Τη ξυρίζω και στη στέλνω.
Οι Άρσεις θανατου δουλευουν αρκετά και τα ποδια. Δε θέλω να μου στειλεις το μικρο σου δαχτυλάκι του ποδιού. Απλά θέλω να δω τι μυικοτητα έχει στα ποδια κάποιος που μου την ειπε οτι ειμαι άσχετος επειδη δε προφέρω τις άρσεις θανάτου σωστά ως εγκεκριμενος γλωσσολογος.... χαχαχα ρε χακερ φιλικά πάντα γράφεις ανέκδοτα.
Ο εποτε μου προτεινε μια ασκηση και ειδα οτι έχει δικιο ο άνθρωπος. Την κάνω τωρα 1 χρονο. Και επειδη την έκανα σωστά σου έστειλα να δεις το αποτέλεσμα. Αυτο εχει σημασια πως την κάνεις και οχι πως την λές! Εσυ κολλησες τυπολατρικά στο πως την λέμε και μας ειπες άσχετους... χαχα αμα δε το καταλαβαινεις τι να σου πώ αλλο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Μαΐου 2020
Εάν θες γυμναστή που δεν λέει τα deadlifts άρσεις θανάτου, τότε μάλλον δεν ψάχνεις για γυμναστή αλλά για γλωσσολόγο. Και μάλιστα αιρετικό γλωσσολόγο, διότι ο γλωσσολόγος γνωρίζει ότι η γλώσσα είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας και πως μια φράση είναι σωστή, επειδή απλά ο λαός τη χρησιμοποιεί ευρέως και τη θεωρεί σωστή. Υπάρχουν πάμπολλες μεταφορικές εκφράσεις στη γλώσσα. Με το σκεπτικό σου όλα πρέπει να αντικατασταθούν από κυριολεκτικές εκφράσεις. Τα kidney beans τα λες κόκκινα φασόλια ή φασόλια νεφρών;
χαχαχαχαχαχ ρε τον χάκερ!
Και εννοειται οτι δεν ειναι ντροπη να ζητησει κάποιος την βοηθεια ενος γυμναστη σε ασκηση που δεν ξέρει εκτος και αν ειναι χάκερ και τα ξέρει ολα οποτε θα προσβληθει αμα κάποιος του δειξει μια ασκηση! χαχα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Μαΐου 2020
Θα είναι πιο σωστός ο λόγος μου αν σου δείξω πως έχω κάτι που δεν έχεις?
Εννοειται. Καπως πρεπει να αποδεικνυει κάποιος αυτα που λέει. Οταν εσυ μου μπαινεις εδω μέσα με υφάκι καθηγητη να μου την πεις (ενω δεν στην ειπα και απλα έγραψα τη προπονηση μου) θα σου ζητησω τη φυσικη σου κατάσταση να δουμε αν αυτα που γράφεις ειναι σοβαρά ή οχι. Με λογια του αέρα δεν προχωράει κανεις. Καθενας μπορει να λέει οτι θέλει.
Στο φιτνεσ ομως που ειναι πρακτικο κομμάτι και μας ενδιαφέρει η αποκτηση μυικής μάζας για την υγεια και τη προστασια των αρθρώσεων μελλοντικά η φωτο της καταστασης αυτου που συμβολεύει ή προτεινει παιζει τεράστιο ρολο στο αν αυτα που λέει ειναι σωστά. Η μυικη μάζα δεν κρυβεται... φαινεται ειτε πάει παραλια κάποιος ειτε γυμναστει με ενα σορτς.
Ο τετρακέφαλος και η δουλειά στα ποδια θα φανει. Καταλαβες; για αυτο μην επιχειρεις να μειώσεις τη προσπαθεια κάποιου επειδη δεν προφερε σωστά την άσκηση αυτο ειναι ανοησια σορρυ κιολας. Θα γελάνε , ο άλλος να εχει πετυχει να αυξησει το ποσοστο μυικης μάζας που ειναι και το κριτηριο αυτου που συζητάμε κ εσυ θα του λες για την ονοματολογια.Εκτος κ αν εσυ προπονεισαι για να μαθαινεις την ονοματολογια , εκει πάσο.
Και επειδη με ΕΙΚΟΝΕΣ καταριπτονται οι μύθοι των ''ειδικων'' πάρε και ενα βιντεο ενος ανθρωπου που ειναι 50αρης και ομως ειναι σε καλυτερη φυσικη κατάσταση και απο 25αρη κάνοντας λίγα κιλα ! Απο το 7ο λεπτο και μετά επειδη κάτι γράψατε και για τα κιλά τις προάλλες. Ξεκοληστε απο τα πολλά κιλά απλά.