Οχι πονακια είναι αυτά. Απλά είναι μια ένδειξη ότι δεν χρειάζεται να ζόρι στω παραπανω σε επόμενη προπονηση. Βασικά θα κάνω μια ακόμη προπονηση Push αυριο και μετά θα αφησω μια βδομαδα χαλαρά.
Deload week πχ εκεί που έκανα καμψεις με 10 κιλά βάρος για 15 επαναλήψεις... Θα κάνω ξέρω γω 10-15 απλές καμψεις χωρίς βάρος για 3-4 σετ... Αντί για 13-15 κιλά πιεσριε ώμων θα κάνω με 7 κιλά. Αντί για το σκληρό λάστιχο ανοίγματα στήθους θα κάνω με το ελαφρυ και παει λέγοντας... Για μια βδομαδα δέκα μέρες.
Οι προβολες είναι πολυαρθρικη άσκηση πιανουν γλουτούς (σήμερα ειναι πιασμένος ο κωλος μου)

ποδια... Τετρακεφαλους και δικέφαλους μηριαιους και χαμηλό ραχιαίο λιγότερο και οι κοιλιακοί δουλευουν σταθεροποιητικα με το κορμό. Μπορεί κ γάμπες. Αν εισαι σε κάποιο από αυτά τα σημεία πιο αδυναμος κ βάλεις παραπανω κιλά θα σε τσιμπήσει. Νταξει δεν έγινε κάτι... Εχω κανει και με 17 κιλά σε κάθε χέρι για 8 επαναλήψεις. Απλά αν ξανακάνω θα ξανακάνω με πιο λίγα κιλά. Δε χρειάζεται να παιξω στο 80% όπως έκανα χθες θα παιξω στο 50-60%.
Αμα θες ρώτησε τον δικό σου κ ελα πες μας τι σου είπε.
Εγώ για τις προβολες ξέρω πως η μέση πρεπει να είναι ευθεία... Και να μη κανεις απότομες γρήγορες κινήσεις επαναφοράς κυρίως καθώς μπορεί να σε τραυματίσει στον μηνισκο. Και βέβαια γενικές αρχές... Όταν κανεις πολλες επαναλήψεις και κουράστεις μπορεί να χαλάσει η τεχνική και να τη πατησεις.