Θα βάλω να βράσω μερικές βιολογικές πατάτες, να τις έχω από αύριο μαζί με τα μπιφτέκια που έχω ψήσει κ τα έχω στο ψυγείο(γενικά τρώω το φαγητό παγωμένο βαριέμαι αφάνταστα να μαγειρεύω αν κ ξέρω τέσπα).
Τώρα έφαγα το 3ο γεύμα: Μπιφτέκι κοτοπουλου σπιτικο, 120γρ καλαμποκι, 1 κσ ιχθυέλαιο
Απόγευμα θα έχει μάλλον φρούτα με καρύδια
πιο βράδυ δεν ξέρω θα δούμε...
Άμα νοιώθεις πόνο μετά τα βάρη ελάττωσε λίγο ή τα κιλά που σηκώνεις ή την διάρκεια, δεν χρειάζεται πολλά ζόρια παραμονεύουν τραυματισμοί.
Τώρα δεν "σηκώνω" βάρη. Παίζω με λάστιχα. Και βέβαια κάνω πλέον κάμψεις. Ειναι απο τις τόπ ασκησεις μαζι με βυθισεις σε διζυγο πάγκο με ανοιχτη και κλειστή λαβή (τρικέφαλοι).
Η αλήθεια ειναι πως στη προπονηση πρέπει να ζορισεις λιγο τον εαυτο σου. Για στηθος βαράω 15 κάμψεις και στη συνέχεια σηκώνομαι παιρνω το χοντρο λάστιχο (το μαυρο) αυτο που βλέπεις πιο κάτω και εκτελω πιέσεις στήθους ορθιος το περνάω απο μια κολώνα.
Άρα 15 κάμψεις + 20 επαναληψεις καπάκι σε δισέτ πιέσει στήθους. επι 4 φορές.
Μετά πιέσεις ώμων
Κωπηλατική σκυφτή και ορθια
κάμψεις δικεφάλων και καθισματα.
Ολες οι ασκησεις (σχεδον) ειναι ΠΟΛΥΑΡΘΡΙΚΕΣ. Με αυτές κάνεις καλυτερη δουλειά γιατι δουλεύουν πάνω απο 1 άρθρωση. Η ορμονική αποκριση ειναι μεγαλύτερη.
Το προγραμμα αυτο για το στηθος θα με βγάλει 3 εβδομάδες ακόμη. Στοχος ειναι 100 κάμψεις σε μια προπονηση + 3 σέτ επι 20 επαναληψεις πιέσεων στήθους με λάστιχο. Πράγμα που δεν έχω κάνει ποτέ ως τώρα σε τέτοια προπονηση. Παλια έκανα απλα 100 κάμψεις.
15 reps * 4 + 10reps * 4
η δικη μου ενοχληση στο χέρι έρχεται και φευγει και δεν ενοχλει οταν κάνω τις ασκήσεις.
Μολις ολοκληρώσω αυτο το προγραμμα θα παραγγειλω και αλλα λάστιχα και θα βάλω και μια φορά την εβδομάδα προπονηση με βάρη πάγκο αλλα σε χαμηλά κιλά 40-50. Το χειμωνα έπαιζα 70-80
Θέλω να φέρουν αυτα τα λάστιχα αλλα με κλιψ στην ακρη για να μπαινουν πχ 2-3 μαυρα μαζί να μεγαλώνει η ένταση. Αυτο εδω ειναι 9-18 κιλά μέγιστο.
Ειχα ενα μπλέ με κλιψ και ενα κοκκινο ελαφρύ, το μπλέ μου κοπηκε ομως. Και τωρα εχω απλα ενα κοκκινο με κλιψ (6-9 κιλα αντισταση) - ενα κοκκινο ENERGETICS 17-18KG αντισταση και αυτο εδώ το μαυρο αλλα αυτα τα 2 εχουν χερούλια δεν μπορω να τα πιάνω και τα 2 μαζι.
Το λαστιχο ειναι λιγο άσπρο επειδη του βάζω πουδρα για συντηρηση