Χαλαρά τσακωθηκαν... Γιατί ήταν και μικροί όλοι τους και είχαν γλυκαθει από το σεξ με μια ομορφη και σέξι κοπελιτσα. Τη πιστευω. Στις ηλικίες των 20-30 δεν έχεις την ωριμότητα και την εμπειρία να αποφυγεις τέτοια υπουλα και πουστικα παιχνιδακια. Και να πεις στην άλλη " Έχεις 1-2 μέρες να ξεκαθαρίσεις με τον πρωην σ η με αυτόν που σε παιρνει τηλέφωνα... Εγώ δεν έχω καμία δουλειά με αυτό" Αν βέβαια δεν έχει παιχτει κάτι μεταξυ τους όσο είσθε μαζί γιατί αν έχει γίνει τη στέλνεις απευθείας στη μανα της. Χωρίς Δευτερες εξηγήσεις.
Στο χαρακτήρα η συγκεκριμένη δεν έχει να σ δώσει τίποτα... Και τη ψάχνει και με γιατρους.. Να καβατζωσει. Έκανε εντυπωση και στη Ζενεβιεβ αυτό αλλά φυσικά έχει βάθος και ερμηνεία δεν είναι καθόλου τυχαίο.
Όσο για την τροπή σε φυγή του υποψηφίου... Οχι... Απλά ψωνίζοταν και ήθελε να είναι το κέντρο της προσοχης. Για αυτό πήρε και τηλέφωνο τον άλλο τον ασχετο την ώρα του ραντεβου... Για αυτό κ μίλαγε για τους πρωην της και γενικά έδειχνε ασέβεια και αγένεια προς τον άντρα που είχε απέναντι της... Φυσικά αυτό είναι προαγγελος χυλόπιτας γιατί μια γυναίκα που δεν σε σέβεται και φέρεται έτσι προφανως δεν της εισαι και τίποτα και μόνο Χ σε περιμενει εάν της προτεινεις ραντεβου.
Όποτε κάνε το πρώτος να της διδαξεις και κάτι και να μη παει τελείως χαμένο το ραντεβου.
Όσο για μένα σου ειπα είμαι ένας άντρας λίγο πριν τα 40 με τις εμπειρίες μου.. Τη δουλειά μου... την ανεξαρτησία μου... Και το εν γένει παραστημα μου ηθικό και σωματικό.
Δε θα κάτσω να ανεχτώ τις μαλακιες της καθεμιάς. Θα εφευγα επί τόπου αν ένιωθα ασέβεια και αγένεια. Οποία και αν ήταν.
Οι εποχές που απορρίπτουν μόνο οι γυναίκες έχουν περασει.
Έτσι πρεπει να έχουν στο νου τους. Αυτό από μένα.
Τώρα με κακομοιρηδες που σέρνονται έτσι δεν έχω να πω κάτι μόνο ότι χαλάνε και θα συνεχιζουν να χαλάνε τη πιατσα.
Αν θέλει κάποια προσοχη θα πρεπει να τη κερδίσει πρώτα. Οχι απλά επειδή είναι μουνακι.
Αυτά!