juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

09-08-20

14:28
To γιαούρτι και τα αυγά τα τρώω σχεδόν καθημερινά. Γλυκοπατάτα και καφέ ρύζι αρκετά συχνά. Λαχανικά και φρούτα κάθε μερα. Μήλα όχι τόσο συχνα...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

09-08-20

14:45
To γιαούρτι και τα αυγά τα τρώω σχεδόν καθημερινά. Γλυκοπατάτα και καφέ ρύζι αρκετά συχνά. Λαχανικά και φρούτα κάθε μερα. Μήλα όχι τόσο συχνα...
Αυτα ειναι ποιοτικές επιλογές! Και η διαφορά στο σώμα αρχιζει να φαινεται ακομη και απο τον 2ο μήνα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

09-08-20

14:48
Ναι, έχω δει διαφορά ενω δεν γυμναζομαι τόσο συχνά. Προτιμώ το περπάτημα.Αυτα ειναι ποιοτικές επιλογές! Και η διαφορά στο σώμα αρχιζει να φαινεται ακομη και απο τον 2ο μήνα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

09-08-20

15:19
Ναι, έχω δει διαφορά ενω δεν γυμναζομαι τόσο συχνά. Προτιμώ το περπάτημα.
Εννοειται φίλος! Κάνε οτι γουστάρεις. Και το περπάτημα μια χαρά ειναι.
Το "clean eating" προσφέρει γρηγορα και άμεσα αποτελέσματα. Με τα πολλά ψωμιά δεν βλέπεις θεού προσωπο.
Εγω τα χω κοψει τελειως. Ψωμια- τορτιγιες - ολα τα πιτοειδη + το μέλι. Λιγο χαρουπομελο βάζω το πρωί. 10-15γρ εντάξει ειναι δεν με χαλάει. Και εχω μειώσει τον υδατάνθρακα 150-200γρ την ημέρα ΜΑΞ.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

10-08-20

11:41
Αυτά που λες για μένα προφανώς και είναι ανυπόστατα και στο ignore θα μπεις εσύ πιθανότατα όπως ήδη έχεις μπει σε πολλά. Τώρα όσον αφορά ότι όποιος γράφει πως δεν έχεις επ' ουδενί τα credentials για να γράφεις τα παλαβά που γράφεις ε οκ νομίζω εκτίθεσαι πλήρως το καταλαβαίνεις.
Καθόλου ανυπόστατα. Εγω πιστεύω οτι απο αποψη φυσικής κατάστασης ειμαι πολύ καλύτερος σου. Ο καθένας πιστεύει οτι θέλει.Βάλε φώτο χωρις full face να αποδειξεις το αντίθετο. Αλλα δεν βάζεις απο προχθές. Μάντεψε λοιπον ποιος εκτείθεται οταν μπαινει και κράζει.
Το φιτνεσ δεν ειναι αέναη κουβέντα περι θεωριων συνομωσίας που ο καθενας πιστευει πως έχει δικιο. Με μια απλή φωτο ή βιντεο (με προπονηση υψηλων κιλών οπως μας λές οτι εμεις δεν κάνουμε αλλα κάνεις εσύ) λήγει η παρα-φιλολογία. Έργα θέλουμε οχι μπλα μπλά.
Προσωπικα δεν εχω ασχοληθει ποτέ μαζι σου και δεν εχω και σκοπό. Εσυ μπαινεις και με παραθέτεις. Ποτε δεν έκανα σε σένα το καθηγητη και τον έξυπνο αυτα που γράφεις εσυ για μένα ειναι ανυποστατα και άκυρα. Κάνε μου τη χάρη λοιπόν και μην με ξαναπαραθέσεις δεν ασχολουμαι μαζι σου , κάνε το ιδιο. Δεν θέλω άλλες κουβεντες μαζί σου ουτε θα απαντήσω σε κάποιο μήνυμα ξανά οτι και εάν πείς.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Και αφού βλέπω σημερα πως το θρέντ μαλλον θα σταματησει επιτέλους να ειναι νοσοκομειο

Σημερα πάμε για προπονησάρα !
Στηθος: Πιέσεις οριζοντιου πάγκου- ανοιγματα - επικλινης
Πλάτη : Ορθια κωπηλατική - σκυφτή κωπηλατική
Χέρια : Κάμψεις δικεφάλων
Ώμοι : Πλάγιες εκτάσεις ώμων
7 ασκησεις ειναι αρκετές!
Κοβω τις πιέσεις ωμων πάνω απο το κεφάλι να δω αν θα με ενοχλησει ξανά ο δικέφαλος.
Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

10-08-20

12:21
Για ριξτε τωρα τα φωτα σας. Μολις εκανα αυτο με τέσσερα ασπράδια. Με τι να το συνδυασω για βραδινο;
View attachment 70476
Με κρόκους, μην πω με τι μοιάζει αυτό..
juste un instant
Επιφανές μέλος

10-08-20

12:22
Στειλτο με πμΜε κρόκους, μην πω με τι μοιάζει αυτό..

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

10-08-20

14:57
Μονο σε μένα φαινεται αστειο θέαμα στο γυμναστηριο ένας μπακαλιάρος να κάνει 60 κιλά πάγκο ενω εγώ που ειμαι σχεδον διπλασιος του να βάζω 50;
Μετα αναρωτιούνται γιατι σακατεύονται.
Μετα αναρωτιούνται γιατι σακατεύονται.
Guest 209912
Επισκέπτης

10-08-20

15:20
Devil έχεις καταντήσει ακριβώς ίδιος με αυτούς που σε κοροιδεύουν ότι δεν κάνεις σοβαρά κιλά lift απλά από την απένταντι πλευρά.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

10-08-20

15:40
Devil έχεις καταντήσει ακριβώς ίδιος με αυτούς που σε κοροιδεύουν ότι δεν κάνεις σοβαρά κιλά lift απλά από την απένταντι πλευρά.
Σοβαρά λιφτ χωρις σοβαρη μυική υποδομη δεν γινονται φίλος.
Σοβαρη μυικη υποδομη > 38 εκ χέρι. Εγω δεν το παιζω μάγκας στο γυμναστηριο οτι "σηκωνω κιλά" πάω κανω τη προπονησούλα μου για να βελτιωθώ και φευγω.
Τα 200αρια στις άρσεις δεν κρατιούνται απο χέρια - καλαμάκια. Χωρις να εννοω εσένα σε κάτι.
Δυστυχως αυτα τα παιδια που έρχονται νέα, στο γυμναστηριο δεν ξέρουν και κάποιος θα έπρεπε να τα μάθει και να τους δειξει πως να προπονουνται σωστα, οι γυμναστες αδιαφορουν τελειως.... με σκοπο τη μυική αναπτυξη χωρις να μαζευουν τραυματισμους και αντι για δυνατοι να γινονται ερειπια.
Πάρε παράδειγμα αυτον εδώ .... 112 κιλά κάθισμα.
οπου να ναι θα σακατέψει τη μέση του. Έχει πλάτη αυτος ο άνθρωπος να κρατησουν τα 100+ κιλά σε ένα κάθισμα ωστε να μην πέσει αποτομα και φυγει ολο το βάρος στη σπονδυλικη του στήλη; πες μου τι το παράλογο-παλαβο λέω σε αυτο.
Η διαφορά μας με αυτους που λές ειναι οτι εγώ "φωναζω" για καλό. Αυτα τα παιδιά έχουν βαλθει να φάνε το κεφάλι τους μονα τους.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πάντως @hack3r αμα εχεις αντιθετη άποψη δεν πειράζει. Ο καθενας τη γνώμη του λέει εδω. Εκτος και αν ειναι φίλοι κανενος απο εδω οι πιτσιρικαδες που ηερθαν σημερα γυμναστηριο και παρεξηγηήθηκε

Οι οποιοι άφησαν τα 25 επί 2 κιλα = 50 κιλά πάνω στη κωπηλατική, εγω δηλαδη που ειμαι φλώρος και πρέπει να κάνω με μικροτερα κιλά ειμαι υποχρεωμενος να βγάζω τα κιλά τους;
κάτι χαζοπουλια εκει.... "Παμε μπρο...και έλα μπρο..." και "Ουυυυ τι pump ηταν αυτο"

Μέχρι και τον αυχενα επιστρατεψε ο τυπάκος για να τα τραβήξει τα 50 κιλά. Τεσπα τι με νοιάζει εμενα, απλα το ανέφερα.
Guest 209912
Επισκέπτης

10-08-20

16:14
Σοβαρά λιφτ χωρις σοβαρη μυική υποδομη δεν γινονται φίλος.
Σοβαρη μυικη υποδομη > 38 εκ χέρι. Εγω δεν το παιζω μάγκας στο γυμναστηριο οτι "σηκωνω κιλά" πάω κανω τη προπονησούλα μου για να βελτιωθώ και φευγω.
Δυστυχως αυτα τα παιδια που έρχονται νέα, στο γυμναστηριο δεν ξέρουν και κάποιος θα έπρεπε να τα μάθει και να τους δειξει πως να προπονουνται σωστα, οι γυμναστες αδιαφορουν τελειως.... με σκοπο τη μυική αναπτυξη χωρις να μαζευουν τραυματισμους και αντι για δυνατοι να γινονται ερειπια.
Πάρε παράδειγμα αυτον εδώ .... 112 κιλά κάθισμα.
οπου να ναι θα σακατέψει τη μέση του. Έχει πλάτη αυτος ο άνθρωπος να κρατησουν τα 100+ κιλά σε ένα κάθισμα ωστε να μην πέσει αποτομα και φυγει ολο το βάρος στη σπονδυλικη του στήλη;
Η διαφορά μας με αυτους που λές ειναι οτι εγώ "φωναζω" για καλό. Αυτα τα παιδιά έχουν βαλθει να φάνε το κεφάλι τους μονα τους.
Το πόσο σοβαρή είναι μυική υποδομή του καθενός δεν καθορίζεται με την μεζούρα. Ειδικά ένας powerlifter είναι μικρότερος σε μεγέθος από έναν bodybuilder με τα αντίστοιχα χρόνια δουλειάς πίσω του. Ένας άντρας "καλαμάκι" είναι στην πραγματικότητα αρκετά δυνατός, απλά δεν μπορεί να επιστρατεύσει μεγάλο μέρος των μυών του διότι έχει αγύμναστο νευρικό σύστημα. Ένας από τους λόγους που ένας αρχάριος κάνει άλματα επιδόσεων είναι και αυτός. Δεν παίρνεις απλά περισσότερη μυική μάζα τα πρώτα χρόνια, μαθαίνεις να επιστρατεύεις και μεγαλύτερο μέρος της με αποτέλεσμα να μπορείς να σηκώσεις αρκετά κιλά και με ασφάλεια.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

10-08-20

17:10
Το πόσο σοβαρή είναι μυική υποδομή του καθενός δεν καθορίζεται με την μεζούρα. Ειδικά ένας powerlifter είναι μικρότερος σε μεγέθος από έναν bodybuilder με τα αντίστοιχα χρόνια δουλειάς πίσω του. Ένας άντρας "καλαμάκι" είναι στην πραγματικότητα αρκετά δυνατός, απλά δεν μπορεί να επιστρατεύσει μεγάλο μέρος των μυών του διότι έχει αγύμναστο νευρικό σύστημα. Ένας από τους λόγους που ένας αρχάριος κάνει άλματα επιδόσεων είναι και αυτός. Δεν παίρνεις απλά περισσότερη μυική μάζα τα πρώτα χρόνια, μαθαίνεις να επιστρατεύεις και μεγαλύτερο μέρος της με αποτέλεσμα να μπορείς να σηκώσεις αρκετά κιλά και με ασφάλεια.
Αυτη την λεπτομέρεια που λές δεν την γνωρίζω , μπορει να χεις και δίκιο. Με το POWERLIFTING είμαι άσχετος και δεν ασχολουμαι έτσι και αλλιώς ούτε έχω σκοπό. Ο λογος οπως σου ξανα έχω πει ειναι πως βγάζει αρκετούς τραυματισμούς και πρέπει να χεις ένα budget μονο για αυτο. Προπονητές-φυσικοθεραπευτες κτλπ.
Πρέπει να εισαι γενικά δυνατο παιδι απο μικρος για να ξεκινησεις πάντα με σωστή καθοδηγηση και προπονητική. Δεν μπορει ο κάθε τυχαιος να ξεκινησει σε οποιαδηποτε ηλικία να παιζει τοσο βαριά κιλά χωρις αυτα τα δεδομενα.
Για καγκουριες και αποψεις οπως "Εσυ παιζεις παιδικά κιλά..." απο μένα πάνε απευθειας στο κάλαθο των αχρηστων. Γιατι αυτος που θα στις πει παιζει να μην ξέρει για τι πράγμα μιλάει.
Τα ιδια ισχυουν και για το κροσφιτ οπως ειχα γράψει και στην @meetmeinmontauk χωρις προπονητη πάνω απο το κεφάλι σου σε κάθε επαναληψη σε κάθε άσκηση πηγαινεις βουρ για ζημιά. Σοβαρή εννοω... οχι κάτι τενοντιτιδες του κώλου που έχω που και που εγώ. Και έλεγε ο άλλος ο ανιδεοπουλος για παραλυσεις. Μιλάμε για ζημιές που σε αφηνουν χαλαρα 1-1.5 χρονο εκτος γυμναστηριου. Και σε στέλνουν και σε χειρουργο.
Αν ψάξεις στο yt θα δεις αρκετούς αθλητές οι οποιοι παρακολουθουνται σε κάθε rep απο τον προπονητη τους. Εσυ και εγώ δεν έχουμε αυτη τη πολυτελεια σε ένα γυμναστηριο.
Απο μένα το κλειδι ειναι να ζοριζεσαι μέχρι το σημειο που δεν νιώθεις πόνο. Υπάρχουν ενα κάρο άλλες παραμετροι να εστιάσεις ωστε να κάνεις μια άσκηση δυσκολη ακομη και με λιγα κιλά.
Οταν ο κοσμος μάθει να κάνει προπονηση μέσα στους οποιους συμπεριλαμβάνω και τον εαυτο μου τοτε θα σταματησει να τρέχει και σε ορθοπεδικους! Δυστυχως δεν ειμαι γυμναστης σε γυμναστηριο να βλεπες με την εναρξη της βάρδιας μου τι κράξιμο θα πεφτε. Και ας έφευγαν οι μισοι έτσι και αλλιως κάποιοι ειναι φυρες , καγκουρες ειναι που διοχετευουν και αναβολικά μεσα στα γυμναστηρια. Κατω απο την μύτη των υπευθυνων.
Δε θέλουμε τέτοιους- το μπούλο.
juste un instant
Επιφανές μέλος

10-08-20

17:55
Mε αλλά λογια, αυτό που λέει ο Ντεβιλ είναι οτι απο την στιγμη που έχει κανεις ουτως η άλλως τενοντίτιδες και προβλήματα με ελάχιστα κιλά (που έχει μια σχετικα ανώτερη του μετρίου κράση)... δεν αξίζει να πάρει κανεις το ρίσκο για περισσότερα κιλά. Προσυπογραφω.
Guest 209912
Επισκέπτης

10-08-20

19:55
Mε αλλά λογια, αυτό που λέει ο Ντεβιλ είναι οτι απο την στιγμη που έχει κανεις ουτως η άλλως τενοντίτιδες και προβλήματα με ελάχιστα κιλά (που έχει μια σχετικα ανώτερη του μετρίου κράση)... δεν αξίζει να πάρει κανεις το ρίσκο για περισσότερα κιλά. Προσυπογραφω.
Οι τενοντίτιδες και άλλοι μικροί τραυματισμοί θα βγουν έτσι κι έτσι κι αλλιώς όσο και να προσέχεις. Οι τραυματισμοί είναι κομμάτι της άθλησης και δεν γίνεται να τους αποφύγεις. Το θέμα είναι να μην πάθεις σοβαρά πράγματα. Τραυματισμός επίσης θα πάθεις και όταν δεν αθλειται.
Το ρίσκο που θα πάρει ο καθένας έχει άμεση σχέση με τους στόχους του. Αν κάνεις αυτά τα πράγματα που κάνει ο Ντεβιλ στο peak σου θα είσαι ένας μέτρια γυμνασμένος τύπος, που δεν είναι κάτι λίγο, θα είσαι μέσα στο 5% των ωραιότερων αντρών σωματικά και αν αυτός είναι ο στόχος σου όλα καλά δεν έχει νόημα να ρισκάρεις περισσότερο.
Αν τώρα θες να γίνεις advanced θα ρισκάρεις και θα κάνεις περισσοτερα πράγματα, δεν γίνεται αλλιώς. Ότι δίνεις παίρνεις.
Αυτη την λεπτομέρεια που λές δεν την γνωρίζω , μπορει να χεις και δίκιο. Με το POWERLIFTING είμαι άσχετος και δεν ασχολουμαι έτσι και αλλιώς ούτε έχω σκοπό. Ο λογος οπως σου ξανα έχω πει ειναι πως βγάζει αρκετούς τραυματισμούς και πρέπει να χεις ένα budget μονο για αυτο. Προπονητές-φυσικοθεραπευτες κτλπ.
Πρέπει να εισαι γενικά δυνατο παιδι απο μικρος για να ξεκινησεις πάντα με σωστή καθοδηγηση και προπονητική. Δεν μπορει ο κάθε τυχαιος να ξεκινησει σε οποιαδηποτε ηλικία να παιζει τοσο βαριά κιλά χωρις αυτα τα δεδομενα.
Για καγκουριες και αποψεις οπως "Εσυ παιζεις παιδικά κιλά..." απο μένα πάνε απευθειας στο κάλαθο των αχρηστων. Γιατι αυτος που θα στις πει παιζει να μην ξέρει για τι πράγμα μιλάει.
Τα ιδια ισχυουν και για το κροσφιτ οπως ειχα γράψει και στην @meetmeinmontauk χωρις προπονητη πάνω απο το κεφάλι σου σε κάθε επαναληψη σε κάθε άσκηση πηγαινεις βουρ για ζημιά. Σοβαρή εννοω... οχι κάτι τενοντιτιδες του κώλου που έχω που και που εγώ. Και έλεγε ο άλλος ο ανιδεοπουλος για παραλυσεις. Μιλάμε για ζημιές που σε αφηνουν χαλαρα 1-1.5 χρονο εκτος γυμναστηριου. Και σε στέλνουν και σε χειρουργο.
Αν ψάξεις στο yt θα δεις αρκετούς αθλητές οι οποιοι παρακολουθουνται σε κάθε rep απο τον προπονητη τους. Εσυ και εγώ δεν έχουμε αυτη τη πολυτελεια σε ένα γυμναστηριο.
Απο μένα το κλειδι ειναι να ζοριζεσαι μέχρι το σημειο που δεν νιώθεις πόνο. Υπάρχουν ενα κάρο άλλες παραμετροι να εστιάσεις ωστε να κάνεις μια άσκηση δυσκολη ακομη και με λιγα κιλά.
Οταν ο κοσμος μάθει να κάνει προπονηση μέσα στους οποιους συμπεριλαμβάνω και τον εαυτο μου τοτε θα σταματησει να τρέχει και σε ορθοπεδικους! Δυστυχως δεν ειμαι γυμναστης σε γυμναστηριο να βλεπες με την εναρξη της βάρδιας μου τι κράξιμο θα πεφτε. Και ας έφευγαν οι μισοι έτσι και αλλιως κάποιοι ειναι φυρες , καγκουρες ειναι που διοχετευουν και αναβολικά μεσα στα γυμναστηρια. Κατω απο την μύτη των υπευθυνων.
Δε θέλουμε τέτοιους- το μπούλο.
Καταρχας όταν μιλάμε για επίπεδο αρχάριου όλα τα αθλήματα ο ίδιο είναι, είτε κάνεις bodybuilding η powerlifting η άρση βαρών, σε όλα το βασικό strength training πρόγραμμα κανεις στην αρχή. Η διαφοροποίηση έρχεται όταν φτάσεις σε intermediate στάδιο.
Το νευρικό σύστημα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις επιδόσεις σε όλα τα αθλήματα. Αν θυμάσαι από το σχολείο υπήρχαν κάτι παιδάκια που τρεχαν πολύ γρήγορα, είχαν καλά αντανακλαστικα και άλλα που δεν το είχανε. Τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες πάνω κάτω το ίδιο γυμνασμένα είναι όλα, οι διαφορές είναι ότι μερικά έχουν πιο ανεπτυγμένο νευρικό σύστημα και γι αυτό αποδίδουν περισσότερο. Στο bodybuilding γενικά αυτό δεν το καταλαβαίνεις επειδή το αποτέλεσμα και ο στόχος είναι η εμφάνιση και όχι οι επιδώσεις. Στο powerlifting είναι πολύ εμφανές αυτό και το βλέπεις από τις πρώτες εβδομάδες που κανεις άλματα στα κιλά χωρίς να πάρεις μυική μάζα και αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή στον σημερινό μοντέρνο τρόπο ζωής δεν σηκώνεις ποτέ και πουθενά βάρος και άρα τα νευρικά συστήματα είναι εντελώς υποαναπτυκτα.
Σε ότι αφορά την καθολικη υγεία πάντως να ξέρεις πως όσο πιο εξτριμ πράγματα κάνει κάποιος τόσο πιο υγειης είναι, με την προϋπόθεση ότι δεν θα πάθει κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Α σώματα μας είναι φτιαγμένα για να κάνουν σοβαρή σωματική εργασία που η μέτρια ενασχόληση με την γυμναστική δεν την πλησιάζει καν. Γενικά οι τελευταίες έρευνες στη γονιδιακή δείχνουν πόσο σε όσο υψηλότερο στρες εκτίθεται ο οργανισμός τόσο πιο υγειης και νέος παραμένει (μιλάω για στρες επιπέδου σκαρφαλωνω γυμνός στο Εβερεστ) . Υσχυει δηλαδή απόλυτα το ρητό πως ότι δε σε σκοτώνει σε κα ει δυνατότερο.
Οπότε αν κάποιος έχει στόχο την μακροζωία και την σοβαρή υγεία (να είναι 100 χρόνων πχ και να έχει σώμα 60αρη) πρέπει να κάνει εξτρημ πράγματα και άρα θα πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται τον κυνδίνου και όχι να προσπαθεί να τον αποφύγει
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

10-08-20

23:11
@hack3r προσωπικα θα είμαι ο πρώτος στη κερκιδα οταν θα σηκώνεις τα φορτια απο το εδαφος 
αλλα να χεις υποψη σου οτι τα ακρα δεν οδηγουν πάντα σε κάτι καλο. Πχ Coleman.
Πχ2 Μάγκος ο οποιος ανεβηκε σε επαγγελματικο επιπεδο και πλέον το έριξε στη φαρμακοδιεγερση. Του χουν μεινει
Πιεση
ευαισθησια στα νεφρά
και κάτι αλλα ψιλά.
ΤΟ Λέω για τα παιδια που κομπλεξαριζονται οτι "ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΙ..." και "ΠΡΕΠΕΙ να μεγαλώσουμε και άλλο...."
προσωπικά αν εννοεις ως μέτρια γυμνασμενο σώμα... κάτι τετοιο
orangestores.gr
για μενα ειναι τόπ (αν εξαιρεσουμε τα ποδια) που δεν έχει.
Πάνω κορμο ειναι άψογος.

Πχ2 Μάγκος ο οποιος ανεβηκε σε επαγγελματικο επιπεδο και πλέον το έριξε στη φαρμακοδιεγερση. Του χουν μεινει
Πιεση
ευαισθησια στα νεφρά
και κάτι αλλα ψιλά.
ΤΟ Λέω για τα παιδια που κομπλεξαριζονται οτι "ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΙ..." και "ΠΡΕΠΕΙ να μεγαλώσουμε και άλλο...."
προσωπικά αν εννοεις ως μέτρια γυμνασμενο σώμα... κάτι τετοιο
orangestores.gr

για μενα ειναι τόπ (αν εξαιρεσουμε τα ποδια) που δεν έχει.
Πάνω κορμο ειναι άψογος.
Guest 209912
Επισκέπτης

10-08-20

23:17
@hack3r προσωπικα θα είμαι ο πρώτος στη κερκιδα οταν θα σηκώνεις τα φορτια απο το εδαφος
Πιεση
ευαισθησια στα νεφρά
και κάτι αλλα ψιλά.
Και ο Πύρρος Δήμας δεν έχει μινίσκο στο αριστερό γόνατο και έχει τα περισσότερα μετάλλια στον κόσμο. Ότι αγαπά κανείς κυνηγά.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

10-08-20

23:19
Και ο Πύρρος Δήμας δεν έχει μινίσκο στο αριστερό γόνατο και έχει τα περισσότερα μετάλλια στον κόσμο. Ότι αγαπά κανείς κυνηγά.
Ο Πυρρος Δημας με πολυ πονο κέρδισε στους αγωνες του 2004 στην Αθηνα το χάλκινο.
Κυριολεκτικα.... έπαιζε με ενέσεις. Ειχε κανει χειρουργιο 1 μηνα πριν και δεν προλαβαινε την αποκατάσταση.
Τραγικές καταστάσεις. Δυστυχως το ανθρωπινο σώμα για μενα έχει ορια. Και αν θέλεις να τα σπάσεις με ασφάλεια πρεπει να ξεκινησεις τουλάχιστον απο μικρή ηλικια. Που το κολαγονο ακομη βοηθάει.
Πχ ενας 30αρης που ολα τα χρονια ηταν στο τζάνκ και στον καναπέ. Δεν μπορει ξαφνικά να πάει να πιασει μπαρες και να κυνηγάει επιδοσεις 18ρηδων.
Αν καταφέρει και φτιάξει στην 3ετια.... ενα σώμα οπως αυτο που έβαλα με αρκετη γυμναστική με προσοχή πάντα και σοβαρη διατροφη. Για μενα πρεπει να ειναι πολυ περήφανος. ΠΑΙΡΝΕΙ αυτο που κέρδισε το συντηρει μετά με κανονικες προπονησεις. Και αποχωρεί. Διπλα κερδισμενος.
Guest 209912
Επισκέπτης

10-08-20

23:25
Ο Πυρρος Δημας με πολυ πονο κέρδισε στους αγωνες του 2004 στην Αθηνα το χάλκινο.
Κυριολεκτικα.... έπαιζε με ενέσεις. Ειχε κανει χειρουργιο 1 μηνα πριν και δεν προλαβαινε την αποκατάσταση.
Τραγικές καταστάσεις. Δυστυχως το ανθρωπινο σώμα για μενα έχει ορια. Και αν θέλεις να τα σπάσεις με ασφάλεια πρεπει να ξεκινησεις τουλάχιστον απο μικρή ηλικια. Που το κολαγονο ακομη βοηθάει.
Πχ ενας 30αρης που ολα τα χρονια ηταν στο τζάνκ και στον καναπέ. Δεν μπορει ξαφνικά να πάει να πιασει μπαρες και να κυνηγάει επιδοσεις 18ρηδων.
Αν καταφέρει και φτιάξει στην 3ετια.... ενα σώμα οπως αυτο που έβαλα με αρκετη γυμναστική με προσοχή πάντα και σοβαρη διατροφη. Για μενα πρεπει να ειναι πολυ περήφανος. ΠΑΙΡΝΕΙ αυτο που κέρδισε το συντηρει μετά με κανονικες προπονησεις. Και αποχωρεί. Διπλα κερδισμενος.
Ναι, ξεκινώντας στα 30 δεν πρόκειται να πρωταθλητής σε τίποτα σωματικό. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν μπορείς να πιέσεις τον εαυτό σου και να ξεπεράσεις τα δικά σου όρια. Μεγάλο μέρος του πρωταθλητισμού είναι καθαρά η απόλαυση που παίρνει κάποιος από την πρόκληση.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

10-08-20

23:35
Ναι, ξεκινώντας στα 30 δεν πρόκειται να πρωταθλητής σε τίποτα σωματικό. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν μπορείς να πιέσεις τον εαυτό σου και να ξεπεράσεις τα δικά σου όρια. Μεγάλο μέρος του πρωταθλητισμού είναι καθαρά η απόλαυση που παίρνει κάποιος από την πρόκληση.
Αρκετοι βεβαια να ξέρεις οτι έχουν την αποψη οτι ο πρωταθλητισμος δεν ειναι υγεία. Ειδικά στο body building δεν μπορεις να ανταγωνιστεις σε επαγγελματικο επιπεδο χωρις να πάρεις φάρμακα.
Guest 209912
Επισκέπτης

10-08-20

23:38
Αρκετοι βεβαια να ξέρεις οτι έχουν την αποψη οτι ο πρωταθλητισμος δεν ειναι υγεία. Ειδικά στο body building δεν μπορεις να ανταγωνιστεις σε επαγγελματικο επιπεδο χωρις να πάρεις φάρμακα.
Αν υγεία θεωρείται η μετριότητα, τότε ναι, ο πρωταθλητισμός δεν είναι υγιεινός. Σε τίποτα σωματικό δεν μπορείς να ανταγωνιστείς χωρίς να παίρνεις φάρμακα, τα οποία θα έπρεπε να έχουν γίνει νόμιμα εδώ και πολλά χρόνια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 447 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Ilma
- fourkaki
- Kate1914
- bboys
- Paragontas7000
- iew
- Reader
- Scandal
- Varus
- fockos
- Unboxholics
- Wonderkid
- Joji
- Memetchi
- chester20080
- rafaela11
- taketrance
- American Economist
- physicscrazy
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Whitesnake
- A350
- userguest
- Libertus
- touvlo
- bibliofagos
- giannhs2001
- NeosUser2023
- sunsetpp
- iminspain
- SlimShady
- charmander
- despoina13
- jj!
- Εριφύλη
- synthnightingale
- jellojina
- Dr. Gl. Luminous
- Hecticism
- vasilis123321
- Βασιλης1234
- alexis.patrinos
- Μήτσος10
- Luludaki
- Hased Babis
- phleidhs
- teacher_40
- gegeorgiou90
- Alessandra Eliza
- Maria23667
- Ωρορα
- BatGuin
- ROM32
- χημεια4λαιφ
- Ariana2018
- Annie
- Totreno
- epote
- Mitsaras23
- iiTzArismaltor_
- camil
- Thodoris95
- Dmzk
- thenutritionist
- J.Cameron
- Fernando_A
- Ellis
- Milko Protein
- ggl
- paolo1
- math2arch
- Wanda
- User2350
- marww
- Dark_kronos
- max tv
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- despoinax
- Giii
- exotic xo
- Shadowban
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- GeorgePap2003
- Helen06
- yellow
- Johnny15
- ΘανάσοςG4
- Esperos1
- giannis256
- Natsuko
- AnnaVrt12
- Kitana
- eukleidhs1821
- Stelios725
- Ness
- Koninakon
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Lorraine1
- lepipini
- Μαυρίκιος
- snowy
- Nina.
- Στεφανος56
- Dimitris2001
- xristarac
- Metalhead_4_life
- Stres
- oups
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- louminis
- tslef8
- Dna7991
- ΔήμητραΘ
- Sosstoss
- Chicken nugget
- bruh_234
- Αναστασία197
- Cupid
- Αντικειμενικός
- Mt73
- Nikoleta93
- Αρίκος
- Kinan
- GeoCommand
- panamixagr97
- chris2799
- Appolon
- Eirinakiii8
- Nathanail
- mickey mouse
- Idontknoww
- _pathfinder_
- epan
- Meriii
- Ryuzaki
- Nickx
- George9989
- sofoula2430
- Dreamer_SW
- Viedo
- Mhtrogoal
- magdalicious
- L0st
- 1011
- Johnman97
- fretoe
- hirasawayui
- Meow
- manolisp
- Panos_02
- Ole Gunnar Solskjaer
- Isida
- Ace of Spades
- Helen93
- Citylights
- ιμοτζι
- CiNeFiL
- Sevasti
- kogba
- maeror
- Γλυκα
- Athens2002
- globglogabgalab
- Kyc
- 2Pac
- kauphy
- Ada ada
- powerpaf
- Ria99
- AaronStone
- Kassiopi
- Pasport
- Loozen
- spring day
- gwgw_5
- Insertcoin
- anastasis06
- Satan Claus
- Jim89
- Scott
- Τodoroki
- orchidea
- LivingInTheFuture
- Unckle
- Podiladim
- Eua5
- T C
- Slytherin
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- Selenium
- McManus
- Μιτοχονδριο
- Warzycha_13
- WhaleOilBeefHooked
- malenaaa
- TonyMontanaEse
- Tequila
- ag97
- φυσαλίς
- johnietraf
- harry akritas
- don_vito
- CoolCowboy
- Pharmacist01
- Giannis2307
- gademis
- me lene
- S¡mos
- LeoDel
- nucomer
- Chris Zach
- jimis2001
- panagiotis econ
- aye
- Erikaaa
- Kostas98
- Snoopy Doo
- Liza19
- edouardos
- skg2310
- Ermina's
- Maraki4you
- uni77
- Toumpa
- Lala_
- Clio MTX
- Χαρουβιάν
- MONTA
- pinkheart
- Γατόπαρδος.
- L_D
- Κλημεντίνη
- sokliap
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantina G.
- Serotonin
- Leukosrinokeros
- Βλα
- Paul77
- Griff
- Kiki mat
- Stefanosxios
- dazed
- Rene2004
- den antexw allh apotyxia
- kaaaaate
- Superhuman
- element skate
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- itisjustme
- GiorgosAsi
- KaterinaL
- Dim1234
- Spooky29
- katelogic
- MarilynSt
- tomicrotroll
- Thoba19
- SweetGirl
- Tommy_civil
- Forgetit
- mrbench
- mallllias
- Alma Libre
- νικος ρεθυμνο
- Πανδεκτης
- edweimaste
- GoddamnRight
- Στελλα00
- SkyBlu
- "άσχημο_όνειρο"
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.