αλλα λατρευω την αισθηση οτι θα μεινω στον τοπο κατα την διαρκεια της ασκησης και οταν τελειωνω να πλημμυριζω απο ενεργεια. Προχθες εκανα μια ασκηση που ανεβασε στο instagram της και μου εστειλε τον σφυγμο στο 185.
Αυτο ειναι το νοημα ολης της προπονησης !
Οσο για τα υπόλοιπα , με τις φυσικοθεραπειες προφανως ουτε και εγώ ακυρωσα τους θεραπευτές. Ισα ισα κάποιες ασκησεις για το δεξι χέρι μου έκαναν καλό.
Απλα θα πρέπει να προσέξουμε , οτι κάποιοι που ουσιαστικά δεν ασχολούνται με το θέμα και προσωπικα πιστευω ουτε και με το γυμναστηριο , παραμονευουν να πιαστουν απο κάτι να το παρερμηνευσουν και να γράψουν κάτι για να φανούν και καλά. Καλώς ή κακώς ειναι σαν τους "καπετανιους του σαββατοκυριακου" με σπανια εμφανιση στο γυμναστηριο οποτε και δεν ξέρουν οτι ενας τραυματισμος μπορει να περάσει και με μια απλή ξεκουραση και συνεχιση του γυμναστηριου με πιο λάιτ κιλά και προσεγμενη τεχνική και αποφυγη ασκησεων που επιβαρυνουν το προβλημα. Δεν στέλνεις κάθε ασκουμενο στο φυσικοθεραπευτη απευθειας αυτο ειπαμε οτι ειναι ανουσιο και άχρηστο οχι οτι οι φυσικοθεραπευτες ειναι άχρηστοι.
Εκεινος που ξέρει τι κάνει σε αυτα τα θέματα φαινεται απο το σωμα και τη τεχνικη του. Ας βάλει μια φωτο ή ενα βιντεο να δουμε λοιπον ποσο καλά ξέρει για τι πράγμα μιλάει. Αυτη ηταν και ειναι η θέση μου. Γιατι δε προκειται προσωπικα να μπω σε καμια αντιπαράθεση ξανα με κάποιον που δε βάζει φώτο αλλα το στομα του λέει πολλά.
Ολοι μπορούν να κάνουν τους κριτές απο κάτι που δηθεν διάβασαν ως ερευνα. Και σημερα στο γυμναστηριο ηταν μια 1.65 40 κιλά , που έλεγε οτι "Οσο και να φάω δε παιρνω κιλά, τα έκανα παλιά ..... τωρα εχω κατασταλαξει , κανω συντηρηση."
Και εδινε συμβουλες εκει σε κάτι πιτσιρικια που δεν ξέρανε. Ηθελα να τη ρωτησω σε τι ακριβως κάνει συντηρηση αφου δεν έχει ιχνος μυικης μάζας πάνω της

αλλα λέω γαμησε το. Τι με νοιάζει εμενα.
Γενικά πάς να πεις κάτι σε κάποιον να τον ξυπνησεις και βρισκεις και το μπελά σου μετά. Α ξέχασα το καλυτερο....
ειπε επισης πως κάθε μέρα κανει 200 καμψεις κάθε πρωι .... αλλα συνεχιζει να ειναι σαν στέκα. Νταξει τι να πεις απο εκει και πέρα. Τετοια προπονηση δεν κάνω ουτε εγώ που ειμαι 85 κιλά και διπλασιος της.
3 χρονια παραμενει η ΙΔΙΑ ακριβως. Και ΟΧΙ δεν ειναι θεμα αναβολικών να πάρεις 5-7 κιλά σωστης μάζας πάνω σου και να αρχισεις να φαινεσαι πολυ διαφορετικος.... Μη τρελαθούμε τελειως επειδη κάποιοι δεν θέλουν να μπουν σε ενα
συγκεκριμενο προγραμμα.