To πρωί έβαλες 1,5 κεσεδάκι γιαούρτι, με κουάκερ, μέλι, μπανάνα, καρύδια κτλ υπερβολική η ποσότητα νομίζω.
Μετά το ρύζι είναι οκ αλλά λίγο το μπιφτέκι ανέβα σε γραμ. βάλε 250 να είναι χορταστικό, αφού έτσι κι αλλιώς άπαχο είναι.
Οι ρυζογκοφρέτες ειναι άχρηστο προιον φίλε μου, καλύτερα 1 φέτα ψωμί ζέας ή ολικής με ταχίνι ή φυστικοβούτυρο κ μέλι βιολογικό.
Η πρωτεινη φαντάζομαι ετοιματζίδικη με μαλτοδεξτρίνη σωστά;
Το βράδυ κινόα με γιαούρτι, γιατί όχι πάλι άπαχο μπιφτέκι ή ψαρονέφρι με σαλάτα; Γενικά τα λαχανικά που στο καλό είναι; Δλδ πατάτα, καλαμπόκι, μαρούλι, μελιντζάνες, αρακάς, κτλ;;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιουλίου 2020
Προσωπικά αποφάσισα να βελτιώσω κι άλλο το πρόγραμμα μου, θα κόψω τελείως σοκολάτα και milko κτλ ένα διάστημα και θα προσπαθήσω μονο σπιτικό κακάο και γλύκο έξω 1 φορά την εβδομάδα κάτι φρέσκο πχ πάστα με μαύρη σοκολάτα και ταχίνι βρήκα ένα μαγαζί που φτιάχνει. Αυριο πάω σούπερ μάρκετ να εφοδιάσω το ψυγείο με μερικά βιολογικά λαχανικά, άπαχο κρέας κ μερικά φρούτα... α και γιαούρτι 2% αν και τα τοτάλ κτλ ειναι σαβούρες καλύτερα πρόβειο βιολογικό 2% αλλά κάνει 1.40€/200γρ φαρμακείο!