Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.587 μηνύματα.

Tελος παντων ισως εχουμε αλλα γουστα. Τα συγκεκριμενα τατουαζ και το σωμα εμενα δεν μ εκαναν το κλικ.
Δεν ειναι πολύ απαιτητικός στην εμφάνιση.... πιο πολυ δινω εμφαση στο χαρακτήρα πλέον.
Αρκει η αλλη να μην ειναι 300 κιλά. Να το χει γαμήσει τελείως δηλαδή. Ε εκει όχι. Σορρυ αλλα όχι.
Εχω 2 φίλες κρίμα νεες κοπελες ωραιες η μια εχει και τα μαλλιά τερμα φουντωτα και φαινεται διπλάσια.
Προσπαθω έμμεσα να τους πω οτι δεν τους πάει αυτο το πράγμα... τίποτα.... 0
προτιμούν να ειναι μονες τους και να τρώνε. Δεν εχουν προβλημα υγείας απλα ειναι λαίμαργες.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.454 μηνύματα.

ηλικιες?προτιμούν να ειναι μονες τους και να τρώνε.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.454 μηνύματα.

κριμα. Οσο μεγαλωνουν δυσκολευει το πραγμα να βρουν συντροφο. Οκ ισως να μην θελουν βεβαια και δικαιωμα τους.31 και 37
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.961 μηνύματα.

μερσί, δε πιάνει στη χώρα μου![]()
9.5.2025 - First Dates
Δείτε on demand ολόκληρο το όγδοο (8ο) επεισόδιο του First Dates, για τη σεζόν 2024-25, το οποίο μεταδόθηκε στις 9.5.2025. Δείτε on demand όλα τα επεισόδια, από το First Dates στο Star.gr/tv!www.star.gr
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

vpn?μερσί, δε πιάνει στη χώρα μου
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ελληνικο
αλλιως τσεκαρε youtube
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.562 μηνύματα.

(Α) ρωτάει για εμάς και δεν αναφέρει τους πρωην της
Κοίτα όταν θα μου αρέσει πραγματικα κάποιος..παίζει να πω.:πες μου τι σου κάνανε και σε πονέσε για να μην στο ξανακάνω.. και να προσπαθήσω ίσως και να στο απαλυνω..
Εντάξει όχι στο 1το ραντεβού.. αλλά αργότερα..
οποτε θελω να ξερω για τις πρωην.. στην τελικη για να μην ειναι με καποια πρωη κι εγω με πρωην.. κατι δεν κουμπωσε..
Εχω λέει πολλα αιτήματα μέσω ινστα..
Στα παπαρια μας.
![]()
Ε μααααα κοπελια όντως στα τετοια μας..
Η θα μπορούσες να πεις.. θα προτιμούσα να μιλήσουμε για εμάς.. δεν κρύβω κάτι.. απλώς εμείς είμαστε πιο σημαντικοί αυτή την στιγμή.. δεν νομίζεις?Απλά στους άντρες παιζει πολυ πεινα κ ανασφάλεια με τις γυναίκες για αυτό έχουμε τέτοια αμα πρπσθεσεις σε όλα αυτά τα ορκ και τους παντρεμενους... Που η τεστοστερόνη υπερχειλιζει κ εκτός από αυτήν που έχουν θέλουν και άλλες... Έρχεται κ δένει το γλυκό.
Πάντως με αυτήν εξαρχής κάτι δεν μου άρεσε.... Αυτά τα χουχου χαμογελακια δήθεν χαμηλών τόνων γλυκουλιστικα κάτι κρυβουν.
Και να σ πω και κάτι ;;; αμα έβλεπα ότι μιλάει για τους πρωην της θα της έλεγα... Τη βαριεμαι αυτή τη κουβεντα σε ενδιαφέρει να ρωτήσεις κάτι για μένα η να φυγω;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.587 μηνύματα.

Κοίτα όταν θα μου αρέσει πραγματικα κάποιος..παίζει να πω.:πες μου τι σου κάνανε και σε πονέσε για να μην στο ξανακάνω.. και να προσπαθήσω ίσως και να στο απαλυνω..
Εντάξει όχι στο 1το ραντεβού.. αλλά αργότερα..
οποτε θελω να ξερω για τις πρωην.. στην τελικη για να μην ειναι με καποια πρωη κι εγω με πρωην.. κατι δεν κουμπωσε..
Ε μααααα κοπελια όντως στα τετοια μας..
Η θα μπορούσες να πεις.. θα προτιμούσα να μιλήσουμε για εμάς.. δεν κρύβω κάτι.. απλώς εμείς είμαστε πιο σημαντικοί αυτή την στιγμή.. δεν νομίζεις?
Δυστυχως απο τη στιγμή που θα έμπαινε σε αυτό το τρυπάκι θα καταλαβαινα οτι το παρελθόν της και ακομη χειρότερα οι πρωην της ειναι πιο ενδιαφέρουσα συζητηση απο μένα οπότε οχι θα ήμουν πιο κοφτός και ενοχλημένος... τα δειχνω αυτά ολα δεν κρύβομαι.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.562 μηνύματα.

Μην προτρέχεις και μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα.. ο καθένας μας σκέφτεται διαφορετικά θέλει λίγο χρόνο να μασ εξηγησει ο άλλος πως σκέφτεται. Τι λες?Δυστυχως απο τη στιγμή που θα έμπαινε σε αυτό το τρυπάκι θα καταλαβαινα οτι το παρελθόν της και ακομη χειρότερα οι πρωην της ειναι πιο ενδιαφέρουσα συζητηση απο μένα οπότε οχι θα ήμουν πιο κοφτός και ενοχλημένος... τα δειχνω αυτά ολα δεν κρύβομαι.
Εχθές ακύρωσα εγώ το ραντεβού. .
Τρόμαξα και δεν το ένιωθα σωστό.. χρειαζόμουν περισσότερο χρόνο και πχ σήμερα νιώθω πανέτοιμη..
Εκείνος το παρεξήγησε γιατι νόμιζε πως τον απέρριψα και άλλαξα γνώμη.. και θύμωσε ήταν πολύ έντονος.. θύμωσα κι εγώ με τον τρόπο του..μ
Εγώ ήθελα να έχω καλή διάθεση απλώς και όχι περίεργη όπως είχα εχθές..
Όταν οι άνθρωποι δεν δίνουν χρόνο στην επικοινωνία έρχονται παρεξηγήσεις..
Όταν οι άνθρωποι επικοινωνούν λύνονται

Θέλει λίγο χρόνο και επικοινωνία.. δεν είναι όλα όπως νομίζουμε.

Τώρα είδα το απόσπασμα..Πωπω άρχισε να του λέει για τους πρωην της η άλλη... Φιλεναδιτσος.
Είχε παραλληλη σχέση.... Οκ.
Καλά το είπα εγώ κάτσε να την δουμε κ αυτή.
Τουλάχιστον στην ηλικία π χω φτάσει δεν μασάω ευκολα κουτόχορτο.
Τσακωθηκαν λέει αυτοί οι δυο για μένα... Κ πηγαν στα δικαστήρια. Χαχαχα κ γελάει κιόλας.
Το μπουμπουκι π λέγαμε.
Εντάξει... μακριά.. όσο πιο μακριά γίνεται.. η κοπελα ειναι σε φάσμα εντωμεταξύ σίγουρα.. οχι πειράζει βέβαια.
Άλλο συμπαν όμως
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.