπαν, θα έβρισκε να πει κάτι θετικό. Αλλά δεν ξέρω, περισσότερο θα ενοχλούσε παρά θα έφτιαχνε κέφι. Σαν εμμονή με την θετικότητα ένα πράγμα. Η ζωή δεν είναι έτσι όμως, πρέπει να περιέχει και τα κακά.
Ήταν ΤΟΣΟ ενοχλητικό πάντως αυτό. Σε πολλούς μας αρέσει η βαθιά κουβέντα και η φιλοσοφία, αλλά όλα θέλουν μέτρο...ιδίως όταν βγαίνεις με κοπέλα που και εκείνες θα εκτιμήσουν ο άλλος να είναι σκεπτόμενος, αλλά όχι τόσο ακραία γιατί βαριούνται και οι ίδιες ακόμα και όταν λένε οτι τα ψάχνουν αυτά(όπως και στην προκειμένη).
Βέβαια η τύπισσα ήταν φουλ αγενής για να λέμε και του στραβού το δίκιο. Ακόμα και εαν είχε δίκιο σε αυτό που του είπε με το να κόψει τις μαλακίες, δεν είναι σωστό να μιλήσεις έτσι, ειδικά όταν αυτό προβάλλεται στην τηλεόραση. Μπορούσε να πει απλά : "συγγνώμη, αλλά δεν νομίζω οτι ταιριάζουμε", χωρίς να τον μειώσει. Περιττή κακία με άλλα λόγια με σκοπό να του μειώσει την αυτοπεποίθηση. Το γεγονός οτι το στυλάκι όντως μπορεί να γίνει κουραστικό δεν σημαίνει οτι πρέπει να προσβάλλεις τον άλλο για αυτό που είναι και με το πως νιώθει άνετα να εκφράζεται και να σκέφτεται. Απλά δεν σου αρέσει αυτό το στυλ, και αυτό είναι οκει.
Ήταν ΤΟΣΟ ενοχλητικό πάντως αυτό. Σε πολλούς μας αρέσει η βαθιά κουβέντα και η φιλοσοφία, αλλά όλα θέλουν μέτρο...ιδίως όταν βγαίνεις με κοπέλα που και εκείνες θα εκτιμήσουν ο άλλος να είναι σκεπτόμενος, αλλά όχι τόσο ακραία γιατί βαριούνται και οι ίδιες ακόμα και όταν λένε οτι τα ψάχνουν αυτά(όπως και στην προκειμένη).
Βέβαια η τύπισσα ήταν φουλ αγενής για να λέμε και του στραβού το δίκιο. Ακόμα και εαν είχε δίκιο σε αυτό που του είπε με το να κόψει τις μαλακίες, δεν είναι σωστό να μιλήσεις έτσι, ειδικά όταν αυτό προβάλλεται στην τηλεόραση. Μπορούσε να πει απλά : "συγγνώμη, αλλά δεν νομίζω οτι ταιριάζουμε", χωρίς να τον μειώσει. Περιττή κακία με άλλα λόγια με σκοπό να του μειώσει την αυτοπεποίθηση. Το γεγονός οτι το στυλάκι όντως μπορεί να γίνει κουραστικό δεν σημαίνει οτι πρέπει να προσβάλλεις τον άλλο για αυτό που είναι και με το πως νιώθει άνετα να εκφράζεται και να σκέφτεται. Απλά δεν σου αρέσει αυτό το στυλ, και αυτό είναι οκει.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

24-06-24

10:47
Στην αγενεια απαντας με αγενεια ρε σαμαελ ειδικα αμα εισαι 18 χρονων κοριτσακι. Περασε η κοπελιτσα 1 ωρα αμηχανιας και βαρεμαρας λογικο για εμενα να απαντησει σκληρα στον τυπα. Καλο θα του κανει oλο αυτο μπας και αλλαξει λιγο τροπαρι γιατι φαινεται καμμενο χαρτι . @SamaelΒέβαια η τύπισσα ήταν φουλ αγενής για να λέμε και του στραβού το δίκιο. Ακόμα και εαν είχε δίκιο σε αυτό που του είπε με το να κόψει τις μαλακίες, δεν είναι σωστό να μιλήσεις έτσι, ειδικά όταν αυτό προβάλλεται στην τηλεόραση.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.438 μηνύματα.

24-06-24

11:56
Εε δεν συμφωνούμε απόλυτα. Πας με την θέληση σου και γνωρίζεις ότι υπάρχει το ρίσκο να χάσεις την ώρα σου. Δεν σου δίνει το δικαίωμα να είσαι προσβλητικός. Απλά μην πας εάν δεν θες να πάρεις αυτό το ρίσκο.Στην αγενεια απαντας με αγενεια ρε σαμαελ ειδικα αμα εισαι 18 χρονων κοριτσακι. Περασε η κοπελιτσα 1 ωρα αμηχανιας και βαρεμαρας λογικο για εμενα να απαντησει σκληρα στον τυπα. Καλο θα του κανει oλο αυτο μπας και αλλαξει λιγο τροπαρι γιατι φαινεται καμμενο χαρτι . @Samael
Αυτός ήταν απλά ο εαυτός του. Μας άρεσε ; Όχι...αλλά αλίμονο εάν καθένας που δεν μας άρεσε τον θεωρούσαμε προσβλητικό απέναντι μας. Αντίθετα η κοπελιά ήταν προσβλητική απέναντι του.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

24-06-24

12:07
Εγω πιστευω ισως τον ταρακουνησε τον τυπα η αγενεια της κοπελιτσας. Και δεν ειναι οτι δεν μου αρεσε το παδι , αλλα ο τυπακος ειναι πιθανο να κανει χρηση ουσιων και να ζει στον δικο του κοσμο. Ετσι δεν παει πουθενα και πρεπει να κανει στροφη στη ζωη του ασαπ. Γνωμη μου πανταΕε δεν συμφωνούμε απόλυτα. Πας με την θέληση σου και γνωρίζεις ότι υπάρχει το ρίσκο να χάσεις την ώρα σου. Δεν σου δίνει το δικαίωμα να είσαι προσβλητικός. Απλά μην πας εάν δεν θες να πάρεις αυτό το ρίσκο.
Αυτός ήταν απλά ο εαυτός του. Μας άρεσε ; Όχι...αλλά αλίμονο εάν καθένας που δεν μας άρεσε τον θεωρούσαμε προσβλητικό απέναντι μας. Αντίθετα η κοπελιά ήταν προσβλητική απέναντι του.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.612 μηνύματα.

24-06-24

23:06
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.088 μηνύματα.

24-06-24

23:08
Είναι επανάληψη το σημερινό, έτσι δεν ειπατε;

Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.612 μηνύματα.

24-06-24

23:12
ΤΙΕίναι επανάληψη το σημερινό, έτσι δεν ειπατε;![]()
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

25-06-24

12:15
Σημερα εχει καινουργιο επεισοδιο?
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.768 μηνύματα.

25-06-24

12:42
Λογικά πρέπει, γιατί τώρα που τα μέτρησα βγαίνουν περίπου τα μισά τα φετινά, σε σχέση με πέρυσι. Δε νομίζω να τελείωσε η σεζόν δηλαδή, θα ήταν πολύ μικρή.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

25-06-24

16:59
Νεο επεισοδιο σημερα 

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.433 μηνύματα.

25-06-24

23:12
What is dis

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- touvlo
- chester20080
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- johnsala
- giannhs2001
- rafaela11
- Wonderkid
- Memetchi
- A350
- thequickbrownfox
- Luludaki
- camil
- taketrance
- Εριφύλη
- jj!
- Joji
- kost28
- TehWinnerGR
- kalhkardia
- iew
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- User2350
- Jack of Spades
- Fernando_A
- NeosUser2023
- V@Per
- ROM32
- aggelosst9
- Alessandra Eliza
- Ωρορα
- Ilma
- melmel
- American Economist
- fockos
- Tzelaf
- fourkaki
- Maraki_lar_1980
- Βασιλης1234
- suaimhneas
- thenutritionist
- hirasawayui
- SIAmia
- χημεια4λαιφ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.