Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.524 μηνύματα.

21-07-20

16:58
Θα βάλω να βράσω μερικές βιολογικές πατάτες, να τις έχω από αύριο μαζί με τα μπιφτέκια που έχω ψήσει κ τα έχω στο ψυγείο(γενικά τρώω το φαγητό παγωμένο βαριέμαι αφάνταστα να μαγειρεύω αν κ ξέρω τέσπα).
Τώρα έφαγα το 3ο γεύμα: Μπιφτέκι κοτοπουλου σπιτικο, 120γρ καλαμποκι, 1 κσ ιχθυέλαιο
Απόγευμα θα έχει μάλλον φρούτα με καρύδια
πιο βράδυ δεν ξέρω θα δούμε...
Άμα νοιώθεις πόνο μετά τα βάρη ελάττωσε λίγο ή τα κιλά που σηκώνεις ή την διάρκεια, δεν χρειάζεται πολλά ζόρια παραμονεύουν τραυματισμοί.
Τώρα δεν "σηκώνω" βάρη. Παίζω με λάστιχα. Και βέβαια κάνω πλέον κάμψεις. Ειναι απο τις τόπ ασκησεις μαζι με βυθισεις σε διζυγο πάγκο με ανοιχτη και κλειστή λαβή (τρικέφαλοι).
Η αλήθεια ειναι πως στη προπονηση πρέπει να ζορισεις λιγο τον εαυτο σου. Για στηθος βαράω 15 κάμψεις και στη συνέχεια σηκώνομαι παιρνω το χοντρο λάστιχο (το μαυρο) αυτο που βλέπεις πιο κάτω και εκτελω πιέσεις στήθους ορθιος το περνάω απο μια κολώνα.
Άρα 15 κάμψεις + 20 επαναληψεις καπάκι σε δισέτ πιέσει στήθους. επι 4 φορές.
Μετά πιέσεις ώμων
Κωπηλατική σκυφτή και ορθια
κάμψεις δικεφάλων και καθισματα.
Ολες οι ασκησεις (σχεδον) ειναι ΠΟΛΥΑΡΘΡΙΚΕΣ. Με αυτές κάνεις καλυτερη δουλειά γιατι δουλεύουν πάνω απο 1 άρθρωση. Η ορμονική αποκριση ειναι μεγαλύτερη.
Το προγραμμα αυτο για το στηθος θα με βγάλει 3 εβδομάδες ακόμη. Στοχος ειναι 100 κάμψεις σε μια προπονηση + 3 σέτ επι 20 επαναληψεις πιέσεων στήθους με λάστιχο. Πράγμα που δεν έχω κάνει ποτέ ως τώρα σε τέτοια προπονηση. Παλια έκανα απλα 100 κάμψεις.
15 reps * 4 + 10reps * 4
η δικη μου ενοχληση στο χέρι έρχεται και φευγει και δεν ενοχλει οταν κάνω τις ασκήσεις.
Μολις ολοκληρώσω αυτο το προγραμμα θα παραγγειλω και αλλα λάστιχα και θα βάλω και μια φορά την εβδομάδα προπονηση με βάρη πάγκο αλλα σε χαμηλά κιλά 40-50. Το χειμωνα έπαιζα 70-80

Θέλω να φέρουν αυτα τα λάστιχα αλλα με κλιψ στην ακρη για να μπαινουν πχ 2-3 μαυρα μαζί να μεγαλώνει η ένταση. Αυτο εδω ειναι 9-18 κιλά μέγιστο.
Ειχα ενα μπλέ με κλιψ και ενα κοκκινο ελαφρύ, το μπλέ μου κοπηκε ομως. Και τωρα εχω απλα ενα κοκκινο με κλιψ (6-9 κιλα αντισταση) - ενα κοκκινο ENERGETICS 17-18KG αντισταση και αυτο εδώ το μαυρο αλλα αυτα τα 2 εχουν χερούλια δεν μπορω να τα πιάνω και τα 2 μαζι.
Το λαστιχο ειναι λιγο άσπρο επειδη του βάζω πουδρα για συντηρηση

Συνημμένα
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.524 μηνύματα.

21-07-20

20:23
Μεσημεριανό
Fitness is life.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Fitness is life.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

21-07-20

20:37
Κινόα με κρεμμύδια, πράσινα φασολάκια καροτο και 2 αυγά... Ελαιόλαδο απο πανω για χρωμα και γεύση...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

21-07-20

21:01
Ήταν τόσο ελαφρυ που έπεσα μετά από 10 λεπτά για υπνο. Από τις 5 το έφαγα ακόμη δεν πεινασα περιπου 700 θερμίδες 30γρ πρωτ. 70γρ υδατανθρακας 28γρ λιπαρά
Guest 523993
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

21-07-20

21:27
Θα βάλω να βράσω μερικές βιολογικές πατάτες, να τις έχω από αύριο μαζί με τα μπιφτέκια που έχω ψήσει κ τα έχω στο ψυγείο(γενικά τρώω το φαγητό παγωμένο βαριέμαι αφάνταστα να μαγειρεύω αν κ ξέρω τέσπα).
Τώρα έφαγα το 3ο γεύμα: Μπιφτέκι κοτοπουλου σπιτικο, 120γρ καλαμποκι, 1 κσ ιχθυέλαιο
Απόγευμα θα έχει μάλλον φρούτα με καρύδια
πιο βράδυ δεν ξέρω θα δούμε...
8γρ πρωτεινη που τα βρήκες τα 30? 1 ασπράδι αβγού 4γρ πρωτείνη φίλε μου.. Εκτός αν έχει μέσα η Κινόα κάμποση, αλλά δεν απορροφάται η φυτική όπως η ζωική καμία σχέση.Ήταν τόσο ελαφρυ που έπεσα μετά από 10 λεπτά για υπνο. Από τις 5 το έφαγα ακόμη δεν πεινασα περιπου 700 θερμίδες 30γρ πρωτ. 70γρ υδατανθρακας 28γρ λιπαρά
Εγώ απόψε έφαγα πάλι Καλαμπόκι, με Ρεγγα Καπνιστή και μισό κεσεδάκι κότατζ.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

21-07-20

21:30
Ενα μέτριο αυγό παρέχει 7 γραμμάρια πρωτεΐνης. Μια κούπα κινόα καμμια δεκάρια. Τα φασολάκια κάνα 3 και πολλές φυτικές ινες. Φτάσαμε στα 27...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

21-07-20

21:55
Τι θα πεί μετριο αυγο ; το μέτριο και η κούπα δεν ειναι ποσότητα.
Πάμε λοιπόν να ζυγίσουμε ποσότητες για να κάνουμε σωστή δουλειά :
Το κάθε αυγο ειναι 75γρ. αρα 150γρ.
ανα 100γρ πρωτεινη συμφωνα με Βικιπαιδεια ειναι στα 13γρ. Αρα 19γρ μονο τα αυγά + 13 η κινόα = 32γρ.
Η κινόα στο πιάτο ειναι 100γρ. (άβραστη) γιατι βρασμενη βγηκε 200γρ
Το έγραψα και πριν , πάρτε μια ζυγαριά να ζυγίζετε το φαγάκι σας να ξέρετε ποσο τρώτε
Πάμε λοιπόν να ζυγίσουμε ποσότητες για να κάνουμε σωστή δουλειά :
Το κάθε αυγο ειναι 75γρ. αρα 150γρ.
ανα 100γρ πρωτεινη συμφωνα με Βικιπαιδεια ειναι στα 13γρ. Αρα 19γρ μονο τα αυγά + 13 η κινόα = 32γρ.
Η κινόα στο πιάτο ειναι 100γρ. (άβραστη) γιατι βρασμενη βγηκε 200γρ

Το έγραψα και πριν , πάρτε μια ζυγαριά να ζυγίζετε το φαγάκι σας να ξέρετε ποσο τρώτε

Guest 523993
Επισκέπτης

21-07-20

23:30
Έχω ζυγαριά. Οκ αμα ειναι 7γρ πρωτεινη/100γρ και λές 150 βγαινει 10,5γρ. Τα άλλα δεν νομίζω ότι κτίζουν μυική μάζα, είναι σαν να συγκρίνω πρωτεινη γάλακτος με ρυζιού, η μία κάνει όγκο ή άλλη γράμμωση δεν ειναι το ιδιο, έχουν άλλη απορροφησιμότητα. Να τρώς κότατζ έχει πολύ πρωτεινη υψηλής βιολογικής άξιας και μόνο 2-4% λιπαρά.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

22-07-20

00:18
13 είναι η πρωτεινη των αυγών στα 100γρ.
Ανυπομονώ να κάνω αυριο προπονηση. Κυριακή είχα κάνει. Θα ξεκινήσω με 5 σετ των 12 επαναληψεων καμψεις. Αλλά αυτή τη φορά θα κάνω ένα ακόμη σετ των 10 επαναλήψεων για να φτάσω τις 70. Στην προηγ. Προπόνηση έκανα 62 στο συνολο.
Επόμενη άσκηση πιεσεις στήθους με λάστιχο. 20 επαναληψεις των 5 σετ.
Επόμενη άσκηση ανοίγματα για στήθος με λάστιχα. Βασικά θα παιξω δι σετ με την προηγουμενη.
4η άσκηση πιεσεις ώμων με πιο βαρυ λάστιχο
5η άσκηση σκέφτηκα κωπηλατικη κ μετα όρθια εδώ ίδια λάστιχα θα δοκιμάσω περισσοτερες επαναληψεις
6η άσκηση καθίσματα
7 η κ τελευταία καμψεις δικέφαλων
Γενικά σημειώνω επαναληψεις κ σε κάθε προπονηση προσπαθω για κάτι παραπανω. Κρατάω log file
Έτσι ευχαριστιέμαι προπονηση.
Ανυπομονώ να κάνω αυριο προπονηση. Κυριακή είχα κάνει. Θα ξεκινήσω με 5 σετ των 12 επαναληψεων καμψεις. Αλλά αυτή τη φορά θα κάνω ένα ακόμη σετ των 10 επαναλήψεων για να φτάσω τις 70. Στην προηγ. Προπόνηση έκανα 62 στο συνολο.
Επόμενη άσκηση πιεσεις στήθους με λάστιχο. 20 επαναληψεις των 5 σετ.
Επόμενη άσκηση ανοίγματα για στήθος με λάστιχα. Βασικά θα παιξω δι σετ με την προηγουμενη.
4η άσκηση πιεσεις ώμων με πιο βαρυ λάστιχο
5η άσκηση σκέφτηκα κωπηλατικη κ μετα όρθια εδώ ίδια λάστιχα θα δοκιμάσω περισσοτερες επαναληψεις
6η άσκηση καθίσματα
7 η κ τελευταία καμψεις δικέφαλων
Γενικά σημειώνω επαναληψεις κ σε κάθε προπονηση προσπαθω για κάτι παραπανω. Κρατάω log file
Έτσι ευχαριστιέμαι προπονηση.
Guest 523993
Επισκέπτης

22-07-20

00:37
Στο Βικιπαίδεια βγάζει
Αβγό 13γρ πρωτεινη/100γρ
Κρόκος 16γρ πρωτεινη/100γρ
Ασπράδι 11γρ πρωτεινή/100γρ
Αβγά ορτυκιού 13γρ πρωτεινή/100γρ
Αβγό Ποσέ 13γρ πρωτεινή/100γρ
Τέλος πάντων δύο αβγά είναι είπες 150γρ άρα 19,5γρ πρωτεινη... μάλλον προσθέτεις και της Κινόα, απ'τα Φασόλια κτλ και βγαίνει 30.
Εγώ που έφαγα ρέγγα καπνιστή έχει 14.5γρ πρωτεινη/100γρ Trata ήταν. Έφαγα και μισό κότατζ philadelphia ποσο να έχει αυτό αλλα 10γρ = 24.5γρ περίπου... τώρα δεν ξέρω πόσο καλαμπόκι έφαγα θα ήταν 100-120γρ, αυτό έχει 3,27γρ σε ένα site που το ειδα άρα βγαίνει 27,77γρ περίπου. Μια χαρά νομίζω. Για βραδυνό.
Το μεσημέρι που είχα φάει την μπιφτεκάρα κοτόπουλου 230γρ (27γρ πρωτεινη/100γρ) μας κάνει 60+ γρ ούτε ο Σβαρτσενέγκερ να ήμουνα
2 κ.σ. πρωτείνη πόση είναι τελικά; Σε γραμμάρια δεν τα έχω μετρήσει, απλά βάζω δύο σε 400γρ γάλα + φρούτο και φτιάχνω το πρωτεινικό μου ρόφημα.
Αβγό 13γρ πρωτεινη/100γρ
Κρόκος 16γρ πρωτεινη/100γρ
Ασπράδι 11γρ πρωτεινή/100γρ
Αβγά ορτυκιού 13γρ πρωτεινή/100γρ
Αβγό Ποσέ 13γρ πρωτεινή/100γρ
Τέλος πάντων δύο αβγά είναι είπες 150γρ άρα 19,5γρ πρωτεινη... μάλλον προσθέτεις και της Κινόα, απ'τα Φασόλια κτλ και βγαίνει 30.
Εγώ που έφαγα ρέγγα καπνιστή έχει 14.5γρ πρωτεινη/100γρ Trata ήταν. Έφαγα και μισό κότατζ philadelphia ποσο να έχει αυτό αλλα 10γρ = 24.5γρ περίπου... τώρα δεν ξέρω πόσο καλαμπόκι έφαγα θα ήταν 100-120γρ, αυτό έχει 3,27γρ σε ένα site που το ειδα άρα βγαίνει 27,77γρ περίπου. Μια χαρά νομίζω. Για βραδυνό.
Το μεσημέρι που είχα φάει την μπιφτεκάρα κοτόπουλου 230γρ (27γρ πρωτεινη/100γρ) μας κάνει 60+ γρ ούτε ο Σβαρτσενέγκερ να ήμουνα

2 κ.σ. πρωτείνη πόση είναι τελικά; Σε γραμμάρια δεν τα έχω μετρήσει, απλά βάζω δύο σε 400γρ γάλα + φρούτο και φτιάχνω το πρωτεινικό μου ρόφημα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

22-07-20

01:05
Η ρέγγα η καπνιστή έχει πολλές θερμιδες και πολύ λάδι - λίπος 

Guest 523993
Επισκέπτης

22-07-20

17:26
Μεσημεριανό γεύμα:
Μπιφτέκι κοτόπουλο 230γρ, 1,5 κγ τυρί κατίκι Δομοκού και 200γρ βραστή πατάτα, ρίγανη Αγιορείτικη και 1 κσ σησαμέλαιο βιολογικό.
Η ρέγγα έχει όντως πολύ λίπος, ΑΛΛΑ καλό λίπος, με Ω3, Ω6 λιπαρά... Trata ήταν αλλά σκέφτομαι να πάρω και καμιά καπνιστή χύμα άμα βρώ είναι κάτι τεράστιες να τις κάνω μερίδες να τρώω με το γεύμα μου, κάνουν πολύ καλό.
Πιο βράδυ θα κάνω περπάτημα κάνα 30-40 λεπτά σιγά σιγά(λόγω μέσης) και μετά θα κρεμαστώ στο μονόζυγο κ ασκήσεις στο σπίτι.
Σήμερα κοιμήθηκα ξερός 11 ώρες αυτό το Lyrica για τον νευροπαθητικό πόνο μ'έχει διαλύσει, πολύ βαρύ φάρμακο.
Μπιφτέκι κοτόπουλο 230γρ, 1,5 κγ τυρί κατίκι Δομοκού και 200γρ βραστή πατάτα, ρίγανη Αγιορείτικη και 1 κσ σησαμέλαιο βιολογικό.
Η ρέγγα έχει όντως πολύ λίπος, ΑΛΛΑ καλό λίπος, με Ω3, Ω6 λιπαρά... Trata ήταν αλλά σκέφτομαι να πάρω και καμιά καπνιστή χύμα άμα βρώ είναι κάτι τεράστιες να τις κάνω μερίδες να τρώω με το γεύμα μου, κάνουν πολύ καλό.
Πιο βράδυ θα κάνω περπάτημα κάνα 30-40 λεπτά σιγά σιγά(λόγω μέσης) και μετά θα κρεμαστώ στο μονόζυγο κ ασκήσεις στο σπίτι.
Σήμερα κοιμήθηκα ξερός 11 ώρες αυτό το Lyrica για τον νευροπαθητικό πόνο μ'έχει διαλύσει, πολύ βαρύ φάρμακο.
juste un instant
Επιφανές μέλος

22-07-20

17:45
Δοκιμασατε τζίντζερ ή κουρκουμα για τον πόνο; Επίσης ο ανανάς έχει βρωμελινη, ισχυρό αναλγητικό.
Guest 523993
Επισκέπτης

22-07-20

18:51
Τζίντζερ ρίχνω μέσα στα μπιφτέκια που φτιάχνω αρκετό. Κουρκουμάς κ ανανάς με πειράζουν στο ευερέθιστο έντερο κ δεν τρώω αν κ μ'αρέσουν... Ηπια τώρα ένα Depon 1000 κ πάω για περπάτημα να ξεσκουριάσω(ο γέροντας...Δοκιμασατε τζίντζερ ή κουρκουμα για τον πόνο; Επίσης ο ανανάς έχει βρωμελινη, ισχυρό αναλγητικό.

juste un instant
Επιφανές μέλος

22-07-20

18:53
Ο ανανάς μπορεί να καταναλωθεί και μετα το φαγητό. Βοηθά στην πέψη.
Ο κουρκουμας σε πειράζει σε σκόνη ή νωπός;
Ο κουρκουμας σε πειράζει σε σκόνη ή νωπός;
Guest 523993
Επισκέπτης

22-07-20

20:00
Περπάτημα 35' μετά μονόζυγο 10'' και μετά ασκήσεις.
Ρόφημα πρωτεινής:
1 ποτήρι γάλα κατσίκας, 2,5 κσ. πρωτεινη γάλακτος, 2 ακτινίδια, 1 μικρή μπανανα, κανελα κευλανης και 1 κσ μέλι θυμαρίσιο(με great taste *) 1/2 κγ ταχινι .. 2 ποτήρια βγήκαν αρκετά νόστιμο αν κ κάπως πυχτό.
Ο κουρκουμάς κ ο ανανάς μου προκαλούν πολλά άερια, το καρπούζι, τα βερίκοκα, όλα τα όσπρια, χόρτα κ μεγάλο μέρος των λαχανικών (πλην πατάτα, καλαμπόκι, μαρούλι κ σχετικά τα βραστά καρότα σε μεγάλη ποσότητα έχω θέμα αν φάω 1 δεν με πειράζει). Γενικά ανά διαστήματα πειραματίστηκα με τα τρόφιμα ποια με πειράζουν κ ποια όχι και όσα με πείραζαν τα έκοψα.
Ρόφημα πρωτεινής:
1 ποτήρι γάλα κατσίκας, 2,5 κσ. πρωτεινη γάλακτος, 2 ακτινίδια, 1 μικρή μπανανα, κανελα κευλανης και 1 κσ μέλι θυμαρίσιο(με great taste *) 1/2 κγ ταχινι .. 2 ποτήρια βγήκαν αρκετά νόστιμο αν κ κάπως πυχτό.
Ο κουρκουμάς κ ο ανανάς μου προκαλούν πολλά άερια, το καρπούζι, τα βερίκοκα, όλα τα όσπρια, χόρτα κ μεγάλο μέρος των λαχανικών (πλην πατάτα, καλαμπόκι, μαρούλι κ σχετικά τα βραστά καρότα σε μεγάλη ποσότητα έχω θέμα αν φάω 1 δεν με πειράζει). Γενικά ανά διαστήματα πειραματίστηκα με τα τρόφιμα ποια με πειράζουν κ ποια όχι και όσα με πείραζαν τα έκοψα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

22-07-20

22:30
Αποψε ευχαριστήθηκα προπόνηση. Πολύ ένταση πολύς ιδρώτας.
ΚΑΜΨΕΙΣ Η ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΙΚΗ άσκηση για το άνω σώμα.
Πήρα τα λάστιχα που έχουν 17-18 κιλά αντισταση τα πάτησα τα έπιασα σηκώθηκα ορθιος και άρχισα να τα τεντώνω προς τα πάνω εκτελώντας πιέσεις ώμων. Πωπω πολύ ωραια και αυτη η άσκηση. Δυστυχως με επιβάρυνε βεβαια λιγο στον αριστερο δικέφαλο που έχω το θεματάκι και ένιωσα κάποιες ενοχλησεις οταν πάω το χέρι λιγο πισω απο το κεφάλι. Τωρα ειμαι με πάγο
ΚΑΜΨΕΙΣ Η ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΙΚΗ άσκηση για το άνω σώμα.
Πήρα τα λάστιχα που έχουν 17-18 κιλά αντισταση τα πάτησα τα έπιασα σηκώθηκα ορθιος και άρχισα να τα τεντώνω προς τα πάνω εκτελώντας πιέσεις ώμων. Πωπω πολύ ωραια και αυτη η άσκηση. Δυστυχως με επιβάρυνε βεβαια λιγο στον αριστερο δικέφαλο που έχω το θεματάκι και ένιωσα κάποιες ενοχλησεις οταν πάω το χέρι λιγο πισω απο το κεφάλι. Τωρα ειμαι με πάγο

Guest 523993
Επισκέπτης

22-07-20

22:39
Από φαγητό τι είχες απόψε;
Εμένα μου βγήκε σε γλυκό αλλά υγιεινό.
Μία φέτα ψωμί με φυστικοβούτυρο και μέλι
και ένα γιαούρτι πρόβειο με πέτσα βιολογικό(με γάλα ιδιοπαραγώμενο παρακαλώ).
Εμένα μου βγήκε σε γλυκό αλλά υγιεινό.
Μία φέτα ψωμί με φυστικοβούτυρο και μέλι
και ένα γιαούρτι πρόβειο με πέτσα βιολογικό(με γάλα ιδιοπαραγώμενο παρακαλώ).
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

22-07-20

22:42
Μεσημέρι 150γρ τόνο - 50γρ καλαμποκι , 200γρ πατάτα λάδι λεμονι ξυδι αλάτι
βράδυ (τωρα) 1 γιαουρτι 200γρ τοταλ - 150γρ κολοκυθάκια - 50γρ πατάτα - 1 ρυζογκοφρέτα - λάδι - αλάτι.
Μετά θα κτυπήσω ενα scoop πρωτεινης.
βράδυ (τωρα) 1 γιαουρτι 200γρ τοταλ - 150γρ κολοκυθάκια - 50γρ πατάτα - 1 ρυζογκοφρέτα - λάδι - αλάτι.
Μετά θα κτυπήσω ενα scoop πρωτεινης.
Guest 523993
Επισκέπτης

22-07-20

22:46
Το τοτάλ ειναι απ'τα χειρότερα γιαουρτοειδή, καλύτερα παραδοσιακό με πέτσα, είναι 100% πραγματικό γιαούρτι. Βλέπω πάντως πολύ vegeterian δεν τρώς καθόλου κρέας;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 447 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- touvlo
- Scandal
- Kate1914
- Reader
- rafaela11
- johnsala
- Unboxholics
- Ilma
- fourkaki
- bboys
- Paragontas7000
- iew
- Varus
- fockos
- Joji
- Memetchi
- chester20080
- taketrance
- American Economist
- physicscrazy
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Whitesnake
- A350
- userguest
- Libertus
- bibliofagos
- giannhs2001
- NeosUser2023
- sunsetpp
- iminspain
- SlimShady
- charmander
- despoina13
- jj!
- Εριφύλη
- synthnightingale
- jellojina
- Dr. Gl. Luminous
- Hecticism
- vasilis123321
- Βασιλης1234
- alexis.patrinos
- Μήτσος10
- Luludaki
- Hased Babis
- phleidhs
- teacher_40
- gegeorgiou90
- Alessandra Eliza
- Maria23667
- Ωρορα
- BatGuin
- ROM32
- χημεια4λαιφ
- Ariana2018
- Annie
- Totreno
- epote
- Mitsaras23
- iiTzArismaltor_
- camil
- Thodoris95
- Dmzk
- thenutritionist
- J.Cameron
- Fernando_A
- Ellis
- Milko Protein
- ggl
- paolo1
- math2arch
- Wanda
- User2350
- marww
- Dark_kronos
- max tv
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- despoinax
- Giii
- exotic xo
- Shadowban
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- GeorgePap2003
- Helen06
- yellow
- Johnny15
- ΘανάσοςG4
- Esperos1
- giannis256
- Natsuko
- AnnaVrt12
- Kitana
- eukleidhs1821
- Stelios725
- Ness
- Koninakon
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Lorraine1
- lepipini
- Μαυρίκιος
- snowy
- Nina.
- Στεφανος56
- Dimitris2001
- xristarac
- Metalhead_4_life
- Stres
- oups
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- louminis
- tslef8
- Dna7991
- ΔήμητραΘ
- Sosstoss
- Chicken nugget
- bruh_234
- Αναστασία197
- Cupid
- Αντικειμενικός
- Mt73
- Nikoleta93
- Αρίκος
- Kinan
- GeoCommand
- panamixagr97
- chris2799
- Appolon
- Eirinakiii8
- Nathanail
- mickey mouse
- Idontknoww
- _pathfinder_
- epan
- Meriii
- Ryuzaki
- Nickx
- George9989
- sofoula2430
- Dreamer_SW
- Viedo
- Mhtrogoal
- magdalicious
- L0st
- 1011
- Johnman97
- fretoe
- hirasawayui
- Meow
- manolisp
- Panos_02
- Ole Gunnar Solskjaer
- Isida
- Ace of Spades
- Helen93
- Citylights
- ιμοτζι
- CiNeFiL
- Sevasti
- kogba
- maeror
- Γλυκα
- Athens2002
- globglogabgalab
- Kyc
- 2Pac
- kauphy
- Ada ada
- powerpaf
- Ria99
- AaronStone
- Kassiopi
- Pasport
- Loozen
- spring day
- gwgw_5
- Insertcoin
- anastasis06
- Satan Claus
- Jim89
- Scott
- Τodoroki
- orchidea
- LivingInTheFuture
- Unckle
- Podiladim
- Eua5
- T C
- Slytherin
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- Selenium
- McManus
- Μιτοχονδριο
- Warzycha_13
- WhaleOilBeefHooked
- malenaaa
- TonyMontanaEse
- Tequila
- ag97
- φυσαλίς
- johnietraf
- harry akritas
- don_vito
- CoolCowboy
- Pharmacist01
- Giannis2307
- gademis
- me lene
- S¡mos
- LeoDel
- nucomer
- Chris Zach
- jimis2001
- panagiotis econ
- aye
- Erikaaa
- Kostas98
- Snoopy Doo
- Liza19
- edouardos
- skg2310
- Ermina's
- Maraki4you
- uni77
- Toumpa
- Lala_
- Clio MTX
- Χαρουβιάν
- MONTA
- pinkheart
- Γατόπαρδος.
- L_D
- Κλημεντίνη
- sokliap
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantina G.
- Serotonin
- Leukosrinokeros
- Βλα
- Paul77
- Griff
- Kiki mat
- Stefanosxios
- dazed
- Rene2004
- den antexw allh apotyxia
- kaaaaate
- Superhuman
- element skate
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- itisjustme
- GiorgosAsi
- KaterinaL
- Dim1234
- Spooky29
- katelogic
- MarilynSt
- tomicrotroll
- Thoba19
- SweetGirl
- Tommy_civil
- Forgetit
- mrbench
- mallllias
- Alma Libre
- νικος ρεθυμνο
- Πανδεκτης
- edweimaste
- GoddamnRight
- Στελλα00
- SkyBlu
- "άσχημο_όνειρο"
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.