First Dates (2025) - Star TV

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.607 μηνύματα.
Από χαβαλε πάντως το περσινό επεισόδιο με την σλατινα από τα γλυκά νερά και τον τυπα με τα ίδια βαιμπς ήταν τοπ. Γέλασε το χειλάκι μας 😂

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.084 μηνύματα.
Από χαβαλε πάντως το περσινό επεισόδιο με την σλατινα από τα γλυκά νερά και τον τυπα με τα ίδια βαιμπς ήταν τοπ. Γέλασε το χειλάκι μας 😂
ποιο εννοείς; Τα έχω χάσει.

Ψάχνω δυο τυπάκια ακόμη που μου άρεσαν, αλλά δεν τα βρίσκω,,,
Έναν με στέκα στο μαλλί και έναν ποδοσφαιριστή απ την Αγια Βαρβάρα.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.607 μηνύματα.
ποιο εννοείς; Τα έχω χάσει.

Ψάχνω δυο τυπάκια ακόμη που μου άρεσαν, αλλά δεν τα βρίσκω,,,
Έναν με στέκα στο μαλλί και έναν ποδοσφαιριστή απ την Αγια Βαρβάρα.
Αυτή εδώ
Πολύ γέλιο το επεισόδιο

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.084 μηνύματα.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

ναι ναι...18 ;;;!!!
Εγώ στα 18 δεν ήξερα από κάνει η κότα τ΄αυγό!
Έπαιζα στη γειτονιά ποδόσφαιρο με τα αγόρια:yahoo:
Είναι προχωρημένα σήμερα τα μικρά καλή μου, εδώ 12 χρονα πλέον ξέρουν (και δεν ξέρουν) τα πάντα. Εγώ κάποτε στα 12 έπαιζα ακόμη σχοινακι😂 άλλες εποχές
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Στα Top 5 επεισοδια για πλακα
Το αστείο με αυτους ξέρεις τι ήταν; Ότι ήταν και οι δύο το ίδιο, γι'αυτό και ταιριαζαν απίστευτα 😂

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.787 μηνύματα.
ναι ναι...18 ;;;!!!
Εγώ στα 18 δεν ήξερα από κάνει η κότα τ΄αυγό!
Έπαιζα στη γειτονιά ποδόσφαιρο με τα αγόρια:yahoo:

Αυτή εδώ
Πολύ γέλιο το επεισόδιο

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.553 μηνύματα.
Καλησοεριζω τη παρεα. Επειδη θα χασω τουλαχιστον το μισο επεισοδιο ,θα το δω ολοκληρο καποια στιγμη μονος μου οπου θα κανω και τον σχολιασμο εδω περα. Καλη θεαση και γελιο σε ολους.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.787 μηνύματα.
Δεν μπορώ να την κρίνω αυτήν.... Είναι μικρη.
Στην Πακ μοιάζει 😄

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Δεν μπορώ να την κρίνω αυτήν.... Είναι μικρη.
Στην Πακ μοιάζει 😄
Κάτι τέτοιες έχουν πολύ πλάκα στα λένε στα ίσα. Μικρή queenαρα😂

Μεγάλο τουπε, πωπω τι μου θύμισε τον Μαζωνάκη με το gucci φόρεμα 😂

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Κάτι τέτοιες έχουν πολύ πλάκα στα λένε στα ίσα. Μικρή queenαρα😂

Μεγάλο τουπε, πωπω τι μου θύμισε τον Μαζωνάκη με το gucci φόρεμα 😂

Καλός χαρακτήρας φαίνεται αυτή.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

ΟΧΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΑΝΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ

Καλός χαρακτήρας φαίνεται αυτή.
Καλό κορίτσι φαίνεται λίγο σφιχτό θα έλεγα επειδή ίσως φοβάται από την σαπιλα που κυκλοφορεί έξω. Πολύ γλυκούλα όμως, και ανοιχτή στην κουβέντα

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

ΟΧΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΑΝΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ
Γιατί ;
Καλό κορίτσι φαίνεται λίγο σφιχτό θα έλεγα επειδή ίσως φοβάται από την σαπιλα που κυκλοφορεί έξω. Πολύ γλυκούλα όμως, και ανοιχτή στην κουβέντα

Ναι μια χαρά φαίνεται για την ηλικία της. Και είναι και ομορφη.[/automerge]

Btw γάμησα λίγο τη παραθεση

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Τους έχεις γνωρίσει ολους δηλαδή ; 😄
Σίγουρα όχι αλλά δεν έχω δει φαρμακοποιό άντρα που να μην είναι λίγο περίεργος. Ίσως φταίει και λίγο το bias του επαγγέλματος 😂
Αλλά το παιδί είναι τόσο άντρας φαρμακοποιός και στον τρόπο που μιλάει και τα mannerisms που δεν θα μπορούσα με τίποτα. Customer service ύφος.

Κ.Τασο ηρέμησε 😭😂

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Χαχαχαχα θα πέσει η τυπισσα

Ωωω κοριτσαρα μου λέει ο άλλος χαχαχα

Θα πεσει και θα σκάσει σα μπουγάτσα χαχαχ

. Customer service ύφος.

Νευρικός είναι αυτός το χει πει κιόλας.

Θα πεσει στα Καλάβρυτα... Μανικακι 😄

Τάσος ο πολυλογας φαφλατάς.

Πάει πατο το ραντεβου. Δεν αλληλογουσταρονται.

Ο φαρμακοποιός θα σκοράρει... Θα ξανά βγουν.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η σερβιτόρα η Γεωργία χαχχαχαχαχα

Τι ακούει η καημένη η κυρία. Αυτός θα σταματήσει να μιλάει επιτέλους ;😂

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Η σερβιτόρα η Γεωργία χαχχαχαχαχα

Τι ακούει η καημένη η κυρία. Αυτός θα σταματήσει να μιλάει επιτέλους ;😂

Η μελαχροινή τσολιάς.

Και επιτέλους μια γυναίκα π δε λέει για μαμάκηδες κ μαλακιες.

Καλά... Ολόκληρη γυναικαρα η άλλη κ της έφεραν τον λιμοκοντορο. Αίσχος.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια