globglogabgalab
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Αποστολία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα.

07-06-25

14:16
Ήτανε ξεκάθαρο από το στυλ της αλλά το ανέβασε κιόλας η ίδια στο τικτοκ ότι τρολλαρε (μιας και χρειάζεται υπερβολική νοημοσύνη για να το καταλάβει κανείς)Koυκλα ηταν , αλλα απο οτι καταλαβα στο ραντεβου και γενικα στο σοου πηγε να τρολλαρει...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.

07-06-25

14:19
Koυκλα ηταν , αλλα απο οτι καταλαβα στο ραντεβου και γενικα στο σοου πηγε να τρολλαρει...
Εγω με αυτά που βλέπω θα τσακωνομουν αμα πηγαινα στο παιχνιδι και θα έφευγα.
Πολυ πριν φτάσουμε να ερωτηθούμε εαν θα βγαιναμε 2ο ραντεβού.
Αμα βλέπεις αγένεια και αδιαφορία... πλήρωσε το λογαριασμό και φύγε δεν υπάρχει κανενα νοημα να καθεσαι να ακούς ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Η αλλη προχθές τωρα λεει στο παιχνιδι των ερωτησεων "εγω θα ηθελα να εχω αλλον στο ραντεβού"
εγω εκεινη τη στιγμή θα σηκωνόμουν να φυγω απο το ραντεβού. Ουτε γελάκια ουτε μαλακίες.
Θα πηγαινα μέσα θα πλήρωνα και τους 2 μας και θα εξαφανιζομουν και θα εδινα και ενα χαρτάκι στην σερβιτόρα να της το δωσει που θα έγραφε "Καλο θα ηταν στο επομενο ραντεβου σου με κάποιον αλλον φυσικα να εισαι πιο ευγενική και κοινωνική, εχω πληρώσει το λογαριασμο. Καλο βράδυ"
και φευγεις.
Θα τις ψήσω εγω καλά ορισμένες τέτοιες... γιατι δεν τους έμαθαν τους τρόπους που πρέπει και θα δυστυχησουν στη ζωη τους αλλα θα κανουν κ άλλους δυστυχισμένους (το χειρότερο).
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ήτανε ξεκάθαρο από το στυλ της αλλά το ανέβασε κιόλας η ίδια στο τικτοκ ότι τρολλαρε (μιας και χρειάζεται υπερβολική νοημοσύνη για να το καταλάβει κανείς)
Στα παπάρια μας. Να πάει να γαργαληθεί.
Το να τρολάρεις σε ενα ραντεβού δεν ειναι ευγενικό για τον άνθρωπο που ηρθε και αφιερωσε το χρονο του για σένα.
Το πούλο και αυτή. Θα αντιμετωπισθεί κατάλληλα.
globglogabgalab
Εκκολαπτόμενο μέλος

07-06-25

14:22
Θυμίζει αυτή τη ρωσοπόντια που είχε σηκωθεί στη μέση του ραντεβού σαν κλαμένο... επειδή την φέρανε "κοντό"Η αλλη προχθές τωρα λεει στο παιχνιδι των ερωτησεων "εγω θα ηθελα να εχω αλλον στο ραντεβού"
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.764 μηνύματα.

07-06-25

14:23
Όχι μια χαρά ταίριαξαν με τον φασαιο που της έφεραν, όμως αυτός σαν ποντίκι ήταν. Έπαιζαν και τα ίδια παιχνίδια στο λάπτοπ. Ίδιου στυλ.Το να τρολάρεις σε ενα ραντεβού δεν ειναι ευγενικό για τον άνθρωπο που ηρθε και αφιερωσε το χρονο του για σένα.
Το πούλο και αυτή. Θα αντιμετωπισθεί κατάλληλα.
Με το ζόρι μιλούσαν και οι δύο βέβαια.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.

07-06-25

14:28
Θυμίζει αυτή τη ρωσοπόντια που είχε σηκωθεί στη μέση του ραντεβού σαν κλαμένο... επειδή την φέρανε "κοντό"
Ναι αυτή τη βίζιτα... θυμάμαι.
Θα ειχα φύγει στο 10λεπτο.
Και απο αυτήν. Πλεον δεν εχω υπομονή κοντεύω 40.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.643 μηνύματα.

07-06-25

14:40
βουλγαρα ηταν που το επαιζε λιθουανηΘυμίζει αυτή τη ρωσοπόντια
Ελεγε οτι ηταν και 36 χρονων

Ελεγε οτι ηταν και 36 χρονων

Καλα αρχιδια ταιριαξαν. ΣΙγα μη ξαναβγουν δευτερο ραντεβου, η τυπισα φανηκε πολυ περπατημενη σε σχεση με τον 18χρονο. Ειδα και το ινσταγκραμ της...Όχι μια χαρά ταίριαξαν με τον φασαιο που της έφεραν, όμως αυτός σαν ποντίκι ήταν. Έπαιζαν και τα ίδια παιχνίδια στο λάπτοπ. Ίδιου στυλ.
Με το ζόρι μιλούσαν και οι δύο βέβαια.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

07-06-25

19:34
Video | Facebook
Ayth εδω ειναι η περπατημένη ; εμενα ζωντόβολο μου φαινεται.
Εγω θα απαντουσα στην ερώτηση ως εξής... IQ 160 γιατι αν εισαι βλάκας....
οσα και να σου δωσουν θα τα χάσεις.
Και γιατι γελάς... τοσο αστείο σου φαινεται να εισαι μονογαμική σε μια σχέση ;
πω και απο αυτην θα φευγα.
Πρεπει να πάω να τους μάθω λιγη μπαλιτσα που χαζογελάνε σαν όρνια.
Εκτος και αν μου βάζανε καμια όντως σοβαρη γυναικα και εκει Ας ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΙ ΧΥΛΟΠΙΤΑ.
Ayth εδω ειναι η περπατημένη ; εμενα ζωντόβολο μου φαινεται.
Εγω θα απαντουσα στην ερώτηση ως εξής... IQ 160 γιατι αν εισαι βλάκας....
οσα και να σου δωσουν θα τα χάσεις.
Και γιατι γελάς... τοσο αστείο σου φαινεται να εισαι μονογαμική σε μια σχέση ;
πω και απο αυτην θα φευγα.
Πρεπει να πάω να τους μάθω λιγη μπαλιτσα που χαζογελάνε σαν όρνια.
Εκτος και αν μου βάζανε καμια όντως σοβαρη γυναικα και εκει Ας ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΙ ΧΥΛΟΠΙΤΑ.
globglogabgalab
Εκκολαπτόμενο μέλος

08-06-25

01:16
36 χωρίς τα καλοκαίριαΕλεγε οτι ηταν και 36 χρονων![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Το φρικιο!

Κάνει και τη δυσκολη... Θα τρελαθω.
Θα χα φυγει στο 5 λεπτό.
Η πλακα ειναι οτι το άλλο το ουφο κάθεται και θα φάει και άκυρο τη παρακαλαει κιόλας...
Και ο μελαχροινος ο ψηλός δεν τον βλέπω σίγουρο.
Αα εντάξει πάλι καλά ο ψηλός δεν μαλακιστηκε. Ωραία κοπέλα η Κυπρια.
globglogabgalab
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν είχε φορτώσει καν η φωτογραφία και κατάλαβα ποια έλεγεςΚάνει και τη δυσκολη... Θα τρελαθω.
Ειδικά στη φάση που πέταγε τις μλκιες α το ένα το θεωρώ κριντζ. Ξερωγω επειδή δεν έπεσε να σε παρακαλάει
Εγώ πιστεύω ότι απλά προτιμάει masc και είπε α εφόσον δε μου έκατσε ας κάνω τη μαλακισμένη....
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Δεν είχε φορτώσει καν η φωτογραφία και κατάλαβα ποια έλεγες
Ειδικά στη φάση που πέταγε τις μλκιες α το ένα το θεωρώ κριντζ. Ξερωγω επειδή δεν έπεσε να σε παρακαλάει
Εγώ πιστεύω ότι απλά προτιμάει masc και είπε α εφόσον δε μου έκατσε ας κάνω τη μαλακισμένη....
Δε ξερω τι προτιμαει εγώ το χω ξαναπεί σε ραντεβου πλεον που βλέπω την άλλη να κάνει τη δυσκολη δε κάθομαι... Μπορεί να κάνω και λάθος έτσι ; δεν είναι απόλυτο απλά είμαι λίγο εγωιστής σε αυτό το θέμα και δε μπορω.
Δε νιώθω ωραία οπότε θα φυγω. Σιγά έτσι κ αλλιώς αμα η άλλη. Πλευρά δε θέλει δε θα παθει και κάτι. Απλά φευγεις για σένα...
Φευγωωωω για μένα να νιώσω καλαααα έχω ακόμη να κάνω ωωω πολλα φευγω για μένα γιατί δε μπορω να σε αγαπωωωω
Μαζωνάκης.

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.320 μηνύματα.

Κάτι πήρε το μάτι μου για ένα ιδιαίτερο ζευγάρι. Του Σεραφείμ με μια άλλη. Η σκουπιδοτηλεόραση κανονικοποιεί τέτοιες εικόνες. Χαίρομαι που δεν την βλέπω αυτήν την εκπομπή.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.643 μηνύματα.

H αλλη ζητησε μαυρο παντωςΚάτι πήρε το μάτι μου για ένα ιδιαίτερο ζευγάρι. Του Σεραφείμ με μια άλλη. Η σκουπιδοτηλεόραση κανονικοποιεί τέτοιες εικόνες. Χαίρομαι που δεν την βλέπω αυτήν την εκπομπή.

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.320 μηνύματα.

Ευτυχώς που δεν τα βλέπω. Άιντε να πούμε αηδίες.H αλλη ζητησε μαυρο παντως![]()
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

Χθες ειχε και λεσβιεςΕυτυχώς που δεν τα βλέπω. Άιντε να πούμε αηδίες.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Χθες ειχε και λεσβιες![]()
Η μια η αλεπουδιαρα το κατάλαβε ότι θα φάει Χ από τη θυγατέρα του Παπε Σαταν Αλεπε και το γυρισε
giannhs2001
Επιφανές μέλος

Αυτό δεν είναι πρόβλημα (δεν το εννοώ φετιχιστικά). Το άλλο είναι όντως πρόβλημα.Χθες ειχε και λεσβιες![]()
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

Γιατι?Αυτό δεν είναι πρόβλημα (δεν το εννοώ φετιχιστικά). Το άλλο είναι όντως πρόβλημα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

Προωθεί κάτι που δεν θα έπρεπε να προωθείται.Γιατι?
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

Ειναι κοινο μυστικο πλεον πως πολλες κοπελες θα ηθελαν να δοκιμασουν να πανε με μαυρο. Επισης και εγω, με μια ωραια μαυρουλα δεν θα ειχα θεμα να εκανα κατι.Προωθεί κάτι που δεν θα έπρεπε να προωθείται.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Scandal
- Kate1914
- globglogabgalab
- giannhs2001
- touvlo
- Paragontas7000
- Dr. Gl. Luminous
- A350
- Demetrara
- bibliofagos
- Ilma
- Wonderkid
- GeorgePap2003
- Pyotr_Krasnov
- Memetchi
- nearos
- taketrance
- vas 78
- souli2002
- johnsala
- ck_chrysiis
- Μήτσος10
- Jack of Spades
- Luludaki
- thenutritionist
- Joji
- Indecisive2
- camil
- vasilis123321
- jj!
- ROM32
- AggelikiGr
- Ωρορα
- charmander
- Vasiliis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.