Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.663 μηνύματα.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...και έλεγα απο χθες τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει.![]()
99.545 Aufrufe · 521 Reaktionen | Σόδα… βραστή! #FirstDatesGr #StarChannelTv | By First Dates GR | Facebook
Σόδα… βραστή! #FirstDatesGr #StarChannelTvwww.facebook.com
Αυτή μοιάζει στον ποντικο ουρά από το Χάρυ ποτερ
View attachment 149303
Πάντως, μπράβο στον τυπά διότι εαν και η τύπισσα ήταν οριακά 5/10, είπε οκει ας δούμε λίγο μήπως έχουμε χημεία στον χαρακτήρα, και όχι μόνο αυτό, αλλά συμφώνησε και σε 2ο ραντεβού.
Και πιστεύω πως το παλικάρι ήταν πάρα πολύ ωραίο, θα μπορούσε να του έδινε λίγο χρόνο και εκείνη.
Τι να κανς, αψυχολόγητες μερικές.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.113 μηνύματα.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...και έλεγα απο χθες τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει.
Πάντως, μπράβο στον τυπά διότι εαν και η τύπισσα ήταν οριακά 5/10, είπε οκει ας δούμε λίγο μήπως έχουμε χημεία και όχι μόνο αυτό αλλά συμφώνησε και σε 2ο ραντεβού.
Και νομίζω πως το παλικάρι ήταν πάρα πολύ ωραίο.
Τι να κανς, αψυχολόγητες μερικές.
Εγώ θα εριχνα άκυρο. Στα ίσια δηλαδή. Δεν θα έβγαινα ξανά με αυτήν. Ο λόγος είναι η συνολική συμπεριφορά της. Δεν μ άρεσε.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.663 μηνύματα.

Νομίζω πως μερικές έχουν υπερβολικό τουπέ.Εγώ θα εριχνα άκυρο. Στα ίσια δηλαδή. Δεν θα έβγαινα ξανά με αυτήν. Ο λόγος είναι η συνολική συμπεριφορά της. Δεν μ άρεσε.
Δηλαδή κάτσε ρε φίλε, ωραία δεν είσαι, συμπεριφορά έχεις κακή...
Δηλαδή με αυτή την λογική γιατί να κάτσω να ασχοληθώ μαζί σου και να μην πάω τουλάχιστον σε μια μουνάρα ;
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 674 μηνύματα.

Αυτο ειναι πιτσιρικας μωρε ....baby face ...Εγώ θα εριχνα άκυρο. Στα ίσια δηλαδή. Δεν θα έβγαινα ξανά με αυτήν. Ο λόγος είναι η συνολική συμπεριφορά της. Δεν μ άρεσε.

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.288 μηνύματα.

δεν σε προσεγγίζουν κοπέλες;;; Γιατί; Τότε τι σόι φλερτ κάνεις;Τι θα πει δε δίνω σε κανέναν το πρασινο φως να με προσεγγισει...

τότε είναι πολύ πιθανό αυτό που σου είπα. Δεν τον θέλει, απλούστατα!Ναι ρε συ αλλά η συγκεκριμένη γενικά φαίνεται δυσκολη σαν άτομο...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Για τον Τζωρτζ; Πάρτον βρε, στον χαρίζω!Στειλτων απο εδω δεν πειραζει μην σφαχτουμε κιολας και γι αυτο εδω μεσα![]()
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 674 μηνύματα.

χαχα όταν θα τον χρειαστώ θα σε ενημερώσω μην ανησυχείς... τωρα δεν προλαβαίνωΓια τον Τζωρτζ; Πάρτον βρε, στον χαρίζω!

Αυτά είναι, γυναικεία αλληλεγγύη
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.113 μηνύματα.

Έχει κανα καλό νουμερο σήμερα ;;; είμαι γυμναστήριο δεν το βλέπω μετά πρεπει να καθαρίσω το σπίτι κ να αλλάξω κ λάστιχο στο αμάξι αυριο... Πφφφφ η ζωή του εργενη.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Θα περασει καλά ο διονυσακης με το καυλοράπανο τ ην πανσεξουαλιαρα 

adams33
Δραστήριο μέλος

Με αυτά που λες εδώ από περιέργεια και μόνο θα ψάξω να το δω να καταλάβω αυτά τα κοσμητικά επίθετα σε ποιες απευθύνονταιΘα περασει καλά ο διονυσακης με το καυλοράπανο τ ην πανσεξουαλιαρα![]()

Τι ορολογίες είναι αυτές

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.551 μηνύματα.

Τι έγινε, ξανά φάνηκε η Όλγα σε ρόλο πιο σοβαρής και μετρημένης σε ολα της (απο συμπεριφορά μέχρι ντύσιμο και βάψιμο) ; 

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.288 μηνύματα.

ρε συ, αυτή νομίζω την είδα στον πεζόδρομο στο Περιστέρι. Ολόιδια ήταν. Μού ρθε να ρωτήσω, αλλά ντράπηκα. Περιστεριώτισσα είναι;Τι έγινε, ξανά φάνηκε η Όλγα σε ρόλο πιο σοβαρής και μετρημένης σε ολα της (απο συμπεριφορά μέχρι ντύσιμο και βάψιμο) ;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

ρε συ, αυτή νομίζω την είδα στον πεζόδρομο στο Περιστέρι. Ολόιδια ήταν. Μού ρθε να ρωτήσω, αλλά ντράπηκα. Περιστεριώτισσα είναι;
Εγώ θα τη ρωτουσα και θα της έπιανα κουβέντα αλλά μάλλον δεν είναι του στυλ μου.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.698 μηνύματα.

Έχω μείνει 2 επεισόδια πίσω 

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Εγώ θα τη ρωτουσα και θα της έπιανα κουβέντα αλλά μάλλον δεν είναι του στυλ μου.
Ναι ρε τι γελάς σιγά... Εγώ γενικά μιλάω ευκολα σε κοσμο. Εκτός αμα δω αλητοφατσες και αγενείς ανθρωπους. @touvlo
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- touvlo
- Scandal
- Kate1914
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Ilma
- A350
- rafaela11
- johnsala
- nearos
- vas 78
- ChristosM89
- synopsis
- globglogabgalab
- Memetchi
- souli2002
- Libertus
- bibliofagos
- Dr. Gl. Luminous
- Demetrara
- Wonderkid
- GeorgePap2003
- Pyotr_Krasnov
- taketrance
- ck_chrysiis
- Μήτσος10
- Jack of Spades
- Luludaki
- thenutritionist
- Joji
- Indecisive2
- camil
- vasilis123321
- jj!
- ROM32
- Ωρορα
- charmander
- Vasiliis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.