Guest 523993
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

19-07-20

17:01
Σπιτική ζεστη σοκολάτα φτιάχνω, 1 κούπα νερό φίλτρου, 2 κ.γ. κακάο valrhona, 1 κ.γ. ζάχαρη καρύδας, κανέλα, γλυκόριζα, το βράζω κάνει καιμάκι, ρίχνω και λίγο κατσικίσιο γάλα στο τέλος, ωραίο μούρλια. Αλλά όταν κάνω ρόφημα πρωτείνης δεν γλυκαίνει αν δεν βάλω έτοιμο σοκολατούχο, θελει αρκετό μέλι φίλε μου, αυτό βέβαια σημαίνει ότι τα σοκολατούχα έχουν πολύ ζάχαρη ή ασπαρτάμη.Καλύτερα να φτιάχνεις σοκολάτα ρόφημα στο σπίτι μόνος σου, από το να πίνεις τέτοια πράγματα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ακριβώς την αλήθεια δεν στην είπε, ξέχασε τους λιποδιαλύτες και τις πρωτείνες με διάφορα ενισχυτικά μέσα, εγώ αυτή που παίρνω είναι τούτη https://www.ola-bio.gr/whey-protein-powder-bio-500gr καθαρή 100% χωρίς διάφορα φάρμακα, τεχνητά κτλ μέσαΕντάξει αμα δεν θέλει κάτι συγκεκριμενο ας τα πίνει.
Αλλα άν θέλει να ανεβάσει τη μυική του μάζα κάποιος και μάλιστα χωρις συμπληρωματα τύπου κρεατινες - πρωτεινες κτλπ ολα αυτα θα τα πετάξει στα σκουπιδια.
5 η ωρα μισο λιτρο σοκολατούχο και μετά ύπνο; δηλαδη τι σου προσφέρει το τιγκα στη ζάχαρη γάλα εκεινη την ώρα; προσωπικα τιποτα μονο θα με χαλούσε.
Εδω δυσκολευεσαι χωρις συμπληρώματα αν ειναι να εισαι και στη διατροφη οτι να ναι. Γάμησετα.
Ο άλλος σε 4-5 μήνες έφτιαξε τρομερο αποτέλεσμα. Του λέω τι έκανες μου λεει αυστηρη διατροφη + προπονηση 5 φορες την εβδομάδα + πρωτεινη + κρεατινη + υπνο σωστο + οχι ξενυχτια + οχι ποτά.
Για να μη βλέπουμε σώματα φτιαγμενα και νομιζουμε οτι εγιναν μονο απο τα αναβολικά. Θέλει προσπαθεια και πειθαρχια. Θέλει συγκεκριμενο πλάνο. Αυτοι ειναι οι κανονες του παιχνιδιου.
Είδα ότι ο Όλυμπος έβγαλε Πρόβειο γάλα, αλλά 2.80€/λίτρο, καλό σε γεύση ελαφρύ.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.527 μηνύματα.

19-07-20

17:15
Λιποδιαλύτες δεν χρειάζεται να πάρεις. Απλα ράβεις το στοματάκι και γινεσαι στρατιώτης.
Οταν μου πινεις στις 5 το πρωι μισο λιτρο ζαχαρουχο γάλα κ μετά πάς για ύπνο σε τι θα σε βοηθησει ο λιποδιαλυτης;
Η κρεατινη βοηθά στην πρωτεινοσυνθεση απο οτι έχω διαβασει και ενισχυει την διαδικασια που μας ενδιαφέρει χωρις να ειναι αναβολικό.
Εννοειται οτι δεν θα κάνει τιποτα αν η διατροφη ειναι χάλια και δεν προπονεισαι σοβαρά με αντιστάσεις. Να ζοριστεις να ανεβάσεις παλμούς και να ιδρώσεις.
Κρεατινη δεν μπορεις να πάρεις απο το φαγητο σε αντιθεση με την πρωτεινη γιατι για να πάρεις 5γρ οσα χρειάζεται οταν κάνεις αθλητισμο πρέπει να φάς 1 κιλο μοσχάρι. Αυτο εκτος απο ασυμφορο οικονομικα ειναι και επικινδυνο στην υγεια σου.
Ο φιλος το βράδυ έτρωγε οπως τρώνε οι μπαλαρινες.... γιαουρτάκι τοταλ και καρυδια και μετά νάνι.
Απαιτει προσπάθεια παντού. Αλλιώς ολοι κομμάτια θα ειμασταν με φλέβες κοιλιακους και στήθος τρώγοντας κάθε μέρα πιτσες και το βράδυ αγκαλια με κανταιφι και παγωτο καιμάκι χαζευοντας ταινιες.
Οταν μου πινεις στις 5 το πρωι μισο λιτρο ζαχαρουχο γάλα κ μετά πάς για ύπνο σε τι θα σε βοηθησει ο λιποδιαλυτης;
Η κρεατινη βοηθά στην πρωτεινοσυνθεση απο οτι έχω διαβασει και ενισχυει την διαδικασια που μας ενδιαφέρει χωρις να ειναι αναβολικό.
Εννοειται οτι δεν θα κάνει τιποτα αν η διατροφη ειναι χάλια και δεν προπονεισαι σοβαρά με αντιστάσεις. Να ζοριστεις να ανεβάσεις παλμούς και να ιδρώσεις.
Κρεατινη δεν μπορεις να πάρεις απο το φαγητο σε αντιθεση με την πρωτεινη γιατι για να πάρεις 5γρ οσα χρειάζεται οταν κάνεις αθλητισμο πρέπει να φάς 1 κιλο μοσχάρι. Αυτο εκτος απο ασυμφορο οικονομικα ειναι και επικινδυνο στην υγεια σου.
Ο φιλος το βράδυ έτρωγε οπως τρώνε οι μπαλαρινες.... γιαουρτάκι τοταλ και καρυδια και μετά νάνι.
Απαιτει προσπάθεια παντού. Αλλιώς ολοι κομμάτια θα ειμασταν με φλέβες κοιλιακους και στήθος τρώγοντας κάθε μέρα πιτσες και το βράδυ αγκαλια με κανταιφι και παγωτο καιμάκι χαζευοντας ταινιες.
Guest 523993
Επισκέπτης

19-07-20

21:04
Σήμερα αυτά που έχω φαει μέχρι τώρα είναι
Πρωινο(15:00)
1/2 Milko free
1 φετα ψωμί με ελάχιστο ταχίνι κ λίγο μέλι κοντορίγανης κ πολύκομπου
Δεκατιανό(17:20)
1/2 ζεστό κακάο με 2 κγ κακαο, κανελα, γλυκοριζα, 1κγ ζαχαρη καρυδας, λιγο πρόβειο γαλα δεν μπορούσα να το πιώ βγήκε κάπως αγλυκο
Περπάτημα 35' κ κρέμασμα στο μονόζυγο
1 ακτινίδιο + 2-3 καρύδια
Γεύμα(21:00)
Ζυμαρικά 120γρ με 2 κ.σ. grana pandano, ρίγανη Αγίου Όρους, ελάχιστο λάδι ωμό και 1 μπιφτέκι κοτόπουλο 250γρ.
Έχω άλλα δύο ''γεύματα'' ελαφρυά θα τα κάνω...
Κοίτα εμένα δεν με ενδιαφέρει ούτε φλέβες να πετάξω ούτε κοιλιακούς να κάνω, στα 42 μου τα ξεπέρασα αυτά, απλά να χάσω 2-3 κιλά να σφίξω λίγο να συνέλθει η μέση, να μπουν μέσα οι κήλες γιατί δεν πάω καλά.
Α πιο βράδυ έχει πάλι το σετ ασκήσεων κ αύριο το απόγευμα πάω για 2η φυσικοθεραπεία, καμιά βεντούζα θα μου βάλει πάλι κ βελονάκια μάλλον.
Πρωινο(15:00)
1/2 Milko free
1 φετα ψωμί με ελάχιστο ταχίνι κ λίγο μέλι κοντορίγανης κ πολύκομπου
Δεκατιανό(17:20)
1/2 ζεστό κακάο με 2 κγ κακαο, κανελα, γλυκοριζα, 1κγ ζαχαρη καρυδας, λιγο πρόβειο γαλα δεν μπορούσα να το πιώ βγήκε κάπως αγλυκο
Περπάτημα 35' κ κρέμασμα στο μονόζυγο
1 ακτινίδιο + 2-3 καρύδια
Γεύμα(21:00)
Ζυμαρικά 120γρ με 2 κ.σ. grana pandano, ρίγανη Αγίου Όρους, ελάχιστο λάδι ωμό και 1 μπιφτέκι κοτόπουλο 250γρ.
Έχω άλλα δύο ''γεύματα'' ελαφρυά θα τα κάνω...
Κοίτα εμένα δεν με ενδιαφέρει ούτε φλέβες να πετάξω ούτε κοιλιακούς να κάνω, στα 42 μου τα ξεπέρασα αυτά, απλά να χάσω 2-3 κιλά να σφίξω λίγο να συνέλθει η μέση, να μπουν μέσα οι κήλες γιατί δεν πάω καλά.
Α πιο βράδυ έχει πάλι το σετ ασκήσεων κ αύριο το απόγευμα πάω για 2η φυσικοθεραπεία, καμιά βεντούζα θα μου βάλει πάλι κ βελονάκια μάλλον.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.527 μηνύματα.

19-07-20

22:03
Γιατί τι είσαι στα 42 ; γέρος;
Αν έχεις σφιχτούς και δυνατούς κοιλιακους - κορμό δεν θα εχεις κανενα προβλημα στη μέση σου. Αυτο δεν καταλαβαινει ο περισσοτερος κοσμος. Οτι την μυική ανάπτυξη πέρα απο το αισθητικο κομμάτι την θέλεις για να μην υποφέρεις απο πόνους.
Οποιος έχει δυνατή κοιλιά και κορμο τον κρατάει και δεν επιβαρύνεται η μέση του. Οποιος έχει γερούς τετρακέφαλους προστατευει τα γονατα του και οποιος γερούς δικεφαλους τρκεφαλου και χοντρα χέρια προστατευει αγκώνες. Με γερή πλάτη προστατευεις τους ώμους σου. Δεν μας τα έμαθαν αυτα στο σχολειο οι γυμναστες της πλάκας.
Και για να πετύχεις μυική ανάπτυξη χωρις συμπληρώματα θέλει καταρχας αυστηρή διατροφή και κατα δευτερον σωστή προπονηση - ξεκουραση.
Προσπαθουμε καθημερινά να φτιάξουμε κάτι χωρις να αφεθουμε στην σαβουρα και την οτι να ναι διατροφή. Θα μας χρειαστει. Ακομη και ενα ατυχημα να έχεις αν εισαι δυνατος κ γυμνασμενος θα το περάσεις πιο ελαφρά.
Αν έχεις σφιχτούς και δυνατούς κοιλιακους - κορμό δεν θα εχεις κανενα προβλημα στη μέση σου. Αυτο δεν καταλαβαινει ο περισσοτερος κοσμος. Οτι την μυική ανάπτυξη πέρα απο το αισθητικο κομμάτι την θέλεις για να μην υποφέρεις απο πόνους.
Οποιος έχει δυνατή κοιλιά και κορμο τον κρατάει και δεν επιβαρύνεται η μέση του. Οποιος έχει γερούς τετρακέφαλους προστατευει τα γονατα του και οποιος γερούς δικεφαλους τρκεφαλου και χοντρα χέρια προστατευει αγκώνες. Με γερή πλάτη προστατευεις τους ώμους σου. Δεν μας τα έμαθαν αυτα στο σχολειο οι γυμναστες της πλάκας.
Και για να πετύχεις μυική ανάπτυξη χωρις συμπληρώματα θέλει καταρχας αυστηρή διατροφή και κατα δευτερον σωστή προπονηση - ξεκουραση.
Προσπαθουμε καθημερινά να φτιάξουμε κάτι χωρις να αφεθουμε στην σαβουρα και την οτι να ναι διατροφή. Θα μας χρειαστει. Ακομη και ενα ατυχημα να έχεις αν εισαι δυνατος κ γυμνασμενος θα το περάσεις πιο ελαφρά.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

19-07-20

23:21
Σημερινά γεύματα
1ο 300γρ γιαουρτι 2% , 75γρ κουάκερ , 20γρ μέλι , 120γρ μπανάνα , 50γρ καρύδια.
2ο 100γρ ρυζι , 150γρ μπιφτέκι
3ο 3 ρυζογκοφρετες , 10γρ χαρουπομελο , 25γρ φυστικοβουτυρο
4ο 1 σεικερ scoop πρωτεινης (μετα την προπονηση)
5ο 50γρ κινοα , 200γρ γιαουρτι
Τα ζυγίζω κανονικά τα φαγητά μου.
xaxaxaxaxa θεος !
xaxaxaxaxa θεος !
Guest 523993
Επισκέπτης

19-07-20

23:48
Σημερινά γεύματα
xaxaxaxaxa θεος !
To πρωί έβαλες 1,5 κεσεδάκι γιαούρτι, με κουάκερ, μέλι, μπανάνα, καρύδια κτλ υπερβολική η ποσότητα νομίζω.
Μετά το ρύζι είναι οκ αλλά λίγο το μπιφτέκι ανέβα σε γραμ. βάλε 250 να είναι χορταστικό, αφού έτσι κι αλλιώς άπαχο είναι.
Οι ρυζογκοφρέτες ειναι άχρηστο προιον φίλε μου, καλύτερα 1 φέτα ψωμί ζέας ή ολικής με ταχίνι ή φυστικοβούτυρο κ μέλι βιολογικό.
Η πρωτεινη φαντάζομαι ετοιματζίδικη με μαλτοδεξτρίνη σωστά;
Το βράδυ κινόα με γιαούρτι, γιατί όχι πάλι άπαχο μπιφτέκι ή ψαρονέφρι με σαλάτα; Γενικά τα λαχανικά που στο καλό είναι; Δλδ πατάτα, καλαμπόκι, μαρούλι, μελιντζάνες, αρακάς, κτλ;;
Προσωπικά αποφάσισα να βελτιώσω κι άλλο το πρόγραμμα μου, θα κόψω τελείως σοκολάτα και milko κτλ ένα διάστημα και θα προσπαθήσω μονο σπιτικό κακάο και γλύκο έξω 1 φορά την εβδομάδα κάτι φρέσκο πχ πάστα με μαύρη σοκολάτα και ταχίνι βρήκα ένα μαγαζί που φτιάχνει. Αυριο πάω σούπερ μάρκετ να εφοδιάσω το ψυγείο με μερικά βιολογικά λαχανικά, άπαχο κρέας κ μερικά φρούτα... α και γιαούρτι 2% αν και τα τοτάλ κτλ ειναι σαβούρες καλύτερα πρόβειο βιολογικό 2% αλλά κάνει 1.40€/200γρ φαρμακείο!
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

20-07-20

01:29
To πρωί έβαλες 1,5 κεσεδάκι γιαούρτι, με κουάκερ, μέλι, μπανάνα, καρύδια κτλ υπερβολική η ποσότητα νομίζω.
Μετά το ρύζι είναι οκ αλλά λίγο το μπιφτέκι ανέβα σε γραμ. βάλε 250 να είναι χορταστικό, αφού έτσι κι αλλιώς άπαχο είναι.
Οι ρυζογκοφρέτες ειναι άχρηστο προιον φίλε μου, καλύτερα 1 φέτα ψωμί ζέας ή ολικής με ταχίνι ή φυστικοβούτυρο κ μέλι βιολογικό.
Το βράδυ κινόα με γιαούρτι, γιατί όχι πάλι άπαχο μπιφτέκι ή ψαρονέφρι με σαλάτα; Γενικά τα λαχανικά που στο καλό είναι; Δλδ πατάτα, καλαμπόκι, μαρούλι, μελιντζάνες, αρακάς, κτλ;;
Προσωπικά αποφάσισα να βελτιώσω κι άλλο το πρόγραμμα μου, θα κόψω τελείως σοκολάτα και milko κτλ ένα διάστημα και θα προσπαθήσω μονο σπιτικό κακάο και γλύκο έξω 1 φορά την εβδομάδα κάτι φρέσκο πχ πάστα με μαύρη σοκολάτα και ταχίνι βρήκα ένα μαγαζί που φτιάχνει. Αυριο πάω σούπερ μάρκετ να εφοδιάσω το ψυγείο με μερικά βιολογικά λαχανικά, άπαχο κρέας κ μερικά φρούτα... α και γιαούρτι 2% αν και τα τοτάλ κτλ ειναι σαβούρες καλύτερα πρόβειο βιολογικό 2% αλλά κάνει 1.40€/200γρ φαρμακείο!
Μια μέρα δεν είχα λαχανικά στο γεύμα μου.
Απο το ψωμι ειναι σιγουρα καλύτερες οι ρυζογκοφρέτες διατροφικά.
Η πρωτεινη ειναι η whey isolate.
Το γιαουρτι έχει πρωτεινη και βοηθάει σε πολλά. Τα 250γρ μπιφτέκι περιέχουν 62γρ πρωτεινης. Αυτη ειναι η υπερβολική ποσοτητα οχι το κουάκερ με τη μπανάνα που μου ειπες. 62γρ πρωτεινης σε ενα γευμα!!!
Το πρωι τρως ποιοτικο υδατάνθρακα για να σε κρατήσει μέσα στην ημέρα.
Ξεχνα τα γλυκά και κοιταξε να κάνεις μια σωστή διατροφή χωρις σαβουρογάλατα με σκοπο να φτιάξεις τη μέση σου. Ειδάλλως θα ταλαιπωρεισαι με γιατρους. Η μέση φτιάχνεται με γερο κορμό πλάτη και κοιλιακούς.
Στη τελική δεν θα επηρεάσει εμένα θα επηρεάσει εσένα. Εγω μια γνώμη λέω και στη τελική δεν τη λέω κιολας επισης δεν έχω θέματα με το πεπτικό μου. Τουλαχιστον προς το παρόν.
Α και κάτι τελευταιο..... ολα τα γλυκά απεξω έχουν ζάχαρη και β κατηγοριας υλικά επειδη κοστιζουν και δεν συμφέρει. Αν θές ντε και καλά γλυκά ξεκινα να φτιάχνεις μονος σου. Μην έχεις εμπιστοσυνη στα ετοιματζιδικα.
Το μονο που τρωω απεξω ειναι σαρδελα ψητη με λαχανικα σε ταβερνα ή κοτοπουλο φιλετο στήθος με ρυζι.
Η διατροφή ειναι το πιο δυσκολο κομμάτι. Πολλά κανάλια στο γιουτιουμπ απο αυτο αποκαλούμενους "προπονητές" προτεινουν ένα κάρο ανοησιες οι οποιες δε προκειται να βοηθήσουν κανέναν ο οποιος δεν ειναι γενετικά προικισμένος να έχει ενα στηθος , ωμους και πλάτες απο μονος του.
Τα ψωμια, τα μέλια , τα "φιτνεσ" δημητριακα , τα τσιριος που ειδα σε ενα καναλι να προτεινουν (ναι το ειδαμε και αυτο) οι μαγιονέζες λάιτ τα μπισκοτα του εμποριου χωρις ζάχαρη ειναι ολα για τα σκουπιδια. Δεν ειναι για διατροφη αυτα τα πράγματα. Ειναι για να τα φάς αν σ αρέσουν. Οποιος θέλει να χάσει το χρονο και τα χρηματα του ας ακούσει τους μλκες που τα προτεινουν με τη γνωστη θεωρια IF IT FITS YOUR MACROS H' FLEXIBLE DIET.
Guest 209912
Επισκέπτης

20-07-20

08:46
Σοβαρά σταματά να τρως απαχα γιαούρτια και απαχα κρέατα. Είναι η μεγαλύτερη μαλάκια που μπορείς να κα εις στον εαυτο σου.
Τι σώμα σου είναι τίγκα στην φλεγμονή και γι αυτό βγάζεις όλα αυτά τα θέματα υγείας. Ήρθε η ώρα να κόψεις εντελώς τη ζάχαρη και ΟΛΑ τα γλυκά. Και σταμάτα να ψάχνεις για υποκατάστατα όπως σπιτικά κακάο, μέλια και ότι άλλο σκέφτεσαι. κόψε τα γλυκά, ΟΛΑ και τα υποκατάστατα γλύκας. Όπως κόβεις το τσιγάρο, μαχαίρι. Θα σου πάρει κανένα μήνα να ξεεθιστεις και μετά δεν θα χρειάζεσαι να τρως γλυκά πλέον. Κόψε όλα τα ψωμιά ρυζια δημητριακά πατάτες. Κάνε αυστηρά κρεατοφαγικη διατροφή, λαχανικά και ξηρούς καρπούς όπως φυστίκια αιγινης. Κατά αυτά για κανένα τρίμηνο και θα δεις πως θα φύγουν όλα τα προβλήματα σου.
Και ξεκινά Fasting μια μέρα θα τρως μια μέρα δε θα τρως τίποτα, μόνο νερό. Να ηρεμήσει λίγο το πεπτικό σου, να αποκτήσεις αυτοφαγια μπας και θεραπευτείς.
Κάνε σοβαρά βήματα και κάνε ΕΧΤΡΙΜ πράγματα. Με το να κόψουμε λίγο αυτό, να περιορίσουμε λίγο το άλλο και από αύριο θα προσπαθήσω και γλτυκο μόνο μια φορά τη βδομαδα έφτασες εδώ που είσαι. Είσαι εθισμένος στη ζάχαρη και τον υδατανθτακα μπρο και θα πεθάνεις μικρός αν δεν αλλάξεις.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

20-07-20

09:12
Εγώ κάνω κακάο χωρίς ζάχαρη και το βρίσκω γευστικοτατο.
Το καλαμπόκι για βράδυ δε θα το συνιστούσα. Έχει πολύ υψηλό γλυκαιμικο δείκτη.
Το καλαμπόκι για βράδυ δε θα το συνιστούσα. Έχει πολύ υψηλό γλυκαιμικο δείκτη.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

20-07-20

21:24
@milkompoukalo κοψε το μιλκο και τις υπολοιπες σαβουρες. Πινω και εγω πολυ γαλα, αλλα ποτε μιλκο. Το σοκολατουχο ειναι καλο μετα απο εντονη προπονηση, αλλα προσωπικα προτιμω να το φτιαχνω μονη μου ειτε με σκετο κακαο, ειτε με 1 κουταλακι νεσκουικ. Απειρες φορες πιο υγιεινο ετσι. Εχεις συνηθησει να τρως πολλη ζαχαρη και την προσθετεις παντου. Εγω πινω καφε χωρις ζαχαρη, κακαο με γαλα χωρις ζαχαρη, κοκ. Η ζαχαρη μου περιοριζεται το πολυ στο 1 κουταλακι νεσκουικ τη μερα.
Χθεσινα γευματα:
9πμ: Σαντουιτς με πολυσπορο, ολικης αλεσως ψωμι με προζυμι, τυρι swiss, γαλοπουλα, 1 ροδακινο, καφε με γαλα
12μμ: 1 φετα απο το παραπανω ψωμι με φυστικοβουτυρο, μισο ποτηρι στιμμενο πορτοκαλι
4μμ: Στηθος κοτοπουλο στο γκριλ με σαλατα απο μπροκολα στον ατμο, καροτα και κινοα, σαλατα απο φυκια
8μμ: Στηθος κοτοπουλο στο γκριλ με μιση κουπα cottage cheese, 2 βερικοκα
Χθες ειχα ορεξη για ψωμι. Συνηθως δεν τρωω τοσο πολυ ψωμι ημερησιως. Εκανα ομως 20χλμ ποδηλατο, 35 λεπτα ΗΙΙΤ και 30 λεπτα αντιστασεις (χερια, πλατη, ωμους, κοιλιακους)
Σημερα ξεκινησα με ομελετα με cottage cheese, 1 ροδακινο, καφε με γαλα και το μεσημερι θα φαω μπιφτεκι σολομου με snap peas, ρυζι και σαλατα απο φυκια και για βραδινο μαλλον πρωτεινη με φρουτα γιατι εχει τρελη ζεστη και δεν την παλευω και μου εχει κοπει η ορεξη και δεν προκειται να κανω γυμναστικη γιατι εχουν πιαστει τα παντα απο χθες και προχθες (το παρακανα). Εχει αρχισει να με ενοχλει και το αλλο γονατο τελευταια, οποτε θα κοψω για μερικες ημερες το ΗΙΙΤ και θα κανω μονο ποδηλατο, χερια, ωμους, πλατη και κοιλιακους.
Σε καποια σημεια το λιπος μου εχει μαλακωσει. Ελπιζω να ειναι καλο σημαδι; Δεν πιστευω να ειναι loose skin γιατι δεν εχω χασει πολλα κιλα, μονο 4-5 απο τον Ιανουαριο/Φεβρουαριο. Δεν θελω να χασω αλλα, θελω ομως να χτισω μυες και να χασω λιπος.
Εχει κανεις ζυγαρια που να μετραει σωματικο λιπος; Αξιζουν; Σκεφτομαι να παρω μια αλλα δεν ξερω ποσο αξιοπιστες ειναι.
Χθεσινα γευματα:
9πμ: Σαντουιτς με πολυσπορο, ολικης αλεσως ψωμι με προζυμι, τυρι swiss, γαλοπουλα, 1 ροδακινο, καφε με γαλα
12μμ: 1 φετα απο το παραπανω ψωμι με φυστικοβουτυρο, μισο ποτηρι στιμμενο πορτοκαλι
4μμ: Στηθος κοτοπουλο στο γκριλ με σαλατα απο μπροκολα στον ατμο, καροτα και κινοα, σαλατα απο φυκια
8μμ: Στηθος κοτοπουλο στο γκριλ με μιση κουπα cottage cheese, 2 βερικοκα
Χθες ειχα ορεξη για ψωμι. Συνηθως δεν τρωω τοσο πολυ ψωμι ημερησιως. Εκανα ομως 20χλμ ποδηλατο, 35 λεπτα ΗΙΙΤ και 30 λεπτα αντιστασεις (χερια, πλατη, ωμους, κοιλιακους)
Σημερα ξεκινησα με ομελετα με cottage cheese, 1 ροδακινο, καφε με γαλα και το μεσημερι θα φαω μπιφτεκι σολομου με snap peas, ρυζι και σαλατα απο φυκια και για βραδινο μαλλον πρωτεινη με φρουτα γιατι εχει τρελη ζεστη και δεν την παλευω και μου εχει κοπει η ορεξη και δεν προκειται να κανω γυμναστικη γιατι εχουν πιαστει τα παντα απο χθες και προχθες (το παρακανα). Εχει αρχισει να με ενοχλει και το αλλο γονατο τελευταια, οποτε θα κοψω για μερικες ημερες το ΗΙΙΤ και θα κανω μονο ποδηλατο, χερια, ωμους, πλατη και κοιλιακους.
Σε καποια σημεια το λιπος μου εχει μαλακωσει. Ελπιζω να ειναι καλο σημαδι; Δεν πιστευω να ειναι loose skin γιατι δεν εχω χασει πολλα κιλα, μονο 4-5 απο τον Ιανουαριο/Φεβρουαριο. Δεν θελω να χασω αλλα, θελω ομως να χτισω μυες και να χασω λιπος.
Εχει κανεις ζυγαρια που να μετραει σωματικο λιπος; Αξιζουν; Σκεφτομαι να παρω μια αλλα δεν ξερω ποσο αξιοπιστες ειναι.
Guest 209912
Επισκέπτης

20-07-20

21:28
Τζάμπα λεφτά είναι αυτές οι ζυγαριές. Γενικά το να κάνεις ακριβή λιπομετρηση είναι πολύ δύσκολο και δεν υπάρχει 100% ακριβής τρόπος. Το καλύτερο εργαλείο είναι ο καθρέφτης.
Το λίπος μαλακωνει γιατί δεν φεύγει ομοιόμορφα. Συνήθως φεύγει το μέσα πρώτα και μετά το έξω.
Το λίπος μαλακωνει γιατί δεν φεύγει ομοιόμορφα. Συνήθως φεύγει το μέσα πρώτα και μετά το έξω.
Guest 523993
Επισκέπτης

20-07-20

21:29
@Nelliel κάνω προσπάθεια από χθές, δύο μέρες ήδη ''καθαρή'' διατροφή. Φρούτα με γεύμα ποτέ, πάντα τα φρούτα εκτός γεύματος σκέτα ή ξηροκάρπι άντε κανά γιαούρτι. Όχι με κρεατικό δεν κάνει.
Λιπομέτρηση μονο σε διατροφολόγο εκεί έχει ζυγαριά των 1500€ όχι του 20αρικου.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

20-07-20

21:55
To μεσα εχει φυγει ηδη, δεν εχω αλλο να χασωΤζάμπα λεφτά είναι αυτές οι ζυγαριές. Γενικά το να κάνεις ακριβή λιπομετρηση είναι πολύ δύσκολο και δεν υπάρχει 100% ακριβής τρόπος. Το καλύτερο εργαλείο είναι ο καθρέφτης.

"Δεν κανει". Ποιος το λεει; Απο την στιγμη που δεν εχω γαστρεντερικα προβληματα, δεν βρισκω τον λογο να τρωω συγκεκριμενες ομαδες τροφιμων ξεχωριστα ή σε διαφορετικες ωρες. Εχω βαρεθει να ακουω βλακειες απο διατροφολογους οι οποιοι εχουν ξεχασει το πιο σημαντικο. Να ακους το σωμα σου.@Nelliel κάνω προσπάθεια από χθές, δύο μέρες ήδη ''καθαρή'' διατροφή. Φρούτα με γεύμα ποτέ, πάντα τα φρούτα εκτός γεύματος σκέτα ή ξηροκάρπι άντε κανά γιαούρτι. Όχι με κρεατικό δεν κάνει.
Guest 523993
Επισκέπτης

20-07-20

22:06
οταν τρώμε φρούτα με το φαγητό χάνονται οι βιταμίνες τους απ'όσο ξέρω, γι'αυτό τα τρώμε εκτός κύριων γευμάτων ως σνάκ."Δεν κανει". Ποιος το λεει; Απο την στιγμη που δεν εχω γαστρεντερικα προβληματα, δεν βρισκω τον λογο να τρωω συγκεκριμενες ομαδες τροφιμων ξεχωριστα ή σε διαφορετικες ωρες. Εχω βαρεθει να ακουω βλακειες απο διατροφολογους οι οποιοι εχουν ξεχασει το πιο σημαντικο. Να ακους το σωμα σου.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

20-07-20

23:16
Και που πανε;οταν τρώμε φρούτα με το φαγητό χάνονται οι βιταμίνες τους απ'όσο ξέρω, γι'αυτό τα τρώμε εκτός κύριων γευμάτων ως σνάκ.

Καταρχην το σιδηρο απορροφαται πιο καλα οταν παιρνεις βιταμινη C. Hint: φρουτα οπως λεμονι, πιπερια (ναι ειναι φρουτο) ειναι πλουσια σε C. Δηλαδη δεν πρεπει να τρωμε μακαρονια με σαλτσα ντοματας επειδη συνδιαζει φρουτο (ντοματα) με ζυμαρικα;

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

21-07-20

09:13
Σπάνια τρώω ζάχαρη εκτός αν είναι Ντεμεράρα ή Ραπαντούρα ή μελάσα...Εγω πινω καφε χωρις ζαχαρη, κακαο με γαλα χωρις ζαχαρη, κοκ. Η ζαχαρη μου περιοριζεται το πολυ στο 1 κουταλακι νεσκουικ τη μερα.
Guest 523993
Επισκέπτης

21-07-20

15:15
Πρωινό γεύμα(11:00):
Κακάο ζεστό(2 κ.γ. κακάο Valrhona, γλυκόριζα, κανέλα κευλάνης, λίγο γάλα κατσικίσιο, 1 κγ ζάχαρη καρύδας)
1 φέτα ψωμί τόστ(χωρίς ζάχαρη με προζύμι από ντόπιο φούρνο) με λίγο ταχίνι κ μέλι κοντορίγανης
Δεκατιανό(15:00):
Ρόφημα πρωτείνης(στην φώτο)
2 κ.σ. πρωτείνη γάλακτος ΒιοΥγεία, 1 μπανανα κρητική, κανέλα κευλάνης, 1/2 κγ φυστικοβούτυρο Σερρών Φιλεντέμ, 1,5 κ.γ μέλι κοντορίγανης, 2 κγ κακάο Valrhona, 1 ποτήρι κατσικίσιο γάλα, 1/2 ποτήρι κεφίρ.
Βγήκαν 2 ποτήρια ρόφημα, την έκανα ταράτσα...
3η μέρα υγιεινής διατροφής, πόνος αρκετός μετά τον βελονισμό, έκανα τώρα το μεσημέρι ασκήσεις κάπως μειώθηκε..
@Devil Ωραίο το γεύμα, πατατούλα ψητή με σαρδελίτσα και παντζάρι αν είδα καλά;
Κακάο ζεστό(2 κ.γ. κακάο Valrhona, γλυκόριζα, κανέλα κευλάνης, λίγο γάλα κατσικίσιο, 1 κγ ζάχαρη καρύδας)
1 φέτα ψωμί τόστ(χωρίς ζάχαρη με προζύμι από ντόπιο φούρνο) με λίγο ταχίνι κ μέλι κοντορίγανης
Δεκατιανό(15:00):
Ρόφημα πρωτείνης(στην φώτο)
2 κ.σ. πρωτείνη γάλακτος ΒιοΥγεία, 1 μπανανα κρητική, κανέλα κευλάνης, 1/2 κγ φυστικοβούτυρο Σερρών Φιλεντέμ, 1,5 κ.γ μέλι κοντορίγανης, 2 κγ κακάο Valrhona, 1 ποτήρι κατσικίσιο γάλα, 1/2 ποτήρι κεφίρ.
Βγήκαν 2 ποτήρια ρόφημα, την έκανα ταράτσα...
3η μέρα υγιεινής διατροφής, πόνος αρκετός μετά τον βελονισμό, έκανα τώρα το μεσημέρι ασκήσεις κάπως μειώθηκε..
Συνημμένα
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

21-07-20

16:13
Ναί. 150γρ σαρδελα , 150γρα πατατα ψητή. λάδι - αλατι - ξύδι - λεμονι.
Και εμένα με ενοχλουν πού και πού τα χέρια φίλε. Ολοι ψιλοπονάνε στο γυμναστηριο. Συνηθιζει το σώμα σιγά σιγά.
Guest 523993
Επισκέπτης

21-07-20

16:37
Θα βάλω να βράσω μερικές βιολογικές πατάτες, να τις έχω από αύριο μαζί με τα μπιφτέκια που έχω ψήσει κ τα έχω στο ψυγείο(γενικά τρώω το φαγητό παγωμένο βαριέμαι αφάνταστα να μαγειρεύω αν κ ξέρω τέσπα).
Τώρα έφαγα το 3ο γεύμα: Μπιφτέκι κοτοπουλου σπιτικο, 120γρ καλαμποκι, 1 κσ ιχθυέλαιο
Απόγευμα θα έχει μάλλον φρούτα με καρύδια
πιο βράδυ δεν ξέρω θα δούμε...
Άμα νοιώθεις πόνο μετά τα βάρη ελάττωσε λίγο ή τα κιλά που σηκώνεις ή την διάρκεια, δεν χρειάζεται πολλά ζόρια παραμονεύουν τραυματισμοί.
Τώρα έφαγα το 3ο γεύμα: Μπιφτέκι κοτοπουλου σπιτικο, 120γρ καλαμποκι, 1 κσ ιχθυέλαιο
Απόγευμα θα έχει μάλλον φρούτα με καρύδια
πιο βράδυ δεν ξέρω θα δούμε...
Άμα νοιώθεις πόνο μετά τα βάρη ελάττωσε λίγο ή τα κιλά που σηκώνεις ή την διάρκεια, δεν χρειάζεται πολλά ζόρια παραμονεύουν τραυματισμοί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 447 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- touvlo
- Scandal
- Kate1914
- Reader
- rafaela11
- johnsala
- Unboxholics
- Ilma
- fourkaki
- bboys
- Paragontas7000
- iew
- Varus
- fockos
- Joji
- Memetchi
- chester20080
- taketrance
- American Economist
- physicscrazy
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Whitesnake
- A350
- userguest
- Libertus
- bibliofagos
- giannhs2001
- NeosUser2023
- sunsetpp
- iminspain
- SlimShady
- charmander
- despoina13
- jj!
- Εριφύλη
- synthnightingale
- jellojina
- Dr. Gl. Luminous
- Hecticism
- vasilis123321
- Βασιλης1234
- alexis.patrinos
- Μήτσος10
- Luludaki
- Hased Babis
- phleidhs
- teacher_40
- gegeorgiou90
- Alessandra Eliza
- Maria23667
- Ωρορα
- BatGuin
- ROM32
- χημεια4λαιφ
- Ariana2018
- Annie
- Totreno
- epote
- Mitsaras23
- iiTzArismaltor_
- camil
- Thodoris95
- Dmzk
- thenutritionist
- J.Cameron
- Fernando_A
- Ellis
- Milko Protein
- ggl
- paolo1
- math2arch
- Wanda
- User2350
- marww
- Dark_kronos
- max tv
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- despoinax
- Giii
- exotic xo
- Shadowban
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- GeorgePap2003
- Helen06
- yellow
- Johnny15
- ΘανάσοςG4
- Esperos1
- giannis256
- Natsuko
- AnnaVrt12
- Kitana
- eukleidhs1821
- Stelios725
- Ness
- Koninakon
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Lorraine1
- lepipini
- Μαυρίκιος
- snowy
- Nina.
- Στεφανος56
- Dimitris2001
- xristarac
- Metalhead_4_life
- Stres
- oups
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- louminis
- tslef8
- Dna7991
- ΔήμητραΘ
- Sosstoss
- Chicken nugget
- bruh_234
- Αναστασία197
- Cupid
- Αντικειμενικός
- Mt73
- Nikoleta93
- Αρίκος
- Kinan
- GeoCommand
- panamixagr97
- chris2799
- Appolon
- Eirinakiii8
- Nathanail
- mickey mouse
- Idontknoww
- _pathfinder_
- epan
- Meriii
- Ryuzaki
- Nickx
- George9989
- sofoula2430
- Dreamer_SW
- Viedo
- Mhtrogoal
- magdalicious
- L0st
- 1011
- Johnman97
- fretoe
- hirasawayui
- Meow
- manolisp
- Panos_02
- Ole Gunnar Solskjaer
- Isida
- Ace of Spades
- Helen93
- Citylights
- ιμοτζι
- CiNeFiL
- Sevasti
- kogba
- maeror
- Γλυκα
- Athens2002
- globglogabgalab
- Kyc
- 2Pac
- kauphy
- Ada ada
- powerpaf
- Ria99
- AaronStone
- Kassiopi
- Pasport
- Loozen
- spring day
- gwgw_5
- Insertcoin
- anastasis06
- Satan Claus
- Jim89
- Scott
- Τodoroki
- orchidea
- LivingInTheFuture
- Unckle
- Podiladim
- Eua5
- T C
- Slytherin
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- Selenium
- McManus
- Μιτοχονδριο
- Warzycha_13
- WhaleOilBeefHooked
- malenaaa
- TonyMontanaEse
- Tequila
- ag97
- φυσαλίς
- johnietraf
- harry akritas
- don_vito
- CoolCowboy
- Pharmacist01
- Giannis2307
- gademis
- me lene
- S¡mos
- LeoDel
- nucomer
- Chris Zach
- jimis2001
- panagiotis econ
- aye
- Erikaaa
- Kostas98
- Snoopy Doo
- Liza19
- edouardos
- skg2310
- Ermina's
- Maraki4you
- uni77
- Toumpa
- Lala_
- Clio MTX
- Χαρουβιάν
- MONTA
- pinkheart
- Γατόπαρδος.
- L_D
- Κλημεντίνη
- sokliap
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantina G.
- Serotonin
- Leukosrinokeros
- Βλα
- Paul77
- Griff
- Kiki mat
- Stefanosxios
- dazed
- Rene2004
- den antexw allh apotyxia
- kaaaaate
- Superhuman
- element skate
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- itisjustme
- GiorgosAsi
- KaterinaL
- Dim1234
- Spooky29
- katelogic
- MarilynSt
- tomicrotroll
- Thoba19
- SweetGirl
- Tommy_civil
- Forgetit
- mrbench
- mallllias
- Alma Libre
- νικος ρεθυμνο
- Πανδεκτης
- edweimaste
- GoddamnRight
- Στελλα00
- SkyBlu
- "άσχημο_όνειρο"
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.