Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.699 μηνύματα.

11-03-21

22:25
2 χρόνια ? Με τις ιδέες γνώσεις ?
Γιατί εγώ κάνω περίπου συνολικά 3 χρόνια νομίζω αλλά το τελευταίο χρόνο έχω κάνει αλλαγές επειδή τα έκανα λάθος
Όχι. Στην αρχή ειχα ξεκινήσει με φάση "ογκου" αλλα συντομα καταλαβα οτι αυτο ειναι μια πρακτικη που σε εμένα δεν ΚΑΝΕΙ. Στο Ιντερνετ υπάρχει άπλετη πληροφορια.... απλα δεν κάνουν ολα για όλους. Η φάση ογκου ειναι για εναν τυπο σαν κ εσένα που εισαι ηδη στο 10% και θέλεις να αναπτυξεις μυικοτητα... οποτε δεν σε πειράζει να ανεβεις στο 12-13% λιπος και να βάλεις και τους μύς σου... βεβαια θελεις πιο σκληρη προπονηση.
Το φαγητο φιλε ειναι εργαλειο προπονησης και οχι αυτοσκοπος. Τρως περισσοτερο για να χεις δυναμη να σηκωσεις και περισσοτερα... ειναι τεχνικες που επιστρατευεις για να πετυχεις το σκοπο σου.
Σε καμια περιπτωση δεν θα τη παλευα με 180γρ υδατανθρακα αν ήθελα να 150αρισω στις άρσεις και να 100αρισω στο πάγκο... μεγάλα νουμερα πολυ μεγάλες αναγκες σε ενέργεια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Α! 200αρισαμε τις σελιδες !!!

Ακομα δεν έχουμε κλεισει χρονο απο τοτε που ανοιχτηκε το θρέντ. Θα ζητησω ποσοστα απο τον @Scandal
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.873 μηνύματα.

11-03-21

22:29
Ελα πήρα έγκριση να ανεβάσω φωτο του .....ίδια ηλικία ,ίδιο ύψος είμαστε αλλά με διαφορετικά κιλά και λίπος ...(είναι gym maniac ,κανει παρέα και με πολλούς εκεί που ασχολούνται με γυμναστική οπότε συνέχεια είναι σε πάρκα, γυμναστήρια κλπ.... χόμπι )
Χαχαχαχαχαχαχαχαχ θα πλουτίσεις ντεβιλ απ' τα ποσοστά .
Στο ίντερνετ υπάρχει άπλετη πληροφορία αλλά δεν κάνει για όλους - ντεβιλ 2021 .........ναι φίλε αυτό ! Εγώ απ' όταν μπήκα εδώ (κάνα 6 μηνο έχω νομίζω ) έχω μάθει πολλά από αυτά που γράφουμε
Χαχαχαχαχαχαχαχαχ θα πλουτίσεις ντεβιλ απ' τα ποσοστά .
Στο ίντερνετ υπάρχει άπλετη πληροφορία αλλά δεν κάνει για όλους - ντεβιλ 2021 .........ναι φίλε αυτό ! Εγώ απ' όταν μπήκα εδώ (κάνα 6 μηνο έχω νομίζω ) έχω μάθει πολλά από αυτά που γράφουμε
Όχι. Στην αρχή ειχα ξεκινήσει με φάση "ογκου" αλλα συντομα καταλαβα οτι αυτο ειναι μια πρακτικη που σε εμένα δεν ΚΑΝΕΙ. Στο Ιντερνετ υπάρχει άπλετη πληροφορια.... απλα δεν κάνουν ολα για όλους. Η φάση ογκου ειναι για εναν τυπο σαν κ εσένα που εισαι ηδη στο 10% και θέλεις να αναπτυξεις μυικοτητα... οποτε δεν σε πειράζει να ανεβεις στο 12-13% λιπος και να βάλεις και τους μύς σου... βεβαια θελεις πιο σκληρη προπονηση.
Το φαγητο φιλε ειναι εργαλειο προπονησης και οχι αυτοσκοπος. Τρως περισσοτερο για να χεις δυναμη να σηκωσεις και περισσοτερα... ειναι τεχνικες που επιστρατευεις για να πετυχεις το σκοπο σου.
Σε καμια περιπτωση δεν θα τη παλευα με 180γρ υδατανθρακα αν ήθελα να 150αρισω στις άρσεις και να 100αρισω στο πάγκο... μεγάλα νουμερα πολυ μεγάλες αναγκες σε ενέργεια.
Α! 200αρισαμε τις σελιδες !!!
Ακομα δεν έχουμε κλεισει χρονο απο τοτε που ανοιχτηκε το θρέντ. Θα ζητησω ποσοστα απο τον @Scandal
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.699 μηνύματα.

11-03-21

22:35
Πές του να μπει και εδω μέσα καμιά φορά....
Πολύ τον έβαλες 18-20% λιπος. Ειναι παρακάτω....
Ανοιγω γιαουρτάκι.... βάζω και μια βιταμινα C on the rocks και γραφω τη σημερινη προπονηση να την ανεβάσω χαχαχα οποιος μας διαβασει θα πει τι γραφουν οι τρελοι εκει μεσα.
Ανοιγω γιαουρτάκι.... βάζω και μια βιταμινα C on the rocks και γραφω τη σημερινη προπονηση να την ανεβάσω χαχαχα οποιος μας διαβασει θα πει τι γραφουν οι τρελοι εκει μεσα.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.873 μηνύματα.

11-03-21

22:41
Μακαρόνια με γιαούρτι ο ένας ,vitamin on the rock ο άλλος χαχαχαχαχαΠές του να μπει και εδω μέσα καμιά φορά....
Αυτός μου είπε ότι είναι τόσο στα 18-20% .Θα σας ανεβάσω όταν φτάσει και τα 90 κιλά ,τότε θα άρχισει cut να δούμε πόσο θα πάει .Αν και παιδιά και το bulking δείχνεις αθλητικός στα ρούχα
Είναι Γαλλία τώρα ,ξέρει σπαστά ελληνικά και σιγά μην μπει εδώ ,όλοι μέρα έξω είναι .....α ρε Χαρδαλιάς τι μας κάνεις .Πάντως θα ήταν ωραία φάση αν ειμασταν όλοι απ'.την ίδια περιοχή να χτυπούσαμε όλοι μαζί γυμναστήριο
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

11-03-21

22:56
Μακαρόνια με γιαούρτι ο ένας ,vitamin on the rock ο άλλος χαχαχαχαχα
Αυτός μου είπε ότι είναι τόσο στα 18-20% .Θα σας ανεβάσω όταν φτάσει και τα 90 κιλά ,τότε θα άρχισει cut να δούμε πόσο θα πάει .Αν και παιδιά και το bulking δείχνεις αθλητικός στα ρούχα
Είναι Γαλλία τώρα ,ξέρει σπαστά ελληνικά και σιγά μην μπει εδώ ,όλοι μέρα έξω είναι .....α ρε Χαρδαλιάς τι μας κάνεις .Πάντως θα ήταν ωραία φάση αν ειμασταν όλοι απ'.την ίδια περιοχή να χτυπούσαμε όλοι μαζί γυμναστήριο
Αν εισαι Αθηνα αλλα σε άλλη περιοχή κάτι γινεται..... ναι ρε μπορουμε να κάνουμε κανα Fitness gym meeting !

Aπλα να ξέρεις δεν θα χει χρονο για πολυ κουβεντα χαχα αλλιως θα τον παιξουμε δεν θα βγάλουμε δουλειά ! Οπως οι γκομενες στο διαδρομο χαχα
PULL LEGS 11-03-2021
ΠΛΑΤΗ
1) ΕΛΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΖΥΓΟ ME ΠΡΗΝΗ ΛΑΒΗ (ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ)
1o σέτ 7 ΕΠΑΝΑΛΉΨΕΙΣ (6.5)
2ο σέτ 5 επαναλήψεις
3ο σέτ 12 επαναλήψεις (ASSISTED)
4ο σέτ 11.5 επαναληψεις (assisted)
5ο σέτ 12 επαναληψεις (assisted) οριακά
Προοδος -> Έλξεις με πρήνη λαβή + 1 επαναληψη παραπάνω συνολικά και 2 μέσα σε ένα σέτ.
2) SINGLE ARM DUMBELLS ROW
1ο σέτ 17 κιλά αλτήρας 10 επαναληψεις
2ο σέτ το ίδιο
3ο σέτ το ίδιο
Προοδος -> Σέτ με 17 κιλά.
3) ΑΡΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΕΙΔΗ
1ο σέτ 13 επαναλήψεις με 17 kg αλτήρα
2ο σέτ το ίδιο
3ο σέτ το ίδιο
Προοδος -> Σέτ με 17 κιλά αλτήρα.
ΠΟΔΙΑ
4)ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ -LUNGES
1Ο σέτ 20 επαναλήψεις με απλό μαύρο λάστιχο (18)
2ο σέτ 14 επαναλήψεις το ίδιο αλλα με 2 κόμπους δεμένο
3ο σέτ το ίδιο
4o σέτ Green super band 9 επαναληψεις
Προοδος -> Πολύ Καλή ένταση - σταθερά.
5) LUNGES
1ο σέτ 12 kg 13 επαναλήψεις
2ο σέτ 13 kg 12 επαναλήψεις
3ο σέτ το ίδιο
Προοδος -> Σέτ με 13 κιλά.
ΠΛΑΤΗ -> 11
ΠΟΔΙΑ - ΓΛΟΥΤΟΙ -> 7
Nick890
Επιφανές μέλος

11-03-21

23:12
XAAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAX.....οχι δυστυχως δεν ...Αν εισαι Αθηνα αλλα σε άλλη περιοχή κάτι γινεται..... ναι ρε μπορουμε να κάνουμε κανα Fitness gym meeting !
Aπλα να ξέρεις δεν θα χει χρονο για πολυ κουβεντα χαχα αλλιως θα τον παιξουμε δεν θα βγάλουμε δουλειά ! Οπως οι γκομενες στο διαδρομο χαχα
PULL LEGS 11-03-2021
ΠΛΑΤΗ
1) ΕΛΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΖΥΓΟ ME ΠΡΗΝΗ ΛΑΒΗ (ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ)
1o σέτ 5 ΕΠΑΝΑΛΉΨΕΙΣ
2ο σέτ 4 επαναλήψεις
3ο σέτ 12 επαναλήψεις (ASSISTED)
4ο σέτ 11.5 επαναληψεις (assisted)
5ο σέτ 12 επαναληψεις (assisted) οριακά
Προοδος -> Έλξεις με πρήνη λαβή + 1 επαναληψη παραπάνω συνολικά και 2 μέσα σε ένα σέτ.
2) SINGLE ARM DUMBELLS ROW
1ο σέτ 17 κιλά αλτήρας 10 επαναληψεις
2ο σέτ το ίδιο
3ο σέτ το ίδιο
Προοδος -> Σέτ με 17 κιλά.
3) ΑΡΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΕΙΔΗ
1ο σέτ 13 επαναλήψεις με 17 kg αλτήρα
2ο σέτ το ίδιο
3ο σέτ το ίδιο
Προοδος -> Σέτ με 17 κιλά αλτήρα.
ΠΟΔΙΑ
4)ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ -LUNGES
1Ο σέτ 20 επαναλήψεις με απλό μαύρο λάστιχο (18)
2ο σέτ 14 επαναλήψεις το ίδιο αλλα με 2 κόμπους δεμένο
3ο σέτ το ίδιο
4o σέτ Green super band 9 επαναληψεις
Προοδος -> Πολύ Καλή ένταση - σταθερά.
5) LUNGES
1ο σέτ 12 kg 13 επαναλήψεις
2ο σέτ 13 kg 12 επαναλήψεις
3ο σέτ το ίδιο
Προοδος -> Σέτ με 13 κιλά.
ΠΛΑΤΗ -> 11
ΠΟΔΙΑ - ΓΛΟΥΤΟΙ -> 7
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

12-03-21

09:14
Με έπιασε η πλάτη σήμερα...
λογικό γιατι χθές το πήγα οριακά. Που στο μονοζυγο δεν ειναι σωστο αυτό γιατι πρέπει να προσέχουμε και τους στροφείς..αλλα οκ που και που καλο ειναι να δοκιμάζεις τα ορια σου.
Εννοειται οτι για κανα μήνα θα μεινω στις 7 επαναληψεις και θα κοιτάξω να τις κάνω να βγαινουν σχετικά εύκολα. Μολις συμβει αυτο ειναι η ώρα να ανεβάσουμε επαναλήψεις. Στοχος οι 12 επαναληψεις στο μονοζυγο. Σε ενα σέτ για αρχή.
Στα ποδια απο οτι βλέπω μονο με τις προβολες θα κάνουμε δουλειά πχ αμα βάλω εναν αλτηρα 15 κιλα την αλλη φορα σε ενα χέρι και να κάνω προβολές ξεχωριστα ομως τη κάθε πλευρά .... τα λάστιχα καλα μεν αλλα απο ενα σημειο και μετά τα ποδια τα τερματιζεις.
Σωματικά ειμαι πλέον στα 81.5-82 κιλά.... 1.80 υψος και βλέπω τους κοιλιακους μου (τους πρώτους 4 καθαρά) ενω εχω διατηρησει μυικότητα σε ώμους - πλάτη - ποδια κ χέρια το στήθος εχει διατηρησει τον ογκο που ειχε και προσθετα (με τα λάστιχα) τα οποια καποιοι κοροιδευουν ..... έχω πετυχει γραμμωση στο εσωτερικο μέρος καθως κοψιματα που τωρα βλέπω παλια δεν υπήρχαν !
Γενικά εχω καθαρισει αρκετα απο πέρυσι τέτοιο καιρό. Και ειμαι ικανοποιημένος απο τη προοδο. Λιγο στο κάτω μέρος... ενα μικρο κλικ της κοιλιας αμα έχανα το λίπος θα ήμουν τέλεια. Για να δούμε. Δε θελω να πέσω κατω απο 81 κιλά βέβαια. Οποτε κάνω σκληρο recomp. 50 με 100 θερμιδες ΜΕΙΟΝ το πολύ την ημέρα.
Πρωτεϊνη περιπου χ 2 - 2.2 γρ ανα κιλο σωματικου βάρους και ο υδατανθρακας γυρω στα 200γρ την ημέρα.
Στοχος δεν ειναι να παιρνουμε κιλα και να τα χάνουμε μετά σαν ακορντεόν.... στοχος ειναι να δουλευουμε σωστα την αναλογία μυικοτητας - λίπους στο σώμα μας.. αυτο μετράει. Το να πάρω τωρα 5 κιλα δεν ειναι δυσκολο ξεκιναω τον επομενο μηνα τις τουρτες με τη κουταλα της σουπας και βάζω σε ενα μηνα 5 κιλά (λίπους)
Μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια στο μονοζυγο -> Οταν φτασεις στο σημείο να πρέπει να προσεγγισεις το σιδερο με τους ωμους σου να κάνουν μια στροφή προς τα μέσα και να χαλάει η ευθεια γραμμη του στηθους με το οποιο θέλεις να φτάσεις το σιδερο (οποτε οι ωμοι ειναι πισω) εκει σταματας την επαναληψη γιατι πλεον χαλαει η τεχνική. Και μπορει να την πατήσεις. Πχ μια τενοντιτιδα πισω στους στροφεις.

Εννοειται οτι για κανα μήνα θα μεινω στις 7 επαναληψεις και θα κοιτάξω να τις κάνω να βγαινουν σχετικά εύκολα. Μολις συμβει αυτο ειναι η ώρα να ανεβάσουμε επαναλήψεις. Στοχος οι 12 επαναληψεις στο μονοζυγο. Σε ενα σέτ για αρχή.
Στα ποδια απο οτι βλέπω μονο με τις προβολες θα κάνουμε δουλειά πχ αμα βάλω εναν αλτηρα 15 κιλα την αλλη φορα σε ενα χέρι και να κάνω προβολές ξεχωριστα ομως τη κάθε πλευρά .... τα λάστιχα καλα μεν αλλα απο ενα σημειο και μετά τα ποδια τα τερματιζεις.
Σωματικά ειμαι πλέον στα 81.5-82 κιλά.... 1.80 υψος και βλέπω τους κοιλιακους μου (τους πρώτους 4 καθαρά) ενω εχω διατηρησει μυικότητα σε ώμους - πλάτη - ποδια κ χέρια το στήθος εχει διατηρησει τον ογκο που ειχε και προσθετα (με τα λάστιχα) τα οποια καποιοι κοροιδευουν ..... έχω πετυχει γραμμωση στο εσωτερικο μέρος καθως κοψιματα που τωρα βλέπω παλια δεν υπήρχαν !
Γενικά εχω καθαρισει αρκετα απο πέρυσι τέτοιο καιρό. Και ειμαι ικανοποιημένος απο τη προοδο. Λιγο στο κάτω μέρος... ενα μικρο κλικ της κοιλιας αμα έχανα το λίπος θα ήμουν τέλεια. Για να δούμε. Δε θελω να πέσω κατω απο 81 κιλά βέβαια. Οποτε κάνω σκληρο recomp. 50 με 100 θερμιδες ΜΕΙΟΝ το πολύ την ημέρα.

Πρωτεϊνη περιπου χ 2 - 2.2 γρ ανα κιλο σωματικου βάρους και ο υδατανθρακας γυρω στα 200γρ την ημέρα.
Στοχος δεν ειναι να παιρνουμε κιλα και να τα χάνουμε μετά σαν ακορντεόν.... στοχος ειναι να δουλευουμε σωστα την αναλογία μυικοτητας - λίπους στο σώμα μας.. αυτο μετράει. Το να πάρω τωρα 5 κιλα δεν ειναι δυσκολο ξεκιναω τον επομενο μηνα τις τουρτες με τη κουταλα της σουπας και βάζω σε ενα μηνα 5 κιλά (λίπους)

Μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια στο μονοζυγο -> Οταν φτασεις στο σημείο να πρέπει να προσεγγισεις το σιδερο με τους ωμους σου να κάνουν μια στροφή προς τα μέσα και να χαλάει η ευθεια γραμμη του στηθους με το οποιο θέλεις να φτάσεις το σιδερο (οποτε οι ωμοι ειναι πισω) εκει σταματας την επαναληψη γιατι πλεον χαλαει η τεχνική. Και μπορει να την πατήσεις. Πχ μια τενοντιτιδα πισω στους στροφεις.
Nick890
Επιφανές μέλος

12-03-21

11:15
Χαχαχαχαχαχ με τούρτες λέειΜε έπιασε η πλάτη σήμερα...λογικό γιατι χθές το πήγα οριακά. Που στο μονοζυγο δεν ειναι σωστο αυτό γιατι πρέπει να προσέχουμε και τους στροφείς..αλλα οκ που και που καλο ειναι να δοκιμάζεις τα ορια σου.![]()
Γενικά εχω καθαρισει αρκετα απο πέρυσι τέτοιο καιρό. Και ειμαι ικανοποιημένος απο τη προοδο. Λιγο στο κάτω μέρος... ενα μικρο κλικ της κοιλιας αμα έχανα το λίπος θα ήμουν τέλεια. Για να δούμε. Δε θελω να πέσω κατω απο 81 κιλά βέβαια. Οποτε κάνω σκληρο recomp. 50 με 100 θερμιδες ΜΕΙΟΝ το πολύ την ημέρα.![]()

Ντεβιλ για κοιλιακούς φαντάσου και εγώ 4 έχω ,συνολικά 6 αλλά οι κάτω κοιλιακοί δεν φαίνονται γιατί είναι μεγάλοι ,οπότε μια χαρά πιστεύω είσαι αν εμφανίστηκαν 4
Για πόδια μπορεί να πας σε μια παραλία αν εισαι κοντά και να σηκώσεις μια πέτρα και να κάνεις με αυτά squats !
Τι εννοείς με τκ μονόζυγο ? Εγώ όταν κάνω στην αρχή φέρνω τους ώμους πίσω και κάτω και έτσι της κάνω μέχρι το Μαξ σημείο
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

12-03-21

11:44
Χαχαχαχαχαχ με τούρτες λέει
Ντεβιλ για κοιλιακούς φαντάσου και εγώ 4 έχω ,συνολικά 6 αλλά οι κάτω κοιλιακοί δεν φαίνονται γιατί είναι μεγάλοι ,οπότε μια χαρά πιστεύω είσαι αν εμφανίστηκαν 4
Για πόδια μπορεί να πας σε μια παραλία αν εισαι κοντά και να σηκώσεις μια πέτρα και να κάνεις με αυτά squats !
Τι εννοείς με τκ μονόζυγο ? Εγώ όταν κάνω στην αρχή φέρνω τους ώμους πίσω και κάτω και έτσι της κάνω μέχρι το Μαξ σημείο
Μια χαρά τις κάνεις τις έλξεις. Ωμοι πισω και κάτω , στηθος έξω.
Και να πάρεις πέτρα Νικο δεν ξέρεις ποσο ζυγίζει αρα δεν μπορεις να κάνεις track την προπονηση σου. Βασικο για να ξέρεις οτι έχεις προοδο.
Nick890
Επιφανές μέλος

12-03-21

12:46
Κοίτα σίγουρα κανείς καλύτερη δουλειά πιστεύω σε σχέση με τα λάστιχα !Γιατί με τα λάστιχα πιστεύω μόνο όταν φτάνεις κάνω έχεις μέγιστα κιλά ,ενώ με την πέτρα καθόλη την διάρκεια έχεις το ίδιο κιλόΚαι να πάρεις πέτρα Νικο δεν ξέρεις ποσο ζυγίζει αρα δεν μπορεις να κάνεις track την προπονηση σου. Βασικο για να ξέρεις οτι έχεις προοδο.
Δοκίμασε μια αν ποτέ τύχει να βρεις καλή πέτρα (να την πιάνεις καλά ,να μην μας πιάσει η μέση

Fun fact : Με κάτι ωραίες πέτρες που έχω βρει δυσκολεύομαι πιο πολύ σε σχέση με την 40κγ μπάρα ,αλλά νιώθω ότι η μέτρα με τιπτοα δεν είναι 40κγ ....λες να μετράει και το κέντρο βάρους που είναι όλο σε ένα μικρό σημείο ?
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

12-03-21

14:12
Κοίτα σίγουρα κανείς καλύτερη δουλειά πιστεύω σε σχέση με τα λάστιχα !Γιατί με τα λάστιχα πιστεύω μόνο όταν φτάνεις κάνω έχεις μέγιστα κιλά ,ενώ με την πέτρα καθόλη την διάρκεια έχεις το ίδιο κιλό
Δοκίμασε μια αν ποτέ τύχει να βρεις καλή πέτρα (να την πιάνεις καλά ,να μην μας πιάσει η μέση) και κάνε 1χ10 να δεις την διαφορά
Fun fact : Με κάτι ωραίες πέτρες που έχω βρει δυσκολεύομαι πιο πολύ σε σχέση με την 40κγ μπάρα ,αλλά νιώθω ότι η μέτρα με τιπτοα δεν είναι 40κγ ....λες να μετράει και το κέντρο βάρους που είναι όλο σε ένα μικρό σημείο ?
Νικο εγω δεν κάνω προπονησεις με πετρες τσιμεντολιθους και σε κλαδιά δέντρων ΌΛΑ ΑΥΤΑ μπεριέχουν ρισκο οπως αυτο που ρωτάς καθως πρέπει να έχεις κάποιον διπλα που να ξέρει για να σε βοηθησει να συνεχισεις και να εχεις προοδο σε αυτου του ειδους την προπονηση που περιγράφεις

Στο μέλλον θα μαζεψω ολον αυτο τον εξοπλισμο και το ισογειο που εχω στο σπιτι μου θα το κάνω προσωπικο γυναστηριο.... γιατι και τα γυμναστηρια οταν ανοιξουν εχουν περιορισμους πάει ο καθενας πιάνει τα μηχανηματα κάνει οτι μαλακια θέλεις και φωναζει κιολας. Επισης ειναι κλειστα αργιες γιορτες χριστουγεννα κτλπ που με πιάνει να θελω να κανω προπονησεις και μετά να πάω στο γιορτινο τραπέζι.
Τα λάστιχα ειναι φοβερή προπονηση ειδικά για το στήθος. Μην τα υποτιμάς.
Και αυτοι εδω πέτρες κάνουν
Βλέπεις κάποια αξιολογη μυικη ανάπτυξη ;
Nick890
Επιφανές μέλος

12-03-21

14:16
AΑχαχαχαχαχχαχα γεια σου ρε Αντώνη .Τι είναι αυτά ρεΝικο εγω δεν κάνω προπονησεις με πετρες τσιμεντολιθους και σε κλαδιά δέντρων ΌΛΑ ΑΥΤΑ μπεριέχουν ρισκο οπως αυτο που ρωτάς καθως πρέπει να έχεις κάποιον διπλα που να ξέρει για να σε βοηθησει να συνεχισεις και να εχεις προοδο σε αυτου του ειδους την προπονηση που περιγράφειςσιγα σιγά αγοράζω εξοπλισμό που βλέπω οτι μου χρειάζεται ! Θα παραγγειλω αλλους 2 δισκους των 5 κιλών τον επομενο μηνα ωστε να τους βάζω στους 2 αλτήρες οποτε θα έχω 1.9 το βάρος του αλτήρα και 5 κιλά ο νεος δισκος + 5 απο την αλλη 2,5+2,5 αρα θα έχω 12 κιλά και αμα βάλω και τα αλλα 1,25 φτάνουμε τους αλτηρες των 15 κιλων που ειδικα για ώμους κ πλάτη ειναι οτι πρέπει.
Στο μέλλον θα μαζεψω ολον αυτο τον εξοπλισμο και το ισογειο που εχω στο σπιτι μου θα το κάνω προσωπικο γυναστηριο.... γιατι και τα γυμναστηρια οταν ανοιξουν εχουν περιορισμους πάει ο καθενας πιάνει τα μηχανηματα κάνει οτι μαλακια θέλεις και φωναζει κιολας. Επισης ειναι κλειστα αργιες γιορτες χριστουγεννα κτλπ που με πιάνει να θελω να κανω προπονησεις και μετά να πάω στο γιορτινο τραπέζι.
Τα λάστιχα ειναι φοβερή προπονηση ειδικά για το στήθος. Μην τα υποτιμάς.
Και αυτοι εδω πέτρες κάνουν
Βλέπεις κάποια αξιολογη μυικη ανάπτυξη ;

Νταξ είπαμε όχι και πιέσεις ώμων ...μην μας πέσει σε κάνα κεφάλι η πέτρα ...πάντως για squat κάνουν οι πέτρες αν και είναι ότι νάνε ,δηλαδή δεν τα πιάνεις καλά
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

12-03-21

14:21
AΑχαχαχαχαχχαχα γεια σου ρε Αντώνη .Τι είναι αυτά ρε
Νταξ είπαμε όχι και πιέσεις ώμων ...μην μας πέσει σε κάνα κεφάλι η πέτρα ...πάντως για squat κάνουν οι πέτρες αν και είναι ότι νάνε ,δηλαδή δεν τα πιάνεις καλά
Τους ξέρεις ; πιασε καλυτερα 2 15κιλους αλτηρες και κάνε κάθισμα εκει να δεις ένταση ή και προβολές ! Σημερα ειμαι πιασμενος σε πλάτη - ποδια και κώλο άκα γλουτους... χθες εκανα με 13 κιλα προβολές. Σιγά και σταθερά. Μια χαρά σε πιάνει.
Το stone lifting που και καλα παρουσιάζουν αυτοι ειναι για powerlifting.
Nick890
Επιφανές μέλος

12-03-21

15:08
ΟχιΤους ξέρεις ; πιασε καλυτερα 2 15κιλους αλτηρες και κάνε κάθισμα εκει να δεις ένταση ή και προβολές ! Σημερα ειμαι πιασμενος σε πλάτη - ποδια και κώλο άκα γλουτους... χθες εκανα με 13 κιλα προβολές. Σιγά και σταθερά. Μια χαρά σε πιάνει.
Το stone lifting που και καλα παρουσιάζουν αυτοι ειναι για powerlifting.
Μωρέ για squat είναι πολύ καλά αν δεν έχεις εξοπλισμό επειδή κρατάς την πέτρα σε ασφαλή σημείο έτσι ώστε και να πέσει δεν θα τραυματιστείς ,για αλλαγές ασκήσεις δεν ...το πιο πιθανό να καταλήξεις το νοσοκομείο
Προβολές δεν έχω κάνει με βάρος ,κάνω χωρίς βάρος αλλά καθώς κανείς την προβολή κάνεις ένα δυνατό push με τα πόδια και τα εναλλάσσεις στον αέρα
Κάτι σαν jumping προβολές
Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος
Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα.

12-03-21

15:17
Εγω χθες εκανα αλλη πατεντα φορεσα δυο τσαντες μπρος και πισω και στα χερια βαρακια συνολικα 41 κιλα βγηκαν. Παλι καλα που βρηκα την δευτερη τσαντα και μπορω να ανεβασω λιγο βαρος στα ποδια. Νταξει στις αλλες ασκησεις πχ μονοζυγο η μια τσαντα για εμενα ακομα ειναι παραπανω απο αρκετη. Ποσα κιλα να βαλεις μονοζυγο δεν γινεται να τερματησεις απο τωρα που δεν εχω κανει ουτε 1 χρονο γυμναστικη.
Nick890
Επιφανές μέλος

12-03-21

17:17
Πως σε βολεύει αυτό με την τσάντα για πόδια ρε ? Σε αφήνει να κάνεις όλη την κίνηση μέχρι κάτω ?
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

12-03-21

19:29
Εγω χθες εκανα αλλη πατεντα φορεσα δυο τσαντες μπρος και πισω και στα χερια βαρακια συνολικα 41 κιλα βγηκαν. Παλι καλα που βρηκα την δευτερη τσαντα και μπορω να ανεβασω λιγο βαρος στα ποδια. Νταξει στις αλλες ασκησεις πχ μονοζυγο η μια τσαντα για εμενα ακομα ειναι παραπανω απο αρκετη. Ποσα κιλα να βαλεις μονοζυγο δεν γινεται να τερματησεις απο τωρα που δεν εχω κανει ουτε 1 χρονο γυμναστικη.
Στο τέλος με τοσες τσάντες θα φαινεσαi βομβιστής

Σημερα ειχα δουλειες έξω πριν λιγο γυρισα...
Επειδη ομως πεινουσα τσιμπησα απο Σκλαβενιτη ρεβυθια με κινοα και τονο
Αραξα στην αμαξάρα μου κατω απο μια σκιά και την ταράτσωσα .... με προσοχη μην λερώσω....
Μετά πηρα κατι καρυδια απο τη πατριδα της Νέλλη το USA !!! Πολυ καλά μισο κιλο....
Nick890
Επιφανές μέλος

12-03-21

19:49
Καθε ποτε τρως τονο ?
Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος
Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα.

12-03-21

19:51
Νταξει αν την φοράς στην πλάτη είναι μια χαρά αλλά ακόμα και μπροστά να την έχεις περνάει ανάμεσα από τα πόδια στο κατέβασμα δεν σε εμποδίζειΠως σε βολεύει αυτό με την τσάντα για πόδια ρε ? Σε αφήνει να κάνεις όλη την κίνηση μέχρι κάτω ?
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

12-03-21

19:52
Νταξει αν την φοράς στην πλάτη είναι μια χαρά αλλά ακόμα και μπροστά να την έχεις περνάει ανάμεσα από τα πόδια στο κατέβασμα δεν σε εμποδίζει
Αν δεν σε τραβάει στους ώμους ειναι μια χαρά !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 447 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Wonderkid
- Reader
- johnsala
- Kate1914
- Scandal
- touvlo
- Joji
- rafaela11
- Unboxholics
- fourkaki
- bboys
- Paragontas7000
- iew
- Varus
- fockos
- Memetchi
- chester20080
- taketrance
- American Economist
- physicscrazy
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Whitesnake
- A350
- userguest
- Libertus
- bibliofagos
- giannhs2001
- NeosUser2023
- sunsetpp
- iminspain
- SlimShady
- charmander
- despoina13
- jj!
- Εριφύλη
- synthnightingale
- jellojina
- Dr. Gl. Luminous
- Hecticism
- vasilis123321
- Βασιλης1234
- alexis.patrinos
- Μήτσος10
- Luludaki
- Hased Babis
- phleidhs
- teacher_40
- gegeorgiou90
- Alessandra Eliza
- Maria23667
- Ωρορα
- BatGuin
- ROM32
- χημεια4λαιφ
- Ariana2018
- Annie
- Totreno
- epote
- Mitsaras23
- iiTzArismaltor_
- camil
- Thodoris95
- Dmzk
- thenutritionist
- J.Cameron
- Fernando_A
- Ellis
- Milko Protein
- ggl
- paolo1
- math2arch
- Wanda
- User2350
- marww
- Dark_kronos
- max tv
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- despoinax
- Giii
- exotic xo
- Shadowban
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- GeorgePap2003
- Helen06
- yellow
- Johnny15
- ΘανάσοςG4
- Esperos1
- giannis256
- Natsuko
- AnnaVrt12
- Kitana
- eukleidhs1821
- Stelios725
- Ness
- Koninakon
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Lorraine1
- lepipini
- Μαυρίκιος
- snowy
- Nina.
- Στεφανος56
- Dimitris2001
- xristarac
- Metalhead_4_life
- Stres
- oups
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- louminis
- tslef8
- Dna7991
- ΔήμητραΘ
- Sosstoss
- Chicken nugget
- bruh_234
- Αναστασία197
- Cupid
- Αντικειμενικός
- Mt73
- Nikoleta93
- Αρίκος
- Kinan
- GeoCommand
- panamixagr97
- chris2799
- Appolon
- Eirinakiii8
- Nathanail
- mickey mouse
- Idontknoww
- _pathfinder_
- epan
- Meriii
- Ryuzaki
- Nickx
- George9989
- sofoula2430
- Dreamer_SW
- Viedo
- Mhtrogoal
- magdalicious
- L0st
- 1011
- Johnman97
- fretoe
- hirasawayui
- Meow
- manolisp
- Panos_02
- Ole Gunnar Solskjaer
- Isida
- Ace of Spades
- Helen93
- Citylights
- ιμοτζι
- CiNeFiL
- Sevasti
- kogba
- maeror
- Γλυκα
- Athens2002
- globglogabgalab
- Kyc
- 2Pac
- kauphy
- Ada ada
- powerpaf
- Ria99
- AaronStone
- Kassiopi
- Pasport
- Loozen
- spring day
- gwgw_5
- Insertcoin
- anastasis06
- Satan Claus
- Jim89
- Scott
- Τodoroki
- orchidea
- LivingInTheFuture
- Unckle
- Podiladim
- Eua5
- T C
- Slytherin
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- Selenium
- McManus
- Μιτοχονδριο
- Warzycha_13
- WhaleOilBeefHooked
- malenaaa
- TonyMontanaEse
- Tequila
- ag97
- φυσαλίς
- johnietraf
- harry akritas
- don_vito
- CoolCowboy
- Pharmacist01
- Giannis2307
- gademis
- me lene
- S¡mos
- LeoDel
- nucomer
- Chris Zach
- jimis2001
- panagiotis econ
- aye
- Erikaaa
- Kostas98
- Snoopy Doo
- Liza19
- edouardos
- skg2310
- Ermina's
- Maraki4you
- uni77
- Toumpa
- Lala_
- Clio MTX
- Χαρουβιάν
- MONTA
- pinkheart
- Γατόπαρδος.
- L_D
- Κλημεντίνη
- sokliap
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantina G.
- Serotonin
- Leukosrinokeros
- Βλα
- Paul77
- Griff
- Kiki mat
- Stefanosxios
- dazed
- Rene2004
- den antexw allh apotyxia
- kaaaaate
- Superhuman
- element skate
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- itisjustme
- GiorgosAsi
- KaterinaL
- Dim1234
- Spooky29
- katelogic
- MarilynSt
- tomicrotroll
- Thoba19
- SweetGirl
- Tommy_civil
- Forgetit
- mrbench
- mallllias
- Alma Libre
- νικος ρεθυμνο
- Πανδεκτης
- edweimaste
- GoddamnRight
- Στελλα00
- SkyBlu
- "άσχημο_όνειρο"
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.