Fitness Thread!

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.
Καλημέρα ομάδα! Παραθέτω τη σημερινή προπόνηση upper
Screenshot_2024-09-23-12-08-03-898_com.github.jamesgay.fitnotes.jpg
Screenshot_2024-09-23-12-08-15-960_com.github.jamesgay.fitnotes.jpg
Screenshot_2024-09-23-12-08-19-968_com.github.jamesgay.fitnotes.jpg
Screenshot_2024-09-23-12-08-43-392_com.github.jamesgay.fitnotes.jpg

Την έχω αγαπήσει την εφαρμογή αυτή!

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

Silenia

Νεοφερμένο μέλος

Η Silenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 106 μηνύματα.

Θυμιζει κάτι έρευνες στο παρελθόν πουακολουθούσαν τον μεσο αμερικάνο κρεατοφάγο, που η πρωτεΐνη του και τα λιπαρά του προέρχεται από τηγανιτές μπριζόλες , χάμπεργκερ, μπέικον, σαλάμια, λουκάνικα, τυριά αβέρτα, , βούτυρα και κατέληγε στο συμπέρασμα ότι η πρωτεΐνη οδηγεί σε καρδιαγγειακή νόσο 🤡💀

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.
Καλησπέρα Team! Παραθέτω τη σημερινή upper, 2η της βδομάδας.
Screenshot_2024-09-28-15-40-34-516_com.github.jamesgay.fitnotes.jpg
Screenshot_2024-09-28-15-40-43-610_com.github.jamesgay.fitnotes.jpg
Screenshot_2024-09-28-15-40-57-704_com.github.jamesgay.fitnotes.jpg

Μέχρι στιγμής εβδομαδιαία, έχω χτυπήσει τα εξής:
Screenshot_2024-09-28-15-42-58-688_com.github.jamesgay.fitnotes.jpg

Αύριο, leg day, 1ο της σεζόν!

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Κομμένη η ζάχαρη μαχαίρι από 03/10/2024.
Δυσκολεύομαι.
Πίνω το απόγευμα μία πρωτεΐνη σε 300ml κρύο νερό (1 scoop 30g) και ψηλό ξεχνιέμαι (δεν έχει ζάχαρη αλλά γλυκίζει και με χορταίνει κάπως, οπότε ξεχνάω την επιθυμία για γλυκό).

05/10/2024: 106.2kg

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.
Κομμένη η ζάχαρη μαχαίρι από 03/10/2024.
Δυσκολεύομαι.
Πίνω το απόγευμα μία πρωτεΐνη σε 300ml κρύο νερό (1 scoop 30g) και ψηλό ξεχνιέμαι (δεν έχει ζάχαρη αλλά γλυκίζει και με χορταίνει κάπως, οπότε ξεχνάω την επιθυμία για γλυκό).

05/10/2024: 106.2kg

Δεν συμφωνώ με το να κόβουμε άπαντα μαχαίρι. Στους περισσότερους, που δεν αποσκοπούν σε χαμηλά ποσοστά λίπους, που εκεί μετρούν λεπτομέρειες και χρειάζονται θυσίες, αρκεί απλά ο περιορισμός στην ποσότητα. Μες στις θερμίδες σου χωρά ακόμη και το γλυκό. Έτσι κι εσύ παίρνεις ανάσες, δεν το βλέπεις βουνό και έχει η προσπάθειά σου διάρκεια.

Καλή δύναμη! :)

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Δεν συμφωνώ με το να κόβουμε άπαντα μαχαίρι. Στους περισσότερους, που δεν αποσκοπούν σε χαμηλά ποσοστά λίπους, που εκεί μετρούν λεπτομέρειες και χρειάζονται θυσίες, αρκεί απλά ο περιορισμός στην ποσότητα. Μες στις θερμίδες σου χωρά ακόμη και το γλυκό. Έτσι κι εσύ παίρνεις ανάσες, δεν το βλέπεις βουνό και έχει η προσπάθειά σου διάρκεια.

Καλή δύναμη! :)
Λέω να βάλω στο πρόγραμμα 1 φορά την εβδομάδα το αγαπημένο μου: μπισκότα γεμιστά σοκολάτα παπαδοπούλου, τα οποία βουτάω σε φρέσκο γάλα. :redface:

Σήμερα που ξύπνησα σκεφτόμουν ότι δεν έχω καμία όρεξη για καφέ χωρίς ζάχαρη.
Τελικά τον έκανα χωρίς ζάχαρη και τον ήπια και πιο αργά και μου πέρασε η ιδέα.
Αν είχε ζάχαρη θα τον είχα κατεβάσει σε λίγα λεπτά.

iminspain

Δραστήριο μέλος

Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 628 μηνύματα.
Εντωμεταξυ αυτόν τον ντόρο με την πρωτεϊνη δεν τον καταλαβαίνω. Αφού ένας φυσιολογικός οργανισμός μπορεί να αξιοποιήσει 25-40g πρωτεϊνης ανά γεύμα (δλδ ανά 2-3ωρες), ποιος ο λόγος ακροτήτων όπως εχω δει σε Τικτοκ που τρώει ο άλλος 25 αυγά μονομιάς

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.
Λέω να βάλω στο πρόγραμμα 1 φορά την εβδομάδα το αγαπημένο μου: μπισκότα γεμιστά σοκολάτα παπαδοπούλου, τα οποία βουτάω σε φρέσκο γάλα. :redface:

Σήμερα που ξύπνησα σκεφτόμουν ότι δεν έχω καμία όρεξη για καφέ χωρίς ζάχαρη.
Τελικά τον έκανα χωρίς ζάχαρη και τον ήπια και πιο αργά και μου πέρασε η ιδέα.
Αν είχε ζάχαρη θα τον είχα κατεβάσει σε λίγα λεπτά.

Αν ξεκίνησες πρόσφατα, δεν πιστεύω ότι είναι απαραίτητο να πας στο "μια φορά την βδομάδα" από τώρα. Σ' αυτή τη φάση, θα δεις διαφορά ακόμα και χωρίς αυστηρότητα και θερμιδομέτρηση, απλά κάνοντας μια εκκαθάριση στην διατροφή σου. Περιορίζεις αναψυκτικά, junk food, κρουασάν κτλ. Μετά γίνεσαι ακόμα πιο προσεκτικός. Μειώνεις ποσότητες, βάζεις πιο υγιεινές επιλογές. Συγχρόνως φροντίζεις να κάνεις γυμναστική και να έχεις την κίνηση στην καθημερινότητά σου. Πραγματικά, ούτε που θα καταλάβεις πώς θα φύγουν τα πρώτα κιλά έτσι. Αργότερα καλό θα ήταν να έκανες θερμιδομέτρηση. Περισσότερο για να έχεις εσύ εικόνα ότι το Χ στην Υ ποσότητα σου δίνει τόσες θερμίδες. Άπειρες φορές πέφτουμε έξω στον υπολογισμό των θερμίδων ή/και νομίζουμε ότι κάψαμε Χ θερμίδες, οπότε δικαιούμαστε / έχουμε περιθώριο για ατασθαλίες.

Ας είσαι ελαστικός στην αρχή. Είναι η δυσκολότερη φάση. Η στέρηση, η ψυχολογία κτλ είναι μεγάλοι καταλύτες, και μπορούν να σου γκρεμίσουν ό,τι κατάφερες να χτίσεις και να το πληρώσεις και με τόκο. Η πρόκληση είναι να χτίσεις έναν τρόπο ζωής, ο οποίος θα σε πάει μακριά και θα σου δίνει κάτι το διατηρήσιμο. Αυτό έρχεται σταδιακά. Οι περισσότεροι βιαζόμαστε και το πάμε παραπάνω απ' όσο πρέπει· μόνο επιθυμητά αποτελέσματα δεν έχουμε έτσι.

Κι επειδή είχαμε και τη συζήτηση του καφέ στην κουβεντούλα... Αν για σένα είναι βάσανο ο σκέτος καφές και δεν μπορείς να τον συνηθίσεις, τότε βάλε τη ζαχαρίτσα σου. Περισσότερο για λόγους υγείας, θα έλεγα να την κόψεις, καθώς υπάρχει αρκετή ζάχαρη σωρευτικά μες στην ημέρα. Αν, όμως, δεν μπορείς, βρε παιδί μου, δεν έγινε και κάτι να βάλεις και λίγη. Είναι απόλαυση, ο άτιμος. Απλά περιόρισε μετά την ζάχαρη από άλλες πηγές και είσαι εντάξει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εντωμεταξυ αυτόν τον ντόρο με την πρωτεϊνη δεν τον καταλαβαίνω. Αφού ένας φυσιολογικός οργανισμός μπορεί να αξιοποιήσει 25-40g πρωτεϊνης ανά γεύμα (δλδ ανά 2-3ωρες), ποιος ο λόγος ακροτήτων όπως εχω δει σε Τικτοκ που τρώει ο άλλος 25 αυγά μονομιάς

α) Δεν γνωρίζουν όλοι και β) το τι θα δεις να κάνουν για views, reactions, followers άστο.

Silenia

Νεοφερμένο μέλος

Η Silenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 106 μηνύματα.

Είναι μύθος τα 25-40g. Δεν έχει ζυγαριά o οργανισμός σου να πει, α! Εφαγες 50 γρ στο γεύμα άρα θα τα χέσω τα 10 ή θα τα κανω λίπος.
Αν ο οργανισμός σου " πεινάει" για πρωτεΐνη και κάνεις μόνο 1 γεύμα τη μέρα με 50gr πρωτεΐνης, θα αξιοποιηθούν.
Συνεπώς περίσσευμα προκύπτει από τη συνολική ημερήσια πρωτεϊνικη πρόσληψη, όχι απαραίτητα στο κάθε γεύμα.
Αν βέβαια, ισομοιράσεις τη συνολική πρόσληψη σε 5 γεύματα, ναι, κάπου στα 25-40γρ θα είναι οι περισσότεροι.

Τα 25 αυγά, όπως ειπώθηκε και παραπάνω: βιους.

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Καλησπέρα στην ομάδα! Δε ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει και εσείς, αλλά έχω προσέξει πως με τις προπονήσεις αντιστάσεων στο γυμναστήριο μου ανοίγει πολύ η όρεξη μετά και πεινάω μέσα στη μέρα :laugh: :laugh:
Δε ξέρω αν είναι για καλό ή για κακό..

Silenia

Νεοφερμένο μέλος

Καλησπέρα στην ομάδα! Δε ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει και εσείς, αλλά έχω προσέξει πως με τις προπονήσεις αντιστάσεων στο γυμναστήριο μου ανοίγει πολύ η όρεξη μετά και πεινάω μέσα στη μέρα :laugh: :laugh:
Δε ξέρω αν είναι για καλό ή για κακό..
Καλό είναι αυτό, να τρως με όρεξη 😛

Εμένα το αντίθετο μου συμβαίνει , μετά το γυμναστήριο τρωω με το ζόρι

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Καλό είναι αυτό, να τρως με όρεξη 😛

Εμένα το αντίθετο μου συμβαίνει , μετά το γυμναστήριο τρωω με το ζόρι
Το κακό είναι ότι λόγω σχολής και λόγω ΜΜΜ κάνω 2-3 μέρες τη βδομάδα 10.000 βήματα, 1 βασικά και τις υπόλοιπες 2-3 8000 και τις υπόλοιπες προσπαθώ να είναι μέχρι 6000 max. Έβαλα στόχο να πιάνω λιγότερα, για να μη δυσχεραίνω την ανάπτυξη μυϊκής μάζας. Κάνω 2 φορές τη βδομάδα προπόνηση αντιστάσεων, λόγω φόρτου εργασίας.. θα επιδιώξω για 3 να χτυπάω και πόδια μία μέρα ξανά όπως πέρυσι. Οπότε αυξάνω τις μερίδες φαγητού ελαφρώς.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Αποφάσισα να τρώω πιο υγιεινά από εδώ και πέρα. Μειώνω δραστικά την ζάχαρη, κόβω τα αναψυκτικά ενώ παράλληλα βάζω περισσότερες σαλάτες στην διατροφή μου.

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Εάν κάποιος έχει χάσει κιλά , το "έξτρα δέρμα" πχ στα χέρια , υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να φύγει ούτε με γυμναστική;

Cade

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Cade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 856 μηνύματα.
Εάν κάποιος έχει χάσει κιλά , το "έξτρα δέρμα" πχ στα χέρια , υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να φύγει ούτε με γυμναστική;
Σύντομη απάντηση ναι. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες αυτό που ρωτάς

Cade

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Cade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 856 μηνύματα.

yorkie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.581 μηνύματα.
Γλυκές καλησπέρες :give_rose:

Κάτι αιώνες μετά ξαναπατάω το παιδί μου στο θρεντ της καρδιάς μας.
Ο λόγος: θέλω οπωσδήποτε να βρω προϊόντα tbjp.
Τα cream of rice του είναι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ στην αγορά από άποψη γεύσης, υφής, ποιότητας.

Απο πρωτεΐνη προτιμώ μόνο την isolate pro του-είναι αρκετά καλή. Εχω βάλει στο μάτι την σοκολάτα-φυστίκι συγκεκριμένα.
Αν και θεωρώ πως η καλύτερη πρωτεΐνη ever είναι η Dymatize iso 100 ( για ένα σωρό λόγους) και πάντα βρίσκεται στο ντουλάπι μου, θέλω να έχω μια έξτρα επιλογή συνάμα. Κι αυτή από tbjp έχει ιδιαίτερη γεύση που δεν συναντάς συχνά.

Ποιο είναι το θέμα τώρα…
Στην Ελλάδα μια κάποια ποικιλία με προϊόντα tbjp έχει το body mass. Αλλα είναι συνεχώς out of stock τα περισσότερα. Drsupp και Proteinmax έχουν ελάχιστα πραγματάκια.

Ξέρει κάποιος κατάστημα με σχεδόν όλη την συλλογή διαθέσιμη;
Είτε ελληνικό είτε εξωτερικού;
Αν μιλάμε για Αγγλία ( εκεί σίγουρα θα υπάρχει κάποιο) πώς θα γλιτώσω τελωνείο ή άμοιρη;
Μην πω για το βάρος της παραγγελίας…για πλάκα 10 κιλάκια🥹

Αν ξέρει κάποιο μέλος κάτι, θα ήμουν υπερβολικά υπόχρεη😇

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.
Fitness update !

Πάγκος μονή στα 105 κιλά (Σεπτέμβριος '24) από τότε δεν έχω ξαναμπεί σε μονή με τόσα κιλά.

Προχθές έκανα τα κιλά μου στον πάγκο για επαναλήψεις ( 87 x 9 ).

Σκυφτή Κωπηλατική το ίδιο - τα κιλά μου για 10 επαναλήψεις.

Μονόζυγο έβγαλα 10 καθαρές

Κάμψεις δικεφάλων 20 κιλά σε κάθε χέρι για 6 reps , αυτές μέτρησα γιατι ήταν καθαρές χωρις σπάσιμο μέσης
και ανασηκωμα των αγκώνων για να σηκώσεις το βάρος.

Άρσεις θανάτου δεν έχω δοκιμάσει αλλα άμα δοκιμάσω θα βάλω σίγουρα το 1.5 του βάρους μου
130 κιλά.

Απο διατροφή τίποτα... απλά τρώω οτι βρώ + πρωτεϊνη. Ευτυχώς δεν παράτησα το γυμναστήριο όλο αυτο το καιρό. Απο σήμερα είπα να σοβαρευτώ όμως. Θα πάω απο τα 88 κιλά σωματικό βάρος που ειμαι τώρα στα 82. Τον Μαϊο.

Πρέπει γιατι έχω σπάσει στις πίτσες , τα σουβλάκια και τις κρέπες !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια