Άν κάποιος τα κάνει έτσι ναι καλό θα ειναι να τα σταματήσει γιατι κινδυνευει να καταληξει ανάπηρος. Ο τύπος ειναι για μέχρι 150-160 κιλά. Τα καθισματα κ οι αρσεις οπως κ ο παγκος ειναι πολυ τεχνικές ασκησεις , δεν ξεφευγεις ουτε ίντσα. Οποτε ανεβάζω κιλά τραβάω βιντεο τον εαυτό μου. Στις βασικες ασκησεις πάντα ηταν απο πάνω ενας γυμναστής. Και πάντα μετα κοιτάζαμε μαζι τα βιντεάκια για να με διορθωσει.
Στο πάγκο μπορει να πάθει κάκωση ο ώμος σου , στις άρσεις κ τα καθισματα η σπονδυλικη σου στήλη. Τα γονατα κινδυνευουν λιγοτερο αν κανεις γρηγορη επαναφορα κ την ακουσει ο μηνίσκος. Πχ στις προβολές. Αλλα υπάρχουν τραυματισμοι κ στους δικεφαλους μηριαιους λογω γρηγορης επαναφοράς μετά απο ένα κάθισμα ή μια άρση.
Γενικα οι άρσεις ειναι εκπληκτικη άσκηση αρκει να γινεται σωστα αλλιως ειναι πολυ επικινδυνη. Επειδη ειστε νέα παιδια εδω μεσα φροντιστε να μην μαζέψετε τραυματισμους. Απο τώρα.
Ενα ακομη βιντεο κακης εκτέλεσης
η τυπισα εδω ενεργει με κάμψη της Σπονδυλικης στήλης ακριβως στο 0;27-0:28
η κάμψη της σπονδυλικης στηλης μεταφέρει φορτιο στους δισκους και οδηγει με μεγαλη πιθανοτητα σε κηλες στη σπονδυλικη στήλη.
Εκεινο που θα έπρεπε να κανει ειναι να βγάλει τουλαχιστον 30 κιλά και να δειξει ξανα σωστά αυτη τη φορά την ασκηση. Στις αρσεις που κάνει μετά τα -ιδια χάλια. Η μεση κάνει κούρμπα.
Γενικα αμα ηταν το πουλί βιολι θα το παιζανε πολλοί

μιλάω για τους προηγουμενους. O άλλος λέει "road to 300kg''
ενω δεν κάνει σωστά ουτε τα 200. Επικινδυνοι απλά. Εγω αν ειχα γυμναστηριο θα τους έδιωχνα θα ήθελα να βγαζω δυνατους ανθρώπους και οχι ερειπια. Θα το λεγα ξεκαθαρα και στη συνδρομη οποιος δεν κανει σωστα τις ασκησεις και δεν ακουει διορθωσεις θα φευγει. Απλά.
Ουτε θα δεχομουν δικαιολογιες του στυλ "μα στα στρονγκμαν ειναι έγκυρα" οχι , οποιος αγνοει βασικά της κινησιολογιας και κάνει ταρζανιες δεν θα τον ήθελα στο γυμναστηριο. Εγινα λιγο χειμαρος και δεν υπονοω κατι για τη δικη σου εκτελεση φιλε γιατι δεν σε ξέρω αλλα γενικα αυτες τις ασκησεις τις σεβομαι ειναι ιερές για μένα δεν μπορει να τις δειχνει ο καθενας έτσι και να κάνει το μάγκα στα σοσιαλ.