Εξετάσεις μετά από κυκλο TRT ... Κανονικά 2 βδομάδες deload πρέπει να κάνει... Δεν θα πέσει έτσι η CPK.
Το κορυφαίο που λεει είναι εμπλεξα σχεδόν και με γυναίκα... Και το σχεδόν το διευκρινησε ως " Δεν ήταν γκομενα μου " Αυτά που συζητάμε και στα αλλά θρεντ
@Valder ειναι σαν να λέμε " Κατά λάθος γκομενα μου " εντελώς ανώριμες αντιδράσεις και βάζω πάνω απο όλα τη προπόνηση και το γιουτιούμπ. άΛΛΟς ενας που καβάλησε το καλάμι με τα βάρη....
Τα γνωστά των μαλακισμενων σχέσεων... Τέτοιου είδους εννοώ όχι οι σχέσεις ότι είναι μαλακισμενες γενικά αλοιμονο.
εΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΕΙΔΉ ΕΙΝΑΙ χρήστης αναβολικών ο συγκεκριμένος θα έπρεπε να εξετάσουν
και μια τροπονίνη καθως η αυξημενη CPK μπορεί να ειναι και ένδειξη βλάβης στο μυοκάρδιο.
Δεν ειναι μόνο ο κίνδυνος της ραβδομυόλυσης.
@rafaela11 σωστά δεν λέω ;
στις εξετάσεις που μου είχαν κανει όταν πηγα στα επείγοντα και μου είπαν για τα λευκά αιμοσφαίρια δεν ειχαν κοιτάξει και την CPK πχ αν είχα κάποια πολύ αυξημένη τιμη δεν θα μου το έλεγαν ή θα πρέπει να κάνω εξετασεις μόνος μου για CPK ;;; γιατι έχω στα σκαριά κάτι δυνατές προπονήσεις που έρχονται για αυτο ρωτάω.